Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
αγαπητε πικερ μη μου πεις πως τα γαμησια που ριχνεις με μια γκομενα σε σχεση ειναι το ιδιο ποιοτικα με μια @ουτανα...
νταξη μη τα ισοπεδωσουμε ολα

Επισκέπτης
Τελικά αποφάσισα να επαναφέρω τη συχνότητα του νόμου στο μέρα παρά μέρα. Αυτή η συχνότητα είναι η ιδανική για πολλούς λόγους που βαριέμαι τώρα να αναπτύξω. Μέρα παρά μέρα για πάντα όπως προέβλεπε ο νόμος εξ αρχής.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
Τελικά αποφάσισα να επαναφέρω τη συχνότητα του νόμου στο μέρα παρά μέρα. Αυτή η συχνότητα είναι η ιδανική για πολλούς λόγους που βαριέμαι τώρα να αναπτύξω. Μέρα παρά μέρα για πάντα όπως προέβλεπε ο νόμος εξ αρχής.
ετσι μπραβο. καλομαθανε οι πυρφοροι

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Αν είσαι σχεσάκιας και πας παράλληλα με πουτάνες είσαι το χειρότερο είδος αρσενικού. Αυτοί οι τύποι που απατάνε τις γκόμενές τους με τις πουτάνες είναι οι εχθροί των γνήσιων μοναχικών μπουρδελιάρηδων. Είμαστε σε πόλεμο μαζί σας.

Τυπε εχεις καρφωσει κανεναν στη γυναικα του/σχεση του; Θα το εκανες; Θα εβγαζες κρυφα φωτογραφιες στο σαλονι για να τους διαπομπευσεις;

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Picker έχεις υπάρξει χρήστης παραισθησιογόνων ουσιών ?

Τύπε μου, το φέρνεις σιγά-σιγά το θέμα...

Ρωτάς αν πήγε Ολλανδία, και τα άλλα έρχονται μόνα τους. Όχι έτσι, στην ψύχρα.

Δεν βλέπεις πώς το Λαλάκις τα λέει χωρίς πίεση;  ;)

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
Τύπε μου, το φέρνεις σιγά-σιγά το θέμα...

Ρωτάς αν πήγε Ολλανδία, και τα άλλα έρχονται μόνα τους. Όχι έτσι, στην ψύχρα.

Δεν βλέπεις πώς το Λαλάκις τα λέει χωρίς πίεση;  ;)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τυπε εχεις καρφωσει κανεναν στη γυναικα του/σχεση του; Θα το εκανες; Θα εβγαζες κρυφα φωτογραφιες στο σαλονι για να τους διαπομπευσεις;

Βασικά είμαι υπέρ της επαναφοράς του νόμου περί μοιχείας. Εγώ απλά δεν θα έκανα παρέα με κάποιον που κεράτωνε τη σχέση του.

Επισκέπτης
ετσι μπραβο. καλομαθανε οι πυρφοροι

Όχι, τελικά θα το αφήσω ελεύθερο γιατί τώρα θέλω να πηγαίνω 4 φορές τη βδομάδα. Αλλά όταν ο νόμος λέει "ΤΑΚΤΙΚΑ, ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ", εννοεί τουλάχιστον 3 φορές τη βδομάδα. Μόνο έτσι γαμάμε τους σχεσάκηδες.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.667
Πόντοι
26.096
Όχι, τελικά θα το αφήσω ελεύθερο γιατί τώρα θέλω να πηγαίνω 4 φορές τη βδομάδα. Αλλά όταν ο νόμος λέει "ΤΑΚΤΙΚΑ, ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ", εννοεί τουλάχιστον 3 φορές τη βδομάδα. Μόνο έτσι γαμάμε τους σχεσάκηδες.

gay-hitler.jpg

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.667
Πόντοι
26.096
κ. Picker,
με συγκίνηση σας αναφέρω και σας διαβεβαιώνω ότι σας ψήφισα στον διαγωνισμό του μίστερ Μαλάκα και να σας τονίσω ότι ακόμη και αν δεν κερδίσετε το τρόπαιο, στην καρδιά μου / μας θα παραμένετε ως ο μεγαλύτερος ΜΑΛΑΚΑΣ του σάϊτ όλων των ετών λειτουργίας του.
Με τιμή, σεβασμό και εκτίμηση.
blizardeye

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Βασικά είμαι υπέρ της επαναφοράς του νόμου περί μοιχείας. Εγώ απλά δεν θα έκανα παρέα με κάποιον που κεράτωνε τη σχέση του.

Μονο λογια δηλαδη. Πολεμιστης του πληκτρολογιου.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
κ. Picker,
με συγκίνηση σας αναφέρω και σας διαβεβαιώνω ότι σας ψήφισα στον διαγωνισμό του μίστερ Μαλάκα και να σας τονίσω ότι ακόμη και αν δεν κερδίσετε το τρόπαιο, στην καρδιά μου / μας θα παραμένετε ως ο μεγαλύτερος ΜΑΛΑΚΑΣ του σάϊτ όλων των ετών λειτουργίας του.
blizardeye
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
κ. Picker,
blizardeye

Ο μεγαλύτερος γαμιάς του bourdela.com είμαι εγώ. Χαιρετώ αυτούς που με φθονούν και τους προσκαλώ να με ψηφίσουν.

Επισκέπτης
Έχει πλάκα που μαζεύονται οι μαλακοπίτουρες εδώ και μου τη λένε. Παίζετε το πουλάκι σας κάθε μέρα και γαμάτε πού και πού.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Από τις πιο cult προσωπικότητες ο Πίκαρος που αξίζουν το σεβασμό μας και μόνο και που φυσικά λείπουν τον τελευταίο καιρό έντονα τετοιοι τύπαροι από το μπου.
Από εμένα τα σέβη μου αδερφέ  :hi: :hi: :hi:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
Γραψε τον νόμο σου.Το έχω ανάγκη :rockon: