ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.228
- Πόντοι
- 506
το κορινακι το χυνουμε στο προσωπακιΠίκερ τι κάνει το κορινάκι ?
το κορινακι το χυνουμε στο προσωπακιΠίκερ τι κάνει το κορινάκι ?
το κορινακι το χυνουμε στο προσωπακι
το κορινακι το χυνουμε στο προσωπακι
Ηλικια συναινεσης για σεξ ναι.Ναι αλλά υπάρχει τέτοιος νόμος; Εγώ έχω βρει μόνο το νόμο που λέει ότι οι ιερόδουλες πρέπει να είναι άνω των 18. Δεν έχω βρει κανένα νόμο για τους πελάτες. Στην Ελλάδα η ηλικία συναίνεσης είναι τα 15, άρα αν δεν υπάρχει κάποιος άλλος σχετικός νόμος δεν δικαιολογείται να διώχνουν τους 16-χρονους από τα μπουρδέλα. Μάλλον οι τσάτσοι δεν ξέρουν καλά τη νομοθεσία.
δεν τα λεμε διμοσιος αυτατύπε θύμισε μου, πόσα παραπάνω της έδωσες για να της τα πετάξεις στη μάπα ?
δεν τα λεμε διμοσιος αυτα
ναι την ορεξη σου ειχα βραδιατικαΝαι, τώρα με πίκαρες.
παράνομο εξτραδάκι ?
ΠΕΛΩΡΙΑ ΑΝΑΓΚΗ
Ηλικια συναινεσης για σεξ ναι.
Αλλά νομιζω υπαρχει ειδικη διαταξη στο νομο περι εκδιδομενων, που λεει οτι ουτε εκδιδονται ανηλικες ουτε μπορουν να ειναι πελατες ανηλικοι (κατω των 18 ετων).
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ [size=16pt]ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ[/size] ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
το μοναχικος με μπερδευει , εννοεις μονος στην τσαρκα ή μονος στη ζωη και συναισθηματικα.
Επαναλαμβάνω με λίγα λόγια: Από τα 15 τους λέτε στα παιδιά σας να εφαρμόζουν το νόμο του Picker, δηλαδή να γαμάνε μέρα παρά μέρα στα μπουρδέλα και να μη μαλακίζονται ποτέ. Αν οι τσατσάδες τους διώχνουν, θα τους λέτε να επιμένουν στο δικαίωμά τους να γαμήσουν καθώς η ηλικία σεξουαλικής συναίνεσης στην Ελλάδα είναι τα 15 και όχι τα 18 όπως νομίζουν πολλοί. Ο νόμος απαγορεύει σε κοπέλες κάτω των 18 να εκδίδονται αλλά δεν απαγορεύει πουθενά σε άτομα κάτω των 18 να είναι πορνοπελάτες. Αν κάποιος έχει κλείσει τα 15 έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα στην Ελλάδα να κάνει σεξ πληρώνοντας ή όχι. Δεν υπάρχει καμία παιδεραστία ή αποπλάνηση ανηλίκου για άτομα άνω των 15 ετών.