Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ρε μαλάκα simply the best ¨εβαλες ;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

...έλεος λίγος αυτοσεβασμός , για καλό σου το λέω

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ότι γαμάω τακτικά, ότι μου έρχεται φτηνά, ότι δεν ψάχνω για γκόμενα, ότι έχω κόψει τη μαλακία. Δεν σου φτάνουν αυτά;

Αυτα μπορει να τα εχει ο καθενας. Ειναι σα να λες με ζηλευουν γιατι ειμαι φτωχος.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.695
Πόντοι
26.096
Αυτα μπορει να τα εχει ο καθενας. Ειναι σα να λες με ζηλευουν γιατι ειμαι φτωχος.

Φουκαρας πιρφοροαγαπουλης ειναι..
Γι αυτο και ειναι υποψηφιος για μιστερ Μαλακας!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Φυσικά και πάω στα μπουρδέλα από ανάγκη. Και οι πουτάνες από ανάγκη γίνονται πουτάνες. Σου το έχω ξαναπεί αλλά δεν θες να το καταλάβεις. Ο πραγματικός μπουρδελιάρης είναι αντικοινωνικός, φαλλοκράτης, υποψήφιος βιαστής. Δεν είναι πραγματικός μπουρδελιάρης ο σχεσάκιας που πάει μία στο τόσο στα μπουρδέλα για αλλαγή. Φυσικά και από ανάγκη πάω γιατί είμαι αντισυμβατικός.
Ποιος σου είπε οτι ο μπουρδελιάρης ειναι τίτλος τιμής ρε μαλακα;
Εχεις σκεφτεί οτι μερικοι μπαινουν στο φορουμ για να σπάνε πλακα με κάτι μαλάκες σαν και εσένα;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Φουκαρας πιρφοροαγαπουλης ειναι..
Γι αυτο και ειναι υποψηφιος για μιστερ Μαλακας!

Θα περασει το Δημητρακη σε ψηφους! Ο Δημητρακης δεν ερωτευθηκε ποτε τα κατσικια του!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.947
Πόντοι
41.129
Ιδού και τα οπίσθια του κ. Picker, την διακόρευση των οποίων ο ίδιος κοστολογούσε στο ποσό των 5.000 €.

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=144885.0;attach=636627;image[/img[/URL]]

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

[/quote]

ρε τυπε εγω για γυναικεια τα περασα  :gay:

Επισκέπτης
Σπάω πλάκα με τις χαζομάρες που λέτε. Εγώ γαμάω 4 φορές τη βδομάδα ενώ εσείς μαλακίζεστε και έχετε κόμπλεξ μαζί μου.

Επισκέπτης
παει καταριφθηκε και ο νομος του πικερ τελικα :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom