Επισκέπτης
Χρησιμοποιείς το σεξ για να υποτάξεις τις γυναίκες;
Αυτό είναι το νόημα του να γαμάς αντί να μαλακίζεσαι. Αλλιώς δεν θα υπήρχε νόημα να γαμάμε.
Ασε τις μαλακιες.Με την Κορίνα εσυ τα εγραφες!!!
Ελπίζω να μην εννοείς την Κορίνα. Εννοώ ότι δεν παρακαλάω ποτέ γυναίκες που ΔΕΝ έχω ήδη υποτάξει με σεξ.
Εννοείται ότι πάω από ανάγκη. Τα μπουρδέλα είναι πρωτίστως για τους μοναχικούς άντρες.
Ελπίζω να μην εννοείς την Κορίνα. Εννοώ ότι δεν παρακαλάω ποτέ γυναίκες που ΔΕΝ έχω ήδη υποτάξει με σεξ.
Αυτό είναι το νόημα του να γαμάς αντί να μαλακίζεσαι. Αλλιώς δεν θα υπήρχε νόημα να γαμάμε.
Το έχω καταλάβει ότι εσύ φοράς παντελόνια, το έχεις γράψει πολλές φορές και μην ανησυχείς τόσο: για να τα φοράς, σημαίνει σίγουρα ότι είσαι "άντρας". Είπες ότι δυσκολεύεσαι; Αυτό σημαίνει ότι προσπαθείς, άρα το θέλεις. Αντίφαση.
Όχι, δεν σημαίνει αυτό. Όταν λες π.χ. ότι δυσκολεύεσαι να προσαρμοστείς σε αυτή την κοινωνία δεν σημαίνει και ότι το θέλεις. Παρόλα αυτά δεν είμαι αρνητικός στη σχέση. Μου είναι όμως πάρα πολύ δύσκολο να κάνω σχέση γιατί δεν ακολουθώ και δεν θέλω να ακολουθήσω τους υποκριτικούς τρόπους προσέγγισης και επαφής που απαιτούνται για κάτι τέτοιο.
...καλά πάλι ας μη λέμε μεγάλα λόγια , για υποταγές στο μετάξι...
και στην τελική ρε picker το να παρακαλάμε κορίνες δεν μου φαίνεται και πολύ περήφανη συμπεριφορά...
επειδή δεν σου κάθεται η μαρία ή επειδή αφού σου κάτσει φεύγει
έτσι δεν είναι ?
Μα για να λες ότι δυσκολεύεσαι, το θέλεις, φίλε μου και απ' ότι φαίνεται το θέλεις πολύ. Δεν χρειάζεται να κρύβεσαι. Αν παραδέχεσαι τα πραγματικά δεδομένα, τότε θα μπορέσουμε να το αναλύσουμε και να βρούμε την άκρη, αν και αμφιβάλλω για το κατά πόσο θα είμαστε επιτυχείς, διότι δεν σε βλέπω έτοιμο ακόμα.
Ασε τις μαλακιες.Με την Κορίνα εσυ τα εγραφες!!!Άτοπο ερώτημα. Αν ήμουν σε μια περιοχή που δεν είχε μπουρδέλα το πιο πιθανό είναι να κατέληγα στη φυλακή μετά από κάποιο βιασμό. Σου ξαναλέω ότι είμαι πολύ ειλικρινές άτομο που δεν παρακαλάει τις γυναίκες να του κάτσουν και επίσης δεν είμαι μαλάκας.
Έχω απαντήσει φίλε. Αν διαβάσεις καλύτερα αυτά που έγραψα θα καταλάβεις.
Παρατηρώ ότι απαξιώνεις τις γυναίκες, σχεδόν θα έλεγα τις βρίζεις. Ωστόσο αναζητάς την "ιδανική" σχέση, την οποία θα τολμούσα να πω ότι θα δυσκολευτείς πολύ να πετύχεις, διότι υπάρχουν συγκρούσεις στο μυαλό σου και στις επιθυμίες σου. Θα ήθελες να μου πεις, τι αναμένεις από μια ιδανική σχέση, η οποία θα σε έκανε να απαρνηθείς τις πόρνες;
Μηπως η ευκολια του να γαμας με 10€ σε εχει κανει ανικανο για σχεση;Το εχεις σκεφτεί αυτό;Όχι, δεν σημαίνει αυτό. Όταν λες π.χ. ότι δυσκολεύεσαι να προσαρμοστείς σε αυτή την κοινωνία δεν σημαίνει και ότι το θέλεις. Παρόλα αυτά δεν είμαι αρνητικός στη σχέση. Μου είναι όμως πάρα πολύ δύσκολο να κάνω σχέση γιατί δεν ακολουθώ και δεν θέλω να ακολουθήσω τους υποκριτικούς τρόπους προσέγγισης και επαφής που απαιτούνται για κάτι τέτοιο.
α) και γώ τις λατρεύω , αλλά δεν θα παρακάλαγα ποτέ καμμία , σίγουρα έχουν υπάρξει συναισθηματικά ψιλοατυχήματα με κάποιες , αλλά ουδέποτε τις είδα ως κάτι άλλο εκτός απο (πολύτιμα) αντικείμενα ηδονισμού (με την καλή έννοια) τα οποία μου έχουν χαρίσει δυνατές στιγμές ...Όσον αφορά το πρώτο, δεν έχεις καταλάβει ακόμα πόση αξία δίνω στις πουτάνες. Τις πουτάνες τις λατρεύω γι' αυτό που κάνουν. Μου αρέσει να δίνω αξία στις πουτάνες και να απαξιώνω τις γκόμενες. Επίσης, το Κορινάκι από τη μία το παρακαλάω και από την άλλη πάω και γαμάω τις φίλες της, όπως έκανα και σήμερα με τη Γκαμπριέλα.
Όσο για το δεύτερο, φυσικά αν ήταν τόσο εύκολο να λες στις γκόμενες ότι θες να τις γαμήσεις και σου κάθονταν με τη μία δεν θα υπήρχε λόγος να υπάρχουν οι πουτάνες. Επειδή όμως εγώ μόνο έτσι θα το ήθελα και επειδή απαξιώ να ασχοληθώ περισσότερο με τις γκόμενες προκειμένου να μου κάτσουν, οι πουτάνες αποτελούν για μένα μονόδρομο.
Μηπως η ευκολια του να γαμας με 10€ σε εχει κανει ανικανο για σχεση;Το εχεις σκεφτεί αυτό;
Αν λοιπόν το παρακάμψει αυτό και μου ζητήσει να τα φτιάξουμε εγώ θα το εκτιμήσω, από εκεί και πέρα όμως θα της ζητήσω να μου κάθεται με την ίδια συχνότητα - μέρα παρά μέρα - για πάντα.
Πικερ , το μέρα παρά μέρα ,είναι για οικονομικούς λόγους.
Αν κερδίσουμε το στοίχημα, θα μπορούμε και 3 φορές την ημέρα !