Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Δάσκαλε, που είσθε;
Το ποίμνιο παραμένει ακυβέρνητο. Οι πειρασμοί ελλοχεύουν. Οι σειρήνες παραμονεύουν.
Το ποίμνιο θ΄ αρχίσει να χάνει την συχνότητα που υπαγορεύει ο νόμος Σας ή - ακόμη χειρότερα - θα αρχίσει να αυνανίζεται.
Ποδηγετείστε τους αδαείς!
Εμφανιστείτε!!!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
Αν δεν κόψετε τη μαλακία δεν θα καταλάβετε τη διαφορά που έχει το να είσαι άντρας. Άντρας σημαίνει να μην πηγαίνει ούτε σταγόνα σπέρματος χαμένη, όλες οι καύλες σου πάντα να βρίσκουν διέξοδο και εκτόνωση μέσα στο μουνί!
we should fuck 'em right in the pussy τυπε  :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Η διαφορά στη δεύτερη περίπτωση είναι ότι γαμάς γυναίκα βρε μαλάκα. Τον μπουρδελιάρη δεν τον ενδιαφέρει η συναίνεση, τον ενδιαφέρει απλά να ΓΑΜΑΕΙ γυναίκες. Αλλά εσύ είσαι πυρφόρος και μαλάκας, πού να το καταλάβεις!

αν δεν σε ενδιέφερε η συναίνεση τότε θα έπαιζες το πουλάκι σου στο δωμάτιο της μαμάς , οι πόρνες στο μετάξι συναινούν αλλά η συμμετοχή είναι αστεία που ικανοποιεί μαλακοκαύληδες και πεινασμένους σαν εσένα.
επίσης και η κωματώδης ασθενής και το πτώμα εξακολουθούν να είναι γυναίκες...και το πλαστικό μουνί υπο μια έννοια είναι

άρα εννοείς "συμμετοχή"

λές ότι δεν σε ενδιαφέρει η συμμετοχή οκ ?

και πως εξηγείς τα ξεφτυλίκια σου και τα παρακάλια σου σε οποιαδήποτε γυναίκα εντός ή εκτός μπουρδέλων που σου ανοίγει τα πόδια ?

το αμφισβητείς ότι το κάνεις ? ελπίζω όχι , το έχεις γράψει πολλάκις και αν θέλεις ανεβάζω τα σχετικά ποστ

άρα ξεφτυλίζεσαι

δεν θεωρείς ότι το ξεφτυλίκι που υφίστασαι απέχει πολύ απο το υποτιθέμενο "δεν δίνουμε καμία αξία στις γκόμενες" και "ότι δεν μας ενδιαφέρει η συμμετοχή τους"

θα πείς :

αυτήν που έχω γαμήσει άρα έχω υποτάξει με το πέος μου αξίζει να ξεφτυλίζομαι

αυτό δεν θα πείς ?

παπάρια έχεις υποτάξει , έχεις αγοράσει φτηνά την συναίνεσή της και την ανοχή της στην μαλακοκαυλίασή σου , σε σιχαίνεται και σε οικτίρει απο μέσα της

προσμένω στην απόκρισή σου  ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.234
Πόντοι
25.467
Βαρέθηκα πια με τους ΠΥΡΦΟΡΟΥΣ εδώ μέσα. Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι είστε σχεσάκηδες και μουνόδουλοι του κερατά; Η ικανοποίησή σας εξαρτάται από το αν σας γουστάρει η γκόμενα. Η δική μου ικανοποίηση δεν εξαρτάται από καμία παλιοκαριόλα, ικανοποιούμαι απλά με το να γαμάω ζωντανό σπαρταριστό μουνί. Δεν με νοιάζει τι και πώς νιώθει η κάθε γκόμενα ή πουτάνα, με ενδιαφέρει μόνο να τη γαμάω και να μη μαλακίζομαι όπως εσείς!

Ζωντανό σπαρταριστό μουνί, έχουν και οι σκρόφες. Αν σας ενδιαφέρει μόνο η ικανοποίησή σας και δεν έχετε κάποιου είδους εξάρτηση με γκόμενα, γιατί δεν γαμάτε γουρούνες, προβατίνες κλπ;

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ζωντανό σπαρταριστό μουνί, έχουν και οι σκρόφες. Αν σας ενδιαφέρει μόνο η ικανοποίησή σας και δεν έχετε κάποιου είδους εξάρτηση με γκόμενα, γιατί δεν γαμάτε γουρούνες, προβατίνες κλπ;

Και που το ξέρετε ότι ο δάσκαλος, κ. picker, δεν...;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Πραγματικά απαξιώ μαλάκα rigormortis να ασχοληθώ άλλο μαζί σου. Αν δεν έχεις καταλάβει μέχρι τώρα δεν θα καταλάβεις ποτέ.

...όχι δεν απαξιείς , απλά δεν έχεις να μου απαντήσεις τίποτα ...αλλά δεν με πειράζει αυτό

το γελοίο είναι ότι ενώ το καταλαβαίνεις ότι είσαι ηλίθιος και στούρνος , δεν το παραδέχεσαι ουτως ώστε να βελτιωθείς λίγο
και απο εγωισμό παραμένεις στο τίποτα και στο κλωτσομπούνι που βρίσκεσαι

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.234
Πόντοι
25.467
Και που το ξέρετε ότι ο δάσκαλος, κ. picker, δεν...;

Επειδή γράφει : ΓΑΜΑΜΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.

Δεν γράφει : ΓΑΜΑΜΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΑ.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Επειδή γράφει : ΓΑΜΑΜΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.

Δεν γράφει : ΓΑΜΑΜΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΑ.

Ο δάσκαλος είναι λιτός αλλά περιεκτικός στις εκφράσεις του. Να είσθε σίγουρος ότι όλα τα συνουσιαστήρια περιλαμβάνονται στον όρο <μπουρδέλα>, που ο δάσκαλος χρησιμοποιεί.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.234
Πόντοι
25.467
Ο δάσκαλος είναι λιτός αλλά περιεκτικός στις εκφράσεις του. Να είσθε σίγουρος ότι όλα τα συνουσιαστήρια περιλαμβάνονται στον όρο <μπουρδέλα>, που ο δάσκαλος χρησιμοποιεί.

Αντιθέτως, πιστεύω ότι ο "γκουρού" Πίκης, είναι ακριβολόγος.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Το ζήτημα είναι να έχεις διαρκώς υποταγμένο το ανθρώπινο ασθενές φύλο και να ξέρει η κοινωνία γύρω σου ότι δεν είσαι μαλάκας αλλά γαμιάς. Δεν μας νοιάζει αν μας υποτάσσονται μόνο οι πουτάνες, απλά για τις υπόλοιπες απαξιούμε όσο υπάρχουν οι πουτάνες.

Μία διευκρίνηση, δάσκαλε. Όλοι οι γύρω σας πιστεύουν ότι είσθε μαλάκας!  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.234
Πόντοι
25.467
Το ζήτημα είναι να έχεις διαρκώς υποταγμένο το ανθρώπινο ασθενές φύλο και να ξέρει η κοινωνία γύρω σου ότι δεν είσαι μαλάκας αλλά γαμιάς. Δεν μας νοιάζει αν μας υποτάσσονται μόνο οι πουτάνες, απλά για τις υπόλοιπες απαξιούμε όσο υπάρχουν οι πουτάνες.

Άρα υπάρχει εξάρτηση, όταν γράφετε ότι η "κοινωνία πρέπει να ξέρει".

Αν λοιπόν η κοινωνία δεν ξέρει, δεν υπάρχει ικανοποίησή από  μέρους σας;

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Άρα υπάρχει εξάρτηση, όταν γράφετε ότι η "κοινωνία πρέπει να ξέρει".

Αν λοιπόν η κοινωνία δεν ξέρει, δεν υπάρχει ικανοποίησή από  μέρους σας;

Υπονοείτε ότι διακατέχεται από το ίδιο σύνδρομο, που ταλανίζει τον Αλέκο τον Δροσερό τον Α΄;  :think:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Ρε μαλάκα γιατί με προκαλείς; Σου έχω απαντήσει 100 χιλιάδες φορές. Απλά εσύ δεν καταλαβαίνεις!

εκτός απο την αυτιστική εκτόνωση με τα κεφαλαία δεν έχεις απαντήσει ποτέ πουθενά και σε τίποτα

κάνε λοιπόν την αρχή με τα ερωτήματα που σου έθεσα πρίν:

αν δεν σε ενδιέφερε η συναίνεση τότε θα έπαιζες το πουλάκι σου στο δωμάτιο της μαμάς , οι πόρνες στο μετάξι συναινούν αλλά η συμμετοχή είναι αστεία που ικανοποιεί μαλακοκαύληδες και πεινασμένους σαν εσένα.
επίσης και η κωματώδης ασθενής και το πτώμα εξακολουθούν να είναι γυναίκες...και το πλαστικό μουνί υπο μια έννοια είναι

άρα εννοείς "συμμετοχή"

λές ότι δεν σε ενδιαφέρει η συμμετοχή οκ ?

και πως εξηγείς τα ξεφτυλίκια σου και τα παρακάλια σου σε οποιαδήποτε γυναίκα εντός ή εκτός μπουρδέλων που σου ανοίγει τα πόδια ?

το αμφισβητείς ότι το κάνεις ? ελπίζω όχι , το έχεις γράψει πολλάκις και αν θέλεις ανεβάζω τα σχετικά ποστ

άρα ξεφτυλίζεσαι

δεν θεωρείς ότι το ξεφτυλίκι που υφίστασαι απέχει πολύ απο το υποτιθέμενο "δεν δίνουμε καμία αξία στις γκόμενες" και "ότι δεν μας ενδιαφέρει η συμμετοχή τους"

θα πείς :

αυτήν που έχω γαμήσει άρα έχω υποτάξει με το πέος μου αξίζει να ξεφτυλίζομαι

αυτό δεν θα πείς ?

παπάρια έχεις υποτάξει , έχεις αγοράσει φτηνά την συναίνεσή της και την ανοχή της στην μαλακοκαυλίασή σου , σε σιχαίνεται και σε οικτίρει απο μέσα της

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.234
Πόντοι
25.467
Υπάρχει φυσικά προσωπική ικανοποίηση αλλά όταν το ξέρει και η κοινωνία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη.

Γιατί τη φτύνεις στη μάπα και πάλι γαμάς!

Κοντολογίς το αν είσθε μαλάκας ή όχι δεν έχει μεγάλη αξία αν δεν το γνωρίζει η κοινωνία. Σωστά;

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Συνεχίστε να μαλακίζεστε παιδάκια. Κάποιοι μόνο γαμάνε χωρίς να χρειάζεται να γίνονται αρεστοί. Και δεν το προσπαθούνε κιόλας. Μια ζωή μουνόδουλοι θα είστε, θα δουλεύετε για το μουνί και θα κάνετε τα πάντα για να αρέσετε στο μουνί. ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟ ΓΑΜΑΩ.

Πάντως, δάσκαλε, είχατε προσφέρει τα οπίσθιά σας προς συνουσίαν.
Να τα λέμε και αυτά!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Συνεχίστε να μαλακίζεστε παιδάκια. Κάποιοι μόνο γαμάνε χωρίς να χρειάζεται να γίνονται αρεστοί. Και δεν το προσπαθούνε κιόλας. Μια ζωή μουνόδουλοι θα είστε, θα δουλεύετε για το μουνί και θα κάνετε τα πάντα για να αρέσετε στο μουνί. ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟ ΓΑΜΑΩ.

συνεχίζεις να αυνανίζεσαι παράγοντας ευφορία αυτοθαυμαζόμενος παρόλα τα αντικειμενικά δεδομένα που σε καθιστούν άλλο ένα αυνανιζόμενο αυτιστικό και ψυχαναγκαστικό στουρνάρι

έχεις να απαντήσεις τίποτα στα ερωτήματα που σου τέθηκαν ?

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Είναι αυτό που λέμε "μη σου τύχει μαλάκα μη σου τύχει"!
Άπαξ και τον περιέλαβαν οι παλιές καραβάνες του μπου θα τον πάνε γαμιώντας μέχρι να αλλάξει θρησκεία στεγνά!  :2funny: :2funny:
Καλά ξεμπερδέματα!!  :hi: :hi:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Εγώ είμαι πιο παλιός από αυτούς. Και βασικά, τους γράφω εκεί που δεν πιάνει το μελάνι.

Δάσκαλε, χρησιμοποιείτε το μελάνι από τις σουπιές που μαγειρεύει η μητέρα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom