Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Είσαι πολύ ρομαντικός και μ αρεσει
Η κοπέλα της δουλειάς ειναι τόσο αυτοματοποιημένη στις κινήσεις της όταν κάνει έρωτα και τόσο στείρα απο συναισθήματα που οι διαφορες δεν είναι τόσο μεγάλες όσο νομίζεις
Αν περνάς καλά στον οίκο μαζι της και έχετε χημεία περίπου το ίδιο θα ειναι και στο σπιτι  :)
Θέλει προσπάθεια για να την λύσεις και να κανεις έρωτα με τον τρόπο που πολύ όμορφα φανταζεσαι

¨οχι δεν είμαι καθόλου ρομαντικός και δεν φαντάζομαι τίποτα ...τώρα αν πιστεύεις ότι είναι το ίδιο πράγμα να έχει 3 οργασμούς και 15 φορές να έχει χύσει μια γυναίκα
με το να συμμετέχει καλά ή έστω να υποκρίνεται καλά λόγω χημείας στο μετάξι ...τότε τι να πω ?  :dunno: ...πραγματικά δεν έχω να πω κάτι ... :dunno: :dunno:

μπορεί στα μάτι κάποιων να είναι το ίδιο ...στα δικά μου όμως δεν είναι ...

Ακριβώς το ίδιο είναι. Αν ο πάκης είναι καυλιάρης της αλλάζει τα φώτα. Μάλιστα, ο πάκης σκέφτεται πόσο βλάκας μπορεί να είναι ο γκόμενός της που όλη μέρα του γαμάνε τη γκόμενα και το βράδυ πάει μαζί του, κοιμούνται αγκαλίτσα και της κάνει χαδάκια!

επέτρεψέ μου να χρησιμοποιήσω το ποστ σου στο προφίλ μου για προσωπικούς λόγους

thnx  ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
fucking-blowup-dolls.jpg

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.147
Πόντοι
1.686
Μην χάνετε την ψυχραιμία σας, δάσκαλε!
Επειδή σας απεκάλεσαν Α.Α. λίαν ευστόχως, δεν σημαίνει ότι δύνασθε να υβρίζετε. Αντιμετωπίστε την αλήθεια κατάφατσα και υπάγετε να κλαψουρίσετε έξω από τον οικίσκο της Κορίνας.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο  Πικεράκος είναι παιδί  Α Α  !

( Άφραγκος και αγάμητος-δεν του κάθονται μη επαγγελματίες πουτάνες )

Πίκερ , οι άφραγκοι και αγάμητοι, ΔΕΝ χρειάζεται
να ζορίζονται και άλλο , με τον τρελο-νόμο σου ! :2funny:

Δεν φτάνει που είναι άφραγκοι και αγάμητοι
θα πρέπει να έχουν και άλλη σκοτούρα στο κεφάλι τους ;  :2funny:

Η φτώχεια θέλει καλοπέραση . :rockon:
Αυτός είναι ο νόμος για τους ΑΑ,
και όχι ο νόμος του Πίκερ !

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.147
Πόντοι
1.686
Είσαι πολύ ρομαντικός και μ αρεσει
Η κοπέλα της δουλειάς ειναι τόσο αυτοματοποιημένη στις κινήσεις της όταν κάνει έρωτα και τόσο στείρα απο συναισθήματα που οι διαφορες δεν είναι τόσο μεγάλες όσο νομίζεις
Αν περνάς καλά στον οίκο μαζι της και έχετε χημεία περίπου το ίδιο θα ειναι και στο σπιτι  :)
Αυτά όσον αφορά τις λέξεις καυλωμενη και ερωτευμένη
Οι κοπέλες κατέχουν άριστα την τεχνικη αλλα το συναίσθημα εσύ θα το βάλεις γιατί εσύ το εχεις
Θέλει προσπάθεια για να την λύσεις και να κανεις έρωτα με τον τρόπο που πολύ όμορφα φανταζεσαι

Πόσες πουτάνες έχεις γαμήσει εκτός μπουρδέλου ;
Δηλαδή να έχεις πάρει το τηλέφωνό τους και να τις γαμήσεις
με την ησυχία σου σε ξενοδοχείο ;

Εχω πάρει τηλέφωνα και έχω συναντηθεί σε ξενοδοχεία
συνολικά με 17 πουτάνες , σε διάστημα πάνω από 10 χρόνια βέβαια .
Στο ξενοδοχείο ήταν πολύ καλύτερες .
Όταν τις γάμαγα μετά στο μπουρδέλο, επίσης
ήταν καλύτερες ,λόγω της γνωριμίας μας.

Ο νόμος του Πικερ οδηγεί στην ρουτίνα .
Δεν οδηγεί σε καλύτερη απόλαυση .

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Πόσες πουτάνες έχεις γαμήσει εκτός μπουρδέλου ;
Δηλαδή να έχεις πάρει το τηλέφωνό τους και να τις γαμήσεις
με την ησυχία σου σε ξενοδοχείο ;

Εχω πάρει τηλέφωνα και έχω συναντηθεί σε ξενοδοχεία
συνολικά με 17 πουτάνες , σε διάστημα πάνω από 10 χρόνια βέβαια .
Στο ξενοδοχείο ήταν πολύ καλύτερες .
Όταν τις γάμαγα μετά στο μπουρδέλο, επίσης
ήταν καλύτερες ,λόγω της γνωριμίας μας.

Ο νόμος του Πικερ οδηγεί στην ρουτίνα .
Δεν οδηγεί σε καλύτερη απόλαυση .
πόσο μάλλον αν τις γάμαγες και τζάμπα στο σπίτι σου επειδή πολύ απλά ήταν καυλωμένες με την πάρτη σου...
έχει συναισθηματικό κόστος μέν ...το γαμήσι είναι εξωφερνικό δε ( δεν αναφέρομαι σε επαγγελαμτίες πόρνες απαραίτητα  :rolleyes: )

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ποτε θα γινει στικυ ο νομος :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

όταν θα συσσωρευτεί το άγχος απο την ιδεοληψία κατωτερότήτας του αυτιστικού τότε θα τον ποστάρει καταναγκαστικά
για να στανιάρει ο βλαμμένος  :jerking:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.147
Πόντοι
1.686
πόσο μάλλον αν τις γάμαγες και τζάμπα στο σπίτι σου επειδή πολύ απλά ήταν καυλωμένες με την πάρτη σου...
έχει συναισθηματικό κόστος μέν ...το γαμήσι είναι εξωφερνικό δε ( δεν αναφέρομαι σε επαγγελαμτίες πόρνες απαραίτητα  :rolleyes: )

Η πληρωμή της πουτάνας είναι για να έχουμε την ελευθερία μας !  :rockon:
Γκόμενα που δεν πληρώνεις με συγκεκριμένη αμοιβή, σημαίνει
αξιώσεις διάφορες από τη γκόμενα , να τη πας να διασκεδάσει, να σε παίρνει
τηλέφωνο 100 φορές, να σου στέλνει μηνύματα, να σε βάζει να τις
κάνεις εξυπηρετήσεις κτλ., δλδ να σε απασχολεί και να σου ζαλίζει
τα αρχίδια .
Όσο για έρωτες κτλ. ,αυτό είναι ένα άλλο θέμα,
που είναι η εξαίρεση, αφού οι περισσότερες γκόμενες
είναι συμφεροντολόγες, και αυτές που δεν είναι και είναι " καλές " ,
οι περισσότερες  είναι πιασμένες ή δεν ειναι ελκυστικές .
Δλδ, καλές κοπέλες , που να είναι ελεύθερες και ταυτόχρονα ελκυστικές,
υπάρχουν λίγες στην Ελλάδα.

Εδώ λοιπόν μιλάμε για πληρωμένο γαμήσι ,με συγκεκριμένη αμοιβή
δλδ πληρωμένο σεξ με επαγγελματία πουτάνα.
Ο νόμος του Πικερ για το πληρωμένο σεξ,
είναι ένας κανόνας που δεν είναι κατάλληλος ούτε
για παιδιά ΑΑ ( Άφραγκα, Αγάμητα-που δεν τους κάθονται γυναίκες
μη επαγγελματίες πουτάνες ) .
Ο νόμος του Πίκερ είναι μια μορφή ιδεοψυχαναγκαστικής νεύρωσης
ενός μαμάκια .

Ο Πικερ χρειάζεται φάρμακα και ψυχοθεραπεία επί μήνες
για να θεραπευτεί από την αγχώδη κατάθλιψη από την οποία
πάσχει , που έχει και στοιχεία παρανοϊκού ιδεασμού .
Δυστυχώς πρέπει να παραπεμφεί σε ψυχίατρο πριν προβεί
σε απονενοημένο διαβημα !

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
όταν θα συσσωρευτεί το άγχος απο την ιδεοληψία κατωτερότήτας του αυτιστικού τότε θα τον ποστάρει καταναγκαστικά
για να στανιάρει ο βλαμμένος  :jerking:

Αυτό είναι καθαρά θέμα διαχείρισης που θέτει ο νώντας τύπε και όχι Picker πιστεύω.

:orchestra: :orchestra: :orchestra:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

...σύμφωνοι σε όλα ...απλά αν το χειριστείς κατάλληλα το θέμα ...μπορείς να κάνεις μια γυναίκα να γαμιέται σαν πουτάνα
στο κρεβάτι χωρίς να είναι επαγγελματίας πουτάνα και μόνο για την πάρτη σου ...ελαχιστοποιώντας το κόστος που περιγράφεις στην αρχή περι περιορισμού της ελευθερίας και λοιπών απαιτήσεων εκ μέρους της...
...είναι θέμα χειρισμού κάποιων καταστάσεων  ;)

...και στην τελική μπορείς να έχεις 3 καυλωμένες γκόμενες που γαμιούνται σαν τα σκυλιά για πάρτη σου αν είσαι μάγκας ...εγώ δεν μπορώ ...αλλά ξέρω άλλους που μπορούν...γιατί πολύ απλά ξέρουν να παίζουν καλή μπαλίτσα και χωρίς να είναι πλούσιοι ή να τις πληρώνουν άμεσα ή έμμεσα ;)

Αυτό είναι καθαρά θέμα διαχείρισης που θέτει ο νώντας τύπε και όχι Picker πιστεύω.

:orchestra: :orchestra: :orchestra:

δεν κατάλαβα τι έγραψες τώρα για να είμαι ειλικρινής  :hmm: :dunno: :think: ...νομιζω το ερώτημα ήταν πόστε θα ξαναποστάρει ο πικερ τον νόμο του...

Επισκέπτης
Είστε τεράστιοι ΠΥΡΦΟΡΟΙ, σχεσάκηδες του κερατά. Ο πραγματικός μπουρδελιάρης είναι φαλλοκράτης και μισογύνης, δεν αντέχει να μιλήσει με γυναίκα για πάνω από 5 λεπτά. Πόσο μάλλον να περάσει μερικές ώρες μαζί της! Έχω γαμήσει 6 γκόμενες τζάμπα, οι ώρες που πέρασα μαζί τους ήταν οι πιο βαρετές της ζωής μου. Είστε ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ για να καταλάβετε το πνεύμα του νόμου του Picker!

Ο μπουρδελιάρης βρε ΜΑΛΑΚΕΣ είναι βιαστής, δεν τον ενδιαφέρει να τον γουστάρει η πουτάνα. Το μόνο που θέλει είναι να ανοίγει τα πόδια της καλά για να μπορεί να τη ΓΑΜΑΕΙ. Πυρφόροι ολκής είστε ρε, σχεσάκηδες του κώλου ενδεδυμένοι τον μανδύα του ηδονιστή!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Είστε τεράστιοι ΠΥΡΦΟΡΟΙ, σχεσάκηδες του κερατά. Ο πραγματικός μπουρδελιάρης είναι φαλλοκράτης και μισογύνης, δεν αντέχει να μιλήσει με γυναίκα για πάνω από 5 λεπτά. Πόσο μάλλον να περάσει μερικές ώρες μαζί της! Έχω γαμήσει 6 γκόμενες τζάμπα, οι ώρες που πέρασα μαζί τους ήταν οι πιο βαρετές της ζωής μου. Είστε ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ για να καταλάβετε το πνεύμα του νόμου του Picker!

Ο μπουρδελιάρης βρε ΜΑΛΑΚΕΣ είναι βιαστής, δεν τον ενδιαφέρει να τον γουστάρει η πουτάνα. Το μόνο που θέλει είναι να ανοίγει τα πόδια της καλά για να μπορεί να τη ΓΑΜΑΕΙ. Πυρφόροι ολκής είστε ρε, σχεσάκηδες του κώλου ενδεδυμένοι τον μανδύα του ηδονιστή!

...είσαι ένα αυτιστικό αμεα ...δεν έχεις γαμήσει τίποτα εκτός μεταξιού ...δεν έχεις καταλάβει τίποτα και θα παραμείνεις ένα ψυχαναγκαστικό στουρνάρι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ  :rockon: :rockon:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
...είσαι ένα αυτιστικό αμεα ...δεν έχεις γαμήσει τίποτα εκτός μεταξιού ...δεν έχεις καταλάβει τίποτα και θα παραμείνεις ένα ψυχαναγκαστικό στουρνάρι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ  :rockon: :rockon:

το ψηνεις για βιοστατιστικη?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
το ψηνεις για βιοστατιστικη?

...το σκέφτομαι ρε γαμώτο ...οι παλιοί έρωτες με τα μαθηματικά δεν σβήνουν...
...βέβαια είναι δύσκολο παράλληλα με την ειδικότητα...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
...το σκέφτομαι ρε γαμώτο ...οι παλιοί έρωτες με τα μαθηματικά δεν σβήνουν...
...βέβαια είναι δύσκολο παράλληλα με την ειδικότητα...

ενα χρονο ειναι εδω?τσαμπα ειναι η στο χρεωνουν?

Επισκέπτης
...είσαι ένα αυτιστικό αμεα ...δεν έχεις γαμήσει τίποτα εκτός μεταξιού ...δεν έχεις καταλάβει τίποτα και θα παραμείνεις ένα ψυχαναγκαστικό στουρνάρι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ  :rockon: :rockon:

Εσύ πού ξέρεις ρε βλάκα ότι δεν έχω γαμήσει εκτός μπουρδέλου; Το ωραίο είναι ότι κάποτε σε είχα για μπουρδελιάρη και τελικά προέκυψες ο μεγαλύτερος σχεσάκιας. Σε πήρε η ελεεινίδα τηλέφωνο να πάτε στο εξοχικό ή πάλι θα μείνεις με το πουλάκι στο χέρι;

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
δεν κατάλαβα τι έγραψες τώρα για να είμαι ειλικρινής  :hmm: :dunno: :think: ...νομιζω το ερώτημα ήταν πόστε θα ξαναποστάρει ο πικερ τον νόμο του...

Λάθος κατάλαβες.. Δεν είναι αυτό το ερώτημα.. Αν κατάλαβα καλά και ας με διορθώσει ο νώντας το ερώτημα ήταν πότε θα γίνει ο "νόμος του Picker" σαν νήμα sticky (δηλαδή σταθερό θέμα και αμετάβλητο) στην κορυφή του συγκεκριμένου φόρουμ που είναι η "Κοινότητα" στην προκειμένη (θα έχεις παρατηρήσει ότι τα πάνω πάνω σταθερά θέματα είναι μαύρο έντονο χρώμα)  ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Εσύ πού ξέρεις ρε βλάκα ότι δεν έχω γαμήσει εκτός μπουρδέλου; Το ωραίο είναι ότι κάποτε σε είχα για μπουρδελιάρη και τελικά προέκυψες ο μεγαλύτερος σχεσάκιας. Σε πήρε η ελεεινίδα τηλέφωνο να πάτε στο εξοχικό ή πάλι θα μείνεις με το πουλάκι στο χέρι;

καλά το ποιος είναι μπουρδελιάρης και ποιος πιρφόρος απο τους 2 μας φαίνεται απο τις κριτικές και απο τα διάφορα δημόσια ξεφτυλίκια...

στο χω γράψει και πρίν:

α) ή δεν έχεις γαμήσει τίποτα
ή
β) ή είσαι ηλίθιος και δεν έχεις καταλάβει τίποτα
ή
γ) ή έχεις καταλάβει και απο εγωισμό και για να αποφύγεις την αυτοκτονία γράφεις μαλακίες

...μην με ζορίσεις κι'άλλο γιατι θα προβώ σε διαπόμπευσή σου πάλι και θα κρυφτείς , μην με κάνεις να φανώ κακός  ;)

Λάθος κατάλαβες.. Δεν είναι αυτό το ερώτημα.. Αν κατάλαβα καλά και ας με διορθώσει ο νώντας το ερώτημα ήταν πότε θα γίνει ο "νόμος του Picker" σαν νήμα sticky (δηλαδή σταθερό θέμα και αμετάβλητο) στην κορυφή του συγκεκριμένου φόρουμ που είναι η "Κοινότητα" στην προκειμένη (θα έχεις παρατηρήσει ότι τα πάνω πάνω σταθερά θέματα είναι μαύρο έντονο χρώμα)  ;)

α πάσο τότε  ;)

εχεις κανα λινκ ποιο βιβλιο διδασκουν εδω σε αυτο το μεταπτυχιακο η αν ξερεις απο κανεναν που το εχει κανει

το μεταπτυχιακό δεν είναι απο ένα βιβλίο
για τσέκαρε αυτό :

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom