ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
δεν κοροιδευω,συμφωνω με αυτο που λεςδεν ξέρω αν με κοροϊδεύεις.αλλά όπως και να έχει είμαι οκ
δεν κοροιδευω,συμφωνω με αυτο που λεςδεν ξέρω αν με κοροϊδεύεις.αλλά όπως και να έχει είμαι οκ
σκλαβια ειναι και να πλενεσαι και να φορας καθαρα ρουχα?Kαποτε καλεσαν τον Διογενη τον Κυνικο σε ενα γευμα. Αλλα λογω της αθλιας περιβολης του δεν του επετρεψαν την εισοδο. Το γευμα επαναληφθηκε και αυτη τη φορα ο Διογενης εμφανιστηκε αξιοπρεπως ενδεδυμενος. Οταν καθισαν να φανε, αντι να βαζει το φαγητο στο στομα του, το εβαζε στα μανικια του. Μα τι κανεις, τρελαθηκες; τον ρωτησαν. Και ο Διογενης τους απαντησε: Οταν ηρθα με απλυτα ρουχα με διωξατε. Τον φορεσα καθαρα με δεχτηκατε. Αρα αυτο το γευμα δεν προοριζεται για εμενα, αλλα για τα ρουχα μου και αυτα πρεπει να το φανε.
Ριγκορ εχεις αναλογιστει οτι το να ειναι κανεις απλυτος, ασχημος, κακοντυμενος και εκτος προτυπων επιτυχιας για την ηλικια του, ειναι μια μορφη ελευθεριας;
Και το οτι το να εισαι πετυχημενος στα ματια της κοινωνιας σε οτι αφορα το επαγγελμα, τα λεφτα, τον κοινωνικο κυκλο, ειναι μια μορφη σκλαβιας;
σωστοςΗ άποψή μου πάνω σ'αυτό που έθιξες έχει κατατεθεί σε προηγούμενα post:Εκτιμούμε και σεβόμαστε τις ιερόδουλες για τις ανεκτίμητης αξίας υπηρεσίες που προσφέρουν, έχοντας όμως στον νου μας ότι μένει πάντα ένα υπόλοιπο στο αίσθημα της ηδονής και της προσωπικής αυτοεκτίμησης, όσο καλές αντικειμενικά και υποκειμενικά υπηρεσίες κι αν προσφέρουν.Δεν πειράζει αν μια κοπελίτσα ή και μεγαλύτερη δεν ξέρει να πάρει την τέλεια πίπα σε σχέση με την επαγγελματία,αν δεις ότι αξίζει σαν άνθρωπος,βουτάς την ευκαιρία από τα μαλλιά!Αυτό προϋποθέτει όμως να'χεις "τα μάτια σου και τ'αυτιά σου ανοιχτά,βράδυ-πρωί",και να μην επαναπαύεσαι στο εύκολο fast-food γαμήσι,από το Μεταξουργείο έως την καλύτερη βίζιτα...
φιλε διακρινω ελλειψη αυτοπεποιθησης?αν ναι,δεν ειναι κακο,ειναι αντιμετωπισιμο.δεν ειναι θεμα ομορφιας.να.. έμενα για παράδειγμα μου αρέσουν οι γεμάτες και οι υποτιθέμενες ασχημες ομως και αυτές απιαστες ειναι.αλλά και αυτές απιαστες και δύσκολες το παίζουν?ειναι?δεν ξέρω.
σωστοςσκλαβια ειναι και να πλενεσαι και να φορας καθαρα ρουχα?
φιλε εισαι λαθος.αν σε γουσταρει η γκομενα της διπλανης πορτας και της το βγαλεις η καλυτερη πουτανα του μεταξουργειου δεν πιανει τιποτα μπροστα της.εδω οσοι ανεβαζουν κριτικες,το 70 τοις εκατο λενε για αεροπιπες και φολες,και υποτιθεται ειναι και επαγγελματιες.Πάντως ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι μανία έχετε να υποτιμάτε τις πουτάνες. Σαν πιο έμπειρες που είναι κάνουν πολύ καλύτερο σεξ. Έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να ικανοποιήσεις τα βίτσια σου με πουτάνα παρά με γκόμενα, που πολλές φορές θα είναι και ξενερωτη. Πχ εμένα μου έχει τύχει περιπτωση να μη θέλει να κάνει πίπαΉ μήπως θεωρείτε ότι μπορείτε να βρείτε σε γκόμενα το σώμα που έχουν οι πουτάνες; Άβυζες ή τίγκα στην κυτταρίτιδα και τα ψωμάκια θα είναι συνήθως. Τις εμπειρίες που έχω ζήσει με πουτάνες δεν μπορεί να τις αντικαταστήσει καμία γκόμενα όσο σεξ κι αν κάνουμε.
Ναι αλλα ο σωστος σχεσακιας αυτο το μουνι μπορει να το γαμαει οποια ωρα θελει,καθε μερα,οση ωρα γουσταρει,οπου θελει,να του κανει οτι γουσταρει,οπως γουσταρει,και ακαποτα αν εμπιστευονται ο ενας τον αλλον,εσυ μπορει να το κανεις αυτο;Οχι.Μια μαλακια ριχνεις στην ουσια που δεν την ευχαριστιεσαι κιολας.Και την πληρωνεις και απο πανω.Τους σχεσάκηδες δεν πρέπει να τους ζηλεύεις αν εφαρμόζεις το νόμο του Picker. Εσύ γαμάς 3-4 διαφορετικές γυναίκες τη βδομάδα ενώ ο σχεσάκιας μόνο 1. Αν ο σχεσάκιας είναι και λαμόγιο και ξενογαμάει στα κρυφά, τότε όχι μόνο δεν τον ζηλεύεις αλλά τον λυπάσαι.
φιλε δεν υπαρχει ποτε σκετο σεξ με κοπελα.οι γκομενες χρησιμοποιουν το σεξ με την προοπτικη της σχεσης.ολες εν δυναμει μπορουν να κανουν τσοντογαμησια,αρκει να τους το βγαλεις.αν λοιπον σε καποιους καθοντουσαν αυτες οι γκομενες αν δεν κοβαν εντελως τα ρδελα,θα τα περιοριζαν πολυ,κυριως θα πηγαιναν αν πηγαιναν για αλλαγη και την καλτιλαΠροσωπικά θεωρώ ότι ο αγοραίος είναι η λύση για τον μεσο άνδρα και στον χάλια εμφανισιακά να γαμήσει ωραίες γυναίκες.
Επίσης για κάποιους που το περιβάλλον τους δέν έχει πολλές γνωριμίες-γυναίκες η λύση ειναι ο αγοραίος.
Οι πλεοψηφία των ανδρών που βγαίνει στα μπαρ και τα κλαμπς μπας να βρει κανα μωρό καταλήγει στα μπουρδελα/στουντιος ή σπιτι του να παιζει το πουλί του.
Η προσφορά για σεξ ειμαι πολύ μικρή σε αναλογία με την επιθυμία του άνδρα για σεξ. Αυτό ισχύει απ τον αιώνα τον άπαντα.
Αν δεν ηταν αληθεια αυτο δε θα ανθούσε ο αγοραίος.
Καλή φάση να βρίσκουμε καύλες γκόμενες και να τις ξεμουνιάζουμε έξω στη ζωή αλλά ας προσγειωθούμε στη πραγματικότητα. Σπάνια συμβαίνει και οταν συμβεί θα πάει για σχέση.
Τώρα προφανώς αμα μιλάμε για σχέση η κουβέντα πάει αλλού και ειναι μια σεβαστή, όμορφη και ανθρώπινη επιλογή που μπορεί να κάνει ο οπωσδήποτε στη ζωή του.
Αλλά οταν μιλάμε για σκέτο σέξ με κοπέλες που γνωρίσαμε ή για σέξ με επαγγελματίες προσωπικά τις επαγγελματίες τις βάζω σε ανώτερη βαθμίδα. Μιλάω κυρίως για call girls που ναι μπορείς να κάνεις καλύτερο σέξ απο οτι με μια απλή κοπέλα που γνώρισες στο δρόμο/σε μπάρ/απο φίλο κτλ.
Ναι αλλα ο σωστος σχεσακιας αυτο το μουνι μπορει να το γαμαει οποια ωρα θελει,καθε μερα,οση ωρα γουσταρει,οπου θελει,να του κανει οτι γουσταρει,οπως γουσταρει,και ακαποτα αν εμπιστευονται ο ενας τον αλλον,εσυ μπορει να το κανεις αυτο;Οχι.Μια μαλακια ριχνεις στην ουσια που δεν την ευχαριστιεσαι κιολας.Και την πληρωνεις και απο πανω.
οπως κραταει η μαμα το χερι του παιδιου στον οδοντιατρο?Rigormortis θα περιμένω να μου φέρεις τη γκόμενά σου να αυνανιστώ για λίγο στο μουνί της. Εσύ θα είσαι δίπλα και θα της κρατάς το χέρι. Αυτή δεν θα νιώσει τίποτα, θα κοιτάει εσένα να της δίνεις κουράγιο. Εγώ θα τελειώσω σε 5 λεπτά και θα φύγω. Γουστάρεις;
τον παιζεις πριν γαμησεις την τανα μεσα στο δωματιο στην αναμονη?μα ποσο κομπλεξικος πρέπει να είναι κάποιος για να ζηλεύει κάποιον που χύνει δύο φορές στο δεκάλεπτο του μεταξιου βέβαια η δεύτερη κρυφη.παιδιαρισματα μου φαίνονται αυτά.Μου είναι αδύνατον να το πιστεψω οτι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι.ειδικά μεγαλύτερης ηλικιας
αφηνεις παραθυρακια στον νομο η μου φαινεται?Ο νόμος του Picker δεν αποκλείει τη σχέση αλλά πιστεύει ότι ο άντρας δεν πρέπει να προσπαθεί καθόλου γι' αυτό. Το πρώτο βήμα πρέπει να γίνεται πάντα από τη γυναίκα γιατί ο άντρας είναι καλυμμένος από σεξ γαμώντας πουτάνες. Σε περίπτωση σχέσης ο άντρας πρέπει να σέβεται το ασθενές φύλο και να είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί του. Η γυναίκα πρέπει από την αρχή να ξέρει ότι θα ακολουθεί το ρυθμό του άντρα στη συχνότητα του σεξ. Κάνουμε παιδιά μόνο αν είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να τους προσφέρουμε οικονομικά ακόμα και αν κάποια στιγμή χωρίσουμε. Αν βαρεθούμε τη γυναίκα μας της το λέμε στα ίσια και δεν ξενογαμάμε στα κρυφά σαν κότες.
και για κωλο τι παιζει?Η γυναίκα είναι υποχρεωμένη να κάθεται στον άντρα της ακόμα και όταν δεν το έχει η ίδια ανάγκη. Μετά την εμμηνόπαυση βάζει λιπαντικό στο μουνάκι της και γαμιέται. Αν δεν μας κάθεται η γυναίκα μας τη σουτάρουμε λέγοντας την αλήθεια και γαμάμε πουτάνες.
να είσαι λίγο προσεκτικός με αυτούς που συμφωνείς εδώ μέσα , έξω αλλα ακομα και με τον εαυτο σου.πολλοί την συμφωνία σου θα την δουν σαν αδυναμια .αν ειναι να σε κατασπαράξουν καποιοι ας ειναι οι δικαιοι και οι εναρετοι.φιλικά ένα πιθανό καθαρματακιδεν κοροιδευω,συμφωνω με αυτο που λες
Πέρα από τη σχέση χυσιμάτων με επαφή - χυσιμάτων με μαλακία παίζει μεγάλο ρόλο το να είναι κάποιος ειλικρινής, δηλαδή να μπορεί να μιλάει για τα γαμήσια του παντού. Αν κάποιος έχει γκόμενα και ξενογαμάει αλλά κλάνει μέντες μη το μάθει η γκόμενά του, στην ουσία τα ξενογαμήσια που κάνει είναι τελείως άχρηστα. Αν το κάνεις αλλά δεν μπορείς να το πεις παντού είναι σαν να μην το κάνεις καθόλου.
μηπως ειναι χειροτεροι οι παντοτινοι μοναχικοι μπουρδελιαρηδες που ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ που και που θελουν να κανουν σχεση ενω φαινομενικα εξωραιζουν αυτο το ενδεχομενο?Οι σχεσάκηδες που γαμάνε και σε μπουρδέλα πού και πού ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ αποτελούν τη χειρότερη μορφή αρσενικού. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να ζήσουν χωρίς αγκαλίτσα. Ζούνε μια ζωή μέσα στο ψέμα όχι για να μη χάσουν το σεξ αλλά για να μη χάσουν τη γυναικεία συντροφιά. Ο πραγματικός άντρας ΠΟΤΕ δεν κωλώνει να πει στο ασθενές φύλο την αλήθεια. Αν έχει σχέση γαμάει τη γκόμενά του μέχρι να τη βαρεθεί και είναι πάντα έτοιμος ψυχολογικά να ξαναμείνει μόνος του και να γαμάει πουτάνες.
χαβαλε κανω.συνελθετον παιζεις πριν γαμησεις την τανα μεσα στο δωματιο στην αναμονη?
σωστος,ετσι και εσυ εισαι οκ,και η σχεση ανανεωνεταιεδώ θα συμφωνησω.Η γυναίκα πρέπει να υπακούει τον άντρα.απλά πολλές φορές θέλεις να είστε και οι δύο ευχαριστημένοι .όποτε τις λες ένα ψεματακι και δεν την πιεζεις για σεξ για το δικό της καλο.πηδάς καμία πουτανιτσα και όλα καλα
οκ,ρωτησα γαιτι παιζει σαν πρακτικη γενικαχαβαλε κανω.συνελθε![]()