Επισκέπτης
Όλοι οι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να γαμήσουν με απλό πρόγραμμα στα μπουρδέλα μου την έχουν δει "ηδονιστές".
Όλοι οι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να γαμήσουν με απλό πρόγραμμα στα μπουρδέλα μου την έχουν δει "ηδονιστές".
Προτεινω να μετονομαστει το νημα σε "Το δραμα του Picker".
Κάνε όνειρα ανίκανε. 6 γκόμενες έχω γαμήσει τζάμπα. Τα καλύτερα γαμήσια φυσικά τα έχω κάνει στα μπουρδέλα. Γιατί μπορώ. Γιατί είμαι καυλιάρης, σε αντίθεση με σένα που είσαι πτώμα. Γιατί έχω πάντα τον ενθουσιασμό του 15-χρονου που γαμάει για πρώτη φορά. Και φυσικά, πάνω απ' όλα, γιατί δεν είμαι μαλάκας όπως εσύ!
Κάνε όνειρα ανίκανε. 6 γκόμενες έχω γαμήσει τζάμπα. Τα καλύτερα γαμήσια φυσικά τα έχω κάνει στα μπουρδέλα. Γιατί μπορώ. Γιατί είμαι καυλιάρης, σε αντίθεση με σένα που είσαι πτώμα. Γιατί έχω πάντα τον ενθουσιασμό του 15-χρονου που γαμάει για πρώτη φορά. Και φυσικά, πάνω απ' όλα, γιατί δεν είμαι μαλάκας όπως εσύ!
Ο πραγματικός μπουρδελιάρης δεν εξαρτάται από καμία γκόμενα. Ακόμα και αν έχει σχέση δεν τον νοιάζει να τη χαλάσει. Είναι πάντα έτοιμος να επιστρέψει στα μπουρδέλα. Ο πραγματικός μπουρδελιάρης ευχαριστιέται το γαμήσι στα μπουρδέλα και δεν έχει καμία αγωνία να βρει γκόμενα. Όλοι εσείς που χλευάζετε το νόμο του Picker ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ χωρίς γκόμενα, είστε κάργα σχεσάκηδες και πυρφόροι!
καλα τα λες ρε συ πικερακοΟ πραγματικός μπουρδελιάρης δεν εξαρτάται από καμία γκόμενα. Ακόμα και αν έχει σχέση δεν τον νοιάζει να τη χαλάσει. Είναι πάντα έτοιμος να επιστρέψει στα μπουρδέλα. Ο πραγματικός μπουρδελιάρης ευχαριστιέται το γαμήσι στα μπουρδέλα και δεν έχει καμία αγωνία να βρει γκόμενα. Όλοι εσείς που χλευάζετε το νόμο του Picker ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ χωρίς γκόμενα, είστε κάργα σχεσάκηδες και πυρφόροι!
Ο πραγματικός μπουρδελιάρης δεν εξαρτάται από καμία γκόμενα. Ακόμα και να έχει σχέση δεν τον νοιάζει να τη χαλάσει. Είναι πάντα έτοιμος να επιστρέψει στα μπουρδέλα. Ο πραγματικός μπουρδελιάρης ευχαριστιέται το γαμήσι στα μπουρδέλα και δεν έχει καμία αγωνία να βρει γκόμενα. Όλοι εσείς που χλευάζετε το νόμο του Picker ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ χωρίς γκόμενα, είστε κάργα σχεσάκηδες και πυρφόροι!
εσυ που εισαι μπουρδελιαρης τοτε τι μας εχεις πρηξει με την αλλην?Ο πραγματικός μπουρδελιάρης δεν εξαρτάται από καμία γκόμενα. Ακόμα και αν έχει σχέση δεν τον νοιάζει να τη χαλάσει. Είναι πάντα έτοιμος να επιστρέψει στα μπουρδέλα. Ο πραγματικός μπουρδελιάρης ευχαριστιέται το γαμήσι στα μπουρδέλα και δεν έχει καμία αγωνία να βρει γκόμενα. Όλοι εσείς που χλευάζετε το νόμο του Picker ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ χωρίς γκόμενα, είστε κάργα σχεσάκηδες και πυρφόροι!
. Την άλλη την παρακάλαγα γιατί δεν ανέχομαι μία πουτάνα να μου λέει "όχι". Ακόμα δεν το έχεις καταλάβει; Αυτό μου έχει θίξει τον εγωισμό αλλά τι να κάνω; Να την περιμένω απέξω και να τη σκοτώσω; Τόσο μαλάκας είσαι πια; Αν ήταν στο χέρι μου οι πουτάνες δεν θα είχαν κανένα δικαίωμα άρνησης, θα τις βίαζε όποιος γούσταρε όλη μέρα. Αλλά δεν είναι δικά μου τα μπουρδέλα!
Ρε μαλάκα είσαι τόσο γλοιώδης κρυφο-πυρφόρος που απαξιώ να κάνω παράθεση τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ που γράφεις. Τον μπουρδελιάρη ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ βρε μαλάκα η επιθυμία της γυναίκας ούτε η καλοπέρασή της. Έχει όντως την ψυχολογία του βιαστή.
Ναι, μαλάκα με ξεφτίλισες πολύ άσχημα τώρα. Είσαι πολύ κακός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άντε γαμήσου ρε ανίκανε. Αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου. Μαλάκας είσαι εσύ και το ξέρεις. ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΓΑΜΑΩ.
Από τα καλύτερα αντίπαλα ζευγάρια του μπου πάντως. Τρελά γέλια μάγκες.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΜΥΣΤΕΣ!!!
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΛΥΝΟΝΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΤΡΩΝ !!!
ΠΟΝΤΑΡΩ ΡΙΓΚΟΡ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ
ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΝΟΤ ΑΟΥΤ
ΣΤΟ ΑΨΕ ΣΒΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΗΡΟ ΠΙΚΕΡΟΝΕ
θα μου κλάσετε ένα αρχίδι όλοι μαζί. Οι μπάτσοι στο Μεταξουργείο είναι κολλητοί και συγγενείς μου. Και θα σας γαμήσω πατόκορφα.
θα μου κλάσετε ένα αρχίδι όλοι μαζί. Οι μπάτσοι στο Μεταξουργείο είναι κολλητοί και συγγενείς μου. Και θα σας γαμήσω πατόκορφα.