Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.087
Πόντοι
10.686
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:
Πώς και πού ορίζεται το ''πρέπει'';

Επισκέπτης
Πώς και πού ορίζεται το ''πρέπει'';

Ο νόμος του Picker είναι φανατικά κατά του αυνανισμού. Δεν μπορείς να αισθανθείς πραγματικός άντρας αν δεν κόψεις μαχαίρι τον αυνανισμό. Δεν πρέπει καν να περνάει σαν ενδεχόμενο από το μυαλό σου.

Επισκέπτης
Λοιπόν, θα αφήσω ελεύθερη τη συχνότητα στο νόμο. Δεν έχουν όλοι ανάγκη να γαμάνε με την ίδια συχνότητα. Άλλος έχει ανάγκη να γαμάει μια φορά την εβδομάδα και άλλος κάθε μέρα. Αυτό που θα μείνει σταθερό είναι η αποφυγή της μαλακίας πάση θυσία.

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑΚΤΙΚΑ, ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑΚΤΙΚΑ, ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Τύπε εσύ ήσουν έξω από το Ιάσωνος 20 με ένα καπέλο και περίμενες?  :think:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Σφίγγουμε τη γροθιά μας και λέμε: "Πάλι γάμησα και δεν μαλακίστηκα, πάλι τελείωσα με την πούτσα μου μέσα σε μουνί!"
εχουμε αναγκη από περισσοτερα τετοια ποστ :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.087
Πόντοι
10.686
Λοιπόν, θα αφήσω ελεύθερη τη συχνότητα στο νόμο. Δεν έχουν όλοι ανάγκη να γαμάνε με την ίδια συχνότητα. Άλλος έχει ανάγκη να γαμάει μια φορά την εβδομάδα και άλλος κάθε μέρα. Αυτό που θα μείνει σταθερό είναι η αποφυγή της μαλακίας πάση θυσία.
Τελικά ο νόμος σου είναι αυστηρός με την Ρωμαϊκή έννοια του dura lex,sed lex,ή γίνεται... λάστιχο κατά την Ρωμαίικη-Νεοελληνική νοοτροπία;  :think:

Επισκέπτης
Τελικά ο νόμος σου είναι αυστηρός με την Ρωμαϊκή έννοια του dura lex,sed lex,ή γίνεται... λάστιχο κατά την Ρωμαίικη-Νεοελληνική νοοτροπία;  :think:

Δεν ξέρω κι εγώ τύπε. Αλλάζω γνώμες συνεχώς. Τώρα λέω να τον ξανακάνω αυστηρό. Εγώ πάντως τα τελευταία 5 χρόνια γαμάω με σταθερή συχνότητα μέρα παρά μέρα. Βλέπω όμως ότι για κάποιους είναι πολύ και για κάποιους άλλους λίγο.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Δεν ξέρω κι εγώ τύπε. Αλλάζω γνώμες συνεχώς. Τώρα λέω να τον ξανακάνω αυστηρό. Εγώ πάντως τα τελευταία 5 χρόνια γαμάω με σταθερή συχνότητα μέρα παρά μέρα. Βλέπω όμως ότι για κάποιους είναι πολύ και για κάποιους άλλους λίγο.

Να μην χαθεις όταν ξεκινησει ο ομιλος σου... :grin:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
:2on1: 

Ρε πυρφόρε άσε τα πολλά και τα λίγο και τους νόμους
φόρα κανά καπέλο βενζινά και πήγαινε να στηθείς έξω από το πορδέλο στην
Ιάσωνος και να κάνεις σαν επιδειξίας  :2funny: :2funny: :2funny:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
πικερ λογω των ριζοσπαστικων και ακραιων θεσεων σου για τις γυναικες θα μπορουσες να ησουν φανατικος ισλαμιστης αν επρεπε να διαλεξεις θρησκεια?

Επισκέπτης
πικερ λογω των ριζοσπαστικων και ακραιων θεσεων σου για τις γυναικες θα μπορουσες να ησουν φανατικος ισλαμιστης αν επρεπε να διαλεξεις θρησκεια?

Έχουνε βάση τα πιστεύω των ισλαμιστών, είναι αλήθεια. Σίγουρα όμως δεν θα μπορούσα να είμαι τέτοιο κτήνος. Εγώ είμαι συντηρητικά φιλελεύθερος, δηλαδή είμαι φαλλοκράτης και σιχαίνομαι τις προκλητικές γυναίκες αλλά είμαι γενικά κατά της βίας. Το θέμα λύνεται αν υπάρχει ελεύθερη πορνεία. Αν ο άντρας μπορεί να βρει άνετα το σεξ δεν χρειάζεται να πάρει το επώδυνο για όλους ρίσκο του βιασμού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom