Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

έχουμε ξεροχύσει  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
Πραγματικά ήταν μια υπέροχη βραδιά, μέσα στο τυποποιημένο πλαίσιο αγοριών, κοριτσιών, πούστιδων που σύχναζαν εκεί βράδυ Σαββάτου, υπήρξαν κάποιοι που είχαν τα αρχίδια να  ''σπάσουν'' τα ταμπού ...
Κορίτσια ανοιχτά σε κουβέντα, και φυσικά χωρίς κανένα κόστος ... απλά, λιτά κι όμορφα με ντύσιμο τρούμπας και πάνω απ΄όλα λόγο μεταξύ Κωλονακίου και Τρούμπας ...  αποσπάσαμε πολλά θετικά όταν όλοι τριγυρνούσαν με τις μάσκες της αποκριάς σαν τις άδικες κατάρες, φυσικά χωρίς αποτέλεσμα στο τέλος ... νάνι νάνι το παιδί μου
Το είχαμε μεγάλη ανάγκη  :kneel: :kneel: :kneel: προσκυνώ την μορφή σου

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Bakalhs σου ξαναλέω ότι αυτό που εννοείς εσύ δεν είναι κυνήγι. Κυνήγι είναι να πιάνεις το θύμα σου και - θέλει δε θέλει - να το γαμάς. Ούτε το γαμήσι στο μπουρδέλο είναι ακριβώς κυνήγι αλλά είναι σίγουρα πολύ περισσότερο κυνήγι από το να την "πέφτεις" σε γκόμενες και να εξαρτάσαι πάντα από τη δική τους τελική επιλογή ανάμεσα σε άλλους 100. Πραγματικά αηδιαστικό!

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
έχουμε ξεροχύσει  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
Πραγματικά ήταν μια υπέροχη βραδιά, μέσα στο τυποποιημένο πλαίσιο αγοριών, κοριτσιών, πούστιδων που σύχναζαν εκεί βράδυ Σαββάτου, υπήρξαν κάποιοι που είχαν τα αρχίδια να  ''σπάσουν'' τα ταμπού ...
Κορίτσια ανοιχτά σε κουβέντα, και φυσικά χωρίς κανένα κόστος ... απλά, λιτά κι όμορφα με ντύσιμο τρούμπας και πάνω απ΄όλα λόγο μεταξύ Κωλονακίου και Τρούμπας ...  αποσπάσαμε πολλά θετικά όταν όλοι τριγυρνούσαν με τις μάσκες της αποκριάς σαν τις άδικες κατάρες, φυσικά χωρίς αποτέλεσμα στο τέλος ... νάνι νάνι το παιδί μου
Το είχαμε μεγάλη ανάγκη  :kneel: :kneel: :kneel: προσκυνώ την μορφή σου

Έχω και "απειροελάχιστα" καλά στοιχεία μύστη μου.  :sunglasses:
Απλά βγήκαν πάάάάάάάρα πολύ καλά!

Προσπαθώ να τα διώξω...κρατώντας μόνο την "χολέρα".

Αυτό δηλαδή...που έχει "πέραση" στα γκομενάκια.
Αναζητώ την επόμενη "ξύπνια" που θα θελήσει να με κανακέψει
και να με βάλει στον "ίσιο" δρόμο (της), όσο εγώ θα γλεντώ τις τρεις τρύπες της.  :sunglasses:

Όταν κατεβείτε η γνωστή ομάς, να καλέσετε διότι έχω φουσκώσει

από...

ξερό ψωμί
αποφάγια
σκατά
σπέρμα

κτλ κτλ

Άσε που πρέπει να γαμήσω την ματάρα, την χονδράρα και την μουνάρα.

Να τις γειώσω Σπου;
μην γράψεις ποιες...

:sunglasses:

Επισκέπτης
Bakalhs σου ξαναλέω ότι αυτό που εννοείς εσύ δεν είναι κυνήγι. Κυνήγι είναι να πιάνεις το θύμα σου και - θέλει δε θέλει - να το γαμάς. Ούτε το γαμήσι στο μπουρδέλο είναι ακριβώς κυνήγι αλλά είναι σίγουρα πολύ περισσότερο κυνήγι από το να την "πέφτεις" σε γκόμενες και να εξαρτάσαι πάντα από τη δική τους τελική επιλογή ανάμεσα σε άλλους 100. Πραγματικά αηδιαστικό!

Δὲν εἶναι δικὴ τους ἐπιλογὴ φίλε μου, τουλάχιστον ὄχι ὅπως ἐννοεῖται ἀπὸ τοὺς ἄνδρες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο, είναι πολύ δύσκολο για κάποιον άντρα να εφαρμόσει το νόμο του Picker. Εγώ έχω φτύσει αίμα για να καταφέρω να μην την πέφτω πλέον ούτε στο πιο ελκυστικό μουνί. Πρέπει πάνω από όλα να καταλάβει κάποιος τη ματαιότητα του να έχει γκόμενα και να είναι πραγματικά αποφασισμένος να ζήσει όλη του τη ζωή γαμώντας πουτάνες!

Επισκέπτης
Νὰ τὴν πέφτεις/πέφτω ὄχι στὸ πιὸ ἑλκυστικὸ μουνί, ἀλλὰ στὶς νοστιμοῦλες. Στὰ 5ράκια, 6ράκια, 7ρια ἄντε καὶ 8ρια. Γιάτὶ δὲν εἶναι πολλοὶ αὐτοὶ ποὺ τὴν πέφτουν στὰ 9ρια καὶ στὰ 10ρια.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αλλά είμαι περήφανος που δεν έχω γκόμενα, δεν τρώω καμία χυλόπιτα, γαμάω μέρα παρά μέρα και δεν μαλακίζομαι ποτέ.  :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Νὰ τὴν πέφτεις/πέφτω ὄχι στὸ πιὸ ἑλκυστικὸ μουνί, ἀλλὰ στὶς νοστιμοῦλες. Στὰ 5ράκια, 6ράκια, 7ρια ἄντε καὶ 8ρια. Γιάτὶ δὲν εἶναι πολλοὶ αὐτοὶ ποὺ τὴν πέφτουν στὰ 9ρια καὶ στὰ 10ρια.
Σκασε επιτομη του αγαμητου,που εχεις και αποψη. :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο, είναι πολύ δύσκολο για κάποιον άντρα να εφαρμόσει το νόμο του Picker. Εγώ έχω φτύσει αίμα για να καταφέρω να μην την πέφτω πλέον ούτε στο πιο ελκυστικό μουνί. Πρέπει πάνω από όλα να καταλάβει κάποιος τη ματαιότητα του να έχει γκόμενα και να είναι πραγματικά αποφασισμένος να ζήσει όλη του τη ζωή γαμώντας πουτάνες!
Ρε μαλακα πικερ,τι αντρας θα εισαι αν δε εισαι κυνηγος;Αν δεν κατακτησεις το μουνι;
Πλερωτεο μουνι ξινο γαμησι.Τελος.1000 φορες να γαμησεις πουτανα,δεν πιανει μια την ποιοτητα του
να γαμας γκομενακι που γουσταρει.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

H αδρεναλίνη του καμικάζι όμως χτυπάει κόκκινα :rockon:
Συνήθως πέφτεις στην θαλασσα αλλά δεν αποκλείεται να καταφέρεις χτύπημα στο εχθρικο σκάφος ;)

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
βάλε πάγο στο ποτύρι με το σπέρμα ... έχει χάσει την μπάλα η χονδρή και η υπηρεσία σε θεωρεί στανταράκι, ξεκίνα ψυχρό πόλεμο στο σαλόνι και μεταβολή ...

η χονδρή γαμιέται τέλεια (να λοιπόν ειμαστε "και" μπουρδελιάρηδες)...

σας τα'λεγα εγώ ότι έχει χάσει την μπάλα...

τώρα θα δουλέψει και "μπακ-ντορ"...

θα την γειώσω να της γανώσω το κωλάντερο...

Ρε μαλακα πικερ,τι αντρας θα εισαι αν δε εισαι κυνηγος;Αν δεν κατακτησεις το μουνι;
Πλερωτεο μουνι ξινο γαμησι.Τελος.1000 φορες να γαμησεις πουτανα,δεν πιανει μια την ποιοτητα του
να γαμας γκομενακι που γουσταρει.

Έτσι, έτσι...άψογος κι ας μην γαμάς κώλο ρε μαν.

Άστον για εμάς...

αλήθεια όμως...

γαμάς καθόλου;  :dunno:

ρίσκορ για έλα λίγο εδώ...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Master21 έχω γαμήσει 6 γκόμενες τζάμπα. Με καμία δεν έκανα τα γαμήσια που έχω κάνει με πουτάνες γιατί απλά εγώ δίνω πολύ μεγαλύτερη βάση στο να γαμάω ωραία για τα γούστα μου μουνιά και όχι γκόμενες που με γουστάρουν!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είμαι πλέον 38 ετών, δύσκολο να βρω μια γκόμενα κάτω από 30. Τι να την κάνω ρε μαλάκα όταν στο Μετάξι γαμάω μέρα παρά μέρα 20-χρονες και 25-χρονες; Και σε 20 χρόνια πάλι αυτή την ηλικία θα γαμάω. Τι να την κάνω μια γκόμενα 5 χρόνια μικρότερή μου;  :sunglasses:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αλλά ακόμα κι αν μπορώ να βρω μια μικρότερη από 30, δεν καταδέχομαι καν να προσπαθήσω. Όπως είπα, πρέπει να πέσει στα πόδια μου και να με παρακαλέσει κάποια για να τα φτιάξω μαζί της. Σαν τις πουτάνες που σε κυνηγάνε ως την πόρτα να μη φύγεις.  :sunglasses:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Aν αύριο το Μετάξι ακριβύνει και πάει πχ 15€ τι θα κάνεις;Θα βγεις εκτός προυπολογισμού;
Οι πουτάνες σε βλέπουν σαν 10€,αν νομίζεις ότι τόσο αξίζεις είσαι άξιος της μοίρας σου!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ανάποδα τα λες dude33, ΕΓΩ δεν πιστεύω ότι οι γυναίκες αξίζουν πάνω από 10 ευρώ γι' αυτό και δεν γαμάω πουθενά αλλού εκτός από το Μεταξουργείο. ΕΓΩ απαξιώνω τις γυναίκες, όχι αυτές εμένα. Αν η τιμή στο Μεταξουργείο πάει στα 15 ευρώ, μπορώ να το αντέξω.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Θα μπορούσα να γαμάω και στη Φυλής, ίσως λίγο πιο αραιά. Το λυπάμαι όμως το 20-ρικο για ένα γαμήσι, πόσο μάλλον αφού μπορώ άνετα και με 10 ευρώ. Το καλύτερο θα ήταν να με πλήρωναν κιόλας αλλά καταλαβαίνω ότι αυτός που ΓΑΜΙΕΤΑΙ θέλει κάποια ανταμοιβή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom