Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. αλλά κλαψουρίζουμε για τελειωμένες πουτάνες και γινόμαστε πιρφοροκοκεράκια και παρακαλάμε οποιαδήποτε καριόλα μας ανοίξει τα πόδια της...
ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ εκτός και αν έχουμε κανά φράγκο οπότε ποντάρουμε και σε κανά studio , ή μας κάτσει κάποια ελεηνίδα...
ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ...ή το αλλάζουμε ανάλογα με τις καύλες μας
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ....γι'αυτό ποτέ δε θα γαμήσουμε ποτέ και τπτ άλλο...
ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ... εκτός απο την τακτική μαλακία στα πληρωμένα και παθητικά κρέατα του μεταξιού...και εκτός του ότι είμαστε μαλάκες γενικότερα
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.... ειδικά την διαχέουμε στην ατμόσφαιρα που μας περιβάλλει που ούτε 10αφυγραντήρες δεν το σωνουν...
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ... εκτός του ότι έχουμε αφιερώσει τη μίζερη ζωή μας στη ζήλεια ενός συμβατικού πιρφόρου και για να αντιρροπίσουμε την αποτυχημένη πιρφορία μας , πιρφορίζουμε πουτάνες του 10άρικου και τρώμε και πόρτα και απο πάνω...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ... ναι περηφάνεια του κώλου και όχι μόνο με την μεταφορική έννοια

Picker  Headbaning! ...ούτε αυτό είναι στάνταρ , το αλλάζουμε που και πού όταν δεν μπορούμε να αντικρούσουμε τον αντίλογο

έλα Picker πάρε

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αυτό ήταν τρολλάρισμα. Αλλά και πάλι, η αντρική υπερηφάνεια έγκειται στο να μην παρακαλάς κανένα βρωμόμουνο για να σου κάτσει. Όλες οι γκόμενες θα έπρεπε να εκδίδονται στο Μετάξι για 10 ευρώ.

...και να τις παρακάλάς αφού σου ανοίξουν τα πόδια τους είναι περηφάνεια ε ;  :jerking:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Χαζομάρες. Πάνω από όλα είναι η πάση θυσία αποφυγή της μαλακίας. Ο άντρας στα 18 πρέπει να κόβει τη μαλακία για πάντα.

Εσυ με τις εξυπναδες σου επαθες ανιατη προστατιτιδα!!!  :helpplea:

Αυτα που λεω εγω βασιζονται σε ιατρικες μελετες. Use it or lose it παιδια! Θελει καθημερινα ασκησεις ή καλο σεξ με διαρκεια για να τενονεται το κολλαγονο. Με αποχες και κοκορογαμιες λιγο λιγο θα δειτε το πουλι σας να συρρικνωνεται, πρωτα σε παχος και μετα σε μηκος!

Μην ακουτε τις καταστροφικες ακροτητες του Πικερ που εκτος των αλλων απο κατι φωτογραφιες του που μου δειξανε φαινεται και πολυ κουρασμενος, κομμενος, με κακη επιδερμιδα. Μεγαλυτερος απο την ηλικια του.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.695
Πόντοι
26.096
Για πες μας τώρα πότε έπαιξες τελευταία φορά το πουλάκι σου. Σήμερα; Χθες; Προχθές; Εγώ το 2010.  :-*

Δεν σας ξανασηκώθηκε από τότε;  :think:
Γρήγορα υπάγετε στο νήμα με το gel για στύση ...

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.695
Πόντοι
26.096
Εσυ με τις εξυπναδες σου επαθες ανιατη προστατιτιδα!!!  :helpplea:

Αυτα που λεω εγω βασιζονται σε ιατρικες μελετες. Use it or lose it παιδια! Θελει καθημερινα ασκησεις ή καλο σεξ με διαρκεια για να τενονεται το κολλαγονο. Με αποχες και κοκορογαμιες λιγο λιγο θα δειτε το πουλι σας να συρρικνωνεται, πρωτα σε παχος και μετα σε μηκος!

Μην ακουτε τις καταστροφικες ακροτητες του Πικερ που εκτος των αλλων απο κατι φωτογραφιες του που μου δειξανε φαινεται και πολυ κουρασμενος, κομμενος, με κακη επιδερμιδα. Μεγαλυτερος απο την ηλικια του.

Τον έφαγε το παρακάλι προς την Κορίνα...

Επισκέπτης
...και να τις παρακάλάς αφού σου ανοίξουν τα πόδια τους είναι περηφάνεια ε ;  :jerking:

Αφού τις έχεις ξεσκίσει μπορείς να τις παρακαλάς όσο θες, αρκεί να ξέρουν ότι παράλληλα γαμάς τις φίλες τους και δεν μαλακίζεσαι ποτέ. Επίσης, αυτό το emoticon μην το βάζεις για μένα. Εγώ δεν την παίζω ποτέ. Ταιριάζει πολύ περισσότερο σε σένα μιας και ο ίδιος παραδέχεσαι ότι σαν ηδονιστής που είσαι την κάνεις σφεντόνα συνεχώς.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Για πες μας τώρα πότε έπαιξες τελευταία φορά το πουλάκι σου. Σήμερα; Χθες; Προχθές; Εγώ το 2010.  :-*

είχα ξεσκιστεί με μια γκόμενα και επειδή είχα συνεχόμενη στύση τράβηξα 2 μαλακίες στο μαλακό φελιζόλ να ηρεμήσω ...δεν μου έφτασε και τράβηξα και άλλη μια σύνολο 3 ...πριν μια βδομάδα νομίζω

Κάθε άλλο. Ο νόμος του Picker δεν είναι κατά των σχέσεων.

εμ τι θα έλεγες ρε πιρφόρε  :smitten: :smitten: :smitten:

Αφού τις έχεις ξεσκίσει μπορείς να τις παρακαλάς όσο θες, αρκεί να ξέρουν ότι παράλληλα γαμάς τις φίλες τους και δεν μαλακίζεσαι ποτέ. Επίσης, αυτό το emoticon μην το βάζεις για μένα. Εγώ δεν την παίζω ποτέ. Ταιριάζει πολύ περισσότερο σε σένα μιας και ο ίδιος παραδέχεσαι ότι σαν ηδονιστής που είσαι την κάνεις σφεντόνα συνεχώς.

βρε ΜΑΛΑΚΑ picker  τι λές ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν είσαι μαλάκας και πιρφόρος όταν παρακαλάς το κάθε βρωμόμουνο που θα σου κάτσει ?

σε ποιο παράλληλο σύμπαν ζείς ?

Επισκέπτης
Παιδιά οι παραπάνω κύριοι είναι οι πραγματικοί πυρφόροι. Είναι αυτοί που την κάνουν σφεντόνα κάθε μέρα και ασχολούνται μαζί μου από ζήλια γιατί γαμάω συνέχεια και δεν μαλακίζομαι ποτέ. Εσείς έχετε 2 επιλογές: Να ακολουθήσετε τον δρόμο τους ή τον δικό μου!

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.695
Πόντοι
26.096
Παιδιά οι παραπάνω κύριοι είναι οι πραγματικοί πυρφόροι. Είναι αυτοί που την κάνουν σφεντόνα κάθε μέρα και ασχολούνται μαζί μου από ζήλια γιατί γαμάω γαμιέμαι συνέχεια και δεν μαλακίζομαι ποτέ. Εσείς έχετε 2 επιλογές: Να ακολουθήσετε τον δρόμο τους ή τον δικό μου!

Κόψτε κάτι και μάθετε να χρησιμοποιείτε τους σωστούς χρόνους ... εδώ τα οπίσθιά σας πουλάτε... άσχετα αν οι νεότεροι στο σάϊτ δεν το ξέρουν ...

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.695
Πόντοι
26.096
Ιδού και τα οπίσθια του κ. Picker, την διακόρευση των οποίων ο ίδιος κοστολογούσε στο ποσό των 5.000 €.

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=144885.0;attach=636627;image[/img[/URL]]

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

[/quote]

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ρε Picker τράβα καμιά μαλακία μπάς και ξεθολώσεις λίγο ...γιατί μας έχεις φλομώσεις στη μαλακία

άκου δεν είναι μαλάκας όποιος παρακαλάει και ξεφτυλίζεται σε οποιο μουνί του κάτσει ... :2funny: :2funny:

το τερμάτισες

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Παιδιά οι παραπάνω κύριοι είναι οι πραγματικοί πυρφόροι. Είναι αυτοί που την κάνουν σφεντόνα κάθε μέρα και ασχολούνται μαζί μου από ζήλια γιατί γαμάω συνέχεια και δεν μαλακίζομαι ποτέ. Εσείς έχετε 2 επιλογές: Να ακολουθήσετε τον δρόμο τους ή τον δικό μου!

Οι ανθρωποι ζηλευουν αυτο που δεν μπορουν να εχουν. Εσυ τι μοναδικο εχεις; την προστατιτιδα;

Επισκέπτης
Οι ανθρωποι ζηλευουν αυτο που δεν μπορουν να εχουν. Εσυ τι μοναδικο εχεις; την προστατιτιδα;

Ότι γαμάω τακτικά, ότι μου έρχεται φτηνά, ότι δεν ψάχνω για γκόμενα, ότι έχω κόψει τη μαλακία. Δεν σου φτάνουν αυτά;

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑΚΤΙΚΑ, ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑΚΤΙΚΑ, ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

...καλά δεν είσαι απλά μαλάκας είσαι ντιπ βλαμμένος  :jerking: :jerking:

να σου πω , ψάχνω αυτό το post σου που λες ότι δεν είναι μαλάκας και πιρφόρος κάποιος που ξεφτυλίζεται και παρακαλάει το όποιο βρωμόμουνο του ανοίξει τα πόδια αρκεί να μην χειρομαλάσσει το πεοεντέριό του

μόνος σου το έχεις γράψει , γράψτο πάλι να το αναρτήσω στο προφίλ μου , το έχω μεγάλη ανάγκη

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
...καλά δεν είσαι απλά μαλάκας είσαι ντιπ βλαμμένος  :jerking: :jerking:

να σου πω , ψάχνω αυτό το post σου που λες ότι δεν είναι μαλάκας και πιρφόρος κάποιος που ξεφτυλίζεται και παρακαλάει το όποιο βρωμόμουνο του ανοίξει τα πόδια αρκεί να μην χειρομαλάσσει το πεοεντέριό του

μόνος σου το έχεις γράψει , γράψτο πάλι να το αναρτήσω στο προφίλ μου , το έχω μεγάλη ανάγκη
πελωρια ριγο

Επισκέπτης
Το τραγούδι της ημέρας, για όσους εφαρμόζουν το νόμο του Picker:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom