Old devil η ελεεινίδα είναι η πιο δύσκολη γυναίκα στην Ευρώπη και πέφτει μόνο με ψέματα και υποσχέσεις για σχέσεις και παπαριές. Εκτός κι αν δεν έχεις δει τις έρευνες που λένε ότι οι μισές ελεεινίδες κάτω των 30 έχουν να γαμηθούν πάνω από ένα χρόνο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Old devil η ελεεινίδα είναι η πιο δύσκολη γυναίκα στην Ευρώπη και πέφτει μόνο με ψέματα και υποσχέσεις για σχέσεις και παπαριές. Εκτός κι αν δεν έχεις δει τις έρευνες που λένε ότι οι μισές ελεεινίδες κάτω των 30 έχουν να γαμηθούν πάνω από ένα χρόνο.
η κάτω των 30 ελληνίδα παίρνει από γύφτους στα πάρκα,άσχημους μέχρι παντρεμένους 60αριδες ...
ενώ η έξω γκόμενα κατά κανόνα έχει εντελώς άλλη αισθητική και νοοτροπία, και αν δεν είσαι ωραίος (η στα κυβικά της) δεν γαμάς ούτε με σφαίρες
dismorfian
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Oι Βαλκάνιες μπαζόλες που κοκορεύεστε κάποιοι ότι γαμάτε δωρεάν (και που δεν γαμάτε δωρεάν)
είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τις Ελληνίδες. Θέλουν τον άνδρα "νταβά" και φάπες.
Απλά κάποιες γαμιούνται πιο εύκολα δεδομένου ότι γυρίζουν με μαύρα νύχια και ξεβράκωτες από μικρές
κι επειδή τις έχουν καταγαμήσει όλοι στην χώρα τους για μια μπουκιά φαί :o
είναι πιο κουλ στις γνωριμίες. Οι Ελληνίδες είναι πιο μοσχοαναθρεμένες πατσαβούρες
και γι'αυτό το παίζουν ντίβες. Επειδή "τις παίρνει". Εσείς ρε δεν είστε έτσι;
τραβάτε να φάτε την γκόμενα του ΑλβανοΡουμάνου να σας δω τι μόρτες είστε που κλάνετε μέντες.
Τι έγινε; κλάσατε μαλλί ρε μουνιά; σας γαμάνε όλοι όσοι έρχονται εδώ κι εγώ χαίρομαι
και γι'αυτό. Γενικώς οι Βαλκάνιες είναι για κλωτσιές, καταπιεσμένες και κομπλεξικές.
Το έχει γράψει κι ο Τόντοκ η κομπλεξάρα που φυσικά παρέλειψε την έννοια "Βαλκάνια"
για να κατηγορήσει μόνο τις Ελληνίδες.
Συμπέρασμα: μέσα σε όλες τις γυναίκες της γης, υπάρχουν και καλές από παντού.
Τραβάτε στα Ουράλια όρη να γαμήσετε ή στα Καρπάθια, βγάλτε τον σκασμό ρε κομπλεξάρες ορισμένοι άμπαλοι
κι αν τυχόν σας γαμήσουν εκείνες πρώτες όπως μερικούς-μερικούς που ξέρουμε
αλλά δεν γράφουμε...μην κλαψομουνιάζετε. Βγείτε και γράψτε το στην κοινότητα σαν ΑΝΔΡΕΣ.
Είδα και τις Ρωσίδες τι καλές έχουν βγει που δεν ξέρουν ποιο ειναι το παιδί τους
με όσα τράβηξαν στον κομμουνισμό. Από τις γύφτισσες φυσικά είναι καλύτερες
αλλά παραείναι αρχοντικές και πέραν του ορίου πολλές φορές.
Εγώ που ξέρω ότι ξέρω, σαν τις Ελληνίδες δεν βρήκα λόγω του ότι με "πάει" το είδος. Έτσι απλά!
Κι επιπλέον είμαι μεγαλωμένος στις ίδιες συνθήκες ακριβώς κι αυτό παίζει μεγάλο ρόλο.
Δεν τις υποστηρίζω όπως έχω ξαναπεί.
Αν παντρευόμουν, θα έπαιρνα Ελληνίδα κι αν μπορούσα να βρω γκόμενα προκοπής, θα έψαχνα
στην Ισπανία ή στην Λατινική Αμερική που έχουν "ψυχή". Ισπανία, Αργεντινή και τέζα όλες.
είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τις Ελληνίδες. Θέλουν τον άνδρα "νταβά" και φάπες.
Απλά κάποιες γαμιούνται πιο εύκολα δεδομένου ότι γυρίζουν με μαύρα νύχια και ξεβράκωτες από μικρές
είναι πιο κουλ στις γνωριμίες. Οι Ελληνίδες είναι πιο μοσχοαναθρεμένες πατσαβούρες
τραβάτε να φάτε την γκόμενα του ΑλβανοΡουμάνου να σας δω τι μόρτες είστε που κλάνετε μέντες.
Τι έγινε; κλάσατε μαλλί ρε μουνιά; σας γαμάνε όλοι όσοι έρχονται εδώ κι εγώ χαίρομαι
και γι'αυτό. Γενικώς οι Βαλκάνιες είναι για κλωτσιές, καταπιεσμένες και κομπλεξικές.
Το έχει γράψει κι ο Τόντοκ η κομπλεξάρα που φυσικά παρέλειψε την έννοια "Βαλκάνια"
Αυτό που κάνουν είναι να καίγονται από μικρές. Μέχρι τα 20 τα έχουν κάνει όλα, μέχρι τα 22 τις έχουν παρατήσει (μετά το κοκό) διάφοροι γκόμενοι, αυτές αισθάνονται ότι τις γάμησαν και τις εκμεταλεύτηκαν, εγκαθίσταται η γνωστή έκφραση στο πρόσωπό τους, οι διάφορες προσπάθειές τους τις ρίχνουν στα ίδια, και στα 25 πλέον έχουν τελειώσει σαν γυναίκες (και πολύ βάζω).
Τραβάτε στα Ουράλια όρη να γαμήσετε ή στα Καρπάθια, βγάλτε τον σκασμό ρε κομπλεξάρες ορισμένοι άμπαλοι
αλλά δεν γράφουμε...μην κλαψομουνιάζετε. Βγείτε και γράψτε το στην κοινότητα σαν ΑΝΔΡΕΣ.
Είδα και τις Ρωσίδες τι καλές έχουν βγει που δεν ξέρουν ποιο ειναι το παιδί τους
Εγώ που ξέρω ότι ξέρω, σαν τις Ελληνίδες δεν βρήκα λόγω του ότι με "πάει" το είδος. Έτσι απλά!
Κι επιπλέον είμαι μεγαλωμένος στις ίδιες συνθήκες ακριβώς κι αυτό παίζει μεγάλο ρόλο.
Αν παντρευόμουν, θα έπαιρνα Ελληνίδα κι αν μπορούσα να βρω γκόμενα προκοπής, θα έψαχνα
στην Ισπανία ή στην Λατινική Αμερική που έχουν "ψυχή". Ισπανία, Αργεντινή και τέζα όλες.
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 41
- Πόντοι
- 16
Oι Βαλκάνιες μπαζόλες που κοκορεύεστε κάποιοι ότι γαμάτε δωρεάν (και που δεν γαμάτε δωρεάν)
Παίχτη ο γκομενιάρης θα είναι γκομενιάρης σε όλες τις χώρες και ο μπάκουρος θα είναι μπάκουρος ακόμα και στη Ζιμπάμπουε!
dismorfian
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δεν διαφωνώ, απλά προτιμήσεις έδειξα!
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Νομιζω οτι ο John Dick ειναι ένα κλικ πιο ολοκληρωμένος και πιο απενοχοποιημένος απο τον Picker
dismorfian
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Του κατεβάσαμε την σωβρακοφανέλα. Μην ξεγελιέστε.
Επισκέπτης
John Dick ὁ ΣΥΡΙΖΑ θὰ κλείσει τὰ σπιτάκια, λέει.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
προβοκατσιεςJohn Dick ὁ ΣΥΡΙΖΑ θὰ κλείσει τὰ σπιτάκια, λέει.
dismorfian
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
(πάλι φασίστα θα με πουν αλλά πρώτη φορά θα'ναι; )
Επισκέπτης
προβοκατσιες
Μμμ, γιὰ νὰ δοῦμε.
omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Omorfoulis ο John Dick απλά άφησε πίσω του τον αυτοσαρκασμό του Picker για να μη δίνει πάτημα στους διάφορους καλοθελητές.
Kαλά έκανε κατά τη γνώμη μου. Αυτός ο αυτοσαρκασμός παρεξηγήθηκε και έδωσε τη δύναμη στους αντιπικεριστές για τον πόλεμο ενάντια στο νόμο του Picker. Εύχομαι ο John Dick να παραμείνει δυνατός και να μη φανερώσει τυχον αδυναμίες που θα τον κάνουν πάλι ευάλωτο στους αντιπικεριστές.
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 26
- Like
- 12.333
- Πόντοι
- 14.615
Αν ισχύει, τότε αυτό είναι πυρηνική βόμβα.Old devil η ελεεινίδα είναι η πιο δύσκολη γυναίκα στην Ευρώπη και πέφτει μόνο με ψέματα και υποσχέσεις για σχέσεις και παπαριές. Εκτός κι αν δεν έχεις δει τις έρευνες που λένε ότι οι μισές ελεεινίδες κάτω των 30 έχουν να γαμηθούν πάνω από ένα χρόνο.
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 26
- Like
- 12.333
- Πόντοι
- 14.615
Pussy wagon στο εξωτερικό δεν μας νοιάζει τι κάνουν. Βασικά σε πολλές χώρες δεν χρειάζεται να γίνεσαι γλύφτης και ψεύτης για να γαμήσεις, είναι πιο εύκολο από ό,τι εδώ. Γι' αυτό και δεν έχουν τόσο ανεπτυγμένη πορνεία όπως εδώ. Η Ελλάδα λόγω του ότι οι γυναίκες γαμιούνται πιο δύσκολα έχει τόσο μεγάλη και φτηνή πορνεία. Απλά πρέπει ο νέος να καταλαβαίνει από νωρίς τι παίζει και να μη χάνει τζάμπα τα χρόνια του προσπαθώντας να ρίξει γυναίκες. Το μουνί στην Αθήνα έχει τιμή και κοστίζει μόλις 10 ευρώ. Νέοι φτύστε στη μάπα τις καριόλες και εφαρμόστε το νόμο του Picker από την ηλικία των 15 ετών. Αφήστε τις καριόλες αγάμητες όλες!
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 26
- Like
- 12.333
- Πόντοι
- 14.615
+1Παίχτη ο γκομενιάρης θα είναι γκομενιάρης σε όλες τις χώρες και ο μπάκουρος θα είναι μπάκουρος ακόμα και στη Ζιμπάμπουε!
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 26
- Like
- 12.333
- Πόντοι
- 14.615
Ποια κυβέρνησε ρε τύπε;Bakalhs έχει μεγάλη σημασία η ψήφος μας. Αν μια κυβέρνηση έκλεινε τα μπουρδέλα όλα αυτά που λέμε δεν θα είχαν καμία αξία.
Πρόκειται για συμμορία ψυχάκηδων, πρώην κνιτών, που δεν έχουν καμία αναστολή, ακόμη και στην πιο απεχθή θηριωδία.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις