Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Μη γελάτε κύριε πύραυλε, πυρφόροι είναι αυτοί που λένε τους άλλους πυρφόρους. Ο ίδιος ο κύριος BMW έχει παραδεχτεί ότι κάνει διπλές και τριπλές καταθέσεις για να μπορέσει να τελειώσει 1 φορά ξοδεύοντας ένα κάρο λεφτά. Εγώ αντίθετα με 150 ευρώ χύνω 15 φορές το μήνα μέσα σε μουνί και δεν μαλακίζομαι ποτέ. Ποιος είναι άραγε πυρφόρος?

Επισκέπτης
Πυρφόροι είναι αυτοί που παίζουν το παιχνίδι που θέλουν οι πουτάνες. Πυρφόροι είναι όσοι τις αφήνουν να πιστεύουν ότι αυτό που κάνουν με τους πελάτες τους δεν είναι έρωτας αλλά κάτι άλλο. Πυρφόροι είναι αυτοί που τις αφήνουν να νομίζουν ότι μετά από το καθημερινό σεξ με 40 άντρες την ημέρα μπορούν να βρίσκονται με τον "γκόμενο" και να έχουν μια απόλυτα φυσιολογική συναισθηματική σχέση. Αυτοί είναι οι πραγματικοί πυρφόροι!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Πυρφόροι είναι αυτοί που παίζουν το παιχνίδι που θέλουν οι πουτάνες. Πυρφόροι είναι όσοι τις αφήνουν να πιστεύουν ότι αυτό που κάνουν με τους πελάτες τους δεν είναι έρωτας αλλά κάτι άλλο. Πυρφόροι είναι αυτοί που τις αφήνουν να νομίζουν ότι μετά από το καθημερινό σεξ με 40 άντρες την ημέρα μπορούν να βρίσκονται με τον "γκόμενο" και να έχουν μια απόλυτα φυσιολογική συναισθηματική σχέση. Αυτοί είναι οι πραγματικοί πυρφόροι!

Λάθος κ. Πίκι.

Πιρφόροι είναι αυτοί που ενδιαφέρονται περισσότερο για το τι νομίζουν, κάνουν και συναισθάνονται οι πουτάνες και οι ερωμένες (ή αν θέλετε γενικως οι γυναίκες) παρά για τον εαυτό τους. Κοντολογίς, αυτοί που γίνονται έρμαιο στα χέρια της κάθε ανόητης μεγαλομανούς τυχάρπαστης και δέχονται να γίνουν το θυμα που θα της θρέψει την ματαιοδοξία.   

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Μην του βάζεις δύσκολα...
Αλήθεια το κανονικό νικ γιατί δεν το προτιμά;

Επισκέπτης
Λάθος κ. Πίκι.

Πιρφόροι είναι αυτοί που ενδιαφέρονται περισσότερο για το τι νομίζουν, κάνουν και συναισθάνονται οι πουτάνες και οι ερωμένες (ή αν θέλετε γενικως οι γυναίκες) παρά για τον εαυτό τους. Κοντολογίς, αυτοί που γίνονται έρμαιο στα χέρια της κάθε ανόητης μεγαλομανούς τυχάρπαστης και δέχονται να γίνουν το θυμα που θα της θρέψει την ματαιοδοξία.    

Πυρφόρος είναι αυτός που αντιμετωπίζει τις πουτάνες σαν άψυχα αντικείμενα και δέχεται να τον αντιμετωπίζουν και εκείνες έτσι. Ανάθεμα αν κάποιος από εσάς έχει καταλάβει ποιος είναι ο θύτης και ποιος είναι το θύμα στην περίπτωσή μου. Για να φτάνει στο σημείο να μη σε δέχεται μια πουτάνα για πράγματα που της έχεις πει σημαίνει ότι με τα λόγια σου της έχεις γαμήσει τελείως την εσωτερική ισορροπία, της έχεις χαλάσει το παραμύθι που έχει φτιάξει για να ανέχεται τον καθένα να τη γαμάει. Τα παρακαλητά μου προς αυτές δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας ακόμα τρόπος για να τους υπενθυμίζω ότι αυτό που έγινε μεταξύ μας ήταν αλήθεια. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Έναν ψυχίατρο γρήγορα...

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=144885.0;attach=569855;image[/img[/URL]] :headbang3:
[/quote]

Αυτός είναι ο κ. Picker  σε ηλικία 18 ετών;;;!!!
Δικαιώνομαι!
Ξεσκονίστε,κύριε, τον κουραμπιέ άμεσα!
Μη καταπιέζεσθε από τις γυναίκες. Δεν τις είχατε ποτέ.
Αλλού είναι τα θέλω σας. Ικανοποιήστε τα,κύριε [;].

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Με γουστάρεις μωρή κουφάλα?

Όχι, κύριε [;].
Προσπαθώ να σας πείσω να αποδεχθείτε την θηλυκή πλευρά σας, να σταματήσετε να εξευτελίζεσθε μπροστά στην κάθε Κορίνα και να αφήσετε τους κ.κ. Ιππότη και Λίλα να σας δείξουν τον δρόμο.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.770
Πόντοι
5.595
..πριν λιγο καιρο σκεφτοταν να δωσει το κωλαρακι του....??!!! :grin:
Αλλα δεν ηξερε σε ποια τιμη....!!! :2funny: :uglystupid:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Πυρφόρος είναι αυτός που αντιμετωπίζει τις πουτάνες σαν άψυχα αντικείμενα και δέχεται να τον αντιμετωπίζουν και εκείνες έτσι. Ανάθεμα αν κάποιος από εσάς έχει καταλάβει ποιος είναι ο θύτης και ποιος είναι το θύμα στην περίπτωσή μου. Για να φτάνει στο σημείο να μη σε δέχεται μια πουτάνα για πράγματα που της έχεις πει σημαίνει ότι με τα λόγια σου της έχεις γαμήσει τελείως την εσωτερική ισορροπία, της έχεις χαλάσει το παραμύθι που έχει φτιάξει για να ανέχεται τον καθένα να τη γαμάει. Τα παρακαλητά μου προς αυτές δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας ακόμα τρόπος για να τους υπενθυμίζω ότι αυτό που έγινε μεταξύ μας ήταν αλήθεια. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

Για να φτάσει στο σημείο να μην σε δέχεται μια πουτάνα των 10-20 ευρώ σημαίνει, ή ότι δεν σου σηκώνεται και την βγάζεις την πίστη, ή  ότι δεν αντέχει από την μπίχλα σου, ή ότι της έχεις γινει ταγάρι.  ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Ή να της λες την αλήθεια ότι όλοι οι πελάτες της είναι και γκόμενοί της και ότι η προσωπική της ζωή είναι και μέσα στο μπουρδέλο. Μάλλον δεν γνωρίζετε πώς σκέφτονται οι νεαρές πόρνες.

Δεν με απασχολεί να γνωρίζω το πως σκέπτονται, κύριε. Το μόνα που με απασχολούν στις πόρνες είναι, να εργάζονται ως πόρνες με την θέλησή τους, να είναι καθαρές, και τέλος, να είναι όμορφες. 

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
Λάθος κ. Πίκι.

Ας καταχορηθει στο βικιπεντια ως Ο ΟΡΙΣΜΟΣ

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
Δεν με απασχολεί να γνωρίζω το πως σκέπτονται, κύριε. Το μόνα που με απασχολούν στις πόρνες είναι, να εργάζονται ως πόρνες με την θέλησή τους, να είναι καθαρές, και τέλος, να είναι όμορφες. 
+1

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
δεν ξέρω κατά πόσο ταιριάζει εδώ αλλά θα πώ ένα περιστατικό στο οποίο ήμουν αυτόπτης μάρτυρας:

μπαίνω σ'ένα τσαρδί και ήταν καθισμένος σ'ένα σκαμπό ένας γελαστός πάκις,
βγαίνει μια νεαρή πόρνη μαζί με την τσατσά ,
κάνει να δώσει το 10άρικο ο πάκις,
και αυτομάτως η κοπελίτσα λέει στην τσατσά "δεν μπορώ να πάω μαζί του , γιατί μου λέει ότι
μ'αγαπάει και ότι θέλει να με παντρευτεί" και η τσατσά τον διώχνει και ο πάκης
χωρίς να φέρει αντιρρήσεις , φεύγει με την ουρά στα σκέλια...

Τωρα συμφωνω  :grin:

Ο πραγματικος μπουρδελιαρης, ειναι αυτος που δε δεχεται να ξεφτιλιστει για καμια γυναικα.
Εχει τις γυναικες τοσο χαμηλα που το μονο πραγμα που ζηταει απο αυτες ειναι το μουνι τους.
Και επιλεγει να πηγαινει με γυναικες επι πληρωμη, οχι για να γαμησει, αλλα για να γαμησει και να ΦΥΓΕΙ.
όλη η ουσία σε μερικές λέξεις  ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Λάθος κ. Πίκι.

πιρφόρος είναι αυτός που εξαρτά την ικανοποίησή του απο ένα πρόσωπο εκτός του εαυτού του

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
δεν ξέρω κατά πόσο ταιριάζει εδώ αλλά θα πώ ένα περιστατικό στο οποίο ήμουν αυτόπτης μάρτυρας:

μπαίνω σ'ένα τσαρδί και ήταν καθισμένος σ'ένα σκαμπό ένας γελαστός πάκις,
βγαίνει μια νεαρή πόρνη μαζί με την τσατσά ,
κάνει να δώσει το 10άρικο ο πάκις,
και αυτομάτως η κοπελίτσα λέει στην τσατσά "δεν μπορώ να πάω μαζί του , γιατί μου λέει ότι
μ'αγαπάει και ότι θέλει να με παντρευτεί" και η τσατσά τον διώχνει και ο πάκης
χωρίς να φέρει αντιρρήσεις , φεύγει με την ουρά στα σκέλια...

όλη η ουσία σε μερικές λέξεις  ;)

Φίλε μου,υπάρχουν πολλοί ρομαντικοί πάκηδες.... :grin: :grin: :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605