Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ξεκινησα ασκησεις balooning. Μια-δυο φορες την ημερα.

Ξεκιναμε με το καθιερωμενο ζεσταμα του πεους με ζεστη πετσετα. Με τα δαχτυλα πιεζουμε τη βαση του πεους χωρις να ακουμπαμε τον κορμο μεχρι να επιτυχουμε σκληρη στυση. Μπορει να συνδυαστει και με ασκησεις κεγκελ. Στοχος ειναι να διατηρησουμε τη στυση για ενα εικοσαλεπτο. Για αποθεραπεια αφηνω το πεος να κρεμεται ελευθερο για πεντε λεπτα πριν ντυθω.

Ρε μαλάκες τι μπαίνετε εδώ μέσα και μας πρήζετε τα αρχίδια αν απαξιώνετε το πληρωμένο σεξ; Άντε να παρακαλέσετε καμιά γκόμενα να σας κάτσει. Αφού είστε τελείως ανίκανοι να γαμήσετε σε περιβάλλον μπουρδέλου, γιατί δεν το παραδέχεστε;

Γαμησαμε ρε φιλε, πιασαμε τα πεντηντα πια, δε γινεται να κοκορογαμουμε, θελουμε ποιοτητα στη διεγερση. Να απολαμβανουμε τη ζωη με γκουρμε απολαυσεις. Τι δεν καταλαβαινεις;

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
δεν κατάλαβα ...

δλδ αυτοτσιμπουκώνεσαι , χύνεις στο στόμα σου και μετά φτύνεις τις σπερματεκκρίσεις σου στον νιπτήρα ?

αυπνίες γιατρέ;

θέλει απίστευτη ευλυγισία για αυτοτσιμπούκωμα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
κατα τ αλλα ο πικερ οπως το καταλαβαινω εγω θελει να αναδειξει την επιλογη που εχουν οι αντρες στην σεξουαλικη τους ικανοποιηση και στο οτι μπορουυν να εχουν ευκολη προσβαση και ποικιλια για σεξ

τ αλλα περι κοψιμο μαλακιας , και μερα παρα μερα τα γραφει για εφε  :grin:

Δε νομιζω τυπε... Αν ηταν ετσι θα τα εγραφε στο κοσμοπολιταν και οπου μαζευονται φεμινιστριες.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
αυπνίες γιατρέ;

θέλει απίστευτη ευλυγισία για αυτοτσιμπούκωμα.
ναι θα κλείσω τα μάτια μου τώρα για κανά μισάωρο  ;)

...κάποιος είχε βγάλει τις τελευταίες 2 πλευρές για να αυτοτσιμπουκώνεται ...νομίζω ο όζυ

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
ναι θα κλείσω τα μάτια μου τώρα για κανά μισάωρο  ;)

...κάποιος είχε βγάλει τις τελευταίες 2 πλευρές για να αυτοτσιμπουκώνεται ...νομίζω ο όζυ
ο οζζυ δαγκώνει νυχτεριδες

για τον εμινεμ ειχε ακουστει

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ξεκινησα ασκησεις balooning. Μια-δυο φορες την ημερα.

respect.

Ballooning is an effective (and often fun) exercise to do on its own, or at the end of your penis exercising workout. It can also be done during off days as a type of maintenance work.

Similar to edging, ballooning helps improve the penis in the main three ways: enlarging the penis, building stamina, and improving hardness. However, unlike edging, there is no stroking of the penis involved when you do ballooning.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
για τον μανσον ειχε ακουστει αλλα μουφες ηταν δεν γινονται αυτα δεν υπαρχει λογος

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Μερικα ατομα επιζητωντας την ηδονη εχουν κανει ακραιες επεμβασεις στο σωμα τους.

Επισκέπτης
λοιπον τα πραματα εχουν ως εξης
ο πικερ γαμαει μερα παρα μερα στα μπουρδελα αλλα δεν αποκλειει να κανει σχεση καποτε
εγω πιστευω οτι αμα κανει σχεση η του κατσει ας το πουμε σχεση μπορει να αναθεωρησει το σημειο που λεει ο νομος του οτι θα το πει στην κοπελα του και θα συνεχισει μερα παρα μερα

κατα τ αλλα ο πικερ οπως το καταλαβαινω εγω θελει να αναδειξει την επιλογη που εχουν οι αντρες στην σεξουαλικη τους ικανοποιηση και στο οτι μπορουυν να εχουν ευκολη προσβαση και ποικιλια για σεξ

τ αλλα περι κοψιμο μαλακιας , και μερα παρα μερα τα γραφει για εφε  :grin:

Είσαι τελείως λάθος. Για να κάνω σχέση καταρχήν πρέπει η γκόμενα να δεχτεί το παρελθόν μου στα μπουρδέλα και να υποταχτεί στη συχνότητα σεξ που θέλω εγώ. Αν έχω σχέση, ποτέ δεν πρόκειται να πάω σε μπουρδέλο εν αγνοία της γκόμενάς μου. Αν έχω γκόμενα και πάω με πουτάνα, θα το πω στη γκόμενα την επόμενη κιόλας στιγμή. Έχω χαλάσει 2-3 σχέσεις έτσι. Αν σιχαίνομαι κάτι περισσότερο είναι το ψέμα και η υποκρισία μέσα στη σχέση. Σιχαίνομαι τα λαμόγια που απατάνε τις γκόμενές τους.

Επίσης, αυτά που γράφω για το κόψιμο της μαλακίας και για τη σταθερή συχνότητα στο σεξ δεν είναι καθόλου για εφέ. Είναι βασικά οι σημαντικότερες παράμετροι του νόμου. Ο μοναχικός άντρας πρέπει να έχει κομμένη τη μαλακία και να γαμάει με πρόγραμμα. Αλλιώς κινδυνεύει να μη γαμάει καθόλου. Απλά δεν ορίζω πλέον τη συχνότητα αλλά την αφήνω ελεύθερη σύμφωνα με τις ανάγκες του καθενός.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
Είσαι τελείως λάθος. Για να κάνω σχέση καταρχήν πρέπει η γκόμενα να δεχτεί το παρελθόν μου στα μπουρδέλα και να υποταχτεί στη συχνότητα σεξ που θέλω εγώ. Αν έχω σχέση, ποτέ δεν πρόκειται να πάω σε μπουρδέλο εν αγνοία της γκόμενάς μου. Αν έχω γκόμενα και πάω με πουτάνα, θα το πω στη γκόμενα την επόμενη κιόλας στιγμή. Έχω χαλάσει 2-3 σχέσεις έτσι. Αν σιχαίνομαι κάτι περισσότερο είναι το ψέμα και η υποκρισία μέσα στη σχέση. Σιχαίνομαι τα λαμόγια που απατάνε τις γκόμενές τους.

Επίσης, αυτά που γράφω για το κόψιμο της μαλακίας και για τη σταθερή συχνότητα στο σεξ δεν είναι καθόλου για εφέ. Είναι βασικά οι σημαντικότερες παράμετροι του νόμου. Ο μοναχικός άντρας πρέπει να έχει κομμένη τη μαλακία και να γαμάει με πρόγραμμα. Αλλιώς κινδυνεύει να μη γαμάει καθόλου. Απλά δεν ορίζω πλέον τη συχνότητα αλλά την αφήνω ελεύθερη σύμφωνα με τις ανάγκες του καθενός.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνέχισε το διασκεδάζω  :rockon:

Επισκέπτης
Αφού λοιπόν θέκεις να ζήσεις στο παραμυθάκι σου ποίς είμαι εγώ που θα σε βγάλω από εκεί :effemine:

Αν είσαι σχεσάκιας και πας παράλληλα με πουτάνες είσαι το χειρότερο είδος αρσενικού. Αυτοί οι τύποι που απατάνε τις γκόμενές τους με τις πουτάνες είναι οι εχθροί των γνήσιων μοναχικών μπουρδελιάρηδων. Είμαστε σε πόλεμο μαζί σας.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
Αν είσαι σχεσάκιας και πας παράλληλα με πουτάνες είσαι το χειρότερο είδος αρσενικού. Αυτοί οι τύποι που απατάνε τις γκόμενές τους με τις πουτάνες είναι οι εχθροί των γνήσιων μοναχικών μπουρδελιάρηδων. Είμαστε σε πόλεμο μαζί σας.
Βασικα δεν ειμαι σχεσακιας.Απλα γαμαω ΚΑΙ κανονικες γκομενες

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
Άρα είσαι σχεσάκιας που το παίζει μπουρδελιάρης. Καμία γκόμενα δεν κάθεται απλά να γαμηθεί.
Ή κανεις οτι δεν καταλαβαίνεις ή είσαι όντως ηλίθιος/Τι δεν καταλαβαίνεις απο το ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΧΕΣΕΙς?Και οσο για το αν καμια γκομενα δεν καθετε απλα να γαμηθει αυτο ισχυει για εσενα οχι για ολους

Επισκέπτης
Έχω βαρεθεί όλους αυτούς τους μαλακοπίτουρες που το παίζουν κάποιοι επειδή τυχαίνει να γαμάνε εκτός μπουρδέλων "τζάμπα". Μεγαλύτεροι μαλάκες δεν υπάρχουν. Επειδή έχω κάνει σχέσεις και ξέρω, θέλω να πω στους φίλους μου που είναι μπακούρια ότι δεν χάνουν απολύτως τίποτα. Μην αφήνετε τους σχεσάκηδες να σας σνομπάρουν και να σας το παίζουνε κάποιοι. Κάτι παλιομαλάκες είναι βασικά και κομπλεξάρες.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
Έχω βαρεθεί όλους αυτούς τους μαλακοπίτουρες που το παίζουν κάποιοι επειδή τυχαίνει να γαμάνε εκτός μπουρδέλων "τζάμπα". Μεγαλύτεροι μαλάκες δεν υπάρχουν. Επειδή έχω κάνει σχέσεις και ξέρω, θέλω να πω στους φίλους μου που είναι μπακούρια ότι δεν χάνουν απολύτως τίποτα. Μην αφήνετε τους σχεσάκηδες να σας σνομπάρουν και να σας το παίζουνε κάποιοι. Κάτι παλιομαλάκες είναι βασικά και κομπλεξάρες.
:2funny: :2funny: :2funny:

ωραιος ωραιος :rockon:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Picker έχεις υπάρξει χρήστης παραισθησιογόνων ουσιών ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom