Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο rigormortis είναι ο αρχηγός αυτού του κλαμπ από ΜΑΛΑΚΕΣ που περιγράφω πιο πάνω. Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.  :-*

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Αν κάποτε αποφασίσετε να βοηθήσετε τον εαυτό σας και να αντιμετωπίσετε με ειλικρίνεια τα προβλήματά σας, καλό θα ήτο να εντρυφήσετε στα κείμενα του κ. rigormortis. Θα σας βοηθήσουν περισσότερο από όσο φαντάζεσθε. θα σας αποκαλύψουν διαστάσεις στην ζωή, που δεν διανοείσθε ότι υπάρχουν.
Εως τότε θα είσθε  :jerking:

Ελπίζω να σαπίσεις στην κόλαση παλιόσκυλο. Σταμάτα να κάνεις μπούλιγκ στον Picker καραγκιόζη.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.634
Πόντοι
26.096
Ελπίζω να σαπίσεις στην κόλαση παλιόσκυλο. Σταμάτα να κάνεις μπούλιγκ στον Picker καραγκιόζη.

Ευχαριστώ!
Πλην όμως δεν πιστεύω στην ύπαρξη Κολάσεως και άρα η ευχή σας είναι κενή περιεχομένου.
Προσπαθείστε εκ νέου.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Ευχαριστώ!
Πλην όμως δεν πιστεύω στην ύπαρξη Κολάσεως και άρα η ευχή σας είναι κενή περιεχομένου.
Προσπαθείστε εκ νέου.

Τότε εύχομαι να σαπίσεις στον παράδεισο και να σε γαμάνε όλοι οι καλοί χριστιανοί εκεί. 

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.634
Πόντοι
26.096
Τότε εύχομαι να σαπίσεις στον παράδεισο και να σε γαμάνε όλοι οι καλοί χριστιανοί εκεί. 

Θα σας απαγοητεύσω εκ νέου.
Ούτε στην ύπαρξη του Παραδείσου πιστεύω.
Ξαναπροσπαθήστε!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

αυτό είναι πάρα πολύ φάουλ και άδικο ...δεν είναι μπούλινγκ , τουλάχιστον όπως το εκλαμβάνω εγώ, είναι προσπάθεια βοήθειας...

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
ε τοτε σας ευχομαι να αυνανιζεστε για παντα

Αυτός είναι που μας τις έχει γαμήσει όλες εδώ μέσα. Τον κόβω για 50άρη, χασοδίκη που επειδή έχει το λέγειν ξεκωλιάζει τις συνομήλικές του εδώ μέσα. Άσε και για μας τίποτα ρεεεε!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Γκουρού Πίκη, λύστε μου παρακαλώ μια απορία.

Δυνάμεθα να πάμε όπου θέλουμε κατά την περίοδο των διακοπών μας, ή πρέπει να πηγαίνουμε αποκλειστικά σε μέρη όπου υπάρχουν μπουρδέλα του δεκάρικου, για να τηρούμε το νόμο;

Δηλαδή αν για καμιά 10ριά ημέρες θελουμε να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα  και να ασχοληθούμε με άλλες δραστηριότητες π.χ. κολύμπι, πεζοπορία, σκι, κυνηγι, ψάρεμα, ορειβασία κλπ. κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε μαλάκες;  

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Είμαι πλέον 38 ετών, δύσκολο να βρω μια γκόμενα κάτω από 30. Τι να την κάνω ρε μαλάκα όταν στο Μετάξι γαμάω μέρα παρά μέρα 20-χρονες και 25-χρονες; Και σε 20 χρόνια πάλι αυτή την ηλικία θα γαμάω. Τι να την κάνω μια γκόμενα 5 χρόνια μικρότερή μου;  :sunglasses:

Αυτο λεγεται μεμψιμοιρια. Η πεμπτουσια της φιλοσοφιας σου ειναι η μεμψιμοιρια. Καταβαθος επιθυμεις να σε πεισουμε για το αντιθετο απο αυτα που λες. Να σε κανουμε να πιστεψεις οτι εχεις ακομα ελπιδα. Οτι δεν ειναι αργα. Οτι μπορεις να βρεις ταιρι και να γινεις ευτυχισμενος.

Δυστυχως δε μπορουμε να σε βοηθησουμε εμεις. Μονο μια κοπελα που θα την ερωτευθεις και που θα σου δειξει οτι σε θελει (κυριως το δευτερο), μπορει να σε κανει να ξαναπιστεψεις στη ζωη.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το ΓΑΜΗΣΙ που έριξα πριν από λίγο στη Γκαμπριέλα το αφιερώνω στους ΜΑΛΑΚΕΣ που έχουν το ΘΡΑΣΟΣ να συγκρίνουν τη ΜΑΛΑΚΙΑ τους με τα ΓΑΜΗΣΙΑ που ρίχνω. Έχετε πολλά ψωμιά ακόμα να φάτε για να φτάσετε στο επίπεδό μου. Πρώτα απ' όλα κόψτε τη ΜΑΛΑΚΙΑ.  :sunglasses:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Το ΓΑΜΗΣΙ που έριξα πριν από λίγο στη Γκαμπριέλα το αφιερώνω στους ΜΑΛΑΚΕΣ που έχουν το ΘΡΑΣΟΣ να συγκρίνουν τη ΜΑΛΑΚΙΑ τους με τα ΓΑΜΗΣΙΑ που ρίχνω. Έχετε πολλά ψωμιά ακόμα να φάτε για να φτάσετε στο επίπεδό μου. Πρώτα απ' όλα κόψτε τη ΜΑΛΑΚΙΑ.  :sunglasses:

Τελικά δεν μου απαντήσατε γκουρού πίκη.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.780
Πόντοι
14.615
Τελικά δεν μου απαντήσατε γκουρού πίκη.

Όπως βλέπεις στην παρακάτω παράθεση, ο Πίκερ ετοιμάζει στην Ιάσονος επιτύμβια στήλη για την χαμένη αγάπη της Κορίνας...

Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

Ιάσωνος 20 δεξιά: Γκαμπριέλα. Εκτός του ότι μου αρέσει αυτή η κοπέλα, έχω και τους προσωπικούς μου λόγους να τιμώ τα κορίτσια στην πρωινή βάρδια αυτού του σπιτιού. Te iubesc Corina, δεν αντέχω να σε ξαναδώ πρωί στο σπίτι αυτό.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Όπως βλέπεις στην παρακάτω παράθεση, ο Πίκερ ετοιμάζει στην Ιάσονος επιτύμβια στήλη για την χαμένη αγάπη της Κορίνας...

Τέλος παντων... Αν περάσετε από εκεί πείτε του σας παρακαλώ να μου απαντήσει. Γιατί θέλω να πάω διακοπές και βρίσκομαι σε δίλλημα σχετικά με τον προορισμό.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.780
Πόντοι
14.615
Που λες Πίκερ, σήμερα, η 29η Φεβρουαρίου, είναι η μοναδική ημέρα κάθε 4 χρόνια, που οι γυναίκες είθισται κάνουν πρόταση σύναψης σχέσης στους άνδρες.
Λες να ανταποκριθεί το Κορινάκι, αν του το πεις;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Οξαποδώ ποτέ δεν είχα βλέψεις να πιάσω γκόμενα την Κορίνα ή οποιαδήποτε άλλη πουτάνα. Γκόμενες έχω όλες τις πουτάνες που γαμάω.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Saint αν εφαρμόζεις το νόμο του Picker οι διακοπές σου πρέπει να είναι σύντομες. Τα γαμήσια που χάνεις τα αναπληρώνεις πριν ή/και μετά τις διακοπές.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Jimmy μη διώχνεις τους ΜΑΛΑΚΕΣ από το thread μου. Οι ΜΑΛΑΚΕΣ είναι απαραίτητοι για να αναδεικνύεται η χαώδης διαφορά μου με αυτούς. Είναι κομπλεξικοί γιατί τους προτείνω να κόψουν τη μαλακία και απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ. Για το λόγο αυτό προσπαθούν να υποβιβάσουν τα ΓΑΜΗΣΙΑ μου στο επίπεδο της ΜΑΛΑΚΙΑΣ τους. Όταν όμως το πρωί ξυπνάνε και παίζουν πάλι το πουλί τους σίγουρα νιώθουν ΜΑΛΑΚΕΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom