Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Μετά από πολλή σκέψη αποφάσισα να συνεχίσω. Δεν θα κάνω τη χάρη σε αυτούς που με πολεμούν. Θα συνεχίσω γι' αυτούς τους λίγους που εκτιμούν αυτά που γράφω. Και τους ευχαριστώ που τα εκτιμούν. Από εδώ και πέρα δεν θα απαντώ ευθέως σε κανένα μήνυμα, δεν θα κάνω καμία παράθεση. Απλά θα γράφω τις σκέψεις μου και ίσως να απαντώ έμμεσα σε κάποιους, όχι όμως ευθέως με παραθέσεις. Δεν έχω τίποτα με κανέναν και ζητώ συγνώμη από όσους έχω βρίσει. Απλά δεν ταιριάζουν οι σκέψεις μας, είναι βλακεία να βριζόμαστε μεταξύ μας. Όσοι με προκαλείτε να ξέρετε ότι δεν θα απαντώ. Θα γράφω απλά τις σκέψεις μου γι' αυτούς τους λίγους που τις εκτιμούν. Αυτό το thread θα είναι το προσωπικό μου blog. Ευχαριστώ το bourdela.com και τον Αντισθένη για τη φιλοξενία τους.

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Πικερ ξερεις κανα ματζουνι για υπερτροφια προστατη; Με τσουζει η ουρηθρα μετα το χυσιμο.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
Μετά από πολλή σκέψη αποφάσισα να συνεχίσω. Δεν θα κάνω τη χάρη σε αυτούς που με πολεμούν. Θα συνεχίσω γι' αυτούς τους λίγους που εκτιμούν αυτά που γράφω. Και τους ευχαριστώ που τα εκτιμούν. Από εδώ και πέρα δεν θα απαντώ ευθέως σε κανένα μήνυμα, δεν θα κάνω καμία παράθεση. Απλά θα γράφω τις σκέψεις μου και ίσως να απαντώ έμμεσα σε κάποιους, όχι όμως ευθέως με παραθέσεις. Δεν έχω τίποτα με κανέναν και ζητώ συγνώμη από όσους έχω βρίσει. Απλά δεν ταιριάζουν οι σκέψεις μας, είναι βλακεία να βριζόμαστε μεταξύ μας. Όσοι με προκαλείτε να ξέρετε ότι δεν θα απαντώ. Θα γράφω απλά τις σκέψεις μου γι' αυτούς τους λίγους που τις εκτιμούν. Αυτό το thread θα είναι το προσωπικό μου blog. Ευχαριστώ το bourdela.com και τον Αντισθένη για τη φιλοξενία τους.
εχυσα μεσα στο σωβρακο μου
:rockon:
πικερ και τα μυαλα αλοιφη για αιμορροιδες

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
εχυσα μεσα στο σωβρακο μου
πικερ και τα μυαλα αλοιφη για αιμορροιδες

Καθε ποστ Πικερ στο εξης θα συνοδευεται απο αυτο
KmwYpbo_zpsf80df628.gif~c200

alaman

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Νιώθω ευγνώμον που σε γνωρίζω τεράστιε μέσα από τα post σου όπου στα βάθη των αιώνων θα φανεί η ουσία τους.
Σε ευχαριστώ που δεν μας αφήνεις και συνεχίζεις το εργο σου καθώς επίσης είναι πολύ σημαντικό για έμενα το οτι είμαι ένας εξ αυτών οπου εξαιτίας μου θα συνεχίσεις την συγγραφή του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πικερισμος και τα μυαλα στα καγκελα!

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.305
Πόντοι
14.615
...
... Απλά δεν ταιριάζουν οι σκέψεις μας, είναι βλακεία να βριζόμαστε μεταξύ μας. ...
...
Ναι!
Ο Πίκερ βλέπει το sex ως Αυτοσκοπό, ενώ οι αντίπαλοί του το βλέπουν ως Μέσον. (Ως Μέσον για την ολοκλήρωση και την εξύψωση της σχέσης ανδρός - γυναικός).

Ωστόσο, στο σχολείο, τα αγόρια παίζουν με τα αγόρια και τα κορίτσια παίζουν με τα κορίτσια.
Στην 3η ηλικία, οι άνδρες παίζουν μεταξύ τους στο καφενείο, ενώ οι γυναίκες όχι.
Η κουβέντα γίνεται για το μεσοδιάστημα, από το τέλος της παιδικής ηλικίας έως την αρχή της 3η ηλικίας, κατά τη διάρκεια του οποίου υπάρχει το sex.

alaman

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Προς θεού μην ξανά διαγράψεις κανένα post είναι σαν να μην έχει πει/γράψει  τίποτα  ενώ έχεις πει/γράψει τα πάντα.

Ότι πληκτρολογείς θα μείνει στην ιστορία ανεξίτηλο….
:rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.235
Πόντοι
25.467
Ναι!
Ο Πίκερ βλέπει το sex ως Αυτοσκοπό, ενώ οι αντίπαλοί του το βλέπουν ως Μέσον. (Ως Μέσον για την ολοκλήρωση και την εξύψωση της σχέσης ανδρός - γυναικός).

Ωστόσο, στο σχολείο, τα αγόρια παίζουν με τα αγόρια και τα κορίτσια παίζουν με τα κορίτσια.
Στην 3η ηλικία, οι άνδρες παίζουν μεταξύ τους στο καφενείο, ενώ οι γυναίκες όχι.
Η κουβέντα γίνεται για το μεσοδιάστημα, από το τέλος της παιδικής ηλικίας έως την αρχή της 3η ηλικίας, κατά τη διάρκεια του οποίου υπάρχει το sex.

Εντελώς λάθος προσέγγιση. Αν έβλεπε το σεξ ως αυτοσκοπό, δεν θα απέκλειε γκόμενες και λοιπά θηλυκά από το νόμο του.

Όσο για τους άρρενες. Στην παιδική ηλικία δεν έχουν ανάγκη από σχέσεις με θηλυκά εκτός της μητρός τους, γιατί εκτονώνουν διαφορετικά την ορμή τους. Στην τρίτη ηλικία δε, είμεθα όλοι μουστόγριες.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.848
Πόντοι
2.606

Επισκέπτης
Ο νόμος του Picker διακατέχεται από τον ενθουσιασμό του 15-χρονου που γαμάει για πρώτη φορά. Ο 15-χρονος δεν ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες της πόρνης. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να χώσει την πούτσα του και να τελειώσει μέσα στο μουνί!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.235
Πόντοι
25.467
Ο νόμος του Picker διακατέχεται από τον ενθουσιασμό του 15-χρονου που γαμάει για πρώτη φορά. Ο 15-χρονος δεν ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες της πόρνης. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να χώσει την πούτσα του και να τελειώσει μέσα στο μουνί!

Δηλαδή δεν έχει σημασία αν το μουνί είναι ανθρώπινο ή βοδινό.

Επισκέπτης
Ο νόμος του Picker βλέπει τις γυναίκες σεξιστικά. Δεν τις θεωρεί ισάξιους συνομιλητές αλλά κατώτερες σε σώμα και πνεύμα.

opadosksanthoygenoys

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Κριτικές
10
Like
426
Πόντοι
511
Βλεπω να ξεπερνας και τον Λιλα....σε σελιδες εννοω

Επισκέπτης
Ο νόμος του Picker είναι ΚΑΤΑ του βιασμού, αρκεί να υπάρχει ελεύθερη πορνεία. Ο άντρας είναι από τη φύση του κυνηγός, δηλαδή βιαστής. Ο κυνηγός δεν φλερτάρει το θύμα του, απλά το πιάνει και το γαμάει. Η ελεύθερη πορνεία δίνει το δικαίωμα στον άντρα να είναι πραγματικός κυνηγός του σεξ χωρίς να χρειάζεται να προβεί σε μία βίαια και εγκληματική - αν και φυσική - πράξη όπως ο βιασμός.

Επισκέπτης
Ο νόμος του Picker σιχαίνεται το φλερτ, πιστεύει πως είναι η μεγαλύτερη κατάντια του άντρα. Το φλερτ είναι απλά το βασίλειο της γυναίκας, ο μόνος λόγος που γίνεται είναι για να αποφασίσει ΑΥΤΗ ποιος πρόκειται να τη γαμήσει.

Ο νόμος του Picker είναι για τους άντρες που θέλουν εκείνοι να διαλέγουν και όχι να ΤΟΥΣ διαλέγουν!

alaman

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Το πιο ισχυρο comeback της ιστοριας!!!!!
Εγραψες.

:kneel:  :kneel:  :kneel:  :kneel:  :kneel:  :kneel:  :kneel:  :kneel:  :kneel:  :kneel:  :kneel:  :kneel:  :kneel:  :kneel:  :kneel:  :kneel:

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
καθε φορα που διαβαζω τα πικεροποστ με τα κεφαλαια γραμματα και τα εκκωφαντικα μηνυματα παιζει rage against the machine στο κεφαλι μου

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.235
Πόντοι
25.467
Βλεπω να ξεπερνας και τον Λιλα....σε σελιδες εννοω

Και να φανταστείτε ότι τον κώλο του τον πόσταρε μόνον δυο φορές. Όχι σαν το Λίλα, που μας τον βάζει κάθε λίγο και λιγάκι για να μας τονώσει το ενδιαφέρον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom