You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.221
- Πόντοι
- 506
Ο Φρόϋντ λεει να μην πληρώνεις πουτάνες
για να έχεις λεφτά να πληρώνεις τον ψυχαναλυτή !
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.221
- Πόντοι
- 506
ελα ρε zadΣορρυ παιδια να κανω μια ερωτηση, αν και ντρεπομαι?
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Όταν ο Πικερ ήταν μικρός , τον έπιασε η μαμα του να μαλακίζεται
και τον έκραξε και του προκάλεσε ψυχικό τραύμα.
η λυσσαλέα απώθηση της αυτοικανοποίησης οφείλεται 1000 στα εκατό σε τραυματική εμπειρία κατά το πρωκτικό ή φαλλικό (κατά Φρόιντ) στάδιο της ψυχοσεξουαλικής του ανάπτυξης.
του τα έχω γράψει.
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Επειδη ειμαι ενας αντρας που επιδίδεται στο τσουτσούν νταχτιρντί για πολλα χρονια και ιδιως τα τελευταια ειμαι και φανατικος αυνάνας (2 φορες την ημερα αλλα τα φτύνω ομως), αυτο με κανει και ψωλοβρόντη? Γιατι μεχρι σημερα μου λενε οτι ειμαι μονο πετσάκιας. Θα ηθελα τη γνωμη καποιου ειδικου παρακαλω...
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
τα σεβη μου...ελα ρε zad
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.119
- Πόντοι
- 1.686
η λυσσαλέα απώθηση της αυτοικανοποίησης οφείλεται 1000 στα εκατό σε τραυματική εμπειρία κατά το πρωκτικό ή φαλλικό (κατά Φρόιντ) στάδιο της ψυχοσεξουαλικής του ανάπτυξης.
του τα έχω γράψει.
Ο Πικερ είναι τρελός ή τρολλ
και πουλαεί τρέλα ;
Ιδού η απορία !
Pecados
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 137
- Πόντοι
- 16
Επειδη ειμαι ενας αντρας που επιδίδεται στο τσουτσούν νταχτιρντί για πολλα χρονια και ιδιως τα τελευταια ειμαι και φανατικος αυνάνας (2 φορες την ημερα αλλα τα φτύνω ομως), αυτο με κανει και ψωλοβρόντη? Γιατι μεχρι σημερα μου λενε οτι ειμαι μονο πετσάκιας. Θα ηθελα τη γνωμη καποιου ειδικου παρακαλω...
Τύπε είσαι ο μάστορας της μαλακίας.
Μπράβο σου λεβέντη μου.
Πραιτωριανός
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
θεικο αβαταρΤύπε είσαι ο μάστορας της μαλακίας.
Μπράβο σου λεβέντη μου.
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.221
- Πόντοι
- 506
Επειδη με εχουν χαρακτηρίσει μαλακα και αγαμητο δεν ειμαι ο κατάλληλος να σου απαντησω.Περιμενε την μορφη του νημα τοςΕπειδη ειμαι ενας αντρας που επιδίδεται στο τσουτσούν νταχτιρντί για πολλα χρονια και ιδιως τα τελευταια ειμαι και φανατικος αυνάνας (2 φορες την ημερα αλλα τα φτύνω ομως), αυτο με κανει και ψωλοβρόντη? Γιατι μεχρι σημερα μου λενε οτι ειμαι μονο πετσάκιας. Θα ηθελα τη γνωμη καποιου ειδικου παρακαλω...
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Ο Πικερ είναι τρελός ή τρολλ
και πουλαεί τρέλα ;
Ιδού η απορία !
δεν υπάρχει "τρελλός" στην επιστήμη.
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Εσυ φιλε, δεν εισαι για τετοιες απαντησεις...Η φουρνελα παει αλλου. Εσενα ρωταω αλλα πραγματα.... ;)Επειδη με εχουν χαρακτηρίσει μαλακα και αγαμητο δεν ειμαι ο κατάλληλος να σου απαντησω.Περιμενε την μορφη του νημα τος
Τωρα για οποιον σε λεει αγαμητο, μπορει να μου στειλει πμ να του απαντησω. Οχι απο εδω γιατι θα μεινει το σαιτ γιαουρτι...
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.119
- Πόντοι
- 1.686
δεν υπάρχει "τρελλός" στην επιστήμη.
τρελός με ένα λ
από το αρχαίο τρηρός ...
Τρελοί υπάρχουν πολλοί, αλλά Πίκερ ένας !
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
τα φτύνω
πετσάκιας
μπορείς λίγο να μας διαφωτίσεις; τι εννοείς με τους όρους;
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.221
- Πόντοι
- 506
Εσυ φιλε, δεν εισαι για τετοιες απαντησεις...Η φουρνελα παει αλλου. Εσενα ρωταω αλλα πραγματα.... ;)
Τωρα για οποιον σε λεει αγαμητο, μπορει να μου στειλει πμ να του απαντησω. Οχι απο εδω γιατι θα μεινει το σαιτ γιαουρτι...
Για αυτό σε αγαπάω ρε είσαι μορφή
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
τα φτυνω = δεν καταπίνωμπορείς λίγο να μας διαφωτίσεις; τι εννοείς με τους όρους;
πετσακιας= πετσακιας δλδ οχι circumcised, οχι δλδ περιτομη (περιτομακης)
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
τα φτυνω = δεν καταπίνω
πετσακιας= πετσακιας δλδ οχι circumcised, οχι δλδ περιτομη (περιτομακης)
δεν κατάλαβα ...
δλδ αυτοτσιμπουκώνεσαι , χύνεις στο στόμα σου και μετά φτύνεις τις σπερματεκκρίσεις σου στον νιπτήρα ?
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
λοιπον τα πραματα εχουν ως εξης
ο πικερ γαμαει μερα παρα μερα στα μπουρδελα αλλα δεν αποκλειει να κανει σχεση καποτε
εγω πιστευω οτι αμα κανει σχεση η του κατσει ας το πουμε σχεση μπορει να αναθεωρησει το σημειο που λεει ο νομος του οτι θα το πει στην κοπελα του και θα συνεχισει μερα παρα μερα
κατα τ αλλα ο πικερ οπως το καταλαβαινω εγω θελει να αναδειξει την επιλογη που εχουν οι αντρες στην σεξουαλικη τους ικανοποιηση και στο οτι μπορουυν να εχουν ευκολη προσβαση και ποικιλια για σεξ
τ αλλα περι κοψιμο μαλακιας , και μερα παρα μερα τα γραφει για εφε
ο πικερ γαμαει μερα παρα μερα στα μπουρδελα αλλα δεν αποκλειει να κανει σχεση καποτε
εγω πιστευω οτι αμα κανει σχεση η του κατσει ας το πουμε σχεση μπορει να αναθεωρησει το σημειο που λεει ο νομος του οτι θα το πει στην κοπελα του και θα συνεχισει μερα παρα μερα
κατα τ αλλα ο πικερ οπως το καταλαβαινω εγω θελει να αναδειξει την επιλογη που εχουν οι αντρες στην σεξουαλικη τους ικανοποιηση και στο οτι μπορουυν να εχουν ευκολη προσβαση και ποικιλια για σεξ
Pecados
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 137
- Πόντοι
- 16
δεν κατάλαβα ...
δλδ αυτοτσιμπουκώνεσαι , χύνεις στο στόμα σου και μετά φτύνεις τις σπερματεκκρίσεις σου στον νιπτήρα ?
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.221
- Πόντοι
- 506
trueλοιπον τα πραματα εχουν ως εξης
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31