Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.023
Πόντοι
26.096
Το τραγούδι της ημέρας:

[move]
hqdefault.jpg
[/move]

Επισκέπτης
Η πουτανο-καψούρα είναι προβλεπόμενη όταν γαμάς πουτάνες που γουστάρεις και ξαφνικά για κάποιο λόγο σε διώξουν. Το θέμα είναι να μη γίνεις στην κυριολεξία μαλάκας για καμία γκόμενα ή πουτάνα. Να μη φτάσεις στο σημείο να μαλακιστείς αντί να γαμήσεις.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Η πουτανο-καψούρα είναι προβλεπόμενη όταν γαμάς πουτάνες που γουστάρεις και ξαφνικά για κάποιο λόγο σε διώξουν. Το θέμα είναι να μη γίνεις στην κυριολεξία μαλάκας για καμία γκόμενα ή πουτάνα. Να μη φτάσεις στο σημείο να μαλακιστείς αντί να γαμήσεις.

πίκερ έχεις καιρό να γράψεις το νόμο  :rockon:

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

άλλη μία φορά να ξεροχύσουμεΕΕ!!!  :wanker: :wanker: :wanker:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.023
Πόντοι
26.096

images

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ποια δεκα λεπτα ρε τύπε?
Εδω αν βαλουμε ολα μαζι τα δεκαλεπτα που εχει παει με την Κορινα, παιζει να βγαινουν μερικες εκατονταδες ωρες. Ουτε να την ειχε παντρευτει δηλαδη.

Δεν εχει σημασια, καθε φορα πηδαγε μια εικονα και ερωτευτηκε μια εικονα. Σαν τους χαζους που ερωτευονται σταρ της τηλεορασης.

Συνεχίζεις να λες πράγματα που δεν ισχύουν. Καταρχήν έχω πει ότι έχω γαμήσει 6 γκόμενες χωρίς πληρωμή και - αν βάλεις και την τσατσά που γαμούσα σπίτι της - 7 γκόμενες εκτός μπουρδέλων.

Τοτε αυτο που θα πω δεν ισχυει για σενα: Οποιος εχει γαμησει μονο σε μπουρδελα στην πραγματικοτητα ειναι παρθενος.

Επισκέπτης
Δεν εχει σημασια, καθε φορα πηδαγε μια εικονα και ερωτευτηκε μια εικονα. Σαν τους χαζους που ερωτευονται σταρ της τηλεορασης.

Τοτε αυτο που θα πω δεν ισχυει για σενα: Οποιος εχει γαμησει μονο σε μπουρδελα στην πραγματικοτητα ειναι παρθενος.

Φίλε μη λες μαλακίες επειδή εσύ δεν μπορείς να γαμήσεις σε μπουρδέλο. Μη γενικεύετε προκειμένου να δικαιολογήσετε την ανικανότητά σας. Κάποιοι μπορούν και γαμάνε στα μπουρδέλα και το χαίρονται.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Χρωστας στον εαυτο σου να γαμησεις εστω μια φορα κωλ γκερλ ή μασατζου για να μαθεις τη διαφορα του δεκαλεπτου απ' την ωρα.

Επισκέπτης
Πήρα οριστικά την απόφαση να αυξήσω τη συχνότητα του σεξ στις 4 φορές την εβδομάδα από τις 3,5 φορές που είμαι τώρα. Το σκέφτομαι 2 χρόνια να το κάνω αλλά διστάζω γιατί αν γίνει θέλω να είμαι σίγουρος ότι δεν θα χάνω τα δεκάρικα τζάμπα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Σήμερα ήταν να γαμήσω αλλά δεν πήγα γιατί θέλω να κάνω μερικές μέρες αποχή και μετά να το πάω στις 4 φορές την εβδομάδα. Φέτος ο στόχος μου είναι 183 γαμήσια, δηλαδή μέρα παρά μέρα. Αν άρχιζα από τώρα τη νέα μου συχνότητα θα μου έβγαιναν στο τέλος 2 γαμήσια παραπάνω. Άρα λοιπόν θα κάνω λίγες μέρες αποχή ώστε στο τέλος να μου βγουν στο σύνολο 183. Από το 2016 ο στόχος μου θα είναι 208-210 τελειωμένα γαμήσια το χρόνο.

Επισκέπτης
Χρωστας στον εαυτο σου να γαμησεις εστω μια φορα κωλ γκερλ ή μασατζου για να μαθεις τη διαφορα του δεκαλεπτου απ' την ωρα.

Τύπε δεν με νοιάζει ειλικρινά. Έχω γαμήσει και γκόμενες. Τα 10 λεπτά μου είναι αρκετά. Επίσης σιχαίνομαι να γαμάω δεύτερη συνεχόμενη φορά. Τα μπουρδέλα είναι φανταστικά, τα λατρεύω πραγματικά.

Επισκέπτης
Αναγκαστικά ο νόμος του Picker θα αλλάξει. Θα αφήσω ελεύθερη τη συχνότητα του σεξ και μοναδική προϋπόθεση θα είναι αυτό που λέει η υπογραφή μου, δηλαδή να γαμάς τακτικά και να μη μαλακίζεσαι ποτέ. Φυσικά είναι καλό να υπάρχει πρόγραμμα και στόχος. Ο στόχος είναι αυτός που σε σηκώνει από το κρεβάτι όταν κάνει κρύο, όταν βρέχει, όταν χιονίζει ή όταν βαριέσαι. Η πάση θυσία αποφυγή της μαλακίας σου δίνει το κίνητρο να κυνηγήσεις το σεξ. Δεν χρειάζεται να παρακαλέσεις καμία γκόμενα, 200 πουτανάκια στο κέντρο της Αθήνας είναι εκεί και σε περιμένουν κάθε στιγμή.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Αναγκαστικά ο νόμος του Picker θα αλλάξει. Θα αφήσω ελεύθερη τη συχνότητα του σεξ και μοναδική προϋπόθεση θα είναι αυτό που λέει η υπογραφή μου, δηλαδή να γαμάς τακτικά και να μη μαλακίζεσαι ποτέ. Φυσικά είναι καλό να υπάρχει πρόγραμμα και στόχος. Ο στόχος είναι αυτός που σε σηκώνει από το κρεβάτι όταν κάνει κρύο, όταν βρέχει, όταν χιονίζει ή όταν βαριέσαι. Η πάση θυσία αποφυγή της μαλακίας σου δίνει το κίνητρο να κυνηγήσεις το σεξ. Δεν χρειάζεται να παρακαλέσεις καμία γκόμενα, 200 πουτανάκια στο κέντρο της Αθήνας είναι εκεί και σε περιμένουν κάθε στιγμή.

Οι ανω των 40 μπορουν με λιγη θεληση να μην αυνανιστουν για εβδομαδες. Η προκαθορισμενη συχνοτητα ειναι αυτο που τους κραταει στο παιχνιδι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom