Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Νάσο Αθανασιάδη και λοιποί σχεσάκηδες-λαμόγια αυτά που λέτε μου προκαλούν αηδία. Πώς είναι δυνατόν να λες ότι ανανεώνεται η σχέση σου με τη γκόμενά σου όταν την απατάς στα κρυφά; Αυτό δεν είναι σχέση, μια κοροϊδία είναι. Αν έχεις ΑΡΧΙΔΙΑ πήγαινε και πες της την αλήθεια να δούμε κατά πόσο ανανεωμένη θα είναι η σχέση σου μετά. Δεν ντρέπεστε λίγο να είστε τόσοι σιχαμένοι ρε σεις;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Κώστα Λαδάκη ένας βλακάκος είσαι, φαίνεται και από τις πολιτικές σου απόψεις. Εγώ είμαι τέρας προσωπικότητας μπροστά σου.  :sunglasses:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.906
Πόντοι
5.827
Υπάρχει και η επιλογή να κάνεις ελεύθερη σχέση.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η ελεύθερη σχέση είναι μαγκιά. Αυτό φυσικά και το δέχομαι. Δεν δέχομαι την υποκρισία. Μια σχέση υποκριτική δεν είναι καν σχέση.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.089
Πόντοι
10.686
Σ'αυτό που θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου είναι η τιμιότητα και η ειλικρίνεια με τις γυναίκες,όσο πουριτανικό κι αν ακούγεται.Η ''διπλή'' ζωή με αηδιάζει προσωπικά,είτε την κάνουν οι άντρες είτε οι γυναίκες.Από κει και πέρα,η ''μπουρδελοζωή'' δεν καλύπτει ούτε αναπληρώνει κάποια συναισθήματα και ανάγκες.Ο νόμος σου έχει εφαρμογή μόνο αν στόχος και σκοπός στη ζωή σου είναι να γράψει το κοντέρ γαμήσια,πολλά εκ των οποίων είναι αμφισβητήσιμης ποιότητας... Πώς να το κάνουμε,άλλο είναι να γαμάς με το χρονόμετρο και τα πάκια να περιμένουν στο σαλόνι να πάρουν σειρά,κι άλλο να σηκώνεσαι το πρωί και να το μουλιάζεις,συν όλα τα παρελκόμενα και τις ''φάσεις'' που μπορεί να σου προσφέρει μια γκόμενα σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.906
Πόντοι
5.827
Αυτή η εικόνα που έχετε με το χρονόμετρο και τα πάκια στο σαλόνι είναι μια μαλακία και μισή. Και άντε να δεχτώ ότι τα πάκια έχουν λεφτά να περνάνε στο δωμάτιο και δε βολτάρουν απλά. Έχετε από 50 ολόκληρες πουτάνες να διαλέξετε στην περιοχή του Μεταξουργείου που συνεχώς ανανεώνονται. Πηγαίνετε σε αυτήν που σας φαίνεται πιο καθαρή και περιποιητική. Μόνο εμένα με αφήνουν μέχρι και 20λεπτο στο δωμάτιο; Άμα δε μου φτάνει δίνω και δεύτερο 10ρικο, χαρά στο ποσό. Όσο για την καθαριότητα, εμένα μου έχει τύχει οι γκόμενες μυρίζουν χειρότερα από τις πουτάνες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επιρρεπή χαίρομαι που συμφωνείς μαζί μου. Αν μια σχέση είναι βασισμένη στο ψέμα, όλα αυτά που λες ότι προσφέρει δεν έχουν καμία αξία. Όμως κι εσύ δίνεις πολύ μεγάλη αξία στη συντροφιά με τη γυναίκα και όχι στην αντρική υπερηφάνεια του να είσαι γαμιάς. Εγώ ικανοποιούμαι όταν κοιτάζω πίσω μου και ξέρω ότι έχουν περάσει 5 χρόνια γαμώντας πολλές γυναίκες χωρίς να έχω τραβήξει μαλακία.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.089
Πόντοι
10.686
Το έχω κι εγώ σαν πρακτική ενίοτε με τον διπλό χρόνο,και δεν έχω παράπονο από την καθαριότητα των κορασίδων,στις οποίες δεν θα πήγαινα άλλωστε αν με απωθούσαν από την πλευρά της υγιεινής.Και πάλι όμως επιμένω,το σεξ δεν είναι μόνο αυτή καθαυτή η συνουσία,είναι όλο το ''κάψιμο'' του εγκεφάλου με την γκόμενα...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Vril έχεις απόλυτο δίκιο. Κι εμένα μου έχουν τύχει γκόμενες που βρωμοκοπάνε και πουτάνες που μοσχοβολάνε. Μου έχουν τύχει γκόμενες ξενέρωτες στο σεξ και πουτάνες που έχω κάνει τον πιο καυτό έρωτα. Βασικά δεν θεωρώ καν ότι η πορνεία είναι επάγγελμα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επιρρεπή δίνεις πολύ μεγάλη αξία στις γκόμενες. Το "κάψιμο" που λες είναι μια ψευδαίσθηση όπως π.χ. το θρησκευτικό συναίσθημα.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.089
Πόντοι
10.686
Έστω κι έτσι να'ναι,και το παραμύθι έχει τη γοητεία του...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μη βλέπετε τις πουτάνες σαν επαγγελματίες, είναι πολύ σημαντικό αυτό. Αν σκεφτείτε πόσο θολά είναι τα όρια μεταξύ γκόμενας και πουτάνας θα καταλάβετε ότι η πορνεία δεν είναι επάγγελμα αλλά ένας τρόπος ζωής. Μπορώ να σου φέρω 100 χιλιάδες παραδείγματα που θα σπας το κεφάλι σου και πάλι δεν θα μπορείς να πεις αν αυτή τη γυναίκα που γαμάς πρέπει να τη θεωρείς γκόμενα ή πουτάνα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.089
Πόντοι
10.686
Επιρρεπή δίνεις πολύ μεγάλη αξία στις γκόμενες. Το "κάψιμο" που λες είναι μια ψευδαίσθηση όπως π.χ. το θρησκευτικό συναίσθημα.
Ακριβώς!Και τους δίνω τόσο μεγάλη αξία,με τόσο υψηλά στάνταρντ ήθους και προσωπικής αξίας,που έχω καταλήξει στις πουτάνες...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.906
Πόντοι
5.827
Φυσικά υπάρχουν και πουτάνες φόλες. Αυτές με λίγη εμπειρία αναπτύσσεις το ένστικτο και τις ξεχωρίζεις. Άμα στο σαλόνι είναι ξινή, μιλάει προσβλητικά, τη ρωτάς πχ από που είναι και σου απαντάει με εξυπνάδες, μην περιμένεις να είναι διαφορετική μέσα. Οι γκόμενες φόλες όμως είναι περισσότερες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είναι τραγικά αφελές και γελοίο αυτό που λέει ο rigormortis, ότι αν η γκόμενα σε γουστάρει ανεβαίνει και το επίπεδο της ηδονής. Εγώ είχα γκόμενες που με γουστάρανε αλλά δεν τις γούσταρα εγώ και τα χάλασα γιατί προτιμούσα να γαμάω τα πουτανάκια που γουστάρω. Επίσης, μετά από κάποιο καιρό βλέπεις πάντα τη γκόμενά σου σαν αδερφή σου όσο κι αν σε γουστάρει. Το θέμα δεν είναι λοιπόν να σε γουστάρει η γκόμενα αλλά να τη γουστάρεις εσύ. Προτιμώ να γαμάω μια πουτάνα που γουστάρω παρά μια γκόμενα που δεν γουστάρω.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
φιλε διακρινω ελλειψη αυτοπεποιθησης?αν ναι,δεν ειναι κακο,ειναι αντιμετωπισιμο.
δεν είναι έλλειψη  αυτοπεποίθησης.απλά η αντίληψη της πραγματικότητας.μόνο οι αντρες ψάχνουν γυναικες και όχι οι γυναίκες  αντρες.Όσο άσχημη και να είναι μια γυναίκα  θα βρει ταίρι για πλάκα.άλλο ένα προβλημα ειναι οτι έχουμε  πολλούς  αντρες και λίγες γυναίκες.οι γυναίκες  δεν πολυενδιαφερονται να ζευγαρώσουν  με αντρες τη σημερινή εποχή.ένας από τους λόγους που έχουν αυξηθεί  και οι γκέι ειναι αυτος

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:
Γεια σου φιλε Πικερ , ειδα χθες το Κορινακι! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom