Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Σορρυ παιδια να κανω μια ερωτηση, αν και ντρεπομαι?

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Όταν ο Πικερ ήταν μικρός , τον έπιασε η μαμα του να μαλακίζεται
και τον έκραξε και του προκάλεσε ψυχικό τραύμα.  :2funny:

η λυσσαλέα απώθηση της αυτοικανοποίησης οφείλεται 1000 στα εκατό σε τραυματική εμπειρία κατά το πρωκτικό ή φαλλικό (κατά Φρόιντ) στάδιο της ψυχοσεξουαλικής του ανάπτυξης.

του τα έχω γράψει.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Επειδη ειμαι ενας αντρας  που επιδίδεται στο τσουτσούν νταχτιρντί για πολλα χρονια και ιδιως τα τελευταια ειμαι και φανατικος αυνάνας (2 φορες την ημερα αλλα τα φτύνω ομως), αυτο με κανει και ψωλοβρόντη? Γιατι μεχρι σημερα μου λενε  οτι ειμαι μονο πετσάκιας. Θα ηθελα τη γνωμη καποιου ειδικου παρακαλω...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.119
Πόντοι
1.686

η λυσσαλέα απώθηση της αυτοικανοποίησης οφείλεται 1000 στα εκατό σε τραυματική εμπειρία κατά το πρωκτικό ή φαλλικό (κατά Φρόιντ) στάδιο της ψυχοσεξουαλικής του ανάπτυξης.

του τα έχω γράψει.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο Πικερ είναι τρελός ή τρολλ

και πουλαεί τρέλα ;

Ιδού η απορία ! :2funny: :2funny:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Επειδη ειμαι ενας αντρας  που επιδίδεται στο τσουτσούν νταχτιρντί για πολλα χρονια και ιδιως τα τελευταια ειμαι και φανατικος αυνάνας (2 φορες την ημερα αλλα τα φτύνω ομως), αυτο με κανει και ψωλοβρόντη? Γιατι μεχρι σημερα μου λενε  οτι ειμαι μονο πετσάκιας. Θα ηθελα τη γνωμη καποιου ειδικου παρακαλω...

Τύπε είσαι ο μάστορας της μαλακίας.
Μπράβο σου λεβέντη μου.  :hi:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
Επειδη με εχουν χαρακτηρίσει μαλακα και αγαμητο δεν ειμαι ο κατάλληλος να σου απαντησω.Περιμενε την μορφη του νημα τος

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Επειδη με εχουν χαρακτηρίσει μαλακα και αγαμητο δεν ειμαι ο κατάλληλος να σου απαντησω.Περιμενε την μορφη του νημα τος
Εσυ φιλε, δεν εισαι για τετοιες απαντησεις...Η φουρνελα παει αλλου. Εσενα ρωταω αλλα πραγματα.... ;)

Τωρα για οποιον σε λεει αγαμητο, μπορει να μου στειλει πμ να του απαντησω. Οχι απο εδω γιατι θα μεινει το σαιτ γιαουρτι...

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
Εσυ φιλε, δεν εισαι για τετοιες απαντησεις...Η φουρνελα παει αλλου. Εσενα ρωταω αλλα πραγματα.... ;)

Τωρα για οποιον σε λεει αγαμητο, μπορει να μου στειλει πμ να του απαντησω. Οχι απο εδω γιατι θα μεινει το σαιτ γιαουρτι...
:2funny: :2funny: :2funny:

Για αυτό σε αγαπάω ρε είσαι μορφή :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
τα φτυνω = δεν καταπίνω

πετσακιας= πετσακιας δλδ οχι circumcised, οχι δλδ περιτομη (περιτομακης)

δεν κατάλαβα ...

δλδ αυτοτσιμπουκώνεσαι , χύνεις στο στόμα σου και μετά φτύνεις τις σπερματεκκρίσεις σου στον νιπτήρα ?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
λοιπον τα πραματα εχουν ως εξης
ο πικερ γαμαει μερα παρα μερα στα μπουρδελα αλλα δεν αποκλειει να κανει σχεση καποτε
εγω πιστευω οτι αμα κανει σχεση η του κατσει ας το πουμε σχεση μπορει να αναθεωρησει το σημειο που λεει ο νομος του οτι θα το πει στην κοπελα του και θα συνεχισει μερα παρα μερα

κατα τ αλλα ο πικερ οπως το καταλαβαινω εγω θελει να αναδειξει την επιλογη που εχουν οι αντρες στην σεξουαλικη τους ικανοποιηση και στο οτι μπορουυν να εχουν ευκολη προσβαση και ποικιλια για σεξ

τ αλλα περι κοψιμο μαλακιας , και μερα παρα μερα τα γραφει για εφε  :grin:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
λοιπον τα πραματα εχουν ως εξης
ο πικερ γαμαει μερα παρα μερα στα μπουρδελα αλλα δεν αποκλειει να κανει σχεση καποτε
εγω πιστευω οτι αμα κανει σχεση η του κατσει ας το πουμε σχεση μπορει να αναθεωρησει το σημειο που λεει ο νομος του οτι θα το πει στην κοπελα του και θα συνεχισει μερα παρα μερα

κατα τ αλλα ο πικερ οπως το καταλαβαινω εγω θελει να αναδειξει την επιλογη που εχουν οι αντρες στην σεξουαλικη τους ικανοποιηση και στο οτι μπορουυν να εχουν ευκολη προσβαση και ποικιλια για σεξ

τ αλλα περι κοψιμο μαλακιας , και μερα παρα μερα τα γραφει για εφε  :grin:
true :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom