Επισκέπτης
Picker γκόμενα από studio έχεις ερωτευτεί ???
Όχι τύπε, σε studio θα πήγαινα αν έβγαζα 1500 ευρώ το μήνα. Τα 500 που βγάζω είναι μόνο για Μεταξουργείο.
Picker γκόμενα από studio έχεις ερωτευτεί ???
Picker γκόμενα από studio έχεις ερωτευτεί ??? η προτιμάς μόνο τα πιο λαϊκά πόρνικα κορίτσια του Μεταξουργείου???
Όχι τύπε, σε studio θα πήγαινα αν έβγαζα 1500 ευρώ το μήνα. Τα 500 που βγάζω είναι μόνο για Μεταξουργείο.
πόσο χρονών είσαι ???
Κοντεύω 38 και μένω με τους γονείς μου. Έχω μια άνετη δουλειά που μου επιτρέπει να είμαι πάντα αρκετά ξεκούραστος για σεξ. Ο νόμος του Picker σας προτρέπει γενικά να μην κουράζεστε πολύ. Να είστε ολιγαρκείς και να κάνετε μια χαλαρή ζωή.
Μαλάκα Picker έτσι και αληθεύουν όλα αυτά που γράφεις και δεν τρολλάρεις (πράγμα που πιστεύω ότι είναι απίθανο)
η ζωή σου είναι σκέτη κατάθλιψη ....
Φυσικά και δεν τρολλάρω. Η φιλοσοφία μου είναι σε προφανώς ανώτερο επίπεδο από τη δική σου. Είμαι μποέμ, μπορώ να ζω με λίγα.
Το πρόβλημα είναι ότι όσο ξεκούραστη δουλειά κι αν έχεις,τα χρήματα είναι πολύ λίγα για να κάνεις κάτι αυτόνομα δικό σου,και συνεχώς θα διάγεις... φοιτητική ζωή,κάτι που μας μειώνει σαν άντρες γενικά,σε ψυχολογικό,συναισθηματικό,κοινωνικό επίπεδο... Αλλά η συζήτηση πάει αλλού,και ξεφεύγει από το παρόν thread.Κοντεύω 38 και μένω με τους γονείς μου. Έχω μια άνετη δουλειά που μου επιτρέπει να είμαι πάντα αρκετά ξεκούραστος για σεξ. Ο νόμος του Picker σας προτρέπει γενικά να μην κουράζεστε πολύ. Να είστε ολιγαρκείς και να κάνετε μια χαλαρή ζωή.
Το πρόβλημα είναι ότι όσο ξεκούραστη δουλειά κι αν έχεις,τα χρήματα είναι πολύ λίγα για να κάνεις κάτι αυτόνομα δικό σου,και συνεχώς θα διάγεις... φοιτητική ζωή,κάτι που μας μειώνει σαν άντρες γενικά,σε ψυχολογικό,συναισθηματικό,κοινωνικό επίπεδο... Αλλά η συζήτηση πάει αλλού,και ξεφεύγει από το παρόν thread.
τι δουλειά κάνεις ?
Τι δουλειά κάνεις ?
Δεν διαφωνώ με την άποψή σου,μια γενική τοποθέτηση κάνω,κι εγώ σ'αυτήν τη ρημαδοχώρα ζω!Απλώς τυχαίνει να είμαι σε καλύτερη μοίρα από πολλούς στο στενό κι ευρύτερο περίγυρό μου,ακριβώς γιατί η κρίση με βρήκε με σχετικά καλές αποδοχές και χωρίς ανοίγματα με καταναλωτικά δάνεια και οικογενειακές υποχρεώσεις,πλην ενός (κωλο)δανείου για τούβλα...Φίλε πού ζεις; Οι περισσότεροι είναι άνεργοι. Αυτοί που έχουν οικογένεια, αν δεν είναι άνεργοι, δουλεύουν 12 ώρες τη μέρα, είναι να τους λυπάσαι. Το κόλπο της εποχής είναι να είσαι ολιγαρκής.
http://[URL unfurl="true"]www.pxleyes.com/blog/wp-content/uploads/life/31.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
...απλά κάποιες απο τις πολλές ενστάσεις μας στο νόμο του Picker
είναι η εξής :
εφόσον αυτός ο νόμος δεν εκφράζει ούτε έναν άνθρωπο , ούτε καν τον δημιουργό του , τότε γιατί υπάρχει ?
δεν πιστεύω ότι το : "δεν δίνουμε σημασία στις γκόμενες" ισχύει στην περίπτωση του αγαπητού Picker , γιατί θα γελάσουν και οι πέτρες ,
ή το είμαστε "περήφανοι μπουρδελιάρηδες " ισχύει... ( που είναι η περηφάνια όταν ερωτευόμαστε και παρακαλάμε πόρνες ? κτλ κτλ) ή που είναι η περηφάνια όταν
γινομαστε κόκεράκια αυτηνής που μας ανοίγει τα πόδια ?... τέλοσπάντων τα έχουμε πεί πολλές φορές...
όμως για να μην είμαστε μηδενιστές κάποια στοιχεία του νόμου στέκουν...
τέλοσπάντων πιστεύω ότι ο αγαπητός Picker γράφει νόμους απο εγωισμό και αίσθημα μειονεξίας σε σχέση με τους άλλους ...σου λέει γιατί οι άλλοι πιρφόροι τα καταφέρνουν και γω όχι ενώ θα το ήθελα πολύ...τους ζηλεύω αλλά επειδή δε μου βγαίνει , ας βγάλω κανά νόμο ( ο οποίος είναι αντιφατικός ακόμα και για μένα) για να εκτονωθώ και να καλύψω την μειονεξία μου ...
Ακόμα πιστεύω ότι ο Picker δεν πρόκειται να νιώσει ποτέ την ακάποτη ηδονή που σου προσφέρει το γαμήσι με την κοπέλα σου
και τα πα...... ε.....
...δεν χρειάζεται να είναι "κοπέλα σου" ( ή τουλάχιστον να μην την νιώθεις εσύ έτσι ), απλά να είναι κάποια καυλωμένη και να γουστάρει να γαμιέται πανταχόθεν , οπουδήποτε , οποτεδήποτε , οσοδήποτε κτλ κτλ ;) ...δεν κάνουμε διακρίσεις στην απόλαυση
ναι συμφωνώ
απλά το έθεσα σε ένα εικονικό πλαίσιο