Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Ρε φίλε rigormortis είσαι τελείως μαλάκας. Ανάθεμα αν μπορεί να καταλάβει ο σαλεμένος σου εγκέφαλος κάτι από αυτά που γράφω. Συνεχίζεις να παρομοιάζεις τα γαμήσια στο μπουρδέλο με μαλακία σε πλαστική κούκλα του σεξ. Παρομοιάζεις δηλαδή μία ζωντανή γυναίκα που γαμιέται με ένα φουσκωτό λάστιχο που του έχουν δώσει μορφή ανθρώπου. ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ.

Αν τρως φαγητο με μανταλακι στη μυτη εχει διαφορα στη γευση απο το να τρως πλαστικο;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
θα μπορούσα να γράψω πολλά , αλλά επειδή προβλέπω ότι ο αυτιστικός φίλος μας θα εκτονωθεί πάλι αυτιστικά με τον γνωστό τρόπο
δεν θα πώ επεκταθώ , μου αρκεί που συνεννοούμεθα με Duke Nukem , Κώστα Λαδάκη και Ζεν Κρεμπιέ επι του θέματος της ηδονής...

απλά να πώ ότι : άν ένα παίγνιο είναι μαλακία όπως το να κάνεις κωλοτούμπες στον δρόμο ή το να καυλώνεις μόνος σου στα 10δευτερόλεπτα
με μια παθητική πληρωμένη γυναίκα που σε σιχαίνεται ,...το να είσαι βέλτιστος ως προς αυτό το παίγνιο (το οποίο είναι μαλακία το ξαναλέω)
σε καθιστά πρωταθλητή ή πρωταθλητή μαλάκα ?

και άντε πές ότι είσαι πρωταθλητής σ'αυτή τη μαλακία ...το κίνητρο ποιο είναι ?

για να την πείς στον καθωσπρέπει πιρφόρο ? αφενός στα @@ του και στα @@ ολονών ο δικός σου πρωταθλητισμός στην μαλακία και αφετέρου δέιχνει ότι ζηλεύεις και θέλεις
να μοιάσεις στον πιρφόρο και δεν μπορείς λόγω ανικανότητας σου...

και ένα τελευταίο : εφόσον δεν σ'ενδιαφέρει η συμμετοχή , γιατί δεν παίρνεις έναν πλαστικό κόλπο και δεν το χώνεις μέσα μέχρι να χύσεις ? ...μου ρχονται στο μυαλό και κάτι παράξενες ανωμαλίες με τρελούς που γαμούν πτώματα ή κωματώδεις ασθενείς ...μια τέτοια περίπτωση μπορεί να είναι και ο αυτιστικός φίλος μας που τραβάει ταχυμαλακία σε παθητικά σώματα και πιστεύει ότι αυτά τον ερωτεύονται και τις τρολάρει κι'όλας ότι είναι ερωμένες του επειδή παρατρίβει τον μικρό φαλό του στον ξεχειλωμένο κόλπο τους...

τέλοσπάντων ας μην συνεχίσω ...

την καλησπέρα μου σε όλους  :hi: 
Ρε εισαι σιγουρα ο ριγκο ο περσινος;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Δεν διαφωνώ. Αυτό που μου τη σπάει είναι ότι αυτοί που κάνουν εξτραδάκια και μαλακίες προσπαθούν να απαξιώσουν αυτούς που μπορούν και γαμάνε με απλό πρόγραμμα. Εγώ λοιπόν τους λέω ότι ο ηδονισμός τους είναι μια μαλακία. Ας δουν απλά που κατέληξε ο ηδονιστής Τσάρλι Σιν και άλλοι που πήγαν με παρόμοιο τρόπο να το παίξουν μάγκες. Η συμπεριφορά τους είναι επικίνδυνη όχι μόνο για τους ίδιους αλλά για τις πουτάνες και για όλους μας.

Και δεν μπορεί να γυρίζει ο άλλος και να μου λέει ότι επειδή μπορώ και γαμάω με απλό πρόγραμμα είμαι μαλάκας. Μαλάκας είσαι εσύ ρε φίλε που βάζεις την υγεία σου και την υγεία των άλλων σε κίνδυνο. Εγώ είμαι απλά γαμιάς!

Ο ηδονισμος ειναι φιλοσοφια με αρχαιες ριζες και γερη θεμελιωση. Δε μπορεις να τον αμφισβητεις. Οσο για τους εξτραδακηδες δεν ταυτιζονται με τους ηδονιστες αλλα αποτελουν ειδικη κατηγορια καμικαζι της ηδονης. Γευονται τον κινδυνο για να νιωσουν ζωντανοι. Εγω προσωπικα τους εχω κατακρινει αλλα σεβομαι τη συνειδητοποιημενη σταση τους.

Οσο για εσενα εχεις πολλες εμπειριες αλλα οι γνωσεις σου ειναι σοβαρα ελλιπεις γιατι δεν ανοιγεις το μυαλο και την ψυχη σου στην εμπειρια αλλα αντιθετα τα κλεινεις για να μην αισθανθεις ηδονη. Γαμας μηχανικα και ανηδονα, σα να κανεις αγγαρεια, για λογους που εχουν να κανουν με την κοινωνικη συμμορφωση και με αισθηματα κατωτεροτητας και οχι με την ηδονη του σεξ. Αν μπορουσες θα εκλεινες τελειως τα αισθητικα σου οργανα προς τη μισητη γυναικα, θα γαμαγες σαν να μην ηταν μεσα στο δωματιο μαζι σου. Βρισκεσαι στην ιδια θεση με εναν παντρεμενο ομοφυλοφιλο που γαμαει τη γυναικα του αποκλειστικα απο συζυγικη υποχρεωση.

Διεκδικεις τον τιτλο του γαμια επειδη γαμαει το σωμα σου, οταν το μυαλο σου θα ηθελε να βρισκεται οπουδηποτε αλλου...... Οχι Πικερ.... Οποιος κανει αγγαρεια στο κρεβατι δεν ειναι γαμιας...

Στο καλο και σου ευχομαι συντομα να ανακαλυψεις εκεινο που σε ευχαριστει. :)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Κι εγώ σου εύχομαι να ξεκολλήσεις από εδώ μέσα, να κόψεις τη μαλακία και να ΓΑΜΑΣ τακτικά όπως εγώ. Εφάρμοσε το νόμο του Picker, μόνο αυτός θα σε βγάλει από το σπίτι και με καύσωνα και με χιονιά.

Το παν είναι ο στόχος. Για να μπορείς να γαμάς τακτικά χρειάζεται στόχος. Βάλε στόχο και γάμα!

Η επιθυμια ειναι η φωτια που με βγαζει στους δρομους, η ηδονη ο εθισμος μου. :)

alaman

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
τα post του picker που ειναι γιατι ειναι ολα σβησμενα?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Ειδικότερα η κατάθλιψη φαίνεται να έχει άμεση σχέση με τη μειωμένη ερωτική επιθυμία αφού η ίδια η νόσος δημιουργεί ανηδονία, έλλειψη ευχαρίστησης στο άτομο, προκαλώντας άσχημη διάθεση και απώλεια επιθυμίας να κάνει οποιαδήποτε δραστηριότητα, ακόμη και σεξουαλική επαφή! Επιπλέον, άλλα ψυχολογικά αίτια είναι ο φόβος της αποτυχίας, το άγχος του άνδρα για να έχει καλή επίδοση, οι αυξημένες προσδοκίες (για παράδειγμα να καταφέρει να έχει η σύντροφος οργασμό σε κάθε επαφή), η χαμηλή αυτοεκτίμηση, οι ηθικές αναστολές λόγω αυστηρών θρησκευτικών πεποιθήσεων, προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού, πένθος λόγω απώλειας αγαπημένου προσώπου κ.ά. Ακόμη, τα αίτια μπορεί να έχουν σχέση με οργανικές ασθένειες, όπως διαβήτης, καρδιολογικές ασθένειες, νεφρική ανεπάρκεια, ηπατικά προβλήματα, νευρολογικές παθήσεις.

Χρόνιες ασθένειες, όπως ο καρκίνος μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη σεξουαλική επιθυμία καθώς το άτομο νιώθει πόνο, αδυναμία και αισθάνεται δυσάρεστα με τη σωματική του εικόνα. Μειωμένη ερωτική επιθυμία μπορεί να προκληθεί σαν παρενέργεια από τη λήψη διαφόρων φαρμάκων, όπως τα αντιυπερτασικά, τα αντικαταθλιπτικά, τα κατασταλτικά του κεντρικού νευρικού συστήματος, κατασταλτικά του ανοσοποιητικού συστήματος κ.ά. Επίσης, μπορεί να ευθύνεται η κατάχρηση αλκοόλ και άλλων εθιστικών ή ναρκωτικών ουσιών.

Τέλος, ορμονικοί παράγοντες, όπως μειωμένα επίπεδα τεστοστερόνης, ανωμαλίες της υπόφυσης και του υποθάλαμου στον εγκέφαλο και υποθυρεοειδισμός. Επιπλέον, άλλα σεξουαλικά προβλήματα, όπως είναι η στυτική δυσλειτουργία, η ανεσταλμένη εκσπερμάτιση, η πρόωρη εκσπερμάτιση μπορεί να προκαλέσουν, σε δευτερογενή μορφή, υποτονική σεξουαλική επιθυμία. Ένας άνδρας που έχει χρόνια διαταραχή της στύσης και κάθε φορά που δοκιμάζει να κάνει σεξ αποτυγχάνει είναι πιθανό να μειώσει τη σεξουαλική του επιθυμία.

Ο άνδρας με μειωμένη σεξουαλική επιθυμία εγκλωβίζεται σε ποικίλα δυσάρεστα συναισθήματα. Μπορεί να νιώθει στεναχώρια, απογοήτευση, να αισθάνεται ανίκανος ως άνδρας και να έχει πολύ θυμό για τον εαυτό του. Αυτή η σεξουαλική δυσλειτουργία μπορεί να έχει πολλές αρνητικές συνέπειες γενικότερα στη ζωή του ατόμου. Δεν είναι λίγοι οι άνδρες που κλείνονται στον εαυτό τους, σταματούν να φλερτάρουν, να διεκδικούν τη σχέση και το σεξ. Δεν είναι απίθανο ακόμη και να μειώνουν τις κοινωνικές τους εξόδους και επαφές και οδηγούνται στη μοναξιά και στην απομόνωση. Ως συνέπεια μπορεί να αναπτύξουν και κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, όπως η κατάθλιψη και οι αγχώδεις διαταραχές.

Παρόλα αυτά, είναι σημαντικό και αισιόδοξο να αναφερθεί ότι στις ημέρες μας το πρόβλημα της μειωμένης ερωτικής επιθυμίας μπορεί να λυθεί!

Είναι ωφέλιμο ο άνδρας να μην «κουκουλώνει» το πρόβλημα, αλλά να το αναγνωρίσει και να κινητοποιηθεί να διεκδικήσει λύση, να ζητήσει δηλαδή βοήθεια σε εξειδικευμένους επιστήμονες. Μπορεί να απευθυνθεί σε ουρολόγο - ανδρολόγο και ψυχολόγο ή ψυχίατρο με ειδίκευση στη σεξουαλική υγεία. Στην εποχή μας κάθε σεξουαλικό πρόβλημα μπορεί να θεραπευτεί!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Για να καταλάβεις πόσο βλάκας είσαι rigormortis θα σου πω απλά το εξής:

Αν μαλακιστείς με μία πλαστική κούκλα δεν τρέχει τίποτα. Αν ΓΑΜΗΣΕΙΣ μία ασθενή που την έχεις ναρκώσει θα σε πάνε μέσα για ΒΙΑΣΜΟ. Κατάλαβε επιτέλους τη διαφορά σαλεμένε μου τύπε! Στο μπουρδέλο γίνεται σεξ!
που σαι ρε μαλακα πικερ κι ετοιμαζομασταν για μνημοσυνο;

alaman

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ρε τύπε βαρέθηκα να εξηγώ τα αυτονόητα και θα την κάνω.
Πρεπει να εμπλουτισης τον νομο σου picker εχεισ να προσφερεις πολλα ακομα...
Εχεις πει πολλα και πρεπει να εχεισ τον κεντρικο σου νομο και να εχεις απο κατο υπονομους οπου με λιγα λογια κανουν πιο κατανοητο το βαθυ νοηαμα του κεντρικου νομου που με τοση περιφανια τον στιρηζεις.

Και  γιατι ρε picker σβηνεις τα μυνηματα σου?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
2 πραγματάκια ακόμα (όχι ότι απαντήθηκαν όλα τα υπόλοιπα αλλά δεν πειράζει...)

α) ακόμα και ένα μπάζο το οποίο είναι λυσσασμένο, καυλωμένο , σεληνιασμένο , ερωτευμένο για πάρτη σου και προσπαθεί να σε "βιάσει" να γαμηθεί φωνάζοντας και παρακαλώντας σε να την ξεσκίσεις να την χτυπήσεις να την χύσεις να την διαλύσεις στο σέξ ...είναι 150φορές πιο ηδονιστική φάση απο την Miss κόσμος που ανοίγει τα πόδια και κοιτάει το ταβάνι με ένα 10άρικο στο μετάξι και περιμένει να καυλώσεις στα 10δευτερόλεπτα και να χύσεις στα 5λεπτά.

β) εφόσον υπάρχει συναίνεση στο σεξ , με την παλάμη σου , με την πλαστική κούκλα , με μια κωματώδη ασθενή , με ένα πτώμα τι διαφορά υπάρχει με ένα έπιπλο στο μετάξι  εφόσον η συμμετοχή είναι η ίδια ενδεχομένως και χειρότερη στη δευτερη περίπτωση αφού πολύ πιθανόν να σε σιχαίνεται και να θέλει απλά να σε ξεπετάξει απλά για να πάρει το ροζ χαρτάκι ? ...δεν θα ήταν προτιμότερο το να τραβήξεις μια μαλακία βλέποντας xhamster αποδίδοντας μια φαντασιακή συμμετοχή στην παλάμη σου απο τα να τρέφεις ψευδαισθήσεις ότι κάνεις έρωτα σε γυναίκες που σε βλέπουν ως ένα μαλακοκαύλη μαλάκα πελάτη ?

ευχαριστώ για την προσοχή σας  ;)

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506
Πιστευω τζαμπα μπαινουμε και γραφουμε σε αυτο το θρεντ.Οσο περισσοτερο γραφουμε τοσο περισσοτερο παίρνει αερα ο πικερακος.Μυαλό σε άρρωστο ανθρωπο δε μπορεις να βαλεις

Υ.Γ. rig συμφωννω απολυτα μαζι σου

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
...και κάτι τελευταίο που θυμήθηκα

απο το σχολείο ακόμα ,βλέπω μια κατηγορία ανθρώπων που τους λέω "στουρνάρια"
τα στουρνάρια δεν είναι απλά΄ότι ήταν  μονίμως αδιάβαστα και άσχετα, το θέμα είναι ότι δεν παραδέχονταν
ποτέ την ασχετίλα τους κατηγορούσαν όλους τους άλλους (καθηγητές , σύστημα , νεφελίμ ...κτλ)
εκτός τον εαυτό τους που τον θεωρούσαν ως κάτι ανώτερο ...αλλά παρέμεναν πάντα στουρνάρια
στον πάτο , στο κλωτσομπούνι και στο κάτω απο τη βάση
γιατί ποτέ τους δεν παραδέχτηκαν την κατάστασή τους ώστε
να προσπαθήσουν να ανέβουν λίγο...

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
...και κάτι τελευταίο που θυμήθηκα

απο το σχολείο ακόμα ,βλέπω μια κατηγορία ανθρώπων που τους λέω "στουρνάρια"
τα στουρνάρια δεν είναι απλά΄ότι ήταν  μονίμως αδιάβαστα και άσχετα, το θέμα είναι ότι δεν παραδέχονταν
ποτέ την ασχετίλα τους κατηγορούσαν όλους τους άλλους (καθηγητές , σύστημα , νεφελίμ ...κτλ)
εκτός τον εαυτό τους που τον θεωρούσαν ως κάτι ανώτερο ...αλλά παρέμεναν πάντα στουρνάρια
στον πάτο , στο κλωτσομπούνι και στο κάτω απο τη βάση
γιατί ποτέ τους δεν παραδέχτηκαν την κατάστασή τους ώστε
να προσπαθήσουν να ανέβουν λίγο...

Εννοείς ότι έκαναν ορθογραφικά λάθη στην έκφραση-έκθεση ;  :think:

Τί πας και θυμάσαι ρε τύπε; Άσε τον κόσμο να ζει στο παραμύθι του.

Μη του χαλάς την φτιάξη....

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Εννοείς ότι έκαναν ορθογραφικά λάθη στην έκφραση-έκθεση ;  :think:

Τί πας και θυμάσαι ρε τύπε; Άσε τον κόσμο να ζει στο παραμύθι του.

Μη του χαλάς την φτιάξη....

σε όλα τα μαθηματα ήταν στούρνοι και μετά cd με heavy metal κάτω το σύστημα κάτω  οι καθηγητές κάτω ... :jerking:
χωρίς καμία διάθεση για προσπάθεια βελτίωσης
αυτό δεν λέγεται "ακοινωνισμός" λέγεται ότι παρά την γενική κατακραυγή του ότι είμαι μαλάκας συνεχίζω να πιστεύω όλως περιέργως ότι
είμαι γαμιάς ...για να χρησιμοποιήσω την πικερική ορολογία  :dunno: ...πάντα φταίνε οι άλλοι και ποτέ ο στρουρνοεγκέφαλός τους γι'αυτό
και βαλτώνουν στο στουρνοτέλμα τους ...για να μην παραδεχτούν απο εγωισμό το πόσο στρουρνοι έιναι ...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686

Ο Πικερ έχει φτιάξει αυτόν τον αστείο νόμο
σαν αντίδραση σε χυλόπιτα που εφαγε από γκόμενα
που δεν ήταν επαγγελματίας πουτάνα.

Μετά έφαγε και χυλόπιττα από επαγγελματία πουτάνα,
το Κορινάκι .  :S

Οπότε ο νόμος του έγινε...συνταγματική διάταξη ! :2funny: :2funny: :2funny:

Πικεράκο, η λύση είναι μία, να κάνεις σχέση
με γκόμενα που να έχει ηλικία περίπου της μαμάς σου
αφού είσαι μαμάκιας !  :2funny: :2funny:
Έτσι , σιγά -σιγά θα ξεπεράσεις τη χυλόπιτα
που έφαγες απότην ελλεινίδα, πριν σε χυλοπιτιάσει
το Κορινάκι .

http://[URL unfurl="true"]www.oisintagesmas.gr/images/sintages/rnxn20130130.JPG[/img[/URL]]

Φάε τώρα ένα κοτόπουλο με χυλοπίτες, να στανιάρεις
διότι ο κολαρίκος σου που μας έδειξες τις προάλλες
έχει σουρώσει από την έλλειψη φαγητού, αφού
από την κατάθλιψη τρώς πολύ λίγο.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686

Πικεράκο, στο Ιάσωνος 16 φέρανε καινούργια,
ολόφρεσκα ρωσιδάκια, που εργαζόντουσαν το Σάββατο.

Ρώταγαν που είσαι , ανησυχούν !  :2funny: :2funny: :2funny:

kostas1976gre

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Πικεράκο, στο Ιάσωνος 16 φέρανε καινούργια,
ολόφρεσκα ρωσιδάκια, που εργαζόντουσαν το Σάββατο.

Ρώταγαν που είσαι , ανησυχούν !  :2funny: :2funny: :2funny:

ρε κανονισα με την πενταγιωτισσα να κανουμε ενα τριο οταν κατεβει Αθηνα. ψηνεσαι ?

τρελενεται για πιπες ειπε

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
ρε κανονισα με την πενταγιωτισσα να κανουμε ενα τριο οταν κατεβει Αθηνα. ψηνεσαι ?

τρελενεται για πιπες ειπε

Βγες μόνο σου μαζί της , και αν περάσεις καλά,
κάνε σχέση .
Εγώ θέλω να είμαι λεύτερος .
Η κοπέλα θέλει ζε τ'εμ , και πολλή καψούρα.
Δεν είμαι ο κατάλληλος .
Εσύ είσαι ο κατάλληλος που κατά βάθος είσαι
πολύ ρομαντικός !  :rockon: :rockon: :rockon:

Βρε, μήπως να της γνωρίσουμε τον Πίκερ ;  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom