Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Έχω εξηγήσει άπειρες φορές ότι δεν δίνουμε καμία αξία στις γκόμενες που ΔΕΝ έχουμε γαμήσει. Το Κορινάκι το έχω ξεσκίσει 100 φορές και έτσι μπορώ να γίνω χαλί να με πατήσει.

Επίσης, κάθε φορά που κλαψουρίζω στον κύριο Θωμά έχω μόλις γαμήσει μία από τις άλλες κοπέλες του οίκου.
ποιος είναι ο κυριος θωμας?

Επισκέπτης
με την προϋποθεση οτι τηρεις ευλαβικα το νομο του πικερ να γαμας αυστηρα μερα παρα μερα σε πορδελλα και με την προυποθεση οτι γαμας μονο στα σαπια πορδελλα του μεταξιου, το χρονο θελεις 364 ημέρες / 2 (αφού γαμας μερα παρα μερα) = 182 γαμησια x 10 ευρω = 1.820 ευρω το χρονο
αμα θες πιο κυριλε γαμησακι του 20ευρου ειναι 182 x 20 = 3.640 ευρω το χρονο
τσαμπα πραμα σε συγκριση με το να εκανες 182 γαμησια το χρονο με κανονικη γκομενα  :dancing:

Σωστά φίλε, με σεξ μέρα παρά μέρα στο Μετάξι έχεις μία πλήρη σεξουαλική ζωή με ποικιλία που σου έρχεται πολύ φτηνότερα από το να έχεις γκόμενα.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686
Έχω εξηγήσει άπειρες φορές ότι δεν δίνουμε καμία αξία στις γκόμενες που ΔΕΝ έχουμε γαμήσει. Το Κορινάκι το έχω ξεσκίσει 100 φορές και έτσι μπορώ να γίνω χαλί να με πατήσει.

Επίσης, κάθε φορά που κλαψουρίζω στον κύριο Θωμά έχω μόλις γαμήσει μία από τις άλλες κοπέλες του οίκου.
Σχήμα λόγου ή μετρημένες με ακρίβεια;Μήπως στο 100 γύρισε το... κοντέρ της και σιχάθηκε να σε βλέπει και να τη γαμάς πιά;

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Εκτός αν η γκόμενα είναι η Κορίνα, για την οποία ο κ. Picker ξημεροβραδυάζεται έξω από τον οικίσκο της και κλαψουρίζει στον κ. Θωμά εξιστορώντας ξανά και ξανά το πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της ...
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Φιλε εδώ πλακίτσα κάνουμε με όλους και με τον Πικεράκο, αλλα αυτό που κανεις εσύ δεν είναι ωραίο.
Για τέτοιου είδους σχόλια να πας στο
Αλλο πλάκα , άλλο κατινιά.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Κάνεις τεράστιο λάθος ότι δεν το απολαμβάνω. Νιώθω φανταστικά μετά από κάθε επιτυχημένη επαφή. Είναι τεράστια ικανοποίηση για μένα το να μπορώ να τελειώνω μέρα παρά μέρα μέσα σε γυναικείο κόλπο διατηρώντας μία νεανική σεξουαλική συχνότητα. Αντίθετα εσύ φαίνεσαι δυστυχισμένος γιατί ο ηδονισμός σου είναι μία υπερβολή που δεν σου εξασφαλίζει καμία ψυχική ισορροπία και μάλιστα δείχνεις να μην έχεις πλέον τη διάθεση ή και την ικανότητα για σεξ.

Επίσης δεν ζηλεύω καθόλου τους σχεσάκηδες, έχω βρει τον τρόπο και τους ρίχνω στα αυτιά. Όταν στα 70 τους αυτοί θα είναι γέροι κοιλαράδες και θα γαμάνε μία φορά το μήνα τη γριά τους, εγώ θα έχω πίσω μου μία πλούσια σεξουαλική ζωή, θα είμαι ακόμα σε φόρμα και θα γαμάω μέχρι την τελευταία μου στιγμή με την ίδια συχνότητα 20-χρονα θηλυκά.

α)...δεν έχω την διάθεση και την ικανότητα στο σέξ , με την έννοια της μέρα παρά μέρα εκσπερμάτισης στα 30 δευτερόλεπτα στο μετάξι
έχω κάνει κατά διαστήματα καλούς διηδονισμούς πολύ τακτικά στο μετάξι , αλλά υπάρχει και ο κορεσμός που στην πορεία καταλήγει σε ανηδονικό ψυχαναγκασμό...
σε καμία περίπτωση δεν λέμε να πιρφορίζουμε για μια οπή κάποιας ελεηνίδας...αλλά πλέον οι προσδοκίες μου δεν είναι απλά να εκσπερματίσω αλλά να δημιουργήσω όσο πιο
ηδονιστικές σκηνές γίνεται πριν την αποσύνθεση του κρέατος μου...

β) ...μου το χαλάς ότι δεν ζηλεύεις τους σχεσάκηδες...ο νόμος του Picker έγινε λόγω εγωισμού επειδή δεν μπορείς να προσομοιάσεις στο πρότυπο πιρφορίας της κοινωνίας
είσαι και θέλεις να είσαι πιρφόρος κάποιας κορίνας αλλά δεν σου βγαίνει και βρίσκεις υποκατάστατα στο μετάξι , όπως οι περισσότεροι άλλοι δηλαδή , απλά εσύ το παραδέχεσαι , ...οι πραγματικοί πόρνοι είναι εναντίον του κοινωνικού προτύπου σχέσης και πάνε στα μπουρδέλα όχι απο ανάγκη αλλά απο πεποίθηση...

δλδ αν σου καθόταν η κορίνα θα γινόσουν τελειωμένο κοκεράκι για πάρτη της και θα έκανες κωλοτούμπα τα "δεν δινουμε σημασία στις γκομενες" και τα "είμαστε γνήσιοι πόρνοι" και "μερα παρά μέρα στο μετάξι για πάντα"

η φώτο της ημέρας :

article-2271166-17404B82000005DC-463_634x837.jpg

Επισκέπτης
β) ...μου το χαλάς ότι δεν ζηλεύεις τους σχεσάκηδες...ο νόμος του Picker έγινε λόγω εγωισμού επειδή δεν μπορείς να προσομοιάσεις στο πρότυπο πιρφορίας της κοινωνίας
είσαι και θέλεις να είσαι πιρφόρος κάποιας κορίνας αλλά δεν σου βγαίνει και βρίσκεις υποκατάστατα στο μετάξι , όπως οι περισσότεροι άλλοι δηλαδή , απλά εσύ το παραδέχεσαι , ...οι πραγματικοί πόρνοι είναι εναντίον του κοινωνικού προτύπου σχέσης και πάνε στα μπουρδέλα όχι απο ανάγκη αλλά απο πεποίθηση...

δλδ αν σου καθόταν η κορίνα θα γινόσουν τελειωμένο κοκεράκι για πάρτη της και θα έκανες κωλοτούμπα τα "δεν δινουμε σημασία στις γκομενες" και τα "είμαστε γνήσιοι πόρνοι" και "μερα παρά μέρα στο μετάξι για πάντα"

Με αυτά που γράφεις δείχνεις ότι δεν με έχεις καταλάβει στο ελάχιστο. Κρίμα, γιατί είσαι παλιός αναγνώστης μου. Έχω άπειρες φορές εξηγήσει ότι για να κρατήσω μια σχέση απαιτώ από τη γυναίκα να μου κάθεται με μέση συχνότητα μέρα παρά μέρα. Διαφορετικά τη χαλάω και γαμάω πάλι στο Μετάξι. Το ίδιο συμβαίνει και αν βαρεθώ να πηγαίνω με την ίδια. Χαλάω τη σχέση και γαμάω πουτάνες γιατί ακριβώς δεν είμαι πυρφόρος. Ο πυρφόρος έχει ανάγκη το συναίσθημα, τη σχέση. Δεν αντέχει χωρίς αυτό. Πυρφόρος είναι αυτός που έχει γκόμενα και παράλληλα πάει στα κρυφά με πουτάνες, γιατί πολύ απλά δεν έχει τα αρχίδια να πει την αλήθεια στη γκόμενά του φοβούμενος μη χάσει την αγκαλίτσα. Μιλάς με έναν τύπο (εμένα) που η μεγαλύτερη σχέση που έχει κάνει στα 37 του είναι για ένα μήνα. Έχω συνηθίσει να ζω έτσι, δεν έχω κανένα πρόβλημα να ζήσω έτσι για πάντα. Φυσικά και δεν αποκλείω το να κάνω κάποτε σχέση αλλά αν γίνει αυτό θα είναι κάτι τελείως στα μέτρα μου και απόλυτα ειλικρινές. Ο πυρφόρος δεν αντέχει να ζει χωρίς σχέση, μπορεί να γίνει ψεύτης, κλέφτης και ό,τι άλλο θες με σκοπό να αποφύγει τη μοναξιά. Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω την παραμικρή υποχώρηση από τις αξίες μου για να κάνω και να κρατήσω μια σχέση. Ποιος είναι πυρφόρος λοιπόν; Ανεπίδεκτος μαθήσεως είσαι τύπε!

Επισκέπτης
α)...δεν έχω την διάθεση και την ικανότητα στο σέξ , με την έννοια της μέρα παρά μέρα εκσπερμάτισης στα 30 δευτερόλεπτα στο μετάξι
έχω κάνει κατά διαστήματα καλούς διηδονισμούς πολύ τακτικά στο μετάξι , αλλά υπάρχει και ο κορεσμός που στην πορεία καταλήγει σε ανηδονικό ψυχαναγκασμό...
σε καμία περίπτωση δεν λέμε να πιρφορίζουμε για μια οπή κάποιας ελεηνίδας...αλλά πλέον οι προσδοκίες μου δεν είναι απλά να εκσπερματίσω αλλά να δημιουργήσω όσο πιο
ηδονιστικές σκηνές γίνεται πριν την αποσύνθεση του κρέατος μου...

Φίλε sorry αλλά τα περί ηδονισμού είναι μαλακίες. Δεν είσαι ηδονιστής, μαλάκας είσαι. Προτιμάς να παίζεις το πουλί σου από το να γαμάς. Αυτή είναι η πραγματική μας διαφορά.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Με αυτά που γράφεις δείχνεις ότι δεν με έχεις καταλάβει στο ελάχιστο. Κρίμα, γιατί είσαι παλιός αναγνώστης μου. Έχω άπειρες φορές εξηγήσει ότι για να κρατήσω μια σχέση απαιτώ από τη γυναίκα να μου κάθεται με μέση συχνότητα μέρα παρά μέρα. Διαφορετικά τη χαλάω και γαμάω πάλι στο Μετάξι. Το ίδιο συμβαίνει και αν βαρεθώ να πηγαίνω με την ίδια. Χαλάω τη σχέση και γαμάω πουτάνες γιατί ακριβώς δεν είμαι πυρφόρος. Ο πυρφόρος έχει ανάγκη το συναίσθημα, τη σχέση. Δεν αντέχει χωρίς αυτό. Πυρφόρος είναι αυτός που έχει γκόμενα και παράλληλα πάει στα κρυφά με πουτάνες, γιατί πολύ απλά δεν έχει τα αρχίδια να πει την αλήθεια στη γκόμενά του φοβούμενος μη χάσει την αγκαλίτσα. Μιλάς με έναν τύπο (εμένα) που η μεγαλύτερη σχέση που έχει κάνει στα 37 του είναι για ένα μήνα. Έχω συνηθίσει να ζω έτσι, δεν έχω κανένα πρόβλημα να ζήσω έτσι για πάντα. Φυσικά και δεν αποκλείω το να κάνω κάποτε σχέση αλλά αν γίνει αυτό θα είναι κάτι τελείως στα μέτρα μου και απόλυτα ειλικρινές. Ο πυρφόρος δεν αντέχει να ζει χωρίς σχέση, μπορεί να γίνει ψεύτης, κλέφτης και ό,τι άλλο θες με σκοπό να αποφύγει τη μοναξιά. Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω την παραμικρή υποχώρηση από τις αξίες μου για να κάνω και να κρατήσω μια σχέση. Ποιος είναι πυρφόρος λοιπόν; Ανεπίδεκτος μαθήσεως είσαι τύπε!

Ειναι αυτή η εμμονή σου με τη Κορίνα που έχει μπερδέψει τον κόσμο σου και έχει διώξει πολλους απο εμάς απο το νόμο. Ο νόμος σωστός ο νομοθέτης όμως...

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Ειναι αυτή η εμμονή σου με τη Κορίνα που έχει μπερδέψει τον κόσμο σου και έχει διώξει πολλους απο εμάς απο το νόμο. Ο νόμος σωστός ο νομοθέτης όμως...
'δασκαλε που διδασκες' τυπε...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

ψυχαναγκαστικός πιρφόρος

τι σημαίνει:  "να γίνω χαλί να με πατήσει κάποιο βρωμόμουνο που έχω γαμήσει" --> πιρφορία
τι σημαίνει:  "χώνομαι στο μουνί κάποιας συγκεκριμένης καριόλας είτε στο μετάξι είτε έξω αρκεί να γαμάω" --> πιρφορία

δένεσαι με πρόσωπα έχεις πιρφοροαισθήματα για πρόσωπα και επειδή δεν σου κάθονται έξω, βρίσκεις υποκατάστατα στο μετάξι , δεν είναι "μέρα παρά μέρα" με διαφορετική ,είναι μέρα παρά μέρα με κάποια κορίνα που για να αντιρροπίσεις την μοναξιά και την έλλειψη πιρφορίας ...λές ότι της κάνεις έρωτα και ότι όλοι οι πελάτες είναι εραστές γκομενοί της, λές ότι λατρεύεις και ερωτεύεσαι τις πουτάνες κτλ κτλ ... σου λείπει η πιρφορία picker , ζηλεύεις τους πιρφόρους και απο εγωισμό κάθεσαι και γράφεις νόμους και μαλακίες

Φίλε sorry αλλά τα περί ηδονισμού είναι μαλακίες. Δεν είσαι ηδονιστής, μαλάκας είσαι. Προτιμάς να παίζεις το πουλί σου από το να γαμάς. Αυτή είναι η πραγματική μας διαφορά.

μαλάκας και πιρφόρος είσαι εσύ και φαίνεται αυτό
απλά τραβάς μαλακία με το πληρωμένο κρέας κάποιας καριόλας και την ερωτεύεσαι και απο πάνω

αν αυτό δεν είναι μαλακία τότε τι είναι ...

Επισκέπτης

Ρε φίλε είναι κακό που βάζω λίγο ρομάντζο στη μπουρδελιάρικη ζωή μου; Είπαμε, τα πουτανάκια τα αγαπάμε και τους δίνουμε αξία.

Επισκέπτης
ψυχαναγκαστικός πιρφόρος

τι σημαίνει:  "να γίνω χαλί να με πατήσει κάποιο βρωμόμουνο που έχω γαμήσει" --> πιρφορία
τι σημαίνει:  "χώνομαι στο μουνί κάποιας συγκεκριμένης καριόλας είτε στο μετάξι είτε έξω αρκεί να γαμάω" --> πιρφορία

δένεσαι με πρόσωπα έχεις πιρφοροαισθήματα για πρόσωπα και επειδή δεν σου κάθονται έξω, βρίσκεις υποκατάστατα στο μετάξι , δεν είναι "μέρα παρά μέρα" με διαφορετική ,είναι μέρα παρά μέρα με κάποια κορίνα που για να αντιρροπίσεις την μοναξιά και την έλλειψη πιρφορίας ...λές ότι της κάνεις έρωτα και ότι όλοι οι πελάτες είναι εραστές γκομενοί της, λές ότι λατρεύεις και ερωτεύεσαι τις πουτάνες κτλ κτλ ... σου λείπει η πιρφορία picker , ζηλεύεις τους πιρφόρους και απο εγωισμό κάθεσαι και γράφεις νόμους και μαλακίες

απλά τραβάς μαλακία με το πληρωμένο κρέας κάποιας καριόλας και την ερωτεύεσαι και απο πάνω

Καταλαβαίνω τον πόνο σου γιατί δεν έχεις ξεδιαλύνει κάποια πράγματα στο μυαλό σου. Δεν θα το συνεχίσω, σου απάντησα πριν.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.825
Πόντοι
26.096
ψυχαναγκαστικός πιρφόρος

Καλησπέρα, κ. rigormortis!
Χαθήκαμε τώρα τελευταία...
Στην όλη προβληματική σας θα έπρεπε να εντάξετε και την θέση των οπισθίων του εις διατίμησιν και την πρόθεσίν του να συνευρεθεί με άρρενες έναντι αντιτίμου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom