Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
οκ αυτό φαίνεται να έχει φυσιολογικό υποβαθρο:Μετά από 4, 6 και 8 μέρες αντίστοιχα.
β) έστω ότι το τηρείς το μέρα παρά μέρα : πιστεύεις ότι θα έιναι η ίδια η ποιότητα στύσης αν κάνεις μια παράτριψη με μια ( ή και 2 ) καυλωμένη γκόμενα διαθέσιμη να τον πάρει απ'όλες τις τρύπες και σε όλες τις στάσεις και χωρίς πίεση χρόνου ...και την επόμενη επαφή να την κάνεις σε 30δευτερόλεπτα στο μετάξι με μια πόρνη που κάνει αγγαρεία , δεν δέχεται να την πιάσεις πουθενά και απ'έξω χτυπάει η τσατσά την πορτα ? είναι η ίδια η διέγερση ( και η ποιότητα στύσης κατ'επέκταση) στα 2 είδη των επαφών ?
Αποκλειεται! Μην τον ακους που λεει πολυ σκληρη και μουσια! Αλλωστε και εσυ εχεις οργωσει το Μεταξουργειο και ξερεις.
Πιστεύω για την ποιότητα στύσης δεν αρκεί μόνο η 48ωρη αποχή , παίζει ρόλο και ο τύπος της διέγερσης
άλλο να παρατρίβεσαι με ένα ή περισσότερα καυλωμένα αντικείμενα διαθέσιμα και πρόθυμα να πηδηχτουν όπως και απ'όπου θέλεις για όσο αντέχεις
και άλλο να παρατρίβεσαι σαν κοκοράκι στο μετάξι...
γι'αυτό λέω ότι δεν είναι μόνο η εκσπερμάτιση αλλά η καύλα...δλδ το είδος της διέγερσης που έχει σημασία
θες να καψεις το μυαλο σου ταξιαρχε?
Έχετε μπει στη διαδικασία να προσπαθήσετε να συνομιλήσετε με τον Picker???
Δηλαδή αν ενας 50 χρονων και η κοπελα ειναι 15,5 είναι οκ;Μηπώς το οριο ειναι και για τα δυο μέρη;Εννοείς αποπλάνηση ανηλίκου. Αυτό σου λέω, δεν υπάρχει αποπλάνηση ανηλίκου μετά τα 15. Θεωρείται σεξουαλικά ενήλικος. Όλες οι περιπτώσεις αποπλάνησης ανηλίκου που ακούς αφορούν παιδιά κάτω των 15 ετών. Από τα 15 και πάνω δεν θα ακούσεις ποτέ τίποτα!
Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει. Στο Μεταξουργείο συνήθως έχω πιο σκληρή στύση από ό,τι έχω με τις γκόμενες που κατά καιρούς γαμάω τζάμπα. Στο Μεταξουργείο πάω κάθε φορά με όποια μου καυλώσει και όχι με την ίδια. Επίσης στο Μεταξουργείο λειτουργώ με την ψυχολογία του βιαστή και κοιτάζω να το ευχαριστηθώ εγώ και όχι η γκόμενα. Αυτό μου δημιουργεί καλύτερη στύση. Οι κοπέλες δεν μου παίρνουν καν τσιμπούκι, μου αρκεί λίγο γλείψιμο στα καθαρισμένα πατουσάκια τους για να γίνω πύραυλος.
Δηλαδή αν ενας 50 χρονων και η κοπελα ειναι 15,5 είναι οκ;
Αποκλειεται! Μην τον ακους που λεει πολυ σκληρη και μουσια! Αλλωστε και εσυ εχεις οργωσει το Μεταξουργειο και ξερεις.
Πιστεύω για την ποιότητα στύσης δεν αρκεί μόνο η 48ωρη αποχή , παίζει ρόλο και ο τύπος της διέγερσης
άλλο να παρατρίβεσαι με ένα ή περισσότερα καυλωμένα αντικείμενα διαθέσιμα και πρόθυμα να πηδηχτουν όπως και απ'όπου θέλεις για όσο αντέχεις
και άλλο να παρατρίβεσαι σαν κοκοράκι στο μετάξι...
γι'αυτό λέω ότι δεν είναι μόνο η εκσπερμάτιση αλλά η καύλα...δλδ το είδος της διέγερσης που έχει σημασία
δεν απάντησες όμως...
έχεις την ίδια διέγερση-στύση με μια καυλωμέμενη γυναίκα κλεισμένη στο σπίτι σου και να πηδιέστε όλο το ΣΚ σε κάθε πιθανή και απίθανη στάση απ'όλες τις τρύπες , με κάθε είδους λειχία μέσα , να στάζει το μουνί της καμμιά 20 αριά φορές , και να της αμολάς τα υγρά σου παντού στο σώμα της...
σε σχέση με ένα βιαστικό καλυμμένο ψυχρό γαμήσι στο μετάξι που πολλές φορές είναι μια αγχωμένη μαλακία του λεπτού με πληρωμένο κρέας ?
είναι το ίδιο picker ?
Ωραίος picker
Aυτο που σ ευχαριστεί να κανεις,αυτο που σου ταιριαζει.
πολυ καψουρα.σα να σου τραβανε τις τριχες ενα πραμαΤο τραγούδι της ημέρας, για ρομαντικούς χύστες σαν εμένα και τον xilnik:
δεν απάντησες όμως...
έχεις την ίδια διέγερση-στύση με μια καυλωμέμενη γυναίκα κλεισμένη στο σπίτι σου και να πηδιέστε όλο το ΣΚ σε κάθε πιθανή και απίθανη στάση απ'όλες τις τρύπες , με κάθε είδους λειχία μέσα , να στάζει το μουνί της καμμιά 20 αριά φορές , και να της αμολάς τα υγρά σου παντού στο σώμα της...
σε σχέση με ένα βιαστικό καλυμμένο ψυχρό γαμήσι στο μετάξι που πολλές φορές είναι μια αγχωμένη μαλακία του λεπτού με πληρωμένο κρέας ?
είναι το ίδιο picker ?
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Ελα ρε τυπε τον πιστευεις τωρα οτι εχει κανει ποτε σχεση; Μπακουρι ηταν μεχρι τα 30 και ξαφνικα τον επιασε ενας πανικος οτι οι αλλοι γαμανε, πανε εκδρομες με γκομενες και τις ξεσκιζουν ενα σαβατοκυριακο ενω αυτος θα γερασει μπακουρης και για να τους ανταγωνιστει το εριξε στο καταναγκαστικο γαμησι με πορνες.
Ετσι κοροιδευει τον εαυτο του οτι δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο τους αλλους αντρες.
Ποτε του δεν εχει νιωσει την ηδονη που περιγραφεις, δε γνωριζει την υπαρξη της, αφου ο ιδιος εχει γραψει οτι στις γυναικες δεν αρεσει το σεξ .
Ποτε του δε θα γνωρισει τη διεγερση του να εχει μια γυναικα δικια του, καυλωμενη για αυτον. Πως ειναι η γυναικα που γαμαει να εχει γινει κατακοκκινη, να αναστεναζει, η καρδια της να παει να σπασει, το μουνι της να ειναι καυτο και γεματο υγρα, να τρεμει ολοκληρη, να ουρλιαζει και να ακουγεται σε ολο το τετραγωνο!
Εσυ κοντεψες να γινεις ανηδονικος στα μπουρδελα που πηγαινες! Ευτυχως τα εκοψες οπως τα εχω κοψει (σχεδον) κι εγω. Αντε κανα στριπτζαδικο να περασει η ωρα και βουρ στα γκομενιδια!