Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Όχι.Δεν βολευόμαστε με υποκατάστατα.Θέλουμε το αυθεντικό.Γιατί? Εγώ δεν σου κάνω? Μην ανησυχείς, έχουμε παρόμοιες απόψεις.![]()
Όχι.Δεν βολευόμαστε με υποκατάστατα.Θέλουμε το αυθεντικό.Γιατί? Εγώ δεν σου κάνω? Μην ανησυχείς, έχουμε παρόμοιες απόψεις.![]()
Με αιμορροΐδες κι αυτός;Κι αυτός ίδιος με του Picker είναι.
Όχι.Δεν βολευόμαστε με υποκατάστατα.Θέλουμε το αυθεντικό.
Ποτέ δεν θα ξαναγράψει εδώ ο Picker. Ο στόχος του ήταν η τελειοποίηση του νόμου. Αυτό έγινε άρα δεν υπήρχε λόγος να συνεχίσει. Μην ανησυχείς, θα σας ταράξω εγώ στον πικερισμό.
ακολουθω συμβουλη μερα παρα μερα κι απο τοτε ειμαι αλλος ανθρωπος![]()
Και δε θα βγάλεις και τρίχες στις παλάμεςΕίναι τσεκαρισμένο ότι αποδίδει. Μέρα παρά μέρα είναι η μέση συχνότητα εκσπερμάτισης ενός άντρα 29 ετών. Αν κρατήσεις αυτή τη συχνότητα μετά τα 30 θα νιώθεις για πάντα νέος.
Σωστα..............Αλλωστε με τοσο κατουρημα , αδρανοποιουνται οι αδενεs των τριχων και το δερμα παραμενει λειοΚαι δε θα βγάλεις και τρίχες στις παλάμες
Ολες οι καλες ειναι πιασμενες και οι ελευθερες χεσμενες.μην ψαχνετε την τυχη σας εξω απο τα μπουρδελα.δεν προκειται να βρειτε τιποτα καλο.ολες ειναι για δεσιμο
Τελικα αρχισε τις βιζιτες ;Ποσο τον τιμολογησε τον κωλο του;O Picker μου είπε να σας πω ότι σας γαμάει όλους.![]()