blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.732
- Πόντοι
- 26.096
Dismorfian είσαι ο πρώτος που το επισημαίνει. Όντως, ποτέ δεν είπα ότι είμαι ο Picker. Είμαι ο συνεχιστής του νόμου του Picker.
Dismorfian είσαι ο πρώτος που το επισημαίνει. Όντως, ποτέ δεν είπα ότι είμαι ο Picker. Είμαι ο συνεχιστής του νόμου του Picker.
Για πες, εσύ δεν ήσουν χθες το μεσημέρι που ανηφόριζες τη Διδύμου;Dismorfian είσαι ο πρώτος που το επισημαίνει. Όντως, ποτέ δεν είπα ότι είμαι ο Picker. Είμαι ο συνεχιστής του νόμου του Picker.
Ισχύει.Πλάκα-πλάκα, αυτό που λέει ο Πίκερ ότι υποτάσσουμε τις γυναίκες μέσω του σεξ, όσο ακραίο κι αν ακούγεται, έχει μια βάση. Μου θυμίζει όλες εκείνες τις φορές που η γκόμενα το έπαιζε τρελίτσα στην αρχή λέγοντάς μου τα γνωστά κουλά, ότι δεν είναι σε θέση να κάνει σεξ, να με ρωτάει τι ψάχνω, ότι πρέπει να της πηδήξει κάποιος τον εγκέφαλο, ότι δεν το κάνει εύκολα και μπλα μπλα μπλα. Μετά όταν την έσκιζα, ερχόταν στα σύγκαλά της. Λες και ο απόλυτος τρόπος για να κάνεις μια γυναίκα να ισιώσει είναι η πούτσα σου.
John Dick, την σιωπή σου στην ερώτησή μου εάν ανηφόριζες χθες τη Διδύμου, την εκλαμβάνω ως ομολογία.
Με τη σειρά μου, να ομολογήσω ότι σε αναγνώρισα περισσότερο από τον ωραίο κώλο σου και λιγότερο από το πρόσωπό σου.
Οξαποδώ ο νόμος του Picker δεν είναι καθόλου ελληνικός. Περιέχει γερμανική σύνεση και εγκράτεια με πολλά στοιχεία από τη φιλοσοφία του Σοπενχάουερ. Δύσκολα μπορεί να εφαρμόσει το νόμο του Picker ένας παρορμητικός Έλληνας.
Οξαποδώ άλλον κώλο είδες χθες, δεν ήταν ο δικός μου. Πάντως ο κώλος που βλέπετε στη φωτό έχει αλλάξει καθώς από τότε έχω χάσει 10 κιλά. Τώρα ζυγίζω 67 κιλά με ύψος 1,77. Φαίνεται πιο μικρός ο κώλος μου και πιο μεγάλη η πούτσα μου στα κιλά αυτά.
Rigormortis δεν είπα ποτέ ότι δεν υπάρχουν ανώτερες γυναίκες από μένα. Αυτές που είναι ανώτερες από μένα θα πάνε όμως με κάποιον που είναι ανώτερος από εκείνες. Δηλαδή η γυναίκα νιώθει έμφυτα την κατωτερότητά της και επιλέγει πάντα έναν άντρα ανώτερο από αυτήν. Το θέμα είναι ότι ακόμα και οι γυναίκες που είναι κατώτερες από μένα και μέσα στο εύρος των πιθανών μου στόχων βασίζονται υποσυνείδητα στην έλξη που ασκεί το μουνί τους και τα περιμένουν όλα στο πιάτο για να έχουν εκείνες την τελική επιλογή. Αυτό ο νόμος του Picker δεν το δέχεται σε καμία περίπτωση, γι' αυτό και προτάσσει την υποχρεωτική θητεία των γυναικών στα μπουρδέλα, έτσι ώστε να μαθαίνουν την πραγματική τους αξία και να μη νομίζουν ότι η αξία τους έγκειται σε κάτι άλλο πέρα από το βρωμερό τους το μουνί.
αυτο ισχυει φιλε μια γυναικα για να καψουρευτει θελει εναν αντρα που να τον νιωθει δυνατο σε κατι απο δυναμη και χρημα μεχρι οτιδηποτε μπορει να σκαρφιστει το μυαλο τους...στο ενδιάμεσο βάζεις μια πρόταση που δεν ισχύει ότι δλδ οι γυναίκες επιλέγουν για σεξουαλικό τους παρτενέρ κάποιον ανώτερο τους ...
(αν εννοείς νοητικά είναι λάθος , αν εννοείς εργασιακά είναι πάλι λάθος , αν εννοείς το θέμα χαρακτήρα
είναι πάλι λάθος γιατι έχουμε πλημμυρίσει κοκεράκια)
Γαμάμε άκα όποια γκόμενα μας κάτσει απ'όσες μας καυλώνουν
ή πουτάνα με καπότα αν δεν βρίσκουμε γκόμενα για άκα.
Αν η πουτάνα γουστάρει άκα, την πιάνουμε γκόμενα
οπότε την γαμάμε κι αυτή άκα όπως όλοι στον πλανήτη.
Γενικώς γαμάμε, χωρίς πολλά πολλά...
Νόμος dismorfian