Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.788
Πόντοι
14.615
Dismorfian είσαι ο πρώτος που το επισημαίνει. Όντως, ποτέ δεν είπα ότι είμαι ο Picker. Είμαι ο συνεχιστής του νόμου του Picker.
Για πες, εσύ δεν ήσουν χθες το μεσημέρι που ανηφόριζες τη Διδύμου;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Πλάκα-πλάκα, αυτό που λέει ο Πίκερ ότι υποτάσσουμε τις γυναίκες μέσω του σεξ, όσο ακραίο κι αν ακούγεται, έχει μια βάση. Μου θυμίζει όλες εκείνες τις φορές που η γκόμενα το έπαιζε τρελίτσα στην αρχή λέγοντάς μου τα γνωστά κουλά, ότι δεν είναι σε θέση να κάνει σεξ, να με ρωτάει τι ψάχνω, ότι πρέπει να της πηδήξει κάποιος τον εγκέφαλο, ότι δεν το κάνει εύκολα και μπλα μπλα μπλα. Μετά όταν την έσκιζα, ερχόταν στα σύγκαλά της. Λες και ο απόλυτος τρόπος για να κάνεις μια γυναίκα να ισιώσει είναι η πούτσα σου.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.788
Πόντοι
14.615
Πλάκα-πλάκα, αυτό που λέει ο Πίκερ ότι υποτάσσουμε τις γυναίκες μέσω του σεξ, όσο ακραίο κι αν ακούγεται, έχει μια βάση. Μου θυμίζει όλες εκείνες τις φορές που η γκόμενα το έπαιζε τρελίτσα στην αρχή λέγοντάς μου τα γνωστά κουλά, ότι δεν είναι σε θέση να κάνει σεξ, να με ρωτάει τι ψάχνω, ότι πρέπει να της πηδήξει κάποιος τον εγκέφαλο, ότι δεν το κάνει εύκολα και μπλα μπλα μπλα. Μετά όταν την έσκιζα, ερχόταν στα σύγκαλά της. Λες και ο απόλυτος τρόπος για να κάνεις μια γυναίκα να ισιώσει είναι η πούτσα σου.
Ισχύει.
Επίσης, ο νόμος του Πίκερ περιέχει κι άλλες μεγάλες αλήθειες, όπως π.χ. το ότι είναι καλή η συστηματική περιοδικότητα στο sex με παράλληλη αποφυγή της μαλακίας.
Ωστόσο, ο νόμος πάσχει αλλού, καθότι ελληνικός νόμος.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Οξαποδώ ο νόμος του Picker δεν είναι καθόλου ελληνικός. Περιέχει γερμανική σύνεση και εγκράτεια με πολλά στοιχεία από τη φιλοσοφία του Σοπενχάουερ. Δύσκολα μπορεί να εφαρμόσει το νόμο του Picker ένας παρορμητικός Έλληνας.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Vril σαφώς και υποτάσσεται η γυναίκα μέσω του σεξ. Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που υποσυνείδητα για τον άντρα το σεξ είναι μαγκιά ενώ για τη γυναίκα ντροπή. Άσχετα αν οι νεωτεριστές προσπαθούν να τα παρουσιάσουν όλα ως ίσα και όμοια.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.788
Πόντοι
14.615
John Dick, την σιωπή σου στην ερώτησή μου εάν ανηφόριζες χθες τη Διδύμου, την εκλαμβάνω ως ομολογία.
Με τη σειρά μου, να ομολογήσω ότι σε αναγνώρισα περισσότερο από τον ωραίο κώλο σου και λιγότερο από το πρόσωπό σου.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
John Dick, την σιωπή σου στην ερώτησή μου εάν ανηφόριζες χθες τη Διδύμου, την εκλαμβάνω ως ομολογία.
Με τη σειρά μου, να ομολογήσω ότι σε αναγνώρισα περισσότερο από τον ωραίο κώλο σου και λιγότερο από το πρόσωπό σου.

cartoon_754.gif

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Οξαποδώ ο νόμος του Picker δεν είναι καθόλου ελληνικός. Περιέχει γερμανική σύνεση και εγκράτεια με πολλά στοιχεία από τη φιλοσοφία του Σοπενχάουερ. Δύσκολα μπορεί να εφαρμόσει το νόμο του Picker ένας παρορμητικός Έλληνας.

URL]]

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Οξαποδώ άλλον κώλο είδες χθες, δεν ήταν ο δικός μου. Πάντως ο κώλος που βλέπετε στη φωτό έχει αλλάξει καθώς από τότε έχω χάσει 10 κιλά. Τώρα ζυγίζω 67 κιλά με ύψος 1,77. Φαίνεται πιο μικρός ο κώλος μου και πιο μεγάλη η πούτσα μου στα κιλά αυτά.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Οξαποδώ άλλον κώλο είδες χθες, δεν ήταν ο δικός μου. Πάντως ο κώλος που βλέπετε στη φωτό έχει αλλάξει καθώς από τότε έχω χάσει 10 κιλά. Τώρα ζυγίζω 67 κιλά με ύψος 1,77. Φαίνεται πιο μικρός ο κώλος μου και πιο μεγάλη η πούτσα μου στα κιλά αυτά.

stock-photo-a-bearded-old-man-shows-a-hand-something-small-dick-334712618.jpg

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Να επισημάνω - με την ευκαιρία - ότι ο νόμος του Picker προτάσσει γενικά έναν υγιεινό και μετρημένο τρόπο ζωής.   :sunglasses:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Το πολύ σεξ αδυνατίζει.

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Dismorfian είσαι ο πρώτος που το επισημαίνει. Όντως, ποτέ δεν είπα ότι είμαι ο Picker. Είμαι ο συνεχιστής του νόμου του Picker.

Αν δεν είσαι ο Πίκερ αλλά θες να είσαι, μπορείς τουλάχιστον να του μοιάσεις.
Το πρόβλημα θα είναι αν είσαι ήδη ο Πίκερ και δεν σου αρέσει όπως είσαι.
Αυτό το ξέρεις μόνο εσύ. Όλοι οι άλλοι μπορούμε μόνο να υποθέτουμε.

Ο Πίκερ είναι η περσόνα του λούζερ. Είναι αυθεντικός λούζερ και στην πραγματική ζωή.
Κάθε φορά που τσαντίζεται φαίνεται αλλά δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος
αν προσποιείται ή όχι. Ο Πίκερ δεν είναι ούτε καλός, μα ούτε κακός. Είναι πονεμένος.
Κάθε φορά που βασανίζω τον Πίκερ, στενοχωριέμαι διότι γνωρίζω ότι όλα αυτά που κάνει
δεν τα θέλει πραγματικά και προσπαθεί να μας πείσει με μαλακίες.
Αλλά τον βασανίζω διότι αυτό θέλει κατά βάθος.
Αυτό τον απελευθερώνει μιας και είναι μαζοχιστής.
Αν πάλι δεν τον βασανίσω και τον χαιδέψω ή του ανοίξω διάλογο
γνωρίζω ότι ο Πίκερ θα βρει δικαιολογίες να ξεφύγει, θα αντιδράσει άσχημα
και εγώ δεν θα είμαι πια εγώ. Θα είμαι κάποιος άλλος που όταν όλα αποτύχουν μαζί του
θα ξαναστενοχωρηθώ. Και στις δύο περιπτώσεις λοιπόν, ο Πίκερ φέρει στενοχώρια.
H μανιοκατάθλιψη έχει περιλούσει το φόρουμ λοιπόν...

κι εγώ χαίρομαι...

:rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Rigormortis δεν είπα ποτέ ότι δεν υπάρχουν ανώτερες γυναίκες από μένα. Αυτές που είναι ανώτερες από μένα θα πάνε όμως με κάποιον που είναι ανώτερος από εκείνες. Δηλαδή η γυναίκα νιώθει έμφυτα την κατωτερότητά της και επιλέγει πάντα έναν άντρα ανώτερο από αυτήν. Το θέμα είναι ότι ακόμα και οι γυναίκες που είναι κατώτερες από μένα και μέσα στο εύρος των πιθανών μου στόχων βασίζονται υποσυνείδητα στην έλξη που ασκεί το μουνί τους και τα περιμένουν όλα στο πιάτο για να έχουν εκείνες την τελική επιλογή. Αυτό ο νόμος του Picker δεν το δέχεται σε καμία περίπτωση, γι' αυτό και προτάσσει την υποχρεωτική θητεία των γυναικών στα μπουρδέλα, έτσι ώστε να μαθαίνουν την πραγματική τους αξία και να μη νομίζουν ότι η αξία τους έγκειται σε κάτι άλλο πέρα από το βρωμερό τους το μουνί.

συγχώρεσέ με αλλά δεν έβγαλα νόημα ...

στην αρχή παραδέχεσαι ( αναιρώντας ορθώς τα προηγούμενα λεγόμενά σου που στηρίχθηκαν σε αφελή επιχειρήματα περί εγκεφαλικής μάζας κτλ) ότι ενδέχεται οι γυναίκες να είναι ανώτερες απο τους άντρες (πιθανολογώ ότι εννοείς νοητικά )
και στο τέλος πάλι αναιρείς την πρώτη σου πρόταση λέγοντας ότι δεν έχουν καμία νοητική αξία και η μόνη τους αξία έγκειται στο αιδοίο τους ...

στο ενδιάμεσο βάζεις μια πρόταση που δεν ισχύει ότι δλδ οι γυναίκες επιλέγουν για σεξουαλικό τους παρτενέρ κάποιον ανώτερο τους ...
(αν εννοείς νοητικά είναι λάθος , αν εννοείς εργασιακά είναι πάλι λάθος  , αν εννοείς το θέμα χαρακτήρα
είναι πάλι λάθος γιατι έχουμε πλημμυρίσει κοκεράκια)

βοήθησέ να καταλάβω τι ακριβώς έγραψες στην άνωθεν παράγραφο και πως στηρίζεις την ανωτερότητα του άντρα επι της γυναίκας...

υγ: ειλικρινά κάνω προσπάθειες να βρώ έστω και μια πρότασή σου μια αντιφατική ή κάτι τελοσπάντων που να στέκει

την καλησπέρα μου

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΨΟΥΡΕΜΕΝΗ, ΓΥΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΒΛΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑΜΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΒΛΩΝΟΥΜΕ... ΓΑΜΑΜΕ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΙΠΙΝΑΚΙΑ ΙΔΙΑΣ Ή ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑΣ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΥΡΦΟΡΟΙ ΑΝ ΒΡΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΦΥΣΙΚΑ... ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.. ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΟΤΙ ΓΑΜΑΜΕ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ.. ΣΝΟΜΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΑΥΑΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΣΙΑΚΟΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ!!

ΝΟΜΟΣ ΠΑΠΑ!!!

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
στο ενδιάμεσο βάζεις μια πρόταση που δεν ισχύει ότι δλδ οι γυναίκες επιλέγουν για σεξουαλικό τους παρτενέρ κάποιον ανώτερο τους ...
(αν εννοείς νοητικά είναι λάθος , αν εννοείς εργασιακά είναι πάλι λάθος  , αν εννοείς το θέμα χαρακτήρα
είναι πάλι λάθος γιατι έχουμε πλημμυρίσει κοκεράκια)
αυτο ισχυει φιλε μια γυναικα για να καψουρευτει θελει εναν αντρα που να τον νιωθει δυνατο σε κατι απο δυναμη και χρημα μεχρι οτιδηποτε μπορει να σκαρφιστει το μυαλο τους...

οσο για τις υπολοιπες με τα κοκερακια οπως και εμεις ετσι και αυτες για να μην μεινουν μονες τους συμβιβαζονται με μαλακες οι οποιοι μπορει να τις ικανοποιουν σε απλα πραγματα οπως το οτι τους κανουν ολα τα χατηρια ή απλα εχουν παρεα και σεξ μεχρι να βρουν καποιον που θα τις κερδισει

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Γαμάμε άκα όποια γκόμενα μας κάτσει απ'όσες μας καυλώνουν
ή πουτάνα με καπότα αν δεν βρίσκουμε γκόμενα για άκα.
Αν η πουτάνα γουστάρει άκα, την πιάνουμε γκόμενα
οπότε την γαμάμε κι αυτή άκα όπως όλοι στον πλανήτη.
Γενικώς γαμάμε, χωρίς πολλά πολλά...

Νόμος dismorfian

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom