Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Σφίγγουμε τη γροθιά μας και λέμε: "Πάλι γάμησα και δεν μαλακίστηκα, πάλι τελείωσα με την πούτσα μου μέσα σε μουνί!"

Μαλακία προσευχή!
Σαν η προσευχή του Γρόθου με φάνηκε!
Μάλλον τώρα την σκαρφίστηκες, ανεπρόκοπε.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Σφίγγουμε τη γροθιά μας και λέμε: "Πάλι γάμησα και δεν μαλακίστηκα, πάλι τελείωσα με την πούτσα μου μέσα σε μουνί!"
:wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[ :wanker: :wanker: :wanker:[

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Φίλε γιατί τόση εμπάθεια με το νόμο; Μήπως δεν σου σηκώνεται πια; Μήπως κατάλαβες ότι ο "πορνηδονισμός" σου ήταν μια μαλακία και μισή που σε οδήγησε σε αδιέξοδο; Μήπως νιώθεις δυστυχισμένος; Ακολούθησε το νόμο του Picker για να βρεις την υγειά σου.

τι μαλακίες γράφεις ρε picker  ?  :jerking: :jerking:  :2funny: :2funny:

...αυτή την περίοδο έχω ξεσκιστεί στο γαμήσι , κλείνομαι ΣΚ στο εξοχικό ...και μας ακούνε 4 τετράγωνα πιο μακρυά
και μετά πηγαίνω και σε strip και κάνω διηδονισμούς καλύτερους και απο τσόντα χωρίς υπερβολή ( υπάρχουν και ντοκουμέντα )
και άμα λάχει πηγαίνω και στο μετάξι για τα υπολείμματα ...

...πολλές φορές ναι όντως δεν μου σηκώνεται στο μετάξι και αυτό είναι υγιές ...γιατί μου σηκώνεται με άλλους τρόπους πιο ηδονιστικούς   ;)

...και δεν είναι εμπάθεια απέναντι στο νόμο ...απλά είναι διαπίστωση ότι ο νόμος δεν εφαρμόζεται ούτε απο σένα , είναι μια αντιφαση που χρησιμοποιείς
για να εκτονωθείς επειδή δεν μπορείς να αγαπουλιάσεις όπως οι άλλοι πιρφόροι...γιατί δεν παραδέχεσαι ότι είσαι ένας πιρφόρος που δεν του βγαίνει με τις ελεηνίδες ?
γιατί να ξεφτυλίζεις έτσι τον εαυτό σου γράφοντας νόμους και μαλακίες ?  :jerking:

Επισκέπτης
τι μαλακίες γράφεις ρε picker  ?  :jerking: :jerking:  :2funny: :2funny:

...αυτή την περίοδο έχω ξεσκιστεί στο γαμήσι , κλείνομαι ΣΚ στο εξοχικό ...και μας ακούνε 4 τετράγωνα πιο μακρυά
και μετά πηγαίνω και σε strip και κάνω διηδονισμούς καλύτερους και απο τσόντα χωρίς υπερβολή ( υπάρχουν και ντοκουμέντα )
και άμα λάχει πηγαίνω και στο μετάξι για τα υπολείμματα ...

...πολλές φορές ναι όντως δεν μου σηκώνεται στο μετάξι και αυτό είναι υγιές ...γιατί μου σηκώνεται με άλλους τρόπους πιο ηδονιστικούς   ;)

...και δεν είναι εμπάθεια απέναντι στο νόμο ...απλά είναι διαπίστωση ότι ο νόμος δεν εφαρμόζεται ούτε απο σένα , είναι μια αντιφαση που χρησιμοποιείς
για να εκτονωθείς επειδή δεν μπορείς να αγαπουλιάσεις όπως οι άλλοι πιρφόροι...γιατί δεν παραδέχεσαι ότι είσαι ένας πιρφόρος που δεν του βγαίνει με τις ελεηνίδες ?
γιατί να ξεφτυλίζεις έτσι τον εαυτό σου γράφοντας νόμους και μαλακίες ?  :jerking:

Σώπα ρε; Βρήκες κανένα μπάζο και την είδες ανώτερος; Έλα ρε μάγκα... Τι λες τώρα; Αρχίδια μπουρδελιάρης είσαι όμως αν λες ότι το να έχεις γκόμενα είναι καλύτερο από το να γαμάς πουτάνες. Ο πραγματικός μπουρδελιάρης ποτέ δεν σνομπάρει το γαμήσι στα μπουρδέλα. Εγώ όταν έχω γκόμενα δεν μου καίγεται καρφί κι αν τη χάσω, είμαι πάντα ψυχικά πανέτοιμος να γυρίσω στα μπουρδέλα!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
και κάποιες ακόμα σκέψεις :

για μια μια καλή διέγερση- στύση δεν αρκεί μόνο η αποχή ή η εναλλάγη σκευών ηδονής παίζει μεγάλο ρόλο και η συμμετοχικότητα και η διάρκεια των παρατρίψεων με ένα αντικείμενο

Εννοειται τυπε! Οπως παιζει ρολο στη διεγερση η γυναικα να μυριζει σαν γυναικα και οχι σαν Πακιστανος εργατης.

Γιατί έχετε τόσο μεγάλη ανάγκη να με απαξιώσετε; Κάτι σημαίνει αυτό, ζήλια προφανώς. Δεν μπορείτε να χωνέψετε ότι κάποιος μπορεί να περνάει καλά όντας ολιγαρκής και χωρίς να χρειάζεται να δίνει λογαριασμό σε κανένα μουνί. Δεν μπορείτε να χωνέψετε ότι κάποιος μπορεί να αρκείται να γαμάει στα μπουρδέλα και να κάνει 15 γαμησάρες το μήνα με 150 ευρώ. Γιατί μάλλον εσείς δεν μπορείτε.

Αν αισθανθηκες απαξιωση πηγη ηταν το καταπιεσμενο σου υποσυνειδητο. 15 διαστρεβλωσεις το μηνα της εννοιας σεξ. Που τις υπομενεις, ποιος ξερει γιατι; Γιατι εχεις χασει την ελπιδα; Γιατι εισαι πικρα κολλημενος στο χαμενο παρελθον και τον χρονο που δεν γυριζει πισω; Γιατι φοβασαι να γερασεις; Γιατι όντας αθεραπευτα ρομαντικος, δεν δινεις σημασια στο σεξ, αλλα μονο στον ερωτα, που εχεις πεισει τον εαυτο σου οτι δε θα βρεις ποτε; Γιατι ειναι αργα πια;
Καποτε ερωτευθηκες Πικερ. Ερωτευθηκες παραφορα και αυτο σε σημαδεψε.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Σώπα ρε; Βρήκες κανένα μπάζο και την είδες ανώτερος; Έλα ρε μάγκα... Τι λες τώρα; Αρχίδια μπουρδελιάρης είσαι όμως αν λες ότι το να έχεις γκόμενα είναι καλύτερο από το να γαμάς πουτάνες. Ο πραγματικός μπουρδελιάρης ποτέ δεν σνομπάρει το γαμήσι στα μπουρδέλα. Εγώ όταν έχω γκόμενα δεν μου καίγεται καρφί κι αν τη χάσω, είμαι πάντα ψυχικά πανέτοιμος να γυρίσω στα μπουρδέλα!

...σιγά εσύ ρε καθαρόαιμε πουτανιάρη , που πάς και κλαίγεσαι με αναφιλητά για τις τελειωμένες πουτάνες στο μετάξι και τις προσκυνάς για ένα φιλάκι ...και μετά κάθεσαι και γράφεις νόμους ότι δεν μας καίγεται καρφί και είμαστε περήφανοι και είμαστε σκληροπυρηνικοί και λοιπές μαλακίες  :jerking:

και κάτι άλλο σνόμπαρα εγώ τις πουτάνες ?  :think:  :idiot: :uglystupid:  :2funny: εδώ έχω βγάλει κάρτα μέλους στο μετάξι και στην λιοσίων , γελάνε και οι πέτρες ρε φίλε  :2funny:...
είπα εγώ ότι είμαι ανώτερος ή κατώτερος ? ...νιώθεις μειονεκτικά για κάτι ?

τις αντιφατικές παιδιάστικες πιρφορομαλακίες που γράφεις σνομπάρω

...και στην τελική πολύ ασχολήθηκα , έχουμε και άλλες δουλείες να κάνουμε.

χαιρετίσματα  :hi:

Εννοειται τυπε! Οπως παιζει ρολο στη διεγερση η γυναικα να μυριζει σαν γυναικα και οχι σαν Πακιστανος εργατης.

...παίζει μεγάλο ρόλο η διέγερση και όχι μόνο η εκτόνωση.
άλλο πράγμα να χύνεις μετά απο ένα καυλωμένο όργιο και άλλο με μια βιαστική μαλακία με χρήση σώματος στο μετάξι

αυτή είναι η αλήθεια

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Αν "χάσεις" την "γκόμενά" σου, όπως λες, ποιο χέρι θα έχεις απωλέσει;
Το δεξί ή το αριστερό;
Από περιέργεια ρωτάω;

:grin:

Συνημμένα

• aa8a589c480f127be1e5b712837b11a5.jpg
    aa8a589c480f127be1e5b712837b11a5.jpg
    15,8 KB · Εμφανίσεις: 21

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
άλλο πράγμα να χύνεις μετά απο ένα καυλωμένο όργιο και άλλο με μια βιαστική μαλακία με χρήση σώματος στο μετάξι

Και δεν χρειαζεσαι μεταγαμησια προσευχη για να πεισεις τον εαυτο σου οτι περασες καλα. Πεφτεις ανασκελα εξαντλημενος και πληρης...

Επισκέπτης

αυτή είναι η αλήθεια

Rigor, αφού δεν σου σηκώνεται ρε πια στο Μετάξι. Γι' αυτό το απαξιώνεις. Γιατί δεν το παραδέχεσαι; Ζηλεύεις κατά βάθος που εγώ μπορώ και γαμάω και χύνω με 10 ευρώ ενώ εσύ δεν μπορείς πια να λειτουργήσεις χωρίς σχέση. Άντε σχεσάκια κακομοίρη!

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.922
Πόντοι
3.091
Προσπαθείς να περάσεις υποτιμήσεις για άλλους, αλλά αισθάνεσαι ότι σε απαξιώνουν.

Ψυχαναγκασμοί και προσπάθεια κάλυψης ουτοπικών φανταστικών αναγκών δημιουργούν το άγχος σου. Δεν θα καταφέρεις ποτέ να αποδείξεις την αξία της στοργής σ' εκείνη που σε παραμέλησε, ερωτευόμενος πόρνες, οι οποίες σίγουρα θα σ' εγκαταλείψουν, είτε λόγω συνήθειας και επαγγέλματος, είτε λόγω της εξωπραγματικά αγαπουλίστικης συμπεριφοράς σου.

Επισκέπτης
Έρχεται σε λίγο ξανά ο νόμος του Picker, αφιερωμένος στους σχεσάκηδες που ξέρω ότι τους τη σπάει πολύ.

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Rigor, αφού δεν σου σηκώνεται ρε πια στο Μετάξι. Γι' αυτό το απαξιώνεις. Γιατί δεν το παραδέχεσαι; Ζηλεύεις κατά βάθος που εγώ μπορώ και γαμάω και χύνω με 10 ευρώ ενώ εσύ δεν μπορείς πια να λειτουργήσεις χωρίς σχέση. Άντε σχεσάκια κακομοίρη!

ποιά σχέση έχω βρε βλακέντιε...που δεν μπορώ κιόλας χωρίς αυτή ?  :2funny: :2funny: :2funny:
...το ότι πηδιέμαι κανά ΣΚ με καμιά καυλωμένη ελεηνίδα που την έχω κάνει πουτάνα ?  :2funny:

...έχεις διαβάσει καθόλου τι έχω κάνει στο μετάξι ?

τέλοσπάντων ντάξει βαριέμαι ...καλό σου βράδυ αγαπούλη μου φιλάκια  :-*  :smitten: :smitten:

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θεός απλά υποκλίνομαι ταπεινά  :kneel: :kneel: :kneel:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Πικερ έχεις σκεφτεί να κάνεις αλλαγή φύλου?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Rigor, αφού δεν σου σηκώνεται ρε πια στο Μετάξι. Γι' αυτό το απαξιώνεις.

Και να αληθευει δεν ειναι κακο. Κακο ή μαλλον λυπηρο ειναι να παραμενεις μια ζωη κακογαμημενος. :-

Προσπαθείς να περάσεις υποτιμήσεις για άλλους, αλλά αισθάνεσαι ότι σε απαξιώνουν.

Ψυχαναγκασμοί και προσπάθεια κάλυψης ουτοπικών φανταστικών αναγκών δημιουργούν το άγχος σου. Δεν θα καταφέρεις ποτέ να αποδείξεις την αξία της στοργής σ' εκείνη που σε παραμέλησε, ερωτευόμενος πόρνες

Ποτε πιστευεις οτι γνωρισε και αγαπησε τη γυναικα-σταθμο Πιπινοσκιστη; Εγω πιστευω γυρω στα 20 οταν ηταν φοιτητης.

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.922
Πόντοι
3.091
Και να αληθευει δεν ειναι κακο. Κακο ή μαλλον λυπηρο ειναι να παραμενεις μια ζωη κακογαμημενος. :-

Ποτε πιστευεις οτι γνωρισε και αγαπησε τη γυναικα-σταθμο Πιπινοσκιστη; Εγω πιστευω γυρω στα 20 οταν ηταν φοιτητης.

Πολύ πιθανόν.
Θα σου στείλω όμως pm. Δεν θα ήθελα να γράψω δημόσια την πραγματική μου άποψή!

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.228
Πόντοι
506

Stories

Νέο!