Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μετά από 4, 6 και 8 μέρες αντίστοιχα.
οκ αυτό φαίνεται να έχει φυσιολογικό υποβαθρο:

2 θέματα :

α) έστω ότι αποκλίνεις απο το μέρα παρά μέρα : οι επιπλοκές που προκύπτουν ποιές είναι , στυτική δ/χή ? έξαρση φοβίας λόγω απόκλισης απο τον ψυχαναγκασμό ?
οικονομικοί λόγοι ?

β) έστω ότι το τηρείς το μέρα παρά μέρα : πιστεύεις ότι θα έιναι η ίδια η ποιότητα στύσης αν κάνεις μια παράτριψη με μια ( ή και 2  :grin: ) καυλωμένη γκόμενα διαθέσιμη να τον πάρει απ'όλες τις τρύπες και σε όλες τις στάσεις και χωρίς πίεση χρόνου ...και την επόμενη επαφή να την κάνεις σε 30δευτερόλεπτα στο μετάξι με μια πόρνη που κάνει αγγαρεία , δεν δέχεται να την πιάσεις πουθενά και απ'έξω χτυπάει η τσατσά την πορτα ? είναι η ίδια η διέγερση ( και η ποιότητα στύσης κατ'επέκταση) στα 2 είδη των επαφών ?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
β) έστω ότι το τηρείς το μέρα παρά μέρα : πιστεύεις ότι θα έιναι η ίδια η ποιότητα στύσης αν κάνεις μια παράτριψη με μια ( ή και 2  :grin: ) καυλωμένη γκόμενα διαθέσιμη να τον πάρει απ'όλες τις τρύπες και σε όλες τις στάσεις και χωρίς πίεση χρόνου ...και την επόμενη επαφή να την κάνεις σε 30δευτερόλεπτα στο μετάξι με μια πόρνη που κάνει αγγαρεία , δεν δέχεται να την πιάσεις πουθενά και απ'έξω χτυπάει η τσατσά την πορτα ? είναι η ίδια η διέγερση ( και η ποιότητα στύσης κατ'επέκταση) στα 2 είδη των επαφών ?

Αποκλειεται! Μην τον ακους που λεει πολυ σκληρη και μουσια! Αλλωστε και εσυ εχεις οργωσει το Μεταξουργειο και ξερεις.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αποκλειεται! Μην τον ακους που λεει πολυ σκληρη και μουσια! Αλλωστε και εσυ εχεις οργωσει το Μεταξουργειο και ξερεις.

Πιστεύω για την ποιότητα στύσης δεν αρκεί μόνο η 48ωρη αποχή , παίζει ρόλο και ο τύπος της διέγερσης

άλλο να παρατρίβεσαι με ένα ή περισσότερα καυλωμένα αντικείμενα διαθέσιμα και πρόθυμα να πηδηχτουν όπως και απ'όπου θέλεις για όσο αντέχεις
και άλλο να παρατρίβεσαι σαν κοκοράκι στο μετάξι...

γι'αυτό λέω ότι δεν είναι μόνο η εκσπερμάτιση αλλά η καύλα...δλδ το είδος της διέγερσης που έχει σημασία

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Πιστεύω για την ποιότητα στύσης δεν αρκεί μόνο η 48ωρη αποχή , παίζει ρόλο και ο τύπος της διέγερσης

άλλο να παρατρίβεσαι με ένα ή περισσότερα καυλωμένα αντικείμενα διαθέσιμα και πρόθυμα να πηδηχτουν όπως και απ'όπου θέλεις για όσο αντέχεις

γι'αυτό λέω ότι δεν είναι μόνο η εκσπερμάτιση αλλά η καύλα...δλδ το είδος της διέγερσης που έχει σημασία

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Έχετε μπει στη διαδικασία να προσπαθήσετε να συνομιλήσετε με τον Picker???

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εννοείς αποπλάνηση ανηλίκου. Αυτό σου λέω, δεν υπάρχει αποπλάνηση ανηλίκου μετά τα 15. Θεωρείται σεξουαλικά ενήλικος. Όλες οι περιπτώσεις αποπλάνησης ανηλίκου που ακούς αφορούν παιδιά κάτω των 15 ετών. Από τα 15 και πάνω δεν θα ακούσεις ποτέ τίποτα!
Δηλαδή αν ενας 50 χρονων και η κοπελα ειναι 15,5 είναι οκ;Μηπώς το οριο ειναι και για τα δυο μέρη;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει. Στο Μεταξουργείο συνήθως έχω πιο σκληρή στύση από ό,τι έχω με τις γκόμενες που κατά καιρούς γαμάω τζάμπα. Στο Μεταξουργείο πάω κάθε φορά με όποια μου καυλώσει και όχι με την ίδια. Επίσης στο Μεταξουργείο λειτουργώ με την ψυχολογία του βιαστή και κοιτάζω να το ευχαριστηθώ εγώ και όχι η γκόμενα. Αυτό μου δημιουργεί καλύτερη στύση. Οι κοπέλες δεν μου παίρνουν καν τσιμπούκι, μου αρκεί λίγο γλείψιμο στα καθαρισμένα πατουσάκια τους για να γίνω πύραυλος.

δεν απάντησες όμως...

έχεις την ίδια διέγερση-στύση  με μια καυλωμέμενη γυναίκα κλεισμένη στο σπίτι σου και να πηδιέστε όλο το ΣΚ σε κάθε πιθανή και απίθανη στάση απ'όλες τις τρύπες , με κάθε είδους λειχία μέσα , να στάζει το μουνί της καμμιά 20 αριά φορές , και να της αμολάς τα υγρά σου παντού στο σώμα της...

σε σχέση με ένα βιαστικό καλυμμένο ψυχρό γαμήσι στο μετάξι  που πολλές φορές είναι μια αγχωμένη μαλακία του λεπτού με πληρωμένο κρέας ?

είναι το ίδιο picker ?

Επισκέπτης

Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει. Στο Μεταξουργείο συνήθως έχω πιο σκληρή στύση από ό,τι έχω με τις γκόμενες που κατά καιρούς γαμάω τζάμπα. Στο Μεταξουργείο πάω κάθε φορά με όποια μου καυλώσει και όχι με την ίδια. Επίσης στο Μεταξουργείο λειτουργώ με την ψυχολογία του βιαστή και κοιτάζω να το ευχαριστηθώ εγώ και όχι η γκόμενα. Αυτό μου δημιουργεί καλύτερη στύση. Οι κοπέλες δεν μου παίρνουν καν τσιμπούκι, μου αρκεί λίγο γλείψιμο στα καθαρισμένα πατουσάκια τους για να γίνω πύραυλος.

Επισκέπτης
δεν απάντησες όμως...

έχεις την ίδια διέγερση-στύση  με μια καυλωμέμενη γυναίκα κλεισμένη στο σπίτι σου και να πηδιέστε όλο το ΣΚ σε κάθε πιθανή και απίθανη στάση απ'όλες τις τρύπες , με κάθε είδους λειχία μέσα , να στάζει το μουνί της καμμιά 20 αριά φορές , και να της αμολάς τα υγρά σου παντού στο σώμα της...

σε σχέση με ένα βιαστικό καλυμμένο ψυχρό γαμήσι στο μετάξι  που πολλές φορές είναι μια αγχωμένη μαλακία του λεπτού με πληρωμένο κρέας ?

είναι το ίδιο picker ?

Δεν με ενδιαφέρει καν αυτό που λες. Είσαι πολύ μακριά από τον τρόπο σκέψης μου. Εγώ είμαι ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ στο σεξ, δεν έχω κάνει ποτέ αυτό που λένε "σεξουαλικό μαραθώνιο". Αν ήμουν με μια γκόμενα ένα ολόκληρο Σ/Κ θα τη γάμαγα το πολύ 2 φορές. Δεν είμαι εθισμένος στο σεξ. Αυτό που λες - "να τη χύνω σε όλες τις τρύπες, να αμολάω τα υγρά μου παντού κτλ." - δεν με ενδιαφέρει καν. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να γαμάω 3-4 φορές την εβδομάδα για 5-10 λεπτά την κάθε φορά, να χύνω πάντα με επαφή και να μη μαλακίζομαι ποτέ. Αυτό είναι η ευτυχία για μένα, απλά πράγματα!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Ωραίος picker
Aυτο που σ ευχαριστεί να κανεις,αυτο που σου ταιριαζει.

Επισκέπτης
Το τραγούδι της ημέρας, για ρομαντικούς χύστες σαν εμένα και τον xilnik:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
δεν απάντησες όμως...

είναι το ίδιο picker ?

Ελα ρε τυπε τον πιστευεις τωρα οτι εχει κανει ποτε σχεση; Μπακουρι ηταν μεχρι τα 30 και ξαφνικα τον επιασε ενας πανικος οτι οι αλλοι γαμανε, πανε εκδρομες με γκομενες και τις ξεσκιζουν ενα σαβατοκυριακο ενω αυτος θα γερασει μπακουρης και για να τους ανταγωνιστει το εριξε στο καταναγκαστικο γαμησι με πορνες.

Ετσι κοροιδευει τον εαυτο του οτι δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο τους αλλους αντρες.

Ποτε του δεν εχει νιωσει την ηδονη που περιγραφεις, δε γνωριζει την υπαρξη της, αφου ο ιδιος εχει γραψει οτι στις γυναικες δεν αρεσει το σεξ :2funny:.

Ποτε του δε θα γνωρισει τη διεγερση του να εχει μια γυναικα δικια του, καυλωμενη για αυτον. Πως ειναι η γυναικα που γαμαει να εχει γινει κατακοκκινη, να αναστεναζει, η καρδια της να παει να σπασει, το μουνι της να ειναι καυτο και γεματο υγρα, να τρεμει ολοκληρη, να ουρλιαζει και να ακουγεται σε ολο το τετραγωνο!

Εσυ κοντεψες να γινεις ανηδονικος στα μπουρδελα που πηγαινες! Ευτυχως τα εκοψες οπως τα εχω κοψει (σχεδον) κι εγω. Αντε κανα στριπτζαδικο να περασει η ωρα και βουρ στα γκομενιδια!

dickydickman 69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2014
Κριτικές
8
Like
42
Πόντοι
1
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Τουυυ...Επόμενος σταθμός Τζιχαντισμος... :orchestra:

Επισκέπτης
Ελα ρε τυπε τον πιστευεις τωρα οτι εχει κανει ποτε σχεση; Μπακουρι ηταν μεχρι τα 30 και ξαφνικα τον επιασε ενας πανικος οτι οι αλλοι γαμανε, πανε εκδρομες με γκομενες και τις ξεσκιζουν ενα σαβατοκυριακο ενω αυτος θα γερασει μπακουρης και για να τους ανταγωνιστει το εριξε στο καταναγκαστικο γαμησι με πορνες.

Ετσι κοροιδευει τον εαυτο του οτι δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο τους αλλους αντρες.

Ποτε του δεν εχει νιωσει την ηδονη που περιγραφεις, δε γνωριζει την υπαρξη της, αφου ο ιδιος εχει γραψει οτι στις γυναικες δεν αρεσει το σεξ :2funny:.

Ποτε του δε θα γνωρισει τη διεγερση του να εχει μια γυναικα δικια του, καυλωμενη για αυτον. Πως ειναι η γυναικα που γαμαει να εχει γινει κατακοκκινη, να αναστεναζει, η καρδια της να παει να σπασει, το μουνι της να ειναι καυτο και γεματο υγρα, να τρεμει ολοκληρη, να ουρλιαζει και να ακουγεται σε ολο το τετραγωνο!

Εσυ κοντεψες να γινεις ανηδονικος στα μπουρδελα που πηγαινες! Ευτυχως τα εκοψες οπως τα εχω κοψει (σχεδον) κι εγω. Αντε κανα στριπτζαδικο να περασει η ωρα και βουρ στα γκομενιδια!

Γιατί έχετε τόσο μεγάλη ανάγκη να με απαξιώσετε; Κάτι σημαίνει αυτό, ζήλια προφανώς. Δεν μπορείτε να χωνέψετε ότι κάποιος μπορεί να περνάει καλά όντας ολιγαρκής και χωρίς να χρειάζεται να δίνει λογαριασμό σε κανένα μουνί. Δεν μπορείτε να χωνέψετε ότι κάποιος μπορεί να αρκείται να γαμάει στα μπουρδέλα και να κάνει 15 γαμησάρες το μήνα με 150 ευρώ. Γιατί μάλλον εσείς δεν μπορείτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom