Η διαφορά στη δεύτερη περίπτωση είναι ότι γαμάς γυναίκα βρε μαλάκα. Τον μπουρδελιάρη δεν τον ενδιαφέρει η συναίνεση, τον ενδιαφέρει απλά να ΓΑΜΑΕΙ γυναίκες. Αλλά εσύ είσαι πυρφόρος και μαλάκας, πού να το καταλάβεις!
αν δεν σε ενδιέφερε η
συναίνεση τότε θα έπαιζες το πουλάκι σου στο δωμάτιο της μαμάς , οι πόρνες στο μετάξι συναινούν αλλά η συμμετοχή είναι αστεία που ικανοποιεί μαλακοκαύληδες και πεινασμένους σαν εσένα.
επίσης και η κωματώδης ασθενής και το πτώμα εξακολουθούν να είναι γυναίκες...και το πλαστικό μουνί υπο μια έννοια είναι
άρα εννοείς "
συμμετοχή"
λές ότι δεν σε ενδιαφέρει η συμμετοχή οκ ?
και πως εξηγείς τα ξεφτυλίκια σου και τα παρακάλια σου σε οποιαδήποτε γυναίκα εντός ή εκτός μπουρδέλων που σου ανοίγει τα πόδια ?
το αμφισβητείς ότι το κάνεις ? ελπίζω όχι , το έχεις γράψει πολλάκις και αν θέλεις ανεβάζω τα σχετικά ποστ
άρα ξεφτυλίζεσαι
δεν θεωρείς ότι το ξεφτυλίκι που υφίστασαι απέχει πολύ απο το υποτιθέμενο "δεν δίνουμε καμία αξία στις γκόμενες" και "ότι δεν μας ενδιαφέρει η συμμετοχή τους"
θα πείς :
αυτήν που έχω γαμήσει άρα έχω υποτάξει με το πέος μου αξίζει να ξεφτυλίζομαι
αυτό δεν θα πείς ?
παπάρια έχεις υποτάξει , έχεις αγοράσει φτηνά την συναίνεσή της και την ανοχή της στην μαλακοκαυλίασή σου , σε σιχαίνεται και σε οικτίρει απο μέσα της
προσμένω στην απόκρισή σου ;)