Επισκέπτης
Τυπε πικε, ποια ειναι η γνωμη σου για την Λαρίσα? Πρεπει να ξερεις για ποια μιλαω...
Νομιζω θα ειχε πελωρια αναγκη, την καψουρα σου .
Τύπε δεν την έχω γαμήσει ποτέ, τη θεωρώ πολύ άσχημη αυτή την κοπέλα.
Τυπε πικε, ποια ειναι η γνωμη σου για την Λαρίσα? Πρεπει να ξερεις για ποια μιλαω...
Νομιζω θα ειχε πελωρια αναγκη, την καψουρα σου .
Μετά από σερί 2,3,4 εκσπερματισεις η επόμενη ποτε?
Δηλαδή δευτερη φορα δεν μπορεις να χυσεις την γκομενα στο ιδιο γαμησι;Το μέρα παρά μέρα σημαίνει αυτό ακριβώς που λες. Δεν είναι αυθαίρετο, έχει όντως φυσιολογικό υπόβαθρο. Είναι η καλύτερη συχνότητα εκσπερμάτισης για διάφορους λόγους. Το σπέρμα χρειάζεται περίπου 36 ώρες από την τελευταία εκσπερμάτιση για να αποκτήσει τη μέγιστη δυνατή του πυκνότητα. Όμως 72 ώρες μετά την τελευταία εκσπερμάτιση το σπέρμα αρχίζει να χάνει τις ιδιότητές του, να "μπαγιατεύει". Άρα η φύση θεωρεί ιδανικό ένας άντρας να εκσπερματίζει κάθε 36-72 ώρες για να είναι το σπέρμα του πάντα δυνατό. Δεν είναι τυχαίο που οι γιατροί συμβουλεύουν τα ζευγάρια που θέλουν να τεκνοποιήσουν να το κάνουν μέρα παρά μέρα.
και τρειςΔηλαδή δευτερη φορα δεν μπορεις να χυσεις την γκομενα στο ιδιο γαμησι;
του φερνει λιγο του σακη
Δηλαδή δευτερη φορα δεν μπορεις να χυσεις την γκομενα στο ιδιο γαμησι;
ειδες για να γαμας μονο επι πληρωμη;Οι γκομενες δεν θέλουν μονο μια φορα.Όχι βέβαια. Δεύτερη φορά πιάνεται για δεύτερο γαμήσι. Σύμφωνα με το νόμο μετά πρέπει να περιμένεις 4 μέρες για το επόμενο.
ειδες για να γαμας μονο επι πληρωμη;Οι γκομενες δεν θέλουν μονο μια φορα.
Τεράστια κοτσάνα.Βασικά οι περισσότερες γκόμενες δεν θέλουν καμία φορά.
Δεν είμαστε ολοι τοσο ασκημοι όσο εσύ!Βασικά οι περισσότερες γκόμενες δεν θέλουν καμία φορά.
Τεράστια κοτσάνα.
Άσε φίλε, δεν θα συμφωνήσουμε στο θέμα αυτό. Οι γυναίκες δεν θέλουν το σεξ.
Άσε φίλε, δεν θα συμφωνήσουμε στο θέμα αυτό. Οι γυναίκες δεν θέλουν το σεξ.
Τύπε πρέπει να προσπαθήσεις να ακουμπήσεις μια γυναίκα χωρίς να την πληρώσεις
Καλά κάνουν και τους διώχνουν γιατί τους πάνε μέσα.Σήμερα προβληματίστηκα πάντως με τον τσάτσο που έδιωχνε τους 16-χρονους μπροστά μου. Δεν ξέρω αν η εφαρμογή του νόμου πρέπει να αρχίζει από τα 15 ή από τα 18. Είναι σημαντικό θέμα αυτό.
Στα αρχίδια μου τις γράφω. Αν κυβερνούσα εγώ θα πέρναγαν όλες υποχρεωτικά από τα μπουρδέλα για να μάθαιναν την αξία τους.