Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ελπίζω να μην εννοείς την Κορίνα. Εννοώ ότι δεν παρακαλάω ποτέ γυναίκες που ΔΕΝ έχω ήδη υποτάξει με σεξ.

...καλά πάλι ας μη λέμε μεγάλα λόγια , για υποταγές στο μετάξι...

και στην τελική ρε picker το να παρακαλάμε κορίνες δεν μου φαίνεται και πολύ περήφανη συμπεριφορά...

Εννοείται ότι πάω από ανάγκη. Τα μπουρδέλα είναι πρωτίστως για τους μοναχικούς άντρες.

επειδή δεν σου κάθεται η μαρία ή επειδή αφού σου κάτσει φεύγει

έτσι δεν είναι ?

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.998
Πόντοι
3.091
Ελπίζω να μην εννοείς την Κορίνα. Εννοώ ότι δεν παρακαλάω ποτέ γυναίκες που ΔΕΝ έχω ήδη υποτάξει με σεξ.

Χρησιμοποιείς το σεξ για να υποτάξεις τις γυναίκες;

Αυτό είναι το νόημα του να γαμάς αντί να μαλακίζεσαι. Αλλιώς δεν θα υπήρχε νόημα να γαμάμε.

Τότε μάλλον θα πρέπει να επανεξετάσεις τον τρόπο με τον οποίο κάνεις σεξ, αφού σκοπός σου είναι να την υποτάξεις, ώστε να σου κάτσει για σχέση και να μην δυσκολεύεσαι.

Επισκέπτης
Το έχω καταλάβει ότι εσύ φοράς παντελόνια, το έχεις γράψει πολλές φορές και μην ανησυχείς τόσο: για να τα φοράς, σημαίνει σίγουρα ότι είσαι "άντρας". Είπες ότι δυσκολεύεσαι; Αυτό σημαίνει ότι προσπαθείς, άρα το θέλεις. Αντίφαση.

Όχι, δεν σημαίνει αυτό. Όταν λες π.χ. ότι δυσκολεύεσαι να προσαρμοστείς σε αυτή την κοινωνία δεν σημαίνει και ότι το θέλεις. Παρόλα αυτά δεν είμαι αρνητικός στη σχέση. Μου είναι όμως πάρα πολύ δύσκολο να κάνω σχέση γιατί δεν ακολουθώ και δεν θέλω να ακολουθήσω τους υποκριτικούς τρόπους προσέγγισης και επαφής που απαιτούνται για κάτι τέτοιο.

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.998
Πόντοι
3.091
Όχι, δεν σημαίνει αυτό. Όταν λες π.χ. ότι δυσκολεύεσαι να προσαρμοστείς σε αυτή την κοινωνία δεν σημαίνει και ότι το θέλεις. Παρόλα αυτά δεν είμαι αρνητικός στη σχέση. Μου είναι όμως πάρα πολύ δύσκολο να κάνω σχέση γιατί δεν ακολουθώ και δεν θέλω να ακολουθήσω τους υποκριτικούς τρόπους προσέγγισης και επαφής που απαιτούνται για κάτι τέτοιο.

Μα για να λες ότι δυσκολεύεσαι, το θέλεις, φίλε μου και απ' ότι φαίνεται το θέλεις πολύ. Δεν χρειάζεται να κρύβεσαι. Αν παραδέχεσαι τα πραγματικά δεδομένα, τότε θα μπορέσουμε να το αναλύσουμε και να βρούμε την άκρη, αν και αμφιβάλλω για το κατά πόσο θα είμαστε επιτυχείς, διότι δεν σε βλέπω έτοιμο ακόμα.

Επισκέπτης
...καλά πάλι ας μη λέμε μεγάλα λόγια , για υποταγές στο μετάξι...

και στην τελική ρε picker το να παρακαλάμε κορίνες δεν μου φαίνεται και πολύ περήφανη συμπεριφορά...

επειδή δεν σου κάθεται η μαρία ή επειδή αφού σου κάτσει φεύγει

έτσι δεν είναι ?

Όσον αφορά το πρώτο, δεν έχεις καταλάβει ακόμα πόση αξία δίνω στις πουτάνες. Τις πουτάνες τις λατρεύω γι' αυτό που κάνουν. Μου αρέσει να δίνω αξία στις πουτάνες και να απαξιώνω τις γκόμενες. Επίσης, το Κορινάκι από τη μία το παρακαλάω και από την άλλη πάω και γαμάω τις φίλες της, όπως έκανα και σήμερα με τη Γκαμπριέλα.

Όσο για το δεύτερο, φυσικά αν ήταν τόσο εύκολο να λες στις γκόμενες ότι θες να τις γαμήσεις και σου κάθονταν με τη μία δεν θα υπήρχε λόγος να υπάρχουν οι πουτάνες. Επειδή όμως εγώ μόνο έτσι θα το ήθελα και επειδή απαξιώ να ασχοληθώ περισσότερο με τις γκόμενες προκειμένου να μου κάτσουν, οι πουτάνες αποτελούν για μένα μονόδρομο.

Επισκέπτης
Μα για να λες ότι δυσκολεύεσαι, το θέλεις, φίλε μου και απ' ότι φαίνεται το θέλεις πολύ. Δεν χρειάζεται να κρύβεσαι. Αν παραδέχεσαι τα πραγματικά δεδομένα, τότε θα μπορέσουμε να το αναλύσουμε και να βρούμε την άκρη, αν και αμφιβάλλω για το κατά πόσο θα είμαστε επιτυχείς, διότι δεν σε βλέπω έτοιμο ακόμα.

Έχω απαντήσει φίλε. Αν διαβάσεις καλύτερα αυτά που έγραψα θα καταλάβεις.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Άτοπο ερώτημα. Αν ήμουν σε μια περιοχή που δεν είχε μπουρδέλα το πιο πιθανό είναι να κατέληγα στη φυλακή μετά από κάποιο βιασμό. Σου ξαναλέω ότι είμαι πολύ ειλικρινές άτομο που δεν παρακαλάει τις γυναίκες να του κάτσουν και επίσης δεν είμαι μαλάκας.
Ασε τις μαλακιες.Με την Κορίνα εσυ τα εγραφες!!!

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.998
Πόντοι
3.091
Έχω απαντήσει φίλε. Αν διαβάσεις καλύτερα αυτά που έγραψα θα καταλάβεις.

Παρατηρώ ότι απαξιώνεις τις γυναίκες, σχεδόν θα έλεγα τις βρίζεις. Ωστόσο αναζητάς την "ιδανική" σχέση, την οποία θα τολμούσα να πω ότι θα δυσκολευτείς πολύ να πετύχεις, διότι υπάρχουν συγκρούσεις στο μυαλό σου και στις επιθυμίες σου. Θα ήθελες να μου πεις, τι αναμένεις από μια ιδανική σχέση, η οποία θα σε έκανε να απαρνηθείς τις πόρνες;

Επισκέπτης
Παρατηρώ ότι απαξιώνεις τις γυναίκες, σχεδόν θα έλεγα τις βρίζεις. Ωστόσο αναζητάς την "ιδανική" σχέση, την οποία θα τολμούσα να πω ότι θα δυσκολευτείς πολύ να πετύχεις, διότι υπάρχουν συγκρούσεις στο μυαλό σου και στις επιθυμίες σου. Θα ήθελες να μου πεις, τι αναμένεις από μια ιδανική σχέση, η οποία θα σε έκανε να απαρνηθείς τις πόρνες;

Μα δεν είμαι για σχέση, το ξέρω. Είμαι φαλλοκράτης και μισογύνης. Αν έκανα κόρη θα της έλεγα να γίνει πουτάνα. Καταρχήν για να κάνω σχέση πρέπει να με πλησιάσει η γυναίκα, είμαι πολύ περήφανος για να δείξω ότι εγώ την έχω ανάγκη. Γι' αυτό και το πρώτο πράγμα που λέω στις γυναίκες που γνωρίζω είναι ότι είμαι καλυμμένος από σεξ γαμώντας μέρα παρά μέρα στα μπουρδέλα. Αν λοιπόν το παρακάμψει αυτό και μου ζητήσει να τα φτιάξουμε εγώ θα το εκτιμήσω, από εκεί και πέρα όμως θα της ζητήσω να μου κάθεται με την ίδια συχνότητα - μέρα παρά μέρα - για πάντα. Αν συμφωνήσει και σε αυτό και δεν τη βαρεθώ, τότε μπορεί να μείνω μαζί της για πάντα. Αν τώρα τη βαρεθώ και αναγκαστώ κάποια στιγμή να πάω με άλλη, θα πάω και θα της το πω μόνος μου την επόμενη κιόλας στιγμή. Τη γυναίκα τη θεωρώ κατώτερη αλλά τη σέβομαι περισσότερο από εκείνους που τη θεωρούν ίση, γι' αυτό και δεν θα την κορόιδευα ποτέ.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686
Οφείλω να παραδεχτώ ότι ο νόμος σου,παρόλον τον δογματισμό και τη μονολιθικότητα που τον διέπει,είναι απολύτως καθαρός από ηθικές παρερμηνείες,οπότε μάλλον είσαι ο μόνος που τον ακολουθεί εκ πεποιθήσεως... (Προσωπικά τον ακολουθώ με βάση το "ουδέν μονιμότερον του προσωρινού...")

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μηπως η ευκολια του να γαμας με 10€ σε εχει κανει ανικανο για σχεση;Το εχεις σκεφτεί αυτό;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Όσον αφορά το πρώτο, δεν έχεις καταλάβει ακόμα πόση αξία δίνω στις πουτάνες. Τις πουτάνες τις λατρεύω γι' αυτό που κάνουν. Μου αρέσει να δίνω αξία στις πουτάνες και να απαξιώνω τις γκόμενες. Επίσης, το Κορινάκι από τη μία το παρακαλάω και από την άλλη πάω και γαμάω τις φίλες της, όπως έκανα και σήμερα με τη Γκαμπριέλα.

Όσο για το δεύτερο, φυσικά αν ήταν τόσο εύκολο να λες στις γκόμενες ότι θες να τις γαμήσεις και σου κάθονταν με τη μία δεν θα υπήρχε λόγος να υπάρχουν οι πουτάνες. Επειδή όμως εγώ μόνο έτσι θα το ήθελα και επειδή απαξιώ να ασχοληθώ περισσότερο με τις γκόμενες προκειμένου να μου κάτσουν, οι πουτάνες αποτελούν για μένα μονόδρομο.
α) και γώ τις λατρεύω , αλλά δεν θα παρακάλαγα ποτέ καμμία , σίγουρα έχουν υπάρξει συναισθηματικά ψιλοατυχήματα με κάποιες , αλλά ουδέποτε τις είδα ως κάτι άλλο εκτός απο (πολύτιμα) αντικείμενα ηδονισμού (με την καλή έννοια) τα οποία μου έχουν χαρίσει δυνατές στιγμές ...

β) σίγουρα είναι αδύνατο να έχεις στην καθωσπρέπει κοινωνία : κατά βούληση τακτική πρόσβαση-απεμπλοκή ...οπότε αναγκάζεσαι να πάς μετάξι... όμως η ένστασή μου είναι ότι η ποιότητα του γαμησιού πολλές φορές είναι κατώτερη με το να γαμάς που και πού και καμιά γκόμενα απέξω... υπάρχει αυτό που λένε "κορεσμός" και "αντοχή" ...για μεγάλο διάστημα έκανα γαμησάρες  τακτικά με 2 διαφορετικές γυναίκες τη φορά...αλλά και πάλι δεν απέφυγα τον "κορεσμό"...οπότε είμαι υπέρ της εναλλαγής και στα αντικείμενα αλλά και στον τύπο του σέξ που κάνεις ...

Επισκέπτης
Μηπως η ευκολια του να γαμας με 10€ σε εχει κανει ανικανο για σχεση;Το εχεις σκεφτεί αυτό;

Ισχύει. Βαριέμαι αφάνταστα να προσπαθήσω για κάτι το οποίο σύντομα θα βαρεθώ όταν ξέρω ότι αύριο θα πάω πάλι να γαμήσω.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
...κοιμάμαι λίγο γιατί έχει στριπορνιακή ολονυχτία

το τραγούδι της ημέρας :

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686
Αν λοιπόν το παρακάμψει αυτό και μου ζητήσει να τα φτιάξουμε εγώ θα το εκτιμήσω, από εκεί και πέρα όμως θα της ζητήσω να μου κάθεται με την ίδια συχνότητα - μέρα παρά μέρα - για πάντα.

Πικερ , το μέρα παρά μέρα ,είναι για οικονομικούς λόγους.

Αν κερδίσουμε το στοίχημα, θα μπορούμε και 3 φορές την ημέρα !  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom