Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
Το βασικό πνεύμα του νόμου είναι ότι απαγορεύεται η μαλακία.
Το βασικό πνεύμα του νόμου νομίζω οτι δεν το εφαρμόζεις ούτε εσύ. Η μαλακία σε έχει βαρέσει στο κεφάλι και έχει κάνει και ανεπανόρθωτη ζημιά :jerking: :headbang:

Επισκέπτης
Το βασικό πνεύμα του νόμου νομίζω οτι δεν το εφαρμόζεις ούτε εσύ. Η μαλακία σε έχει βαρέσει στο κεφάλι και έχει κάνει και ανεπανόρθωτη ζημιά :jerking: :headbang:

Πήγαινε να ρωτήσεις αυτές που γαμάω και μετά συνέχισε να παίζεις το πουλί σου.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ρε μαλάκα simply the best ¨εβαλες ;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

...έλεος λίγος αυτοσεβασμός , για καλό σου το λέω

η σύγκρουση rigormortis - picker με προβληματίζει, θεωρούσα οτι ανήκαν στο ίδιο ψυχιατρικό παράδειγμα αλλά μάλλον κάνω λάθος.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
Πήγαινε να ρωτήσεις αυτές που γαμάω και μετά συνέχισε να παίζεις το πουλί σου.
Πληρωμένο σεξ μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε.Αν μπορούσες να γαμισεις και κανονικές γκόμενες (για την ακρίβεια αν σου καθόταν αυτες οι γκόμενες) δεν θα έλεγες τέτοιες μαλακίες

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
η σύγκρουση rigormortis - picker με προβληματίζει, θεωρούσα οτι ανήκαν στο ίδιο ψυχιατρικό παράδειγμα αλλά μάλλον κάνω λάθος.

γιατί σε προβληματίζει ; μήπως είσαι ψυχίατρος και ήρθα στο ιατρείο σου και δυσκολεύεσαι στη διάγνωση ?

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.119
Πόντοι
1.686
γιατί σε προβληματίζει ; μήπως είσαι ψυχίατρος και ήρθα στο ιατρείο σου και δυσκολεύεσαι στη διάγνωση ?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο Jaygatsby είναι φαν της λογοτεχνίας και της μαγειρικής .

Θέλει ποιότητα ,πριτιμάει να μαζέψει λεφτά να πληρώσει
μια ωραία και συνεργάσιμη γκόμενα, παρά να δίνει δεκάρικα
για αδιάφορες πουτανίτσες , που δεν είναι και καλές στο κρεβάτι.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ο Jaygatsby είναι φαν της λογοτεχνίας και της μαγειρικής .
Θέλει ποιότητα ,πριτιμάει να μαζέψει λεφτά να πληρώσει
μια ωραία και συνεργάσιμη γκόμενα, παρά να δίνει δεκάρικα
για αδιάφορες πουτανίτσες , που δεν είναι και καλές στο κρεβάτι.

:hi:

Επισκέπτης
Πληρωμένο σεξ μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε.Αν μπορούσες να γαμισεις και κανονικές γκόμενες (για την ακρίβεια αν σου καθόταν αυτες οι γκόμενες) δεν θα έλεγες τέτοιες μαλακίες

Ρε μαλάκες τι μπαίνετε εδώ μέσα και μας πρήζετε τα αρχίδια αν απαξιώνετε το πληρωμένο σεξ; Άντε να παρακαλέσετε καμιά γκόμενα να σας κάτσει. Αφού είστε τελείως ανίκανοι να γαμήσετε σε περιβάλλον μπουρδέλου, γιατί δεν το παραδέχεστε;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Το βασικό πνεύμα του νόμου είναι ότι απαγορεύεται η μαλακία.

άρα είναι σύμφωνοι με το νόμο όλοι οι τελειωμένοι πιρφόροι που τρίβουν την υπεμεγέθη κλειτορίδα τους στην οπή της κυράς τους και όλοι όσοι δεν γαμούν καθόλου
δεν ξέρω όμως τι γίνεται μ'αυτούς που μπορεί να μην πιάνουν το πεοεντέριό τους αλλά γράφουν και λένε ζόρικες μαλακίες ...

σε παρακαλώ πόσταρε πάλι αυτό που λες ότι δεν είναι μαλάκας κάποιος που ξεφτυλίζεται για όποια του κάτσει αρκεί να μην πιάνει το πεοεντέριο του

pleaaaaase !

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.119
Πόντοι
1.686
Ρε μαλάκες τι μπαίνετε εδώ μέσα και μας πρήζετε τα αρχίδια αν απαξιώνετε το πληρωμένο σεξ; Άντε να παρακαλέσετε καμιά γκόμενα να σας κάτσει. Αφού είστε τελείως ανίκανοι να γαμήσετε σε περιβάλλον μπουρδέλου, γιατί δεν το παραδέχεστε;

Ενας που δεν έχει πάει σε μπουρδέλο,
θα δυσκολευτεί πολύ την πρώτη φορά ! :2funny:

Επισκέπτης
σε παρακαλώ πόσταρε πάλι αυτό που λες ότι δεν είναι μαλάκας κάποιος που ξεφτυλίζεται για όποια του κάτσει αρκεί να μην πιάνει το πεοεντέριο του

Τύπε το ξέρω ότι νιώθεις ενοχές που μαλακίζεσαι συνεχώς. Δυστυχώς για σένα: ναι, Η ΜΑΛΑΚΙΑ είναι ντροπή. Τίποτε άλλο.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506

Ρε ηλίθιε αυτο δε μπορείς να καταλάβεις.Δεν εχω αφήσει μπουρδέλο που να μην έχω γαμήσει και σε καμία περίπτωση δεν παρακαλαω γκόμενες να γαμήσω ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.Σε αντίθεση με εσενα που σε συχαίνονται και δεν πρόκειται  να τις γαμήσεις ΠΟΤΕ.Α παρακάλα την κορίνα να σου χαρίσει λιγο έρωτα και αγάπη ενω την γαμαει η μισή Αθήνα :smitten: :smitten: :smitten:

Επισκέπτης
Ρε ηλίθιε αυτο δε μπορείς να καταλάβεις.Δεν εχω αφήσει μπουρδέλο που να μην έχω γαμήσει και σε καμία περίπτωση δεν παρακαλαω γκόμενες να γαμήσω ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.Σε αντίθεση με εσενα που σε συχαίνονται και δεν πρόκειται  να τις γαμήσεις ΠΟΤΕ.Α παρακάλα την κορίνα να σου χαρίσει λιγο έρωτα και αγάπη ενω την γαμαει η μισή Αθήνα :smitten: :smitten: :smitten:

Ένας μαλάκας είσαι που την παίζει κάθε μέρα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.119
Πόντοι
1.686

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σαν τον τατσόπουλο δλδ η Κορίνα !  :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ήμουν σαφής. μην τρίβεσαι στην γκλίτσα.

όχι δεν απάντησες τίποτα ...και σε ποιά γκλίτσα τρίβομαι ?

στη δικιά σου ?

...λοιπόν επειδή θέλω να κοιμηθώ λίγο και βαριέμαι  να σε παίξω τώρα ...τοποθέτησε την γκλίτσα εκεί που πρέπει προσωρινά, μέχρι να επιστρέψω...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τύπε το ξέρω ότι νιώθεις ενοχές που μαλακίζεσαι συνεχώς. Δυστυχώς για σένα: ναι, Η ΜΑΛΑΚΙΑ είναι ντροπή. Τίποτε άλλο.

όχι δεν μαλακίζομαι ...τάντρα , αποχή και ακραία γαμήσια ...μην μπερδέυσαι  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom