Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ο νόμος του Picker σιχαίνεται το φλερτ, πιστεύει πως είναι η μεγαλύτερη κατάντια του άντρα. Το φλερτ είναι απλά το βασίλειο της γυναίκας, ο μόνος λόγος που γίνεται είναι για να αποφασίσει ΑΥΤΗ ποιος πρόκειται να τη γαμήσει.

Ο νόμος του Picker είναι για τους άντρες που θέλουν εκείνοι να διαλέγουν και όχι να ΤΟΥΣ διαλέγουν!

Καλημέρα, δάσκαλε!
Τι επιτάσσει ο νόμος για σήμερα, δάσκαλε;
Κλάψα έξω από την Κορίνα και μετά  :jerking: ή μόνο κλάψα;  :think:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Πικερ ξερεις κανα ματζουνι για υπερτροφια προστατη; Με τσουζει η ουρηθρα μετα το χυσιμο.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το μεγαλείο του μπου. Η συναδελφικότητα μέσω της ανταλλαγής συμβουλών!
:grouphug:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Εντελώς λάθος προσέγγιση. Αν έβλεπε το σεξ ως αυτοσκοπό, δεν θα απέκλειε γκόμενες και λοιπά θηλυκά από το νόμο του.

Όσο για τους άρρενες. Στην παιδική ηλικία δεν έχουν ανάγκη από σχέσεις με θηλυκά εκτός της μητρός τους, γιατί εκτονώνουν διαφορετικά την ορμή τους. Στην τρίτη ηλικία δε, είμεθα όλοι μουστόγριες.

Σεις μπορεί!
Μην το γενικεύετε, κύριε.  :grin:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
το μονο "φαρμακο" για τον πικερ ειναι 10 μερες (για αρχη) στη ταυλανδη
μονο ενα τετοιου μεγεθους "σοκ" μπορει να τον συνεφερει

Επισκέπτης
Μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε αλλά πραγματικά με κουράζει να απαντώ σε ειρωνείες, μετά να ανταπαντάτε εσείς και γενικά να γίνεται όλο αυτό το μπέρδεμα. Εγώ έχω αυτό το thread απλά για να παρουσιάζω κάποιες απόψεις μου και όχι για να έρχομαι σε αντιπαράθεση και να ανταλλάζω βρισίδια με τον καθένα. Γράψτε ό,τι θέλετε, θα διαβάζω τα πάντα αλλά δεν θα απαντώ σε κανέναν.

Επισκέπτης
Ο νόμος του Picker είναι συντηρητικός νόμος. Πιστεύει στο μέτρο και όχι στην υπερβολή. Η πραγματική ανάγκη του μέσου άντρα για σεξ είναι 1 φορά κάθε 2 μέρες. Πέρα από αυτή τη συχνότητα αρχίζει η υπερβολή. Όπως μπορείς να φας και 3 σουβλάκια αλλά ουσιαστικά σου αρκεί μόνο 1 για να χορτάσεις, έτσι ακριβώς μπορείς να κάνεις και 3 φορές σεξ αλλά η πραγματική σου ανάγκη είναι μόνο για 1.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.239
Πόντοι
25.467
Μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε αλλά πραγματικά με κουράζει να απαντώ σε ειρωνείες, μετά να ανταπαντάτε εσείς και γενικά να γίνεται όλο αυτό το μπέρδεμα. Εγώ έχω αυτό το thread απλά για να παρουσιάζω κάποιες απόψεις μου και όχι για να έρχομαι σε αντιπαράθεση και να ανταλλάζω βρισίδια με τον καθένα. Γράψτε ό,τι θέλετε, θα διαβάζω τα πάντα αλλά δεν θα απαντώ σε κανέναν.

Εκτός από τους κακεντρεχείς που σας λοιδορούν, υπάρχουν και άτομα που θέτουν ερωτήσεις και επιχειρήματα, τα οποία κλονίζουν την θεωρία σας αν μένουν  αναπάντητα.

Ως γκουρού οφείλετε να απαντάτε, προκειμένου η θεωρία σας να μην τίθεται εν αμφιβόλω. Αλλιώς, η ιστορία θα σας γράψει στα κιτάπια της, ως ακόμα έναν ιδιόρυθμο γραφικό τύπο.

Επισκέπτης
Όπως δεν πρέπει να ζεις για να τρως αλλά να τρως για να ζεις, έτσι ακριβώς πρέπει να κάνεις σεξ με μέτρο. Το μέτρο είναι αυτό που σε κρατάει ορεξάτο και πάντα σε φόρμα, η υπερβολή σε οδηγεί σε κορεσμό. Γι' αυτό προτείνω σεξ μέρα παρά μέρα για πάντα.

Επισκέπτης
Το προγραμματισμένο σεξ μέρα παρά μέρα δεν είναι ιδεοψυχαναγκασμός. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να έχεις ποσότητα και διάρκεια στη σεξουαλική σου ζωή. Ο σεξουαλικός μηχανισμός σου συνηθίζει στο να εκσπερματώνει άνετα κρατώντας σταθερό αυτό το ρυθμό.

Επισκέπτης
Όσοι πιστεύετε ότι το σεξ μέρα παρά μέρα είναι λίγο, σκεφτείτε απλά έναν άντρα να γαμάει σταθερά μέρα παρά μέρα από τα 15 του μέχρι το τέλος της ζωής του π.χ. στα 80. Από τα 15 ως τα 80 λοιπόν θα έχει κάνει σεξ περίπου 11.870 φορές.

Επισκέπτης
Ο νόμος του Picker δεν είναι κατά των σχέσεων. Πιστεύει όμως ότι όσοι ασπάζονται το νόμο είναι δύσκολο να κάνουν ή να μείνουν σε σχέση. Είναι δύσκολο να κάνει σχέση κάποιος που δεν είναι διατεθειμένος να φλερτάρει μια γυναίκα. Και είναι δύσκολο να μείνει σε σχέση κάποιος που απαιτεί από τη γυναίκα να ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα στο σεξ. Ο νόμος του Picker θεωρεί τη γυναίκα κατώτερη αλλά πιστεύει ότι ο άντρας πρέπει να είναι απόλυτα ειλικρινής απέναντι στο ασθενές φύλο. Αν έχει σχέση και την απατήσει με γκόμενα ή πουτάνα, ο πραγματικός άντρας οφείλει να ενημερώσει τη σχέση του την επόμενη κιόλας στιγμή. Αυτός που ασπάζεται το νόμο του Picker δεν φοβάται να πει την αλήθεια στις γυναίκες. Αν έχει σχέση και τη χάσει είναι πάντα απόλυτα έτοιμος να επιστρέψει στη μπουρδελοζωή. Για το νόμο του Picker το να γαμάς αποκλειστικά στα μπουρδέλα δεν είναι ανώτερο αλλά ούτε κατώτερο από το να έχεις σχέση. Ο νόμος του Picker απεχθάνεται τα άτομα που έχουν σχέση και παράλληλα γαμάνε πουτάνες ζώντας κρυφή διπλή ζωή.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
532
Like
76.760
Πόντοι
41.129
γουστάρω πικερ που μιλαει μονος του !!  :kneel:  :kneel:  :rockon:  :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Ο νόμος του Picker θεωρεί τη γυναίκα κατώτερη αλλά πιστεύει ότι ο άντρας πρέπει να είναι απόλυτα ειλικρινής απέναντι στο ασθενές φύλο. Αν έχει σχέση και την απατήσει με γκόμενα ή πουτάνα, ο πραγματικός άντρας οφείλει να ενημερώσει τη σχέση του την επόμενη κιόλας στιγμή. Αυτός που ασπάζεται το νόμο του Picker δεν φοβάται να πει την αλήθεια στις γυναίκες.
Oχι ρε μυστη μου,τι ειναι αυτα που ακουω
Ποτε μα ποτε δεν λεμε στις γυναικες μας οτι τις κερατωνουμε
Θανος Ασκητης

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Oχι ρε μυστη μου,τι ειναι αυτα που ακουω
Ποτε μα ποτε δεν λεμε στις γυναικες μας οτι τις κερατωνουμε
Θανος Ασκητης

Μη τρολάρεις, ρε κιαρατά, το παιδί.
Αγαπάει και Βασανίζεται.

:grin:

Επισκέπτης
Έχω γαμήσει 7 γκόμενες πέρα από τις εκατοντάδες πουτάνες. Όλες μα όλες ήξεραν ότι γαμάω σε μπουρδέλα. Με τις περισσότερες είχα ελεύθερη σχέση ή πολύ σύντομη σχέση. Με 2 από αυτές που με έβλεπαν πιο σοβαρά τα χάλασα μέσα στον πρώτο μήνα γιατί μου τη βάρεσε και πήγα σε μπουρδέλο και φυσικά ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑ. O μπουρδελιάρης δεν φοβάται να πει την αλήθεια και να μείνει πάλι μόνος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom