Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.435
- Πόντοι
- 786
re tupe sou kounithike to printscreen? :S
Pos to kanes auto
to .png to ekane
re tupe sou kounithike to printscreen? :S
Pos to kanes auto
Βαρέθηκα ρε τύπε. Αφού βλέπεις τι γίνεται, εδώ μέσα οι πυρφόροι περνιούνται για μύστες και οι μύστες για πυρφόροι.
Υπάρχει μεγαλύτερη πυρφορία από το να επιδιώκεις γλωσσόφιλα με μια πουτάνα που παίρνει ακάποτες πίπες ή γλείφει αρχίδια; Υπάρχει μεγαλύτερη πυρφορία από το να προσπαθείς να γαμάς ακάποτα μια πουτάνα που τη γαμάνε 40 την ημέρα; Κι όμως, αυτά τα άτομα θεωρούνται μύστες.
Αντίθετα, εγώ που απαξιώνω το μουνί ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ γαμώντας και χύνοντας 15 φορές το μήνα με 150 ευρώ και ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΙ ΠΟΤΕ θεωρούμαι από κάποιους πυρφόρος επειδή στέλνω κανένα μήνυμα στην Κορίνα και σε άλλες πουτάνες για να περνάω την ώρα μου.
Γιατί με καυλώνει, αντί να γλείφω μουνιά ή να μου παίρνουν πίπα. Και φυσικά πάντα τους καθαρίζω τα πόδια. Θα έκανα ό,τι λιγότερο μπορούσα με μία γυναίκα. Ο στόχος μου δεν είναι η ηδονή. Το μόνο που θέλω είναι να χύνω με επαφή και να φεύγω.
οκΈτσι όπως λες κάνω πολλές φορές. Αν αποκτήσω πολύ καλή καύλα βγάζω την πατούσα από το στόμα.
ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΧΥΣΩ ΜΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ.
Τι λεμε μετα το χυσιμο θυμισε μου.
ας παει στα παρατραγουδα τοτεΑ ρε Πικερ ζεις και εσυ ενα δράμα .... :-
ας παει στα παρατραγουδα τοτε
Οτι δεν δινουμε στις γκομενες την παραμικρη αξια πηδαμε μονο πουτανες στο μεταξουργειο με συχνοτητα 15 φορές το μηνα τυπε δηλαδη 150 ευρω σωστος?
λετε να στειλει στο κορινοσπιτο κανα πακετο από την παπαβασιλειου ??
στο κουτι τι θα εβαζε;λετε να στειλει στο κορινοσπιτο κανα πακετο από την παπαβασιλειου ??
Όχι, δεν κάνει πεισματάκια.το κανει που και που αυτο
θα ξαναγυρισει ομως μην αγχωνεστε κανει ναζια τωρα
Η αναγνωριση αποτελει μια ηδονη απο μονη της. Δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος που να μην του αρεσει να αναγνωριζουν οι αλλοι καποιο προσον του(καλος πιανιστας, καλος συγγραφεας, καλος μαγειρας, καλος εραστης κλπ κλπ).
Μαλλον η λεξη compliment σου ειναι παντελως αγνωστη...
Φυσικα, εκτος της ηθικης ικανοποιησης, οταν κανεις κατι καλα συνηθως αμοιβεσαι και αντιστοιχα.
Ο καλος πιανιστας θα ανταμειφθει με δοξα και χρημα και ο καλος εραστης με καλα μουνια και καλες υπηρεσιες.
Αλλιως θα σου φερθει μια γυναικα που ειναι καυλωμενη και σε γουσταρει και αλλιως καποια που σε σιχαινεται.
Και αυτο φυσικα θα εχει αντικτυπο και στη δικη σου ικανοποιηση.
Αλλη ικανοποιηση σου προσφερει μια ψευτοαεροπιπα της πλακας και αλλη μια βαθια υγρη λυσασμενη ακαποτη λαρυγγωτη τσιμπουκαρα.
Αλλη αισθηση εχουν τα πεταχτα φιλακια που σου δινει με το ζορι και μετα σκουπιζει τα χειλια της λες και εγλειψε σκατα και αλλη τα βαθια παθιασμενα γλωσσοφιλα.
Αλλο να γαμας ενα ξερο μουνι με 2 κιλα τζελ και αλλο να πλατσουραει το καυλι σου μες στα μουνοζουμα.
Δε νομιζω να χωραει αμφιβολια πανω σε κατι απο αυτα που εγραψα.
Μονο καποιος αυτιστικος θα διαφωνουσε...
Βεβαια, υπαρχουν και πουτανες αψογες στη δουλεια τους οι οποιες προσφερουν αριστες υπηρεσιες σε ολους και τα δινουν ολα λες και οντως γουσταρουν.
Εκει η σαρκικη ηδονη παραμενει ιδια... αλλα λειπει η ηθικη ικανοποιηση.
Και για να απαντησω στο ηλιθιο ποστ σου... Για να καυλωσω και να απολαυσω το σεξ πρεπει καταρχην να εχω ορεξη για σεξ και να μου αρεσει η γυναικα. Μετα θελω οπωσδηποτε ΚΑΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Την καλυτερη μουναρα να μου φερεις, αμα ειναι μαλακισμενη και φολα δεν θα μου σηκωθει. Και αν μου σηκωθει, σιγουρα δεν θα ευχαριστηθω το σεξ.
Επιδιωκω να αρεσω στις γυναικες(πουτανες και μη) κατα 80% για την δικη μου σαρκικη ικανοποιηση... αφηνω και ενα 20% για την ηθικη.
Για μενα το απολυτο ειναι ο συνδιασμος και των 2, αλλα και με τις καλες υπηρεσιες μονο βολευομαι μια χαρα δεν εχω προβλημα.
Βεβαια εδω τιθεται και ενα αλλο ρητορικο ερωτημα.
Ποιος ειναι πιο Βλακας;
α) Ενας αυτιστικος
β) Ενας που προσπαθει να συζητησει με εναν αυτιστικο
δεν μπορω να βρω τα ποστ του πικερ :-
δεν ξερω αν τα εσβησε ενα ενα η διαγραφηκε απο το σαη
σε καθε περιπτωση η πορνοκοινοτητα ειναι πλεον φτωχοτερη