The Third Man
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2015
- Like
- 132
- Πόντοι
- 6
Γι' αυτό και η μεγαλύτερη σχέση μου ήταν για ένα μήνα.
Αυτή πρέπει να δώσει συνέντευξη στα περιοδικά, "ήμουν ένα μήνα γκόμενα του Πίκερ" και έτσι .....
Καταλάβαινε Ελληνικά?
Γι' αυτό και η μεγαλύτερη σχέση μου ήταν για ένα μήνα.
Αυτή πρέπει να δώσει συνέντευξη στα περιοδικά, "ήμουν ένα μήνα γκόμενα του Πίκερ" και έτσι .....
Καταλάβαινε Ελληνικά?
Άρα ο κύκλος είναι οκταήμερος,κι όχι εβδομαδιαίος,πχ Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή-Κυριακή-Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο,κ.ο.κ.Εκτός και αν παραβείς τον νόμο για να κολλήσεις δύο μέρες μαζί στο τέλος της εβδομάδας,ώστε να διατηρηθεί ο εβδομαδιαίος κύκλος.Ο νόμος του Picker θα αλλάξει ελαφρά, είναι κάτι που το δουλεύω στο μυαλό μου από καιρό. Είναι οριστική μου απόφαση να αυξήσω τη σεξουαλική μου συχνότητα στις 4 φορές την εβδομάδα από τις 3,5 που είμαι τώρα. Αυτό που θα μείνει ανέπαφο είναι η αποφυγή της μαλακίας με κάθε τρόπο. Τη συχνότητα του σεξ θα είναι ελεύθερος ο καθένας να την επιλέγει ξεχωριστά ανάλογα με την ανάγκη του.
Άρα ο κύκλος είναι οκταήμερος,κι όχι εβδομαδιαίος,πχ Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή-Κυριακή-Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο,κ.ο.κ.Εκτός και αν παραβείς τον νόμο για να κολλήσεις δύο μέρες μαζί στο τέλος της εβδομάδας,ώστε να διατηρηθεί ο εβδομαδιαίος κύκλος.
Άρα ο κύκλος είναι οκταήμερος,κι όχι εβδομαδιαίος,πχ Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή-Κυριακή-Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο,κ.ο.κ.Εκτός και αν παραβείς τον νόμο για να κολλήσεις δύο μέρες μαζί στο τέλος της εβδομάδας,ώστε να διατηρηθεί ο εβδομαδιαίος κύκλος.
Στο Κυριακή-Δευτέρα γαμάς με κέφι ή ζορισμένα,για να μην χαλάσεις τη σειρά;
Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές μπαίνω στο τριπάκι και γαμάω ψυχαναγκαστικά,για να μην αφήσω κάποια για καιρό και... στραβώσει,οπότε βγαίνει ζορισμένα και το μετανοιώνω... Το ιδανικό για την ηλικία μου είναι το μέρα-παρά μέρα ή μία ναι,δύο όχι.
Έτσι όπως το περιγράφεις είναι αυτό που κάνω μέχρι τώρα, το μέρα παρά μέρα. Ο κύκλος είναι 15-ήμερος. Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή - Κυριακή - Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο. Στο 4 φορές την εβδομάδα ο κύκλος είναι εβδομαδιαίος, π.χ. Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή - Κυριακή - Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή - Κυριακή. Στο 4 φορές την εβδομάδα βγαίνει μία φορά παραπάνω το 15-ήμερο από ό,τι στο μέρα παρά μέρα.
Αυτά που γράφεις είναι η λογοτεχνική έκφραση της κλασικής μαρξιστικής θεωρίας,ότι μέσα από την ποσότητα προκύπτει η ποιότητα,πρέπει δηλαδή να υπάρξει αρχικά μια κρίσιμη μάζα για να προχωρήσει η διαδικασία σε ανώτερα στάδια εξέλιξης.
κατά τ'άλλα φίλε μου picker όπως θα έλεγαν οι ψυχίατροι (που δεν τους έχω σε εκτίμηση καθώς είναι πιονια της κοινωνίας τους) είσαι φούλ στην ιδεοψυχαναγκαστική δ/χή
όχι τπτ άλλο αλλά δεν βγαίνει απόλαυση απο την ψυχαναγκαστική εκσπερμάτιση η οποία αποσκοπεί στο να μην νιώθεις μειονεκτικά σε σχέση με τους "σχεσάκηδες" τους οποίους ζηλεύεις και θέλεις να τους μοιάσεις...δλδ δεν είσαι εναντίον της πιρφορίας , είσαι πιρφόρος θέλεις πολύ να πιρφορίσεις, αλλά δεν σου βγαίνει και βρίσκεις υποκατάστατα στις πληρωμένες κορίνες...αν μη τι άλλο είσαι ειλικρινής και το παραδέχεσαι γι'αυτό και σε σέβομαι ;)
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Είδα πάλι απόψε το Κορινάκι. Με είδε κι αυτή με την άκρη του ματιού της. Δεν με έβρισε γιατί είχε κόσμο. Την αγαπώ πολύ.
με την προϋποθεση οτι τηρεις ευλαβικα το νομο του πικερ να γαμας αυστηρα μερα παρα μερα σε πορδελλα και με την προυποθεση οτι γαμας μονο στα σαπια πορδελλα του μεταξιου, το χρονο θελεις 364 ημέρες / 2 (αφού γαμας μερα παρα μερα) = 182 γαμησια x 10 ευρω = 1.820 ευρω το χρονοΛάθος, ο μήνας έχει 4,35 εβδομάδες. Είναι 170-180 ευρώ το μήνα, με την προϋπόθεση ότι θα τελειώνεις πάντα με το πρώτο δεκάρικο.
Εκτός αν η γκόμενα είναι η Κορίνα, για την οποία ο κ. Picker ξημεροβραδυάζεται έξω από τον οικίσκο της και κλαψουρίζει στον κ. Θωμά εξιστορώντας ξανά και ξανά το πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της ...