Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
πάλι σουρωμένος είσαι ?
πάλι σουρωμένος είσαι ?
Καυτά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούνο νομος πικερ εφαρμοζεται και στις ακριτικες περιοχες της χωρας?
επισης για τους κατοικους εξωτερικου αλλαζει κατι οσων αφορα τις γυναικες μιας και εκει ειναι διαφορετικες ?
Από τα φάρμακα είναι...
Αντενδείξεις!
δεν φταις εσύ, αλλά οι υπεύθυνοι του site που έχουν ανεξέλεγκτο έναν ψυχολογικά άρρωστο άνθρωπο ... προσβάλλει ανθρώπους και προσωπικές καταστάσεις, τι να πω το παιχνιδάκι έχει και ένα όριο ... α ρε και να σε συναντήσει ο picker τι έχει να τραβήξει το σουφρίδιο σου !!!
Καυτά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν
Και αν ειναι ελληνικος πρέπει να διαμορφώνεται από τόπο σε τόπο γιατί μη ξεχνάμε οτι στην επαρχία δεν υπάρχουν τσαρδιά των 10.Αυτό το προνόμιο είναι καθαρά της Αθήναςετσι ειναι γι αυτο ρωταω
μεχρι στιγμης νομιζω οτι ο πικερ απευθυνεται σε αθηναιους,αλλα ο νομος ειναι παγκοσμιος η καθαρα ελληνικος?
αυτα θελω να ξερω
Και αν ειναι ελληνικος πρέπει να διαμορφώνεται από τόπο σε τόπο γιατί μη ξεχνάμε οτι στην επαρχία δεν υπάρχουν τσαρδιά των 10.Αυτό το προνόμιο είναι καθαρά της Αθήνας
σκασεμιλάνε και τα κλωνάρια τώρα ?
είμαι ήδη εκεί
είμαι ήδη εκείραντεβού θανάτου στην πιάτσα τώρα
Και αν ειναι ελληνικος πρέπει να διαμορφώνεται από τόπο σε τόπο γιατί μη ξεχνάμε οτι στην επαρχία δεν υπάρχουν τσαρδιά των 10.Αυτό το προνόμιο είναι καθαρά της Αθήνας
Καινούριο κλωνάρι?Το έχω ξαναπεί ότι ο νόμος μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν μόνο στην Αθήνα - άντε και στη Θεσσαλονίκη αν βγάζεις 1000 ευρώ το μήνα. Όσοι θέλουν να μπορούν να γαμάνε τακτικά και με ποικιλία χωρίς να έχουν γκόμενα πρέπει να μετακομίσουν στην Αθήνα.
δεν φταις εσύ, αλλά οι υπεύθυνοι του site που έχουν ανεξέλεγκτο έναν ψυχολογικά άρρωστο άνθρωπο ... προσβάλλει ανθρώπους και προσωπικές καταστάσεις, τι να πω το παιχνιδάκι έχει και ένα όριο ... α ρε και να σε συναντήσει ο picker τι έχει να τραβήξει το σουφρίδιο σου !!!
Το έχω ξαναπεί ότι ο νόμος μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν μόνο στην Αθήνα - άντε και στη Θεσσαλονίκη αν βγάζεις 1000 ευρώ το μήνα. Όσοι θέλουν να μπορούν να γαμάνε τακτικά και με ποικιλία χωρίς να έχουν γκόμενα πρέπει να μετακομίσουν στην Αθήνα.
Pussy wagon στο εξωτερικό δεν μας νοιάζει τι κάνουν. Βασικά σε πολλές χώρες δεν χρειάζεται να γίνεσαι γλύφτης και ψεύτης για να γαμήσεις, είναι πιο εύκολο από ό,τι εδώ.