Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Γι' αυτό και η μεγαλύτερη σχέση μου ήταν για ένα μήνα.  :grin:

Αυτή πρέπει να δώσει συνέντευξη στα περιοδικά, "ήμουν ένα μήνα γκόμενα του Πίκερ" και έτσι .....
Καταλάβαινε Ελληνικά?

Επισκέπτης
Αυτή πρέπει να δώσει συνέντευξη στα περιοδικά, "ήμουν ένα μήνα γκόμενα του Πίκερ" και έτσι .....
Καταλάβαινε Ελληνικά?

Ελληνίδα ήταν. Στον ένα μήνα που τα είχα μαζί της δεν άντεξα και πήγα 2 φορές με πουτάνα αλλά με συγχώρησε. Τελικά τη βαρέθηκα.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686
Ο νόμος του Picker θα αλλάξει ελαφρά, είναι κάτι που το δουλεύω στο μυαλό μου από καιρό. Είναι οριστική μου απόφαση να αυξήσω τη σεξουαλική μου συχνότητα στις 4 φορές την εβδομάδα από τις 3,5 που είμαι τώρα. Αυτό που θα μείνει ανέπαφο είναι η αποφυγή της μαλακίας με κάθε τρόπο. Τη συχνότητα του σεξ θα είναι ελεύθερος ο καθένας να την επιλέγει ξεχωριστά ανάλογα με την ανάγκη του.
Άρα ο κύκλος είναι οκταήμερος,κι όχι εβδομαδιαίος,πχ Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή-Κυριακή-Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο,κ.ο.κ.Εκτός και αν παραβείς τον νόμο για να κολλήσεις δύο μέρες μαζί στο τέλος της εβδομάδας,ώστε να διατηρηθεί ο εβδομαδιαίος κύκλος.

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Άρα ο κύκλος είναι οκταήμερος,κι όχι εβδομαδιαίος,πχ Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή-Κυριακή-Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο,κ.ο.κ.Εκτός και αν παραβείς τον νόμο για να κολλήσεις δύο μέρες μαζί στο τέλος της εβδομάδας,ώστε να διατηρηθεί ο εβδομαδιαίος κύκλος.

Υπάρχει και το μεγάλο θέμα του τι θα γίνεται στις δίσεκτες χρονιές φίλε, να τα λέμε αυτά ...

Επισκέπτης

Έτσι όπως το περιγράφεις είναι αυτό που κάνω μέχρι τώρα, το μέρα παρά μέρα. Ο κύκλος είναι 15-ήμερος. Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή - Κυριακή - Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο. Στο 4 φορές την εβδομάδα ο κύκλος είναι εβδομαδιαίος, π.χ. Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή - Κυριακή - Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή - Κυριακή.  Στο 4 φορές την εβδομάδα βγαίνει μία φορά παραπάνω το 15-ήμερο από ό,τι στο μέρα παρά μέρα.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686
Στο Κυριακή-Δευτέρα γαμάς με κέφι ή ζορισμένα,για να μην χαλάσεις τη σειρά;

Επισκέπτης
Στο Κυριακή-Δευτέρα γαμάς με κέφι ή ζορισμένα,για να μην χαλάσεις τη σειρά;

Αυτή είναι η δυσκολία του 4 φορές την εβδομάδα, ότι μία φορά την εβδομάδα πρέπει να λειτουργείς στο 24-ωρο αντί στο 48-ωρο. Δεν το έχω εφαρμόσει ακόμα αλλά πιστεύω να τα καταφέρω. Εσύ βέβαια συνήθως γαμάς κάθε μέρα, άρα αυτό θα σου ήταν πολύ εύκολο.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686
Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές μπαίνω στο τριπάκι και γαμάω ψυχαναγκαστικά,για να μην αφήσω κάποια για καιρό και... στραβώσει,οπότε βγαίνει ζορισμένα και το μετανοιώνω... Το ιδανικό για την ηλικία μου είναι το μέρα-παρά μέρα ή μία ναι,δύο όχι.

Επισκέπτης
Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές μπαίνω στο τριπάκι και γαμάω ψυχαναγκαστικά,για να μην αφήσω κάποια για καιρό και... στραβώσει,οπότε βγαίνει ζορισμένα και το μετανοιώνω... Το ιδανικό για την ηλικία μου είναι το μέρα-παρά μέρα ή μία ναι,δύο όχι.

Πρέπει να βάζεις πρόγραμμα πιστεύω. Ο στόχος σε κρατάει σε φόρμα. Και να μην αποδέχεσαι ότι μεγάλωσες.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.839
Πόντοι
26.096
Έτσι όπως το περιγράφεις είναι αυτό που κάνω μέχρι τώρα, το μέρα παρά μέρα. Ο κύκλος είναι 15-ήμερος. Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή - Κυριακή - Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο. Στο 4 φορές την εβδομάδα ο κύκλος είναι εβδομαδιαίος, π.χ. Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή - Κυριακή - Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή - Κυριακή.  Στο 4 φορές την εβδομάδα βγαίνει μία φορά παραπάνω το 15-ήμερο από ό,τι στο μέρα παρά μέρα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μάλλον για κλάματα είναι φίλε.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αυτά που γράφεις είναι η λογοτεχνική έκφραση της κλασικής μαρξιστικής θεωρίας,ότι μέσα από την ποσότητα προκύπτει η ποιότητα,πρέπει δηλαδή να υπάρξει αρχικά μια κρίσιμη μάζα για να προχωρήσει η διαδικασία σε ανώτερα στάδια εξέλιξης.

για μίλα μου λίγο γι'αυτό...

επαναλαμβάνω για να μην υπάρχουν παρερμηνείες :

στην αρχή (εφηβεία) έχει νόημα η ποσότητα γιατί είσαι νέος και έχεις καύλες...όσο μεγαλώνεις και είσαι πιο κοντά στο θάνατο τα χρόνια σου είναι περιορισμένα όπως και τα "βόλια" σου επίσης ...οπότε αντί να  σπαταλάς τα 10 εναπομείναντα γαμήσια σε τζούφιες οπές καλό είναι να κάνεις 10 γαμάτα όργια και να πεθάνεις έτσι χαρούμενος

κατά τ'άλλα φίλε μου picker όπως θα έλεγαν οι ψυχίατροι (που δεν τους έχω σε εκτίμηση καθώς είναι πιονια της κοινωνίας τους) είσαι φούλ στην ιδεοψυχαναγκαστική δ/χή
όχι τπτ άλλο αλλά δεν βγαίνει απόλαυση απο την ψυχαναγκαστική εκσπερμάτιση η οποία αποσκοπεί στο να μην νιώθεις μειονεκτικά σε σχέση με τους "σχεσάκηδες" τους οποίους ζηλεύεις και θέλεις να τους μοιάσεις...δλδ δεν είσαι εναντίον της πιρφορίας , είσαι πιρφόρος θέλεις πολύ να πιρφορίσεις, αλλά δεν σου βγαίνει και βρίσκεις υποκατάστατα στις πληρωμένες κορίνες...αν μη τι άλλο είσαι ειλικρινής και το παραδέχεσαι γι'αυτό και σε σέβομαι  ;)

Επισκέπτης
κατά τ'άλλα φίλε μου picker όπως θα έλεγαν οι ψυχίατροι (που δεν τους έχω σε εκτίμηση καθώς είναι πιονια της κοινωνίας τους) είσαι φούλ στην ιδεοψυχαναγκαστική δ/χή
όχι τπτ άλλο αλλά δεν βγαίνει απόλαυση απο την ψυχαναγκαστική εκσπερμάτιση η οποία αποσκοπεί στο να μην νιώθεις μειονεκτικά σε σχέση με τους "σχεσάκηδες" τους οποίους ζηλεύεις και θέλεις να τους μοιάσεις...δλδ δεν είσαι εναντίον της πιρφορίας , είσαι πιρφόρος θέλεις πολύ να πιρφορίσεις, αλλά δεν σου βγαίνει και βρίσκεις υποκατάστατα στις πληρωμένες κορίνες...αν μη τι άλλο είσαι ειλικρινής και το παραδέχεσαι γι'αυτό και σε σέβομαι  ;)

Κάνεις τεράστιο λάθος ότι δεν το απολαμβάνω. Νιώθω φανταστικά μετά από κάθε επιτυχημένη επαφή. Είναι τεράστια ικανοποίηση για μένα το να μπορώ να τελειώνω μέρα παρά μέρα μέσα σε γυναικείο κόλπο διατηρώντας μία νεανική σεξουαλική συχνότητα. Αντίθετα εσύ φαίνεσαι δυστυχισμένος γιατί ο ηδονισμός σου είναι μία υπερβολή που δεν σου εξασφαλίζει καμία ψυχική ισορροπία και μάλιστα δείχνεις να μην έχεις πλέον τη διάθεση ή και την ικανότητα για σεξ.

Επίσης δεν ζηλεύω καθόλου τους σχεσάκηδες, έχω βρει τον τρόπο και τους ρίχνω στα αυτιά. Όταν στα 70 τους αυτοί θα είναι γέροι κοιλαράδες και θα γαμάνε μία φορά το μήνα τη γριά τους, εγώ θα έχω πίσω μου μία πλούσια σεξουαλική ζωή, θα είμαι ακόμα σε φόρμα και θα γαμάω μέχρι την τελευταία μου στιγμή με την ίδια συχνότητα 20-χρονα θηλυκά.

Επισκέπτης
Όσον αφορά την αλλαγή που έλεγα να κάνω στο νόμο τελικά το παίρνω πίσω. Επιστρέφω στον αρχικό μου στόχο που είναι σεξ μέρα παρά μέρα για πάντα. Είναι πραγματικά η ιδανική συχνότητα που μπορεί να εφαρμοστεί από όλες τις ηλικίες. Δεν αφήνω λοιπόν ελεύθερη την επιλογή της συχνότητας αλλά την ορίζω αυστηρά στο μέρα παρά μέρα για πάντα, γιατί ο νόμος πρέπει να είναι νόμος.

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.839
Πόντοι
26.096
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Εκτός αν η γκόμενα είναι η Κορίνα, για την οποία ο κ. Picker ξημεροβραδυάζεται έξω από τον οικίσκο της και κλαψουρίζει στον κ. Θωμά εξιστορώντας ξανά και ξανά το πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της ...
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Λάθος, ο μήνας έχει 4,35 εβδομάδες. Είναι 170-180 ευρώ το μήνα, με την προϋπόθεση ότι θα τελειώνεις πάντα με το πρώτο δεκάρικο.
με την προϋποθεση οτι τηρεις ευλαβικα το νομο του πικερ να γαμας αυστηρα μερα παρα μερα σε πορδελλα και με την προυποθεση οτι γαμας μονο στα σαπια πορδελλα του μεταξιου, το χρονο θελεις 364 ημέρες / 2 (αφού γαμας μερα παρα μερα) = 182 γαμησια x 10 ευρω = 1.820 ευρω το χρονο
αμα θες πιο κυριλε γαμησακι του 20ευρου ειναι 182 x 20 = 3.640 ευρω το χρονο
τσαμπα πραμα σε συγκριση με το να εκανες 182 γαμησια το χρονο με κανονικη γκομενα  :dancing:

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
η Κορινα ειναι το αμορε?

Συνημμένα

• hqdefault.jpg
    hqdefault.jpg
    10,5 KB · Εμφανίσεις: 28

Επισκέπτης
Εκτός αν η γκόμενα είναι η Κορίνα, για την οποία ο κ. Picker ξημεροβραδυάζεται έξω από τον οικίσκο της και κλαψουρίζει στον κ. Θωμά εξιστορώντας ξανά και ξανά το πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της ...
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Έχω εξηγήσει άπειρες φορές ότι δεν δίνουμε καμία αξία στις γκόμενες που ΔΕΝ έχουμε γαμήσει. Το Κορινάκι το έχω ξεσκίσει 100 φορές και έτσι μπορώ να γίνω χαλί να με πατήσει.

Επίσης, κάθε φορά που κλαψουρίζω στον κύριο Θωμά έχω μόλις γαμήσει μία από τις άλλες κοπέλες του οίκου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom