Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
O Λαδάκης προφανώς έχει απωθημένο με το σεξ γι' αυτό ονειρεύεται να το κάνει 3 φορές τη μέρα. Αν το κάνεις μέρα παρά μέρα σταθερά θα σου φαίνεται αρκετό και δεν θα θες παραπάνω. Αυτό ισχύει για το μέσο όρο των αντρών. Βέβαια υπάρχουν κι εξαιρέσεις.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686
Δεν μπορώ πάνω από μία φορά ανά δύο μέρες. Δεν μου σηκώνεται. Θέλω το χρόνο μου.

Ρε φίλε, οι περισσότεροι μπουρδελιάρηδες εδώ, αν
είχαν λεφτά θα γάμαγαν 3 φορές την ημέρα.

Αν θέλεις, μπορεί να βρεθούμε να δεις που θα γαμήσω
τη Ρενάτα, την Αννα και άλλη μια , σε ένα απόγευμα !  :rockon:

Θα το κάνω, για το στοίχημα.

Επισκέπτης
Ρε φίλε, οι περισσότεροι μπουρδελιάρηδες εδώ, αν
είχαν λεφτά θα γάμαγαν 3 φορές την ημέρα.

Αν θέλεις, μπορεί να βρεθούμε να δεις που θα γαμήσω
τη Ρενάτα, την Αννα και άλλη μια , σε ένα απόγευμα !  :rockon:

Θα το κάνω, για το στοίχημα.

Οι επιστημονικές έρευνες σε διαψεύδουν. Ο μέσος 18-χρονος εκσπερματίζει 4 φορές την εβδομάδα και ο μέσος 29-χρονος 3,5 φορές την εβδομάδα. Μέρα παρά μέρα είναι λοιπόν ο μέσος όρος εκσπερμάτισης ενός 29-χρονου άντρα. Κι εγώ προτείνω αυτή τη συχνότητα σεξ από τα 15 ως τα... 95. Σου φαίνεται λίγο;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686

Πίκερ, οι μπουρδελιάρηδες ΔΕΝ ανήκουν στο μέσο όρο.

Γιατί θέλεις να ανήκεις στο μέσο όρο ;

Για πες μου τώρα, η Χριστίνα η φίλη της Αννας Κου,
που δούλευε στη Λεωνίδου 28, ξέρεις που είναι ;

Αν ξέρεις, θα προσευχηθώ να σε καψουρευτει η Κορίνα ! :rockon:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Οι επιστημονικές έρευνες σε διαψεύδουν. Ο μέσος 18-χρονος εκσπερματίζει 4 φορές την εβδομάδα και ο μέσος 29-χρονος 3,5 φορές την εβδομάδα. Μέρα παρά μέρα είναι λοιπόν ο μέσος όρος εκσπερμάτισης ενός 29-χρονου άντρα. Κι εγώ προτείνω αυτή τη συχνότητα σεξ από τα 15 ως τα... 95. Σου φαίνεται λίγο;

Τι έρευνες είναι αυτές ρε τύπε; Εγώ μια μαλακία θα τη βαρέσω το βράδυ πριν πάω για νάνι, βάλε και 2-3 μέρες τη βδομάδα (συνήθως ΠΣΚ) που θα είμαι με γκόμενα ή θα κάνω μπορδελοτούρ, μιλάμε για χαλαρά 12+ την εβδομάδα...

Ειδικά αυτο με τις 4 την εβδομάδα για το 18άρη δεν παίζει με την καμία, εγώ όταν ήμουν 18 τις 4 τις είχα βαρέσει μέχρι το μεσημέρι  :grin:

Επισκέπτης
Τι έρευνες είναι αυτές ρε τύπε; Εγώ μια μαλακία θα τη βαρέσω το βράδυ πριν πάω για νάνι, βάλε και 2-3 μέρες τη βδομάδα (συνήθως ΠΣΚ) που θα είμαι με γκόμενα ή θα κάνω μπορδελοτούρ, μιλάμε για χαλαρά 12+ την εβδομάδα...

Ειδικά αυτο με τις 4 την εβδομάδα για το 18άρη δεν παίζει με την καμία, εγώ όταν ήμουν 18 τις 4 τις είχα βαρέσει μέχρι το μεσημέρι  :grin:

Είπαμε τύπε, εσύ κι ο Λαδάκης είστε φαινόμενα. Ρίξε μια ματιά στις κριτικές για τις πουτάνες να δεις πόσοι φεύγουν άχυστοι. Γιατί νομίζεις ότι συμβαίνει αυτό; Πολύ απλά, γιατί τα παιδιά βαράνε συνέχεια μαλακίες και δεν μπορούν να λειτουργήσουν όταν πρέπει. Εγώ έχω στα μπουρδέλα 182-183 επιτυχίες το χρόνο και ελάχιστες αποτυχίες, γιατί γαμάω μέρα παρά μέρα και δεν μαλακίζομαι ποτέ.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686
Ωπα ! Τώρα εξηγείται γιατι υποστηρίζεις το μέρα παρά μέρα μπουρδελάκι
και να μην τον παίζει κανείς ενδιάμεσα .

Ο στόχος σου είναι να χύσεις την πουτάνα που πλήρωσες,
ενώ αν τον έχεις παίξει ή γαμήσει την προηγούμενη,
μπορεί να μην χύσεις, αν η πουτάνα είναι έπιπλο ή φερεται άσχημα.
Αρα ο στόχος σου είναι να μην φύγεις άχυστος, ενώ έδωσες 10 ευρώ !

Δεκαρολόγεεεεεεεεεεεεεεεεεε ! :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε μαλάκα, γαμάμε για ευχαρίστηση, δεν γαμάμε
και χύνουμε, από...καθήκον!  :2funny:
Ψυχαναγκασμό το έχεις κάνει το γαμήσι

Πρόσεξε , διότι κινδυνεύεις να πέσεις σε κατάθλιψη,
ή ο ψυχαναγκασμός να γυρίσει σε παράνοια .

Ρε Πικερ, στριμωχνεις τον εαυτό σου χωρίς λόγο.

Επισκέπτης
Ωπα ! Τώρα εξηγείται γιατι υποστηρίζεις το μέρα παρά μέρα μπουρδελάκι
και να μην τον παίζει κανείς ενδιάμεσα .

Ο στόχος σου είναι να χύσεις την πουτάνα που πλήρωσες,
ενώ αν τον έχεις παίξει ή γαμήσει την προηγούμενη,
μπορεί να μην χύσεις, αν η πουτάνα είναι έπιπλο ή φερεται άσχημα.
Αρα ο στόχος σου είναι να μην φύγεις άχυστος, ενώ έδωσες 10 ευρώ !

Εννοείται ρε τύπε ότι αυτός είναι ο στόχος μου. Είναι μαγκιά να μπορείς να χύνεις 15 φορές το μήνα πάντα γαμώντας το μουνί και αυτό να σου στοιχίζει μόνο 150 ευρώ. Αλλά για να το κάνεις αυτό με επιτυχία πρέπει να μη μαλακίζεσαι ποτέ.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Μα δεν είμαι για σχέση, το ξέρω. Είμαι φαλλοκράτης και μισογύνης. Αν έκανα κόρη θα της έλεγα να γίνει πουτάνα. Καταρχήν για να κάνω σχέση πρέπει να με πλησιάσει η γυναίκα, είμαι πολύ περήφανος για να δείξω ότι εγώ την έχω ανάγκη. Γι' αυτό και το πρώτο πράγμα που λέω στις γυναίκες που γνωρίζω είναι ότι είμαι καλυμμένος από σεξ γαμώντας μέρα παρά μέρα στα μπουρδέλα. Αν λοιπόν το παρακάμψει αυτό και μου ζητήσει να τα φτιάξουμε εγώ θα το εκτιμήσω, από εκεί και πέρα όμως θα της ζητήσω να μου κάθεται με την ίδια συχνότητα - μέρα παρά μέρα - για πάντα. Αν συμφωνήσει και σε αυτό και δεν τη βαρεθώ, τότε μπορεί να μείνω μαζί της για πάντα. Αν τώρα τη βαρεθώ και αναγκαστώ κάποια στιγμή να πάω με άλλη, θα πάω και θα της το πω μόνος μου την επόμενη κιόλας στιγμή. Τη γυναίκα τη θεωρώ κατώτερη αλλά τη σέβομαι περισσότερο από εκείνους που τη θεωρούν ίση, γι' αυτό και δεν θα την κορόιδευα ποτέ.
τυπε μεσα στη γενικοτερη μαλακια σου εγραψες και δυο κουβεντες με πολυ νοημα
πολυ μπροστα τα συγκεκριμενα 2 αποσπασματα
:hi:

denexwonoma

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Πίκερ, οι μπουρδελιάρηδες ΔΕΝ ανήκουν στο μέσο όρο.

Γιατί θέλεις να ανήκεις στο μέσο όρο ;

Για πες μου τώρα, η Χριστίνα η φίλη της Αννας Κου,
που δούλευε στη Λεωνίδου 28, ξέρεις που είναι ;

Αν ξέρεις, θα προσευχηθώ να σε καψουρευτει η Κορίνα ! :rockon:
φωκαιας 27 πανω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom