Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Το μέρα παρά μέρα σημαίνει αυτό ακριβώς που λες. Δεν είναι αυθαίρετο, έχει όντως φυσιολογικό υπόβαθρο. Είναι η καλύτερη συχνότητα εκσπερμάτισης για διάφορους λόγους. Το σπέρμα χρειάζεται περίπου 36 ώρες από την τελευταία εκσπερμάτιση για να αποκτήσει τη μέγιστη δυνατή του πυκνότητα. Όμως 72 ώρες μετά την τελευταία εκσπερμάτιση το σπέρμα αρχίζει να χάνει τις ιδιότητές του, να "μπαγιατεύει". Άρα η φύση θεωρεί ιδανικό ένας άντρας να εκσπερματίζει κάθε 36-72 ώρες για να είναι το σπέρμα του πάντα δυνατό. Δεν είναι τυχαίο που οι γιατροί συμβουλεύουν τα ζευγάρια που θέλουν να τεκνοποιήσουν να το κάνουν μέρα παρά μέρα.
Δηλαδή δευτερη φορα δεν μπορεις να χυσεις  την γκομενα στο ιδιο γαμησι;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Όχι βέβαια. Δεύτερη φορά πιάνεται για δεύτερο γαμήσι. Σύμφωνα με το νόμο μετά πρέπει να περιμένεις 4 μέρες για το επόμενο.
ειδες για να γαμας μονο επι πληρωμη;Οι γκομενες δεν θέλουν μονο μια φορα. :grin:

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Άσε φίλε, δεν θα συμφωνήσουμε στο θέμα αυτό. Οι γυναίκες δεν θέλουν το σεξ.

Τύπε πρέπει να προσπαθήσεις να ακουμπήσεις μια γυναίκα χωρίς να την πληρώσεις  :jerking:

Επισκέπτης
Σήμερα προβληματίστηκα πάντως με τον τσάτσο που έδιωχνε τους 16-χρονους μπροστά μου. Δεν ξέρω αν η εφαρμογή του νόμου πρέπει να αρχίζει από τα 15 ή από τα 18. Είναι σημαντικό θέμα αυτό.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Picker είσαι μεγάλο ναυάγιο  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Σήμερα προβληματίστηκα πάντως με τον τσάτσο που έδιωχνε τους 16-χρονους μπροστά μου. Δεν ξέρω αν η εφαρμογή του νόμου πρέπει να αρχίζει από τα 15 ή από τα 18. Είναι σημαντικό θέμα αυτό.
Καλά κάνουν και τους διώχνουν γιατί τους πάνε μέσα.
Είναι όντως τραβηγμένο όταν ο άλλος την έχει κάνει λάστιχο από τα 14 να μην του επιτρέπεται να γαμήσει στο μπουρδέλο μέχρι να κλείσει τα 18.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom