Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Εμεις μπορει να νιωθουμε εφηβοι αλλα οι γυρω μας δε μας βλεπουν ως τετοιους. :'(
Ο χρονος ειναι αηττητος!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν υπάρχει χρόνος για αυτόν που εφαρμόζει το νόμο του Picker. Και δεν τον νοιάζει πώς τον βλέπουν οι πουτάνες, απλά θέλει να τις γαμάει. Δεν με νοιάζει να με βλέπουν σαν κωλόγερο, απλά είναι γελοίο να μιλάνε στον πληθυντικό σε κάποιον που τις γαμάει. Πραγματικά πιστεύω ότι οι πουτάνες που μιλάνε στον πληθυντικό δεν συνειδητοποιούν ότι αυτός ο κωλόγερος εκείνη την ώρα τις έχει και τις γαμάει.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.145
Πόντοι
1.686
Πίκερ, είπες ότι έχεις χάσει 10 κιλά και είσαι 67 κιλά τώρα
με ύψος 1.77.

Μήπως πρέπει να ασχοληθείς λίγο με τη γυμναστική ;
Αφού έλυσες το θέμα σεξ, με 150 ευρώ το μήνα ( = 15 γαμήσια Μεταξωτά )
πρέπει τώρα να συγκεντρωθείς στο θέμα της γυμναστικής.

67 κιλά με ύψος 1.77 σημάινει ότι έχεις μικρό μυϊκό όγκο.
Χρειάζεται να αυξήσεις τη μυϊκή σου μάζα και την αντοχή σου.

Πρέπει να γαμάς σε τέτοιες στάσεις , για αύξηση μυϊκής ισχύος !

tumblr_n55kbiHakc1swg02io1_500.gif

1366891.gif

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δεν υπάρχει χρόνος για αυτόν που εφαρμόζει το νόμο του Picker. Και δεν τον νοιάζει πώς τον βλέπουν οι πουτάνες, απλά θέλει να τις γαμάει. Δεν με νοιάζει να με βλέπουν σαν κωλόγερο, απλά είναι γελοίο να μιλάνε στον πληθυντικό σε κάποιον που τις γαμάει. Πραγματικά πιστεύω ότι οι πουτάνες που μιλάνε στον πληθυντικό δεν συνειδητοποιούν ότι αυτός ο κωλόγερος εκείνη την ώρα τις έχει και τις γαμάει.

Ο βιαστης δε ζηταει οικειοτητες απο τις πουτανες. Αυτες ειναι αναγκες των αγαπουληδων.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Άντε, θα σας πω και ποια ήταν η τσατσά που είχα γαμήσει. Τη λέγανε Μάγδα και δούλευε στο Ιάσωνος 1 και στο Αχαρνών 85 ως τις αρχές του 2014. Συνήθως δούλευε με τη Μαρία την ξανθιά Πολωνέζα που το παίζει Ρωσίδα αλλά και με την Αντελίνα και άλλες κοπέλες. Ήταν Ελληνίδα. Τη γαμούσα στο σπίτι της με 10-15 ευρώ την κάθε φορά. Μετά μου είπε ότι βρήκε γκόμενο και σταμάτησε να με δέχεται.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Γαμάμε άκα όποια γκόμενα μας κάτσει απ'όσες μας καυλώνουν
ή πουτάνα με καπότα αν δεν βρίσκουμε γκόμενα για άκα.
Αν η πουτάνα γουστάρει άκα, την πιάνουμε γκόμενα
οπότε την γαμάμε κι αυτή άκα όπως όλοι στον πλανήτη.
Γενικώς γαμάμε, χωρίς πολλά πολλά...

Νόμος dismorfian
Noμιζω οτι αν προσθεσω το πηδημα μερα παρα μερα του picker με τον νομο αυτο ,εχουμε την τελεια θεωρια  :rockon:
Καλημερα  :)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
O Picker δεν έχει καμία πρεμούρα να πιάσει γκόμενα πουτάνα, πόσο μάλλον να τη γαμήσει ακάποτα. Μια φορά δεν είχε καπότα η τσατσά που γαμούσα και κατέβηκα στο περίπτερο να αγοράσω γιατί απαξιούσα να τη γαμήσω χωρίς καπότα. Βρωμόμουνα!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.323
Πόντοι
2.420
εμενα μια φορα μια κορασιδα μου μιλαγε στο πλυθηντικο μιας και ηταν νεοτατη και εγω μεσηλιξ, με καυλωνε απίστευτα το να ακουω να μου λεει

μπορειτε να με βαλετε στα 4 μου αρεσει πιο πολύ ετσι, αχ με πονατε πιο σιγα σας παρακαλω, πως σας λενε ?? ακομα χυνετε ??   :wanker:  :wanker:
:rockon: :rockon: :s&m_1:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Τύπε γιατί άλλαξες όνομα?  :-

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
κατά τ αλλα βλεπω ένα πιο ωριμο και στιβαρο προφιλ στον τζον απ αυτό του πικερ

Νώντα, εσύ είσαι έμπειρος κλωνολόγος.  ;)
Το έγραψε κι ο ίδιος ότι είναι ο συνεχιστής μετά την επισήμανσή μου.  :sunglasses:

Πίκερ...(ρε μπας κι είναι άλλος; )  :2funny:

Πάω να γαμήσω την Κορίνα. Θα με δεχτεί.

Απλά στο γνωστοποιώ.

Καληνύχτα κορόιδο.

:sunglasses:

Oρίστε... :dunno:

Dismorfian είσαι ο πρώτος που το επισημαίνει. Όντως, ποτέ δεν είπα ότι είμαι ο Picker.
Είμαι ο συνεχιστής του νόμου του Picker.

Συνεπώς Νώντα, είναι ή δεν είναι ο Πίκερ, με νοιάζει; όχι φυσικά.
Αυτός "σερβιρίστηκε" ως Πίκερ και άρα αυτόν θα "φάω".  :sunglasses:

Το θέμα δεν είναι να μην είσαι αγαπούλης στα μπουρδέλα αλλά να μην είσαι αγαπούλης ΓΕΝΙΚΑ. Αυτοί που καυχιόνται ότι είναι μεγάλοι μύστες στα μπουρδέλα είναι συνήθως οι μεγαλύτεροι σαλιάρηδες με τις γκόμενες. Μπορείς να ζήσεις χωρίς γκόμενα; Μπορείς να βλέπεις μια ωραία γκόμενα δίπλα σου και να μην της δίνεις την παραμικρή αξία; Έχεις τα αρχίδια να μην φλερτάρεις ποτέ και να γαμάς μόνο πουτάνες; Είσαι τόσο περήφανος ώστε να μη δίνεις ποτέ την ευκαιρία στις γκόμενες να έχουν εκείνες την τελική επιλογή; Έχεις τα αρχίδια να λες πάντα την αλήθεια; Εκεί κρίνεται ο περήφανος άντρας και όχι στις πουτάνες. Αυτοί που τρώνε 100 χυλόπιτες για να τους κάτσει τελικά 1 πατσαβούρα είναι οι μεγαλύτεροι ξεφτίλες άντρες που υπάρχουν και αυτοί που έχουν δώσει το δικαίωμα στις γκόμενες να συμπεριφέρονται έτσι. Αν είσαι πραγματικός μάγκας γαμάς μόνο πουτάνες και το λες παντού χωρίς να σε νοιάζει τίποτα. Γράφεις στα αρχίδια σου τις γκόμενες και τους λες να γίνουνε πουτάνες. Όλα τα άλλα είναι μαλακίες κουτοπόνηρων πυρφόρων που το παίζουν μεγάλοι γαμιάδες στις πουτάνες ενώ μπροστά στις γκόμενες είναι οι μεγαλύτερες κότες και δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αγκαλίτσες ούτε στιγμή. Γιατί αν δεν ήταν κότες θα είχαν τα αρχίδια να λένε στις γκόμενες πάντα την αλήθεια και δεν θα τους ένοιαζε να ζουν χωρίς σχέσεις και να είναι ΜΟΝΟ στυγνοί γαμιάδες!

Loser Πίκερ, δέξου την πικρή (για'σένα) αλήθεια.  :2funny:
Όταν μια οποιαδήποτε γυναίκα σε θέλει όλα είναι καλύτερα και περνάς πάντα καλύτερα διότι πολύ απλά
σε θέ-λει. Στο σεξουαλικό/ερωτικό κομμάτι, σου κάνει πολύ περισσότερα πράγματα αλλά και σε αφήνει
να της κάνεις πολύ περισσότερα. Διότι πολύ απλά σε γου-στά-ρει. Γενικώς θέ-λε-στε.
Κάτι που με τις πουτάνες συμβαίνει πολύ σπάνια. Αυτό στο γράφω εγώ που τις γαμάω
και αρκετές μάλιστα...με έχουν απεριόριστη ανάγκη. Εσύ είσαι απλά το "ζητιανάκι" της Κορίνας.
Είσαι δηλαδή μια τρίχα από τ'αρχίδια μου. Πεσμένη.  :sunglasses:

Αλλά το καλύτερο είναι αυτό...

Αν δεν είσαι ο Πίκερ αλλά θες να είσαι, μπορείς τουλάχιστον να του μοιάσεις.
Το πρόβλημα θα είναι αν είσαι ήδη ο Πίκερ και δεν σου αρέσει όπως είσαι.
Αυτό το ξέρεις μόνο εσύ. Όλοι οι άλλοι μπορούμε μόνο να υποθέτουμε.

Ο Πίκερ είναι η περσόνα του λούζερ. Είναι αυθεντικός λούζερ και στην πραγματική ζωή.
Κάθε φορά που τσαντίζεται φαίνεται αλλά δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος
αν προσποιείται ή όχι. Ο Πίκερ δεν είναι ούτε καλός, μα ούτε κακός. Είναι πονεμένος.
Κάθε φορά που βασανίζω τον Πίκερ, στενοχωριέμαι διότι γνωρίζω ότι όλα αυτά που κάνει
δεν τα θέλει πραγματικά και προσπαθεί να μας πείσει με μαλακίες.
Αλλά τον βασανίζω διότι αυτό θέλει κατά βάθος.
Αυτό τον απελευθερώνει μιας και είναι μαζοχιστής.
Αν πάλι δεν τον βασανίσω και τον χαιδέψω ή του ανοίξω διάλογο
γνωρίζω ότι ο Πίκερ θα βρει δικαιολογίες να ξεφύγει, θα αντιδράσει άσχημα
και εγώ δεν θα είμαι πια εγώ. Θα είμαι κάποιος άλλος που όταν όλα αποτύχουν μαζί του
θα ξαναστενοχωρηθώ. Και στις δύο περιπτώσεις λοιπόν, ο Πίκερ φέρει στενοχώρια.
H μανιοκατάθλιψη έχει περιλούσει το φόρουμ λοιπόν...

κι εγώ χαίρομαι...

:rockon:

Σε πόνεσε αυτό το ποστ κι εγώ χαίρομαι απεριόριστα.  :sunglasses:

Κανε τη διαιτα του Πικερ χοντρε.

Αγάπη μου, είσαι θαυμαστής μου πια. Κάτσε να διακρίνεις τα δάκτυλα του ενός και του άλλου
για να δεις ποιο θα ταιριάξει στην ξεχαρβαλωμένη κωλοτρυπίδα σου.  :2funny:
Ζηλεύεις τον μαέστρο Ζεν και το ξέρουμε. Ζηλεύεις τον Παράκμα. Ζηλεύεις όλους μας.
Το "χονδρέ" το έχει βγάλει ο Μπίλυ (παρατήρησε πόσο επαγγελματικά παίρνω τις "λαβές")  :sunglasses:
διότι βαριέμαι να περπατάω για να πηγαίνω στις πουτάνες.
Δεν ισχύει κι ειδικά τώρα που έχω γίνει σαν "μπετό".
Θα προτιμήσω το "τρελλός" μιας που αυτό όντως ισχύει.  :sunglasses:

Εσένα σε πόνεσε αυτό το ποστ.

Μέχρι κι αν "κουβαληθεί" ο Ζεν, θα σου απαντήσω εγώ.  :sunglasses:
Έχω (και) 2 "γκόμενες" που με ταίζουν με τα λεφτά άλλων πελατών  :sunglasses:
(μιας που το 99% εδώ μέσα δεν γαμάτε ποτέ) και τις οποίες γαμάω ακάποτα.
Εσύ είσαι ένα αποδομημένο τραγελαφικό θηλαστικό. Είσαι ή όχι φίλος
του τραβελοΜπίλυ, δεν με απασχολεί.
Είσαι ο όγκος σκουπιδιών στο άβαταρ που έχεις κι εγώ ο τροβαδούρος έμπροσθεν.  :2funny:
Τραγουδώ τα χάλια σου και κατοικώ "μέσα" σου. :sunglasses: Είμαι μέσα στο άβατάρ σου.

Στον κώλο σου.

Άκα φυσικά.  :thumbsup:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο δισμορφιάν εχει μυαλό πεντάχρονου αγοροκόριτσου ! :2funny: :2funny:

Λαδάκη ναυάγιο, θέλω να ασχολείσαι μαζί μου διαρκώς ρε χουβαρντόπαιδο.  :2funny:
Μόνο αυτά όμως μπορείς να γράψεις; οι περιπέτειές σου με την Άνκα
έχουν περάσει στην ιστορία.  :sunglasses:
Και παραπάνω που'δωσες πάλι ρόμπα έγινες. Ακόμα γελάνε ορισμένοι φίλοι σου
αλλά και κάποια βλέμματα της περιοχής. Eίμαι παντού στις "ταράτσες".
Πήγαινε τώρα να κάνεις καμιά άσκηση...από τις "άλλες".  :2funny:

Με'σένα κλείνει η τριάδα πόνου με αυτό το ποστ.  :sunglasses:

Ναυάγιο Λαδάκη, αφού είναι έτσι όπως τα γράφεις, γιατί δεν πας να ζήσεις αλλού;  :dunno:
αλλά το ξέρεις το γιατί στο "σεντονάκι" μου.  :2funny:
Και τελικά αφού καταλήξατε πολλοί σε αυτό το συμπέρασμα, γιατί το θρεντ
συνεχίζει να γεμίζει; διότι πονάτε...σας έχουν πονέσει...θα συνεχίσουν να σας πονούν

ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΧΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΡΟΜΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ!  :2funny:

Δεν είστε αυτό που τις πηγαίνει "τρενάκι", είστε οι ιππότες που θέλουν σαν σερβιτόρους
αλλά και σιχαίνονται σαν γαμιάδες. Έτσι Λαδάκη;

:rockon: :rockon: :rockon:

....................

Μαζευτείτε όσοι θέλετε. Πρέπει να σώσουμε το φόρουμ από την ρισπεκτολογία
και τις σφουγγαροχαιρετούρες που γλιτσιάζουν τις οθόνες μας.  :sunglasses:
Στον αγοραίο έρωτα δεν υπάρχουν φίλοι. Το'χαν πει τα καραφλά παιδιά.
Τελικά είναι αλήθεια. Σε όλα τ'άλλα είχαν άδικο όμως.

Φίλοι του φόρουμ, δείτε πόσο πονούν αυτά τα 3 δίποδα ραμολί.  :2funny:
Οι καρπαζιές των Ελληνίδων τους έχουν σακατέψει κι εγώ χαίρομαι όλο και πιο πολύ.
Ευφραίνεται η καρδιά μου.  :o

Μόλις κατάφερα χτύπημα combo 3. Έτσι απλά...

35irxjd.gif

Οι ΑΝΔΡΕΣ αγωνίζονται μόνοι τους και "φανερά"...

GkTVAtd.gif

:rockon: :rockon: :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
O kontra paximadi-dismorfian είναι ιδρυματική περίπτωση καθαρά. Οι Αμερικάνοι λένε "you can never argue with a sick mind".

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
O kontra paximadi-dismorfian είναι ιδρυματική περίπτωση καθαρά. Οι Αμερικάνοι λένε "you can never argue with a sick mind".
Επιτέλους, αναγνωρίστηκα!

Παραδόθηκες όμως τόσο νωρίς; έσπασες από τώρα; τι φοβάσαι;

άντε...πάρε τα μπογαλάκια σου και φύγε από το νήμα σου.

Σου κάνω κατάληψη!

Έλα εδώ σαν ΑΝΔΡΑΣ!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Να πω μονάχα ότι είχα 6 γκόμενες ως τώρα στη ζωή μου που με θέλανε όλες πολύ. Τις παράτησα και τις 6 για να γαμάω πουτάνες. Η ωραία 50-άρα τσατσά που πήγαινα σπίτι της μου έκανε τρελά κόλπα επίσης - γλωσσόφιλα, ακάποτες πίπες, άνεση χρόνου κτλ. Εγώ όμως γούσταρα καλύτερα να γαμάω στο τσακ-μπαμ την Κορίνα και τα άλλα πουτανάκια στο Μετάξι και πήγαινα στην τσατσά 1-2 φορές το μήνα. Γιατί απλά δεν μπορώ τα πολλά-πολλά, δεν μπορώ να κάθομαι στον ίδιο χώρο με μια γυναίκα για πολύ. Θέλω να γαμάω και να την κάνω. Ακούς ΠΥΡΦΟΡΕ-ΑΓΑΠΟΥΛΗ dismorfian;

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Να πω μονάχα ότι είχα 6 γκόμενες ως τώρα στη ζωή μου που με θέλανε όλες πολύ. Τις παράτησα και 6 για να γαμάω τις πουτάνες. Η ωραία 50-άρα τσατσά που πήγαινα σπίτι της μου έκανε τρελά κόλπα επίσης - γλωσσόφιλα, ακάποτες πίπες, άνεση χρόνου κτλ. Εγώ όμως γούσταρα καλύτερα να γαμάω στο τσακ-μπαμ την Κορίνα και τα άλλα πουτανάκια στο Μετάξι και πήγαινα στην τσατσά 1-2 φορές το μήνα. Γιατί απλά δεν μπορώ τα πολλά-πολλά, δεν μπορώ να κάθομαι στον ίδιο χώρο με μια γυναίκα για πολύ. Θέλω να γαμάω και να την κάνω. Ακούς ΠΥΡΦΟΡΕ-ΑΓΑΠΟΥΛΗ dismorfian;

δεν είναι ο πίκερ αυτός  :jerking:

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Έχουμε την τρέλλα μας, έχουμε και τον Παράκμα να κάνει τον "αντίλαλο".  ;)

Παράκμα, άστον! Μαλάκωσε η ορμή του τώρα!

Εγώ τον θέλω με οργή. Έτσι...να τον χέσω!

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Έχουμε την τρέλλα μας, έχουμε και τον Παράκμα να κάνει τον "αντίλαλο".  ;)

Παράκμα, άστον! Μαλάκωσε η ορμή του τώρα!

Εγώ τον θέλω με οργή. Έτσι...να τον χέσω!

πάλι σουρωμένος είσαι ? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom