Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
[size=11pt]Έχω την υποψία ότι ο Πίκερ δεν τηρεί τον ίδιο του το νόμο.
Ο ίδιος δηλώνει ρητά ότι γάμησε στις 21/12. Μια μέρα πριν, δηλαδή στις 20/12, δηλώνει ότι πήγε στο Μετάξι κι ότι η Κλαούντια ανοίγει καλά τα πόδια της. Δεν αποδεικνύεται, όμως, ότι αυτό το διαπίστωσε στις 20/12, καθώς θα μπορούσε να είχε συνευρεθεί μαζί της άλλη μέρα.
Όμως, τί δουλειά είχε ο Πίκερ δύο συνεχόμενες μέρες στο Μετάξι?  :)[/size]

URL]]

alaman

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
ξενερα σημερα δεν υπαρχει ζωντανια στο θεμα...

Επισκέπτης
Ο Νόμος του Πίκερ αναφέρει ρητά ότι το γαμήσι πρέπει να γίνεται μέρα παρά μέρα. Έχω την υποψία ότι ο Πίκερ δεν τηρεί τον ίδιο του το νόμο.
Ο ίδιος δηλώνει ρητά ότι γάμησε στις 21/12. Μια μέρα πριν, δηλαδή στις 20/12, δηλώνει ότι πήγε στο Μετάξι κι ότι η Κλαούντια ανοίγει καλά τα πόδια της. Δεν αποδεικνύεται, όμως, ότι αυτό το διαπίστωσε στις 20/12, καθώς θα μπορούσε να είχε συνευρεθεί μαζί της άλλη μέρα.
Όμως, τί δουλειά είχε ο Πίκερ δύο συνεχόμενες μέρες στο Μετάξι?  :)

Σωστή παρατήρηση τύπε. Τον Δεκέμβρη έκανα μια δοκιμή να αυξήσω τη συχνότητα στις 4 φορές την εβδομάδα. Δεν μου βγήκε και επέστρεψα στις 3,5 (μέρα παρά μέρα). Θέλω πάντα κενό 2 ημερών για να έχω καλή καύλα για σεξ. Έτσι ελαχιστοποιώ τις αποτυχίες.

Επισκέπτης
Rigormortis δεν σου κρατάω κακία αλλά είσαι σαλεμένος ρε τύπε. Στα μπουρδέλα γίνεται σεξ, κατάλαβέ το. Η πούτσα μπαίνει και βγαίνει στο μουνί. Έχω πάει με γκόμενες χωρίς πληρωμή που το μουνί τους ήταν 10 φορές πιο ανοιχτό από το μουνί που έχουν κάποιες πουτάνες. Είμαι ποδολάγνος και γουστάρω να έχω πάντα τα πόδια της γυναίκας στη μούρη μου όταν τη γαμάω. Οι πιο πολλές γκόμενες δεν δέχονται καν να κάνουν τη στάση αυτή. Ξύπνα επιτέλους. Στο Μετάξι κάποιοι γαμάνε, κάνουν τα γούστα τους και περνάνε καλά!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Rigormortis δεν σου κρατάω κακία αλλά είσαι σαλεμένος ρε τύπε. Στα μπουρδέλα γίνεται σεξ, κατάλαβέ το. Η πούτσα μπαίνει και βγαίνει στο μουνί. Έχω πάει με γκόμενες χωρίς πληρωμή που το μουνί τους ήταν 10 φορές πιο ανοιχτό από το μουνί που έχουν κάποιες πουτάνες. Είμαι ποδολάγνος και γουστάρω να έχω πάντα τα πόδια της γυναίκας στη μούρη μου όταν τη γαμάω. Οι πιο πολλές γκόμενες δεν δέχονται καν να κάνουν τη στάση αυτή. Ξύπνα επιτέλους. Στο Μετάξι κάποιοι γαμάνε, κάνουν τα γούστα τους και περνάνε καλά!

...και κάποιοι άλλοι ΓΑΜΑΝΕ καμιά πλάστική κούκλα απ'τα Lidl, κάνουν τα γούστα τους και περνάνε καλά ...και τους μένει και κανά 10άρικο στην τσέπη να πληρώσουν κανά ενφια

το ίδιο είναι... ενδεχομένως η πλαστική κούκλα να είναι πιο ανεκτική και δεκτική σε μερικά πράγματα

Επισκέπτης
...και κάποιοι άλλοι ΓΑΜΑΝΕ καμιά πλάστική κούκλα απ'τα Lidl, κάνουν τα γούστα τους και περνάνε καλά ...και τους μένει και κανά 10άρικο στην τσέπη να πληρώσουν κανά ενφια

το ίδιο είναι... ενδεχομένως η πλαστική κούκλα να είναι πιο ανεκτική και δεκτική σε μερικά πράγματα

Εσύ και οι φεμινίστριες μόνο ρε μαλάκα τα λέτε αυτά. Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η κομπλεξική θεωρία των αγάμητων φεμινιστριών!

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
ελα ρε πικερονε τρελελελελελελελελλελο

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Στην ψυχιατρικη υπαρχει η εννοια του συναισθηματικου αυνανισμου. Δεν ξερω αν ειναι σωστος ο ορος. Εχει μιλησει και ο Ασκητης σχετικα.

Βασικα Πικερ εσυ εχεις γαμησει ολες τις πουτανες του Μεταξουργιου και δε μπορεις να μας πεις ποια κανει καλο κρεββατι. Αυτο συμβαινει γιατι δε σε νοιαζει η συμμετοχη της γυναικας. Η πουτανα ειναι μια περφορμερ, οπως οι χορευτριες και οι ηθοποιοι, που κανει μια περφορμανς. Ο ηδονιστης αναζητα το ταλεντο. Ο αυνανιστης δεν ενδιαφερεται. Καυλωνει και χυνει χωρις τη συμμετοχη του αλλου και χωρις να τον ενδιαφερει η συμμετοχη του.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Εσύ και οι φεμινίστριες μόνο ρε μαλάκα τα λέτε αυτά. Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η κομπλεξική θεωρία των αγάμητων φεμινιστριών!

Στην περιπτωση σου οι φεμινιστριες εχουν δικιο. :(

Επισκέπτης
Ρε μαλάκα έλεος. Μου τη λέει που "παρακάλαγα" για να περνάει η ώρα μου μια πουτάνα που είχα ήδη ξεσκίσει 100 φορές και από την άλλη μου εκφράζει τη θεωρία περί πληρωμένου έρωτα των αγάμητων φεμινιστριών. Κάποιοι εδώ μέσα ελπίζω να μην είναι τόσο χαζοί.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
ΠΙΚΕΡ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ  :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Στην ψυχιατρικη υπαρχει η εννοια του συναισθηματικου αυνανισμου. Δεν ξερω αν ειναι σωστος ο ορος. Εχει μιλησει και ο Ασκητης σχετικα.

Βασικα Πικερ εσυ εχεις γαμησει ολες τις πουτανες του Μεταξουργιου και δε μπορεις να μας πεις ποια κανει καλο κρεββατι. Αυτο συμβαινει γιατι δε σε νοιαζει η συμμετοχη της γυναικας. Η πουτανα ειναι μια περφορμερ, οπως οι χορευτριες και οι ηθοποιοι, που κανει μια περφορμανς. Ο ηδονιστης αναζητα το ταλεντο. Ο αυνανιστης δεν ενδιαφερεται. Καυλωνει και χυνει χωρις τη συμμετοχη του αλλου και χωρις να τον ενδιαφερει η συμμετοχη του.

ωραίος πολύ εύστοχο παράδειγμα  ;)... και το φελιζόλ που έχω στο υπόγειο μου ή ένα ζεστο κεκάκι που πήρα απο κάπου δε θυμάμαι... έχουν συνάινεση να χώσεις το πέος σου μέσα τους και να το παρατρίψεις μέχρι να χύσεις ...αλλά δεν ξέρω κατά πόσο σε καλύπτει η συμμετοχή τους για να φτιαχτείς  :-

...απο την άλλη σκέφτομαι ότι αν σένα άντρα κάθονται μόνο κεκάκια και φελιζόλ ...ε τότε το μετάξι είναι καλό ...
...αλλά θα πρότεινα καλύτερα xhmaster και κεκάκι με ζεστή γέμιση ...αν δεν πετύχει η μαλακία το τρώς κιολας και στανιάρεις ...απο το να σου χαλάσει την υγεία κανά έπιπλο στο μετάξι...

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
πάρε φάρμακα ρε άρρωστε να γίνεις καλά

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. αλλά κλαψουρίζουμε για τελειωμένες πουτάνες και γινόμαστε πιρφοροκοκεράκια και παρακαλάμε οποιαδήποτε καριόλα μας ανοίξει τα πόδια της...
ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ εκτός και αν έχουμε κανά φράγκο οπότε ποντάρουμε και σε κανά studio , ή μας κάτσει κάποια ελεηνίδα...
ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ...ή το αλλάζουμε ανάλογα με τις καύλες μας
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ....γι'αυτό ποτέ δε θα γαμήσουμε ποτέ και τπτ άλλο...
ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ... εκτός απο την τακτική μαλακία στα πληρωμένα και παθητικά κρέατα του μεταξιού...και εκτός του ότι είμαστε μαλάκες γενικότερα
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.... ειδικά την διαχέουμε στην ατμόσφαιρα που μας περιβάλλει που ούτε 10αφυγραντήρες δεν το σωνουν...
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ... εκτός του ότι έχουμε αφιερώσει τη μίζερη ζωή μας στη ζήλεια ενός συμβατικού πιρφόρου και για να αντιρροπίσουμε την αποτυχημένη πιρφορία μας , πιρφορίζουμε πουτάνες του 10άρικου και τρώμε και πόρτα και απο πάνω...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ... ναι περηφάνεια του κώλου και όχι μόνο με την μεταφορική έννοια ...με τα παρακάλια , και με τα κλαψουρίσματα σε όποιο παλιόμουνο μας κάτσει

Picker  ...ούτε αυτό είναι στάνταρ , το αλλάζουμε που και πού όταν δεν μπορούμε να αντικρούσουμε τον αντίλογο

:rockon:  :jerking:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
...αλλά θα πρότεινα καλύτερα xhmaster και κεκάκι με ζεστή γέμιση ...αν δεν πετύχει η μαλακία το τρώς κιολας και στανιάρεις ...απο το να σου χαλάσει την υγεία κανά έπιπλο στο μετάξι...

:2funny:

Βασικα και ο ιδιος το εχει καταλαβει οτι το "σεξ" που αυτος παει και κανει στα μπουρδελα ειναι διαφορετικο απο αυτο που κανουν οι υπολοιποι που συζητανε μετα ποια ειναι καλη, ποια ειναι φολα κλπ., απλα για να μην παραδεχτει οτι αυνανιζεται με μια πατουσα στο στομα εχει εφευρει τις θεωριες περι βιασμου...

Ο βιασμος ομως οριζεται ως η ελλειψη συναινεσης.... Μαλιστα η κατ εξην βιαστες ηδονιζονται απο την παλη του θυματος τους να ξεφυγει και αν τους παραδοθει παθητικα χανουν το ενδιαφερον τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom