Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Σφίγγουμε τη γροθιά μας και λέμε: "Πάλι γάμησα και δεν μαλακίστηκα, πάλι τελείωσα με την πούτσα μου μέσα σε μουνί!"
ΟΟΟΟΟΟ ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑΑΑ
Σφίγγουμε τη γροθιά μας και λέμε: "Πάλι γάμησα και δεν μαλακίστηκα, πάλι τελείωσα με την πούτσα μου μέσα σε μουνί!"
[ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [ [Σφίγγουμε τη γροθιά μας και λέμε: "Πάλι γάμησα και δεν μαλακίστηκα, πάλι τελείωσα με την πούτσα μου μέσα σε μουνί!"
Φίλε γιατί τόση εμπάθεια με το νόμο; Μήπως δεν σου σηκώνεται πια; Μήπως κατάλαβες ότι ο "πορνηδονισμός" σου ήταν μια μαλακία και μισή που σε οδήγησε σε αδιέξοδο; Μήπως νιώθεις δυστυχισμένος; Ακολούθησε το νόμο του Picker για να βρεις την υγειά σου.
τι μαλακίες γράφεις ρε picker ?
...αυτή την περίοδο έχω ξεσκιστεί στο γαμήσι , κλείνομαι ΣΚ στο εξοχικό ...και μας ακούνε 4 τετράγωνα πιο μακρυά
και μετά πηγαίνω και σε strip και κάνω διηδονισμούς καλύτερους και απο τσόντα χωρίς υπερβολή ( υπάρχουν και ντοκουμέντα )
και άμα λάχει πηγαίνω και στο μετάξι για τα υπολείμματα ...
...πολλές φορές ναι όντως δεν μου σηκώνεται στο μετάξι και αυτό είναι υγιές ...γιατί μου σηκώνεται με άλλους τρόπους πιο ηδονιστικούς ;)
...και δεν είναι εμπάθεια απέναντι στο νόμο ...απλά είναι διαπίστωση ότι ο νόμος δεν εφαρμόζεται ούτε απο σένα , είναι μια αντιφαση που χρησιμοποιείς
για να εκτονωθείς επειδή δεν μπορείς να αγαπουλιάσεις όπως οι άλλοι πιρφόροι...γιατί δεν παραδέχεσαι ότι είσαι ένας πιρφόρος που δεν του βγαίνει με τις ελεηνίδες ?
γιατί να ξεφτυλίζεις έτσι τον εαυτό σου γράφοντας νόμους και μαλακίες ?
και κάποιες ακόμα σκέψεις :
για μια μια καλή διέγερση- στύση δεν αρκεί μόνο η αποχή ή η εναλλάγη σκευών ηδονής παίζει μεγάλο ρόλο και η συμμετοχικότητα και η διάρκεια των παρατρίψεων με ένα αντικείμενο
Γιατί έχετε τόσο μεγάλη ανάγκη να με απαξιώσετε; Κάτι σημαίνει αυτό, ζήλια προφανώς. Δεν μπορείτε να χωνέψετε ότι κάποιος μπορεί να περνάει καλά όντας ολιγαρκής και χωρίς να χρειάζεται να δίνει λογαριασμό σε κανένα μουνί. Δεν μπορείτε να χωνέψετε ότι κάποιος μπορεί να αρκείται να γαμάει στα μπουρδέλα και να κάνει 15 γαμησάρες το μήνα με 150 ευρώ. Γιατί μάλλον εσείς δεν μπορείτε.
Σώπα ρε; Βρήκες κανένα μπάζο και την είδες ανώτερος; Έλα ρε μάγκα... Τι λες τώρα; Αρχίδια μπουρδελιάρης είσαι όμως αν λες ότι το να έχεις γκόμενα είναι καλύτερο από το να γαμάς πουτάνες. Ο πραγματικός μπουρδελιάρης ποτέ δεν σνομπάρει το γαμήσι στα μπουρδέλα. Εγώ όταν έχω γκόμενα δεν μου καίγεται καρφί κι αν τη χάσω, είμαι πάντα ψυχικά πανέτοιμος να γυρίσω στα μπουρδέλα!
Εννοειται τυπε! Οπως παιζει ρολο στη διεγερση η γυναικα να μυριζει σαν γυναικα και οχι σαν Πακιστανος εργατης.
Σώπα ρε; Βρήκες κανένα μπάζο και την είδες ανώτερος; Έλα ρε μάγκα... Τι λες τώρα; Αρχίδια μπουρδελιάρης είσαι όμως αν λες ότι το να έχεις γκόμενα είναι καλύτερο από το να γαμάς πουτάνες. Ο πραγματικός μπουρδελιάρης ποτέ δεν σνομπάρει το γαμήσι στα μπουρδέλα. Εγώ όταν έχω γκόμενα δεν μου καίγεται καρφί κι αν τη χάσω, είμαι πάντα ψυχικά πανέτοιμος να γυρίσω στα μπουρδέλα!
...παίζει μεγάλο ρόλο η διέγερση και όχι μόνο η εκτόνωση.
άλλο πράγμα να χύνεις μετά απο ένα καυλωμένο όργιο και άλλο με μια βιαστική μαλακία με χρήση σώματος στο μετάξι
...παίζει μεγάλο ρόλο η διέγερση και όχι μόνο η εκτόνωση.
άλλο πράγμα να χύνεις μετά απο ένα καυλωμένο όργιο και άλλο με μια βιαστική μαλακία με χρήση σώματος στο μετάξι
αυτή είναι η αλήθεια
Rigor, αφού δεν σου σηκώνεται ρε πια στο Μετάξι. Γι' αυτό το απαξιώνεις. Γιατί δεν το παραδέχεσαι; Ζηλεύεις κατά βάθος που εγώ μπορώ και γαμάω και χύνω με 10 ευρώ ενώ εσύ δεν μπορείς πια να λειτουργήσεις χωρίς σχέση. Άντε σχεσάκια κακομοίρη!
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Rigor, αφού δεν σου σηκώνεται ρε πια στο Μετάξι. Γι' αυτό το απαξιώνεις.
Προσπαθείς να περάσεις υποτιμήσεις για άλλους, αλλά αισθάνεσαι ότι σε απαξιώνουν.
Ψυχαναγκασμοί και προσπάθεια κάλυψης ουτοπικών φανταστικών αναγκών δημιουργούν το άγχος σου. Δεν θα καταφέρεις ποτέ να αποδείξεις την αξία της στοργής σ' εκείνη που σε παραμέλησε, ερωτευόμενος πόρνες
Και να αληθευει δεν ειναι κακο. Κακο ή μαλλον λυπηρο ειναι να παραμενεις μια ζωη κακογαμημενος. :-
Ποτε πιστευεις οτι γνωρισε και αγαπησε τη γυναικα-σταθμο Πιπινοσκιστη; Εγω πιστευω γυρω στα 20 οταν ηταν φοιτητης.
Πικερ έχεις σκεφτεί να κάνεις αλλαγή φύλου?
Πολύ πιθανόν.
Θα σου στείλω όμως pm. Δεν θα ήθελα να γράψω δημόσια την πραγματική μου άποψή!
Ρε 'συ μη του βάζεις ιδέες!Δε θέλει και πολύ ο βλαμμένος.
Πικερ έχεις σκεφτεί να κάνεις αλλαγή φύλου?