Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096
Και μια ρητορική ερώτηση για τους ΠΑΠΑΡΕΣ που λένε ότι στο Μετάξι δεν γαμάς αλλά αυτοϊκανοποιείσαι:

Γιατί δεν λέτε στις μανάδες και τις αδερφές σας να δουλέψουν στο Μετάξι; Δεν θα γαμιούνται ρε παιδιά, απλά θα βοηθάνε τους πελάτες να αυτοϊκανοποιούνται.  :2funny:

Μην χάνετε την ψυχραιμία σας, δάσκαλε!
Επειδή σας απεκάλεσαν Α.Α. λίαν ευστόχως, δεν σημαίνει ότι δύνασθε να υβρίζετε. Αντιμετωπίστε την αλήθεια κατάφατσα και υπάγετε να κλαψουρίσετε έξω από τον οικίσκο της Κορίνας.

Επισκέπτης
Αντιμετωπίστε την αλήθεια κατάφατσα και υπάγετε να κλαψουρίσετε έξω από τον οικίσκο της Κορίνας.

Το Κορινάκι το λατρεύω γιατί το έχω ξεφτιλίσει άπειρες φορές με την πούτσα μου. Όλες τις πουτάνες τις λατρεύω γιατί ξεφτιλίζονται καθημερινά. Μ' αρέσει να δίνω αξία στις ξεφτιλισμένες και να φτύνω στη μάπα τις κυρίες. Καμία αξία στις παλιοκαριόλες που γαμιούνται μόνο με έναν. Ο νόμος του Picker προτείνει υποχρεωτική 9-μηνη θητεία όλων των γυναικών στα μπουρδέλα στα 18 τους χρόνια!

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.228
Πόντοι
506
Το Κορινάκι το λατρεύω γιατί το έχω ξεφτιλίσει άπειρες φορές με την πούτσα μου. Όλες τις πουτάνες τις λατρεύω γιατί ξεφτιλίζονται καθημερινά. Μ' αρέσει να δίνω αξία στις ξεφτιλισμένες και να φτύνω στη μάπα τις κυρίες. Καμία αξία στις παλιοκαριόλες που γαμιούνται μόνο με έναν. Ο νόμος του Picker προτείνει υποχρεωτική 9-μηνη θητεία όλων των γυναικών στα μπουρδέλα στα 18 τους χρόνια!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
to exeiw paei se alo epipedo

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Κι όμως, στο site αυτό κουμάντο κάνουν αυτοί που γαμάνε κυρίως στα μπουρδέλα.  :rockon:

...ναι , είναι άλλο να πας σ'ένα FKK και να κλείσεις για μια μέρα 3 λυσσασμένες λεσβίες διαφορετικού χρώματος και καμπυλοτήτων σε ένα δωμάτιο
και άλλο να καυλώσεις στα 10 δευτερόλεπτα στο μετάξι , με μια πόρνη που κοιτάει το ταβάνι και μασάει τσίχλα και σου λέει "άντε αγκόρι μου κχισε επιτέλους"
αγοράζοντας λίγα ψύγματα για τον καταρρακωμένο αντρισμό σου...

απλά ανέχεται τις μαλακίες σου το κορινάκι για να σου πάρει το 10αρικάκι απο τον πενιχρό μισθό σου βρε κακόμοιρε
εσύ αυνανιζεσαι πάνω στα παθητικά γυναικεία σώματα αγοράζοντας τις ψευδαισθήσεις ότι δήθεν τις γάμησες , τις ξέσκισες , τις καταράκωσες , ότι τους κάνεις έρωτα , ότι είναι γκομενές σου , ότι τις έχεις υποτάξει , ότι είσαι άντρας , ότι είσαι μάγκας ...και ότι αυνανιστική ναρκισιστική μαλακία σκαρώνει ο πενιχρός εγκεφαλός σου προκειμένου να παράξει ευφορία μπάς και γλιτώσεις την αυτοκτονία με το λουρί του πατέρα σου στο δωμάτιό των γονιών σου...

Επισκέπτης
Rigormortis είσαι τόσο χαζός που απαξιώ να κάνω παράθεση τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που γράφεις. Αν πληρώσεις ρε βλάκα τα μαλλιοκέφαλά σου στο FKK θα είναι αληθινή η καύλα που θα βγάζουν οι πουτάνες; Τι μαλάκας που είσαι, μόνος σου πέφτεις σε αντιφάσεις!

Επισκέπτης
Με τα λεγόμενά σου το μόνο γαμήσι που δέχεσαι είναι μέσα σε σχέση, καθώς όλα τα υπόλοιπα τα θεωρείς υποκρισία από την πλευρά της γυναίκας αφού την πληρώνεις. Άντε κάνε καμιά σχεσούλα λοιπόν ρε ΠΥΡΦΟΡΕ, δεν το έχεις για τον πληρωμένο έρωτα!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Rigormortis είσαι τόσο χαζός που απαξιώ να κάνω παράθεση τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που γράφεις. Αν πληρώσεις ρε βλάκα τα μαλλιοκέφαλά σου στο FKK θα είναι αληθινή η καύλα που θα βγάζουν οι πουτάνες; Τι μαλάκας που είσαι, μόνος σου πέφτεις σε  αντιφάσεις!

όχι ψεύτικη θα είναι και πάλι η καύλα ...απλά θα είναι πιο αληθοφανής η "υποκρισία" τόσο ώστε να καυλώσεις αξιοπρεπώς και να φτάσεις σε καλά επίπεδα ηδονής

είναι πολύ δύσκολο στην καθωσπρέπει ζωή να πετύχεις πχ συμμετοχικές και συναινετικές παρτούζες ή τέτοιου τύπου σκηνικά , οπότε εκεί έρχεται ο πορνισμός και σου προσφέρει απλόχερα απόλαυση ...

απλά αυτή η μαλακία που κάνεις και που επαίρεσαι κιόλας...σε καθηλώνει στο επίπεδο του α-μεα , δεν απαντάς τίποτα , εκτός απο την αυτιστική επανάληψη μιας ναρκισιστικής μαλακίας ως εκτόνωση της φάπας που τρώς καθημερινά

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Με τα λεγόμενά σου το μόνο γαμήσι που δέχεσαι είναι μέσα σε σχέση, καθώς όλα τα υπόλοιπα τα θεωρείς υποκρισία από την πλευρά της γυναίκας αφού την πληρώνεις. Άντε κάνε καμιά σχεσούλα λοιπόν ρε ΠΥΡΦΟΡΕ, δεν το έχεις για τον πληρωμένο έρωτα!

όχι πανηλίθιε , μάθε ανάγνωση , χτύπα το κεφάλι σου στον τοίχο ...ξαναδιάβασε τι έγραψα και πάρε την απάντηση μόνος σου  ;)

Επισκέπτης
όχι ψεύτικη θα είναι και πάλι η καύλα ...απλά θα είναι πιο αληθοφανής η "υποκρισία" τόσο ώστε να καυλώσεις αξιοπρεπώς και να φτάσεις σε καλά επίπεδα ηδονής

Ας διαβάσει κάποιος τις μαλακίες που γράφεις. Θα είναι λοιπόν και πάλι ψεύτικη η καύλα, μόνο που θα έχεις πληρώσει 10 φορές παραπάνω για να αυνανιστείς. Ρε τύπε διαβάζεις τι γράφεις;  :2funny:

Επισκέπτης
Αγόρι μου κατάλαβέ το: στο Μεταξουργείο γίνεται ΣΕΞ, πέφτει ΓΑΜΗΣΙ. Πώς το λένε; Η πολλή μαλακία έχει βαρέσει εσένα και κάποιους άλλους στον εγκέφαλο και είστε ανίκανοι να λειτουργήσετε πλέον σε μπουρδέλο, γι' αυτό και το απαξιώνετε!

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ας διαβάσει κάποιος τις μαλακίες που γράφεις. Θα είναι λοιπόν και πάλι ψεύτικη η καύλα, μόνο που θα έχεις πληρώσει 10 φορές παραπάνω για να αυνανιστείς. Ρε τύπε διαβάζεις τι γράφεις;  :2funny:

ρε βλαμμένε έχεις γαμήσει ποτέ σου τίποτ'αλλο εκτός απο το μετάξι ?

ψεύτικη καύλα έχουν τόσο στο μετάξι όσο και ένα ct σε ακριβό ξενοδοχείο...
απλά όσο τα σκάς περισσότερο , συμμετέχουν και περισσότερο , υποκρίνονται καλύτερα , είναι πιο δεκτικές ανεβαίνουν και οι υπηρεσίες και καυλώνεις και πιο καλά...
βέβαια μπορεί να πετύχει και η χημεία και να κάνεις και γαμησάρες στο μετάξι...βέβαια δεν είναι το σύνηθες ...αλλά ακόμα και έτσι δεν σ'έχουν ερωτευτεί απλά ψιλογουστάρουν τη φάση και σου ψιλο-δίνουν καλύτερες υπηρεσίες...

στην ουσία ο αγοραίος έρωτας είναι μια αυτοϊκανοποίηση , πληρώνεις για να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου αδιαφορώντας εν πολλοίς για την ικανοποίηση του αλλου ...αλλά και γενικότερα ο ηδονισμός είναι η ηδονή του εαυτού σου χρησιμοποιώντας ώς  μέσον κάποιο άλλο σώμα...

υπ'αυτήν την έννοια τα 10 δευτερόλεπτα που έχεις στο μετάξι καλύτερα να τα αφιερώσεις στο xhamster για να σου μείνει και το 10αρικο στην τσέπη σου να πληρώσεις κανα ενφια και να μη ζητάς απο την σύνταξη της μάνας σου ....εξάλλου μπορεί να πετύχει καλύτερα η μαλακία με την επιδερμίδα της παλάμης σου , παρά με την κορίνα που μασάει τσίχλα κοιτώντας το ταβάνι

πολλές φορές όμως ο ερωτισμός είναι το μυστικό συστατικό του ηδονισμού , δλδ αν με κάποιο τρόπο κάνεις μια γυναίκα να σε ερωτευτεί (και όχι όπως ηλιθιωδώς πιστεύεεις ότι οι πόρνες είναι ερωμένες σου επειδή παρατρίβεις τον φαλο σου πάνω τους) τότε θα σου αποδώσουν πολλαπλάσια ηδονιστικά οφέλη...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

άντε πάλι η ψυχαναγκαστική εκτόνωση του αυτιστικού... :jerking:

τράβα πάρε κανά zoloft ρε άρρωστε

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686
υπ'αυτήν την έννοια τα 10 δευτερόλεπτα που έχεις στο μετάξι καλύτερα να τα αφιερώσεις στο xhamster για να σου μείνει και το 10αρικο στην τσέπη σου να πληρώσεις κανα ενφια και να μη ζητάς απο την σύνταξη της μάνας σου ....εξάλλου μπορεί να πετύχει καλύτερα η μαλακία με την επιδερμίδα της παλάμης σου , παρά με την κορίνα που μασάει τσίχλα κοιτώντας το ταβάνι
Επιτρέψτε μου να παρέμβω εδώ στη θεωρητική σας διένεξη,για να υπερασπιστώ την Κορίνα.Δεν κάνει το σούπερ γαμήσι,ψιλοτυπική σε υπηρεσίες είναι,και την έχω στις δευτεροτρίτες επιλογές μου,αλλά αδιάφορη δεν είναι,συμμετέχει ικανοποιητικά άμα της φερθείς καλά!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Επιτρέψτε μου να παρέμβω εδώ στη θεωρητική σας διένεξη,για να υπερασπιστώ την Κορίνα.Δεν κάνει το σούπερ γαμήσι,ψιλοτυπική σε υπηρεσίες είναι,και την έχω στις δευτεροτρίτες επιλογές μου,αλλά αδιάφορη δεν είναι,συμμετέχει ικανοποιητικά άμα της φερθείς καλά!

τυχαίο ήταν το όνομα ...απλά είναι άλλο πχ η Κορίνα να είναι ερωτευμένη και καυλωμένη μαζί σου και να είστε κλεισμένοι το ΣΚ στο εξωχικό σου και άλλο να την επισκευθείς έστω και με ευγενικές προθέσεις σε κάποιο μεταξένιο τσαρδί

ελπίζω να καταλαβαίνεις τη διαφορά  ;)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
τυχαίο ήταν το όνομα ...απλά είναι άλλο πχ η Κορίνα να είναι ερωτευμένη και καυλωμένη μαζί σου και να είστε κλεισμένοι το ΣΚ στο εξωχικό σου και άλλο να την επισκευθείς έστω και με ευγενικές προθέσεις σε κάποιο μεταξένιο τσαρδί

ελπίζω να καταλαβαίνεις τη διαφορά  ;)
Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορα μυστη μου αν περνάς καλα και στο μεταξι
Το ίδιο γαμησι κάνουν περίπου και στον οίκο και στο σπιτι

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορα μυστη μου αν περνάς καλα και στο μεταξι
Το ίδιο γαμησι κάνουν περίπου και στον οίκο και στο σπιτι

είναι το ίδιο γαμήσι αν μια πόρνη είναι καυλωμένη και ερωτευμένη με τον γκόμενό της και έχουν άπλετο χρόνο στο σπίτι
και ίδιο με έναν πάκη σε κάποια υπόγεια τρύπα στο μετάξι ?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Είσαι πολύ ρομαντικός και μ αρεσει
Η κοπέλα της δουλειάς ειναι τόσο αυτοματοποιημένη στις κινήσεις της όταν κάνει έρωτα και τόσο στείρα απο συναισθήματα που οι διαφορες δεν είναι τόσο μεγάλες όσο νομίζεις
Αν περνάς καλά στον οίκο μαζι της και έχετε χημεία περίπου το ίδιο θα ειναι και στο σπιτι  :)
Αυτά όσον αφορά τις λέξεις καυλωμενη και ερωτευμένη
Οι κοπέλες κατέχουν άριστα την τεχνικη αλλα το συναίσθημα εσύ θα το βάλεις γιατί εσύ το εχεις
Θέλει προσπάθεια για να την λύσεις και να κανεις έρωτα με τον τρόπο που πολύ όμορφα φανταζεσαι

Επισκέπτης
είναι το ίδιο γαμήσι αν μια πόρνη είναι καυλωμένη και ερωτευμένη με τον γκόμενό της και έχουν άπλετο χρόνο στο σπίτι
και ίδιο με έναν πάκη σε κάποια υπόγεια τρύπα στο μετάξι ?

Ακριβώς το ίδιο είναι. Αν ο πάκης είναι καυλιάρης της αλλάζει τα φώτα. Μάλιστα, ο πάκης σκέφτεται πόσο βλάκας μπορεί να είναι ο γκόμενός της που όλη μέρα του γαμάνε τη γκόμενα και το βράδυ πάει μαζί του, κοιμούνται αγκαλίτσα και της κάνει χαδάκια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom