Κάνεις τεράστιο λάθος ότι δεν το απολαμβάνω. Νιώθω φανταστικά μετά από κάθε επιτυχημένη επαφή. Είναι τεράστια ικανοποίηση για μένα το να μπορώ να τελειώνω μέρα παρά μέρα μέσα σε γυναικείο κόλπο διατηρώντας μία νεανική σεξουαλική συχνότητα. Αντίθετα εσύ φαίνεσαι δυστυχισμένος γιατί ο ηδονισμός σου είναι μία υπερβολή που δεν σου εξασφαλίζει καμία ψυχική ισορροπία και μάλιστα δείχνεις να μην έχεις πλέον τη διάθεση ή και την ικανότητα για σεξ.
Επίσης δεν ζηλεύω καθόλου τους σχεσάκηδες, έχω βρει τον τρόπο και τους ρίχνω στα αυτιά. Όταν στα 70 τους αυτοί θα είναι γέροι κοιλαράδες και θα γαμάνε μία φορά το μήνα τη γριά τους, εγώ θα έχω πίσω μου μία πλούσια σεξουαλική ζωή, θα είμαι ακόμα σε φόρμα και θα γαμάω μέχρι την τελευταία μου στιγμή με την ίδια συχνότητα 20-χρονα θηλυκά.
α)...δεν έχω την διάθεση και την ικανότητα στο σέξ , με την έννοια της μέρα παρά μέρα εκσπερμάτισης στα 30 δευτερόλεπτα στο μετάξι
έχω κάνει κατά διαστήματα καλούς διηδονισμούς πολύ τακτικά στο μετάξι , αλλά υπάρχει και ο κορεσμός που στην πορεία καταλήγει σε ανηδονικό ψυχαναγκασμό...
σε καμία περίπτωση δεν λέμε να πιρφορίζουμε για μια οπή κάποιας ελεηνίδας...αλλά πλέον οι προσδοκίες μου δεν είναι απλά να εκσπερματίσω αλλά να δημιουργήσω όσο πιο
ηδονιστικές σκηνές γίνεται πριν την αποσύνθεση του κρέατος μου...
β) ...μου το χαλάς ότι δεν ζηλεύεις τους σχεσάκηδες...ο νόμος του Picker έγινε λόγω εγωισμού επειδή δεν μπορείς να προσομοιάσεις στο πρότυπο πιρφορίας της κοινωνίας
είσαι και θέλεις να είσαι πιρφόρος κάποιας κορίνας αλλά δεν σου βγαίνει και βρίσκεις υποκατάστατα στο μετάξι , όπως οι περισσότεροι άλλοι δηλαδή , απλά εσύ το παραδέχεσαι , ...οι πραγματικοί πόρνοι είναι εναντίον του κοινωνικού προτύπου σχέσης και πάνε στα μπουρδέλα όχι απο ανάγκη αλλά απο πεποίθηση...
δλδ αν σου καθόταν η κορίνα θα γινόσουν τελειωμένο κοκεράκι για πάρτη της και θα έκανες κωλοτούμπα τα "δεν δινουμε σημασία στις γκομενες" και τα "είμαστε γνήσιοι πόρνοι" και "μερα παρά μέρα στο μετάξι για πάντα"
η φώτο της ημέρας :