Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Η αποστολή μου τελείωσε. Οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται
και αυτό έγινε μονομερώς. Κανείς δεν δίνει αν δεν πάρει
(κι αυτό δεν σημαίνει υλικά αγαθά ή κάτι άλλο).
Αν καθήσω σημαίνει ότι υποχώρησα σε κάτι που είχα απόλυτο δίκιο
όπως εξελίχθηκε. Πάντως εγώ θα τους την "κάνω" με ότι μου "έκαναν"
επί ε.π.δεδομένων. Το "ε" θα τους γαμήσει κι όχι το π.δεδομένα.
Παίρνω τα "παντελόνια" μου και φεύγω.
Φτιάξτε κανέναν να με μιμείται αφού...με έχετε ανάγκη.

Μην ξαναδώ κλήση στο κινητό μου. Θα είμαι στις αλάνες
με χαμένα ίχνη...κοινώς επιλέξατε να χάσετε τα ίχνη μου.

Πάω για κάλπικο μιουτ ή μπαν...ή ότι άλλο σας βρίσκετε πρόχειρο.

Τίτλος τιμής.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Dismorfian ευχαριστώ που τίμησες με την παρουσία σου το thread μου αν και είχαμε διαφορές. Ελπίζω να επιστρέψεις.  :sunglasses:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.333
Πόντοι
14.615
Dismorfian ευχαριστώ που τίμησες με την παρουσία σου το thread μου αν και είχαμε διαφορές. Ελπίζω να επιστρέψεις.  :sunglasses:
Δεν κάνει νόημα το να επιστρέψει.
Έχει πολλούς κλώνους, σαν τη Λερναία Ύδρα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Duke Nukem η ζωή είναι ένα δράμα. Γεννιόμαστε κατά λάθος, ζούμε στην καλή περίπτωση 70-80 χρόνια και πεθαίνουμε. Κοίτα γύρω σου και πες μου τι ωραίο βλέπεις. Πόλεμοι, αρρώστιες, δυστυχήματα, αδικία. Αν πρέπει κιόλας να φτύσω αίμα και να ανταγωνιστώ για να γαμήσω ένα βρωμόμουνο που υποτίθεται ότι θα με θέλει, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Ο έρωτας πρέπει να είναι κάτι πολύ εύκολο, σαν το φαγητό. Πεινάς; Τρως. Θες να γαμήσεις; Γαμάς. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι θα πρέπει να κάνω τα πάντα για να πείσω ένα βρωμόμουνο να γαμηθεί μαζί μου. Μου αρέσει το εύκολο στη ζωή, γιατί δεν πιστεύω ότι στη ζωή αξίζει να προσπαθήσεις.  :sunglasses:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.333
Πόντοι
14.615
Αυτή τη φορά δεν είχαμε την συνήθη ανάσταση του Picker, αλλά είχαμε μεταμόρφωση του John Dick σε Picker.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.891
Πόντοι
5.975
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Έεεεετσι δικέ μου! Ήθελα Νόμο να γουστάρουμε!  :rockon: :rockon: :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το τραγούδι της ημέρας:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Η αποστολή μου τελείωσε. Οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται
και αυτό έγινε μονομερώς. Κανείς δεν δίνει αν δεν πάρει
(κι αυτό δεν σημαίνει υλικά αγαθά ή κάτι άλλο).
Αν καθήσω σημαίνει ότι υποχώρησα σε κάτι που είχα απόλυτο δίκιο
όπως εξελίχθηκε. Πάντως εγώ θα τους την "κάνω" με ότι μου "έκαναν"
επί ε.π.δεδομένων. Το "ε" θα τους γαμήσει κι όχι το π.δεδομένα.
Παίρνω τα "παντελόνια" μου και φεύγω.
Φτιάξτε κανέναν να με μιμείται αφού...με έχετε ανάγκη.

Μην ξαναδώ κλήση στο κινητό μου. Θα είμαι στις αλάνες
με χαμένα ίχνη...κοινώς επιλέξατε να χάσετε τα ίχνη μου.

Πάω για κάλπικο μιουτ ή μπαν...ή ότι άλλο σας βρίσκετε πρόχειρο.

Τίτλος τιμής.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Εκεί στις αλάνες, πάρε και τον πυρφόρο Πικάπ να παίξει, μπας και δει το φως το αληθινό.....

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Μα δείτε τι έφτιαξε κάποιος [size=32pt]αλανιάρης[/size] !!!  :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Duke Nukem η ζωή είναι ένα δράμα. Γεννιόμαστε κατά λάθος, ζούμε στην καλή περίπτωση 70-80 χρόνια και πεθαίνουμε. Κοίτα γύρω σου και πες μου τι ωραίο βλέπεις. Πόλεμοι, αρρώστιες, δυστυχήματα, αδικία. Αν πρέπει κιόλας να φτύσω αίμα και να ανταγωνιστώ για να γαμήσω ένα βρωμόμουνο που υποτίθεται ότι θα με θέλει, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Ο έρωτας πρέπει να είναι κάτι πολύ εύκολο, σαν το φαγητό. Πεινάς; Τρως. Θες να γαμήσεις; Γαμάς. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι θα πρέπει να κάνω τα πάντα για να πείσω ένα βρωμόμουνο να γαμηθεί μαζί μου. Μου αρέσει το εύκολο στη ζωή, γιατί δεν πιστεύω ότι στη ζωή αξίζει να προσπαθήσεις.  :sunglasses:

Με σκαλωσες τωρα γιατι αυτο ειναι καθαρη κυνικη φιλοσοφια...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Καλά που το κατάλαβες Duke Nukem. Είμαι πολύ κυνικός, όσο δεν πάει. Δεν χαίρομαι ούτε λυπάμαι πολύ. Δεν πιστεύω στην ψυχή, θεωρώ ότι το συναίσθημα είναι μια εγκεφαλική ανάγκη του ανθρώπου. Δημιουργώ εσκεμμένα λίγη ατμόσφαιρα με τις πουτάνες που γαμάω για να ξεγελάω όσο πιο εύκολα γίνεται την ανάγκη αυτή.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.333
Πόντοι
14.615
Οι διαφωνούντες έχουν σιγήσει.
Μάλλον έχουν πέσει αναίσθητοι.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.865
Πόντοι
5.827
Εμένα η εμπειρία μου δείχνει το εξής. Κάθε γυναίκα έχει αποφασίσει από πριν αν θα σου κάτσει ή όχι και εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να της αλλάξεις γνώμη. Εκτός φυσικά αν είχε αποφασίσει να γαμηθεί και εσύ φέρθηκες τελείως μαλάκας. Καμία δύναμη του κόσμου δεν μπορεί να επηρεάσει την (συνειδητή ή μη) απόφαση που πήρε μέσα στα πρώτα λεπτά. Οπότε όλες οι θεωρίες με συστήματα αποπλάνησης κλπ είναι πούτσες μπλε. Αν τη γαμήσεις, θα είναι παρά τις "τεχνικές" και όχι εξαιτίας αυτών. Το παιχνίδι είναι στημένο. Σε αυτό δικαιώνω τον Picker όταν θεωρεί μάταιο τον ανταγωνισμό των αντρών για τις γκόμενες.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Καλά που το κατάλαβες Duke Nukem. Είμαι πολύ κυνικός, όσο δεν πάει. Δεν χαίρομαι ούτε λυπάμαι πολύ. Δεν πιστεύω στην ψυχή, θεωρώ ότι το συναίσθημα είναι μια εγκεφαλική ανάγκη του ανθρώπου. Δημιουργώ εσκεμμένα λίγη ατμόσφαιρα με τις πουτάνες που γαμάω για να ξεγελάω όσο πιο εύκολα γίνεται την ανάγκη αυτή.

Εχεις εντρυφησει εις τον Διογενη;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όχι Duke Nukem, έχω έμφυτο από παλιά τον κυνισμό μέσα μου. Γι' αυτό είμαι και πολιτικά φιλελεύθερος άλλωστε. Δεν έχω κοινωνικές ευαισθησίες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Βέβαια δεν είμαι απόλυτα κυνικός, γιατί αν ήμουν θα αυνανιζόμουν αντί να γαμάω. Στο θέμα αυτό υπερισχύει ο αντρικός μου εγωισμός αλλά και πάλι ικανοποιώ την ανάγκη αυτή όσο πιο λιτά γίνεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom