Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
Τσίνα στην ιστορία του Picker μόνο ένα ναυάγιο σαν και εσένα τον έχει υποστηρίξει
Τσίνα στην ιστορία του Picker μόνο ένα ναυάγιο σαν και εσένα τον έχει υποστηρίξει
Γαμάς καθόλου?
Δεν συγκρίνονται ανόμοια πράγματα,και δεν αρκεί πάντα αυτό καθαυτό το σεξ,''ψεκάστε,σκουπίστε,τελειώσατε'',για να νοιώθεις ικανοποιημένος,είναι και η όλη καυλάντα που προηγείται κι έπεται!
Άρα εννοείς τις αγκαλίτσες, τη συντροφικότητα κτλ. Και μετά λέτε εμένα πυρφόρο.
Picker στρατό έχεις πάει ?
piker δε σχολιασες το αρθρο
ξεροχυνω με ναυαγια και χιλιους κλωνουςΓιατί το αποπαίρνεις το παιδί, παλιοκιαρατά; >
Φαίνεται μεγάλοςμουμιολάγνοςπορνοδοκησίσοφος.
ξεροχυνω με ναυαγια και χιλιους κλωνους
διαβαζοντας το αρθρο προσεκτικα καταλαβα ότι ο αυνανισμος απομονωνει καποιον από το άλλο φυλλο αφου προσφερει ηδονή και ετσι δεν εχει διαθεση να φλερταρει και να διεκδικησει μια γυναικα, οσοι δεν αυνανίζονται εχουν μεγαλυτερη διαθεση για φλερτ και διεκδικηση του αλλου φυλλου.
αυτό που δε μπορω να καταλαβω είναι πως ο πικερ αφου δεν αυνανίζεται γιατι δεν εχει διαθεση για φλερτ και διεκδικηση ή μαλλον γιατι αυτή η διαθεση του βγαινει με πορνες και όχι με κανονικες κοπελες, ετυχε ή είναι κατι βαθυτερο ψυχικα.
Όχι, απλά ο αρθρογράφος δεν έχει λάβει υπόψη του ότι υπάρχουν και οι πουτάνες.
Καταρχήν, όπως έχω ξαναπεί, δεν δέχομαι ότι αυτό είναι επάγγελμα ή τουλάχιστον δεν είναι απλά ένα επάγγελμα. Αν το βλέπεις απλά σαν επάγγελμα έχεις χάσει το παιχνίδι εξ αρχής. Όταν έχεις την πουτάνα από κάτω και τη γαμάς είναι η γκόμενά σου.
εισαι οπαδος του νομου του πικερ?επισης όταν γαμαει καποιος μια συγκεκριμενη πορνη μια φορα την εβδομαδα και στο ενδιαμεσο δεν βλέπονται μπορει να χαρακτηριστεί και ως σχεση από αποσταση ? ή σε περιπλοκη σχεση που λεει και το facebook ?
εσυ?Picker στρατό έχεις πάει ?
επισης όταν γαμαει καποιος μια συγκεκριμενη πορνη μια φορα την εβδομαδα και στο ενδιαμεσο δεν βλέπονται μπορει να χαρακτηριστεί και ως σχεση από αποσταση ? ή σε περιπλοκη σχεση που λεει και το facebook ?
Με την ιδια λογικη, κι εγω κοβω το τσιγαρο 20 φορες τη μερα.Πολύ ωραία ερώτηση. Όχι, οι πουτάνες κάνουν με τους πελάτες τους σχέσεις των 10 λεπτών. Έχουν 30-40 σύντομες σχέσεις την ημέρα.