Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686
φαίνεται να είναι πιο ηδονιστικό ...όχι η ψαχαναγκαστική τακτική εκσπερμάτιση αμφιβόλου απόλαυσης ...αλλά η δημιουργία ηδονισμού στις πεπερασμένες και περιορισμένες
στιγμές μας μέχρι την αποσύνθεση...

...όταν ήμασταν 16χρονών το ζητούμενο ήταν σίγουρα ποσοτικό...αλλά όσο βαδίζουμε προς το τέλος της ζωής μας , νομίζω ότι είναι πιο ωφέλιμο να κρατήσουμε δυνάμεις να μην τις σπαταλάμε απο δώ και απο κεί ,να δημιουργήσουμε 10-20 καλά όργια και μετά να πεθάνουμε
Αυτά που γράφεις είναι η λογοτεχνική έκφραση της κλασικής μαρξιστικής θεωρίας,ότι μέσα από την ποσότητα προκύπτει η ποιότητα,πρέπει δηλαδή να υπάρξει αρχικά μια κρίσιμη μάζα για να προχωρήσει η διαδικασία σε ανώτερα στάδια εξέλιξης.

Επισκέπτης
Ο νόμος του Picker θα αλλάξει ελαφρά, είναι κάτι που το δουλεύω στο μυαλό μου από καιρό. Είναι οριστική μου απόφαση να αυξήσω τη σεξουαλική μου συχνότητα στις 4 φορές την εβδομάδα από τις 3,5 που είμαι τώρα. Αυτό που θα μείνει ανέπαφο είναι η αποφυγή της μαλακίας με κάθε τρόπο. Τη συχνότητα του σεξ θα είναι ελεύθερος ο καθένας να την επιλέγει ξεχωριστά ανάλογα με την ανάγκη του.

Επισκέπτης
...όταν ήμασταν 16χρονών το ζητούμενο ήταν σίγουρα ποσοτικό...αλλά όσο βαδίζουμε προς το τέλος της ζωής μας , νομίζω ότι είναι πιο ωφέλιμο να κρατήσουμε δυνάμεις να μην τις σπαταλάμε απο δώ και απο κεί ,να δημιουργήσουμε 10-20 καλά όργια και μετά να πεθάνουμε

Υποχωρείς μου φαίνεται. Το θέμα είναι να γαμάς τακτικά και να μη μαλακίζεσαι ποτέ. Πραγματικός άντρας είναι αυτός που χύνει πάντα με επαφή κυριαρχώντας στο ασθενές φύλο και δεν αναγκάζεται ούτε μία φορά και για κανένα βρωμόμουνο να παίξει το πουλί του.

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Υποχωρείς μου φαίνεται. Το θέμα είναι να γαμάς τακτικά και να μη μαλακίζεσαι ποτέ. Πραγματικός άντρας είναι αυτός που χύνει πάντα με επαφή κυριαρχώντας στο ασθενές φύλο και δεν αναγκάζεται ούτε μία φορά και για κανένα βρωμόμουνο να παίξει το πουλί του.

Το να βάλεις μια γκόμενα να στην παίξει επιτρέπεται?  :think:

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Πρέπει να προσθέσεις και αυτό που έλεγες παλιά, ο πραγματικός άνδρας ακόμα και τον κώλο του πουλάει για να βρει λεφτά να γαμήσει. :S

Επισκέπτης
Πρέπει να προσθέσεις και αυτό που έλεγες παλιά, ο πραγματικός άνδρας ακόμα και τον κώλο του πουλάει για να βρει λεφτά να γαμήσει. :S

Θα δω πώς θα το θέσω αυτό τύπε, είναι ένα ζήτημα. Δίνουμε και τον κώλο μας στην τελική αν δεν έχουμε λεφτά, δεν μας νοιάζει να ξεφτιλιστούμε στους άλλους άντρες. Το θέμα είναι να νιώθουμε πάντα υπερήφανοι απέναντι στα βρωμόμουνα και να μη μας τη βγαίνει κανένας σχεσάκιας ότι γαμάει περισσότερο από εμάς.

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Θα δω πώς θα το θέσω αυτό τύπε, είναι ένα ζήτημα. Δίνουμε και τον κώλο μας στην τελική αν δεν έχουμε λεφτά, δεν μας νοιάζει να ξεφτιλιστούμε στους άλλους άντρες. Το θέμα είναι να νιώθουμε πάντα υπερήφανοι απέναντι στα βρωμόμουνα και να μη μας τη βγαίνει κανένας σχεσάκιας ότι γαμάει περισσότερο από εμάς.

Ο πραγματικός άνδρας δηλαδή τρώει ψωλές?  :think:

Μονο εσύ και ο Λέγκολας τα λέτε αυτά εδώ μέσα.  :grin:

Επισκέπτης
Ο πραγματικός άνδρας δηλαδή τρώει ψωλές?  :think:

Μονο εσύ και ο Λέγκολας τα λέτε αυτά εδώ μέσα.  :grin:

Μερικοί εδώ μέσα είστε μικροί για να καταλάβετε τη φιλοσοφία του Picker. Εγώ είμαι αρχαίος Έλληνας. Δεν έχω χριστιανικά ήθη.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.115
Πόντοι
41.129
Ο νόμος του Picker θα αλλάξει ελαφρά, είναι κάτι που το δουλεύω στο μυαλό μου από καιρό. Είναι οριστική μου απόφαση να αυξήσω τη σεξουαλική μου συχνότητα στις 4 φορές την εβδομάδα από τις 3,5 που είμαι τώρα. Αυτό που θα μείνει ανέπαφο είναι η αποφυγή της μαλακίας με κάθε τρόπο. Τη συχνότητα του σεξ θα είναι ελεύθερος ο καθένας να την επιλέγει ξεχωριστά ανάλογα με την ανάγκη του.

βλεπω σε αυτή σου την αποφαση την ολοκληρωτικη αποδοχή ότι το πεος ο αντρας το εχει μονο για να γαμαει και να το πιανει μονο όταν θελει να κατουρησει
οποιαδήποτε άλλη ασχολια μαζι Του είναι βλασφημια. συμφωνω μαζι σου ωστόσο 4χ10χ4=160ε

giorgos doul

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τώρα που το σκέφτομαι δεν έχεις και άδικο picker :pipa3:

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Μερικοί εδώ μέσα είστε μικροί για να καταλάβετε τη φιλοσοφία του Picker. Εγώ είμαι αρχαίος Έλληνας. Δεν έχω χριστιανικά ήθη.

Κάτι τέτοια λες και τρέχουν τα μουνιά από πίσω σου ...

Αλήθεια αν στην έπεφτε κανένα μουνάκι τι θα έκανες?

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Θα το εκτιμούσα και αν μου άρεσε θα τα έφτιαχνα μαζί της και θα είχα μία ειλικρινή μονογαμική σχέση μέχρι να τη βαρεθώ.

Και θα της έλεγες ότι "πάω  τρεις φορες την βδομάδα σε μπουρδέλο" ?
Αν πήγαινε μια βδομάδα για δουλειά στην Θεσσαλονίκη θα της έλεγες ότι την βδομάδα που θα λείπει θα γαμάς σε μπουρδέλα?

Υπάρχουν άρθρα του νόμου που κάνουν την σχέση αδύνατη φίλε.  ;)

Επισκέπτης
Και θα της έλεγες ότι "πάω  τρεις φορες την βδομάδα σε μπουρδέλο" ?
Αν πήγαινε μια βδομάδα για δουλειά στην Θεσσαλονίκη θα της έλεγες ότι την βδομάδα που θα λείπει θα γαμάς σε μπουρδέλα?

Υπάρχουν άρθρα του νόμου που κάνουν την σχέση αδύνατη φίλε.  ;)

Πάλι καλά που το κατάλαβες το τελευταίο. Γι' αυτό και η μεγαλύτερη σχέση μου ήταν για ένα μήνα.  :grin:

Εννοείται πως όταν αποφασίζεις να κάνεις σχέση με κάποιον είσαστε ΕΝΑ. Απαγορεύεται να φύγεις για μία εβδομάδα μακριά του. Εκτός βέβαια και αν δεχτείς τον καιρό που θα λείπεις ο σύντροφός σου να καλύπτει τις ανάγκες του με κάποιον άλλο σεξουαλικό παρτενέρ. Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι πως θα ήμουν απόλυτα ειλικρινής μαζί της.

Επίσης, το πρώτο πράγμα που λέω στις γυναίκες που γνωρίζω είναι ότι γαμάω στα μπουρδέλα μέρα παρά μέρα.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.115
Πόντοι
41.129
Πάλι καλά που το κατάλαβες το τελευταίο. Γι' αυτό και η μεγαλύτερη σχέση μου ήταν για ένα μήνα.  :grin:

Εννοείται πως όταν αποφασίζεις να κάνεις σχέση με κάποιον είσαστε ΕΝΑ. Απαγορεύεται να φύγεις για μία εβδομάδα μακριά του. Εκτός βέβαια και αν δεχτείς τον καιρό που θα λείπεις ο σύντροφός σου να καλύπτει τις ανάγκες του με κάποιον άλλο σεξουαλικό παρτενέρ. Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι πως θα ήμουν απόλυτα ειλικρινής μαζί της.

piker αν η υποψηφια κοπελα δουλευει σε κανονικη δουλεια ξεχνα το σεξ μαζι της 4 φορες την εβδομαδα, κανα σαββατοβραδο και αμα.

Επισκέπτης
piker αν η υποψηφια κοπελα δουλευει σε κανονικη δουλεια ξεχνα το σεξ μαζι της 4 φορες την εβδομαδα, κανα σαββατοβραδο και αμα.

Επειδή λοιπόν εγώ δεν μπορώ τόσο λίγο και επειδή δεν μου αρέσει να την κοροϊδεύω, μπουρδέλα 4 φορές την εβδομάδα για πάντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom