Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Όχι αλλά φαντάζομαι θα είναι σαν να χέζεις ανάποδα.   :birdman:
Αν ο πορνόγερος που θα πας τον έχει μεγάλο και χοντρό θα είναι σα να μπένει όλη η λεκάνη ανάποδα μου φαίνεται  :grin:

Επισκέπτης
Αν ο πορνόγερος που θα πας τον έχει μεγάλο και χοντρό θα είναι σα να μπένει όλη η λεκάνη ανάποδα μου φαίνεται  :grin:

Μην το λες φίλε. Άμα δεις κάτι κουράδες που κάνω θα πάθεις πλάκα. Παλεύω μέχρι και μισή ώρα με το κοντάρι να τις στείλω στην αποχέτευση.  :grin:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.891
Πόντοι
5.975
Μην το λες φίλε. Άμα δεις κάτι κουράδες που κάνω θα πάθεις πλάκα. Παλεύω μέχρι και μισή ώρα με το κοντάρι να τις στείλω στην αποχέτευση.  :grin:
Αν εσύ φίλε μου έχεις τέτοιες... καταστάσεις, ο Λίλας τότε δεν τολμώ να φανταστώ τί θα βγάζει!!!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μην το λες φίλε. Άμα δεις κάτι κουράδες που κάνω θα πάθεις πλάκα. Παλεύω μέχρι και μισή ώρα με το κοντάρι να τις στείλω στην αποχέτευση.   :grin:
Εχεις ολα τα εφοδια!!!!!!!!!!!!
Αν τα καταπινεις κιολας σε βλεπω πολυεκατομμυριουχο!!!!!!!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Μην το λες φίλε. Άμα δεις κάτι κουράδες που κάνω θα πάθεις πλάκα. Παλεύω μέχρι και μισή ώρα με το κοντάρι να τις στείλω στην αποχέτευση.   :grin:
Αν είναι πριν το ραντεβού σου με τον επίδοξο πελάτη σου ρίξε ένα καλό χέσιμο για να ανοίξει ο κώλος και να μην ζοριστείς πολύ  :2funny:

Επισκέπτης
Αν εσύ φίλε μου έχεις τέτοιες... καταστάσεις, ο Λίλας τότε δεν τολμώ να φανταστώ τί θα βγάζει!!!

Είναι περισσότερο θέμα δυσκοιλιότητας. Γι' αυτό έχω και πρόβλημα με αιμορροΐδες. Μιλάμε για απίστευτη διάμετρο κουράδων, δεν μπορείς να φανταστείς.  :grin:

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

λέγε, λέγε ... θα το πιστέψετε κάποια στιγμή ...

Επισκέπτης
Το τραγούδι της ημέρας:

If I had the time
To re-live my life
I don't think I'd care
To change a thing
As long as I find
Just a little peace of mind
I can dream and laugh and I can sing

I can have my fun
With the silver stars
I can watch the sun
Fall in the sea
And if it rains
I will smile just the same
For the rain will make the flowers spring

I know how it is to feel sad
I know how it is when things go bad
But I'm sure that I have found the way
I'm happy here and here I'll stay
Here I'll stay  :rockon:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.089
Πόντοι
10.686
Όχι αλλά φαντάζομαι θα είναι σαν να χέζεις ανάποδα.  :birdman:
Άλλωστε το'χει πει κι ο μέγιστος Τζιμάκος:''Δεν είναι τίποτα,κουραδοαναρρόφηση!''
(Από τον ''Ρομπέν των χαζών-live'').

Επισκέπτης
Μέρα παρά μέρα για πάντα.  :rockon:

Συνημμένα

• Φωτογ.0440.jpg
    Φωτογ.0440.jpg
    62,9 KB · Εμφανίσεις: 30

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.891
Πόντοι
5.975
Πως να γαμηθεις απο κωλο με τετοια μαπα ρε? ειδικα στις πιπες θα εισαι.... μπρρρρρρρρρ
Μη μου πεις ότι θα κάνεις πίσω... Αφού όλο και ξερογλύφεσαι για τον πωπουδα΄κο του Picker!  :2funny: Έχουμε ετοιμαστεί να σου στγκεντρώσουμε και τα χρήματα για να σου φύγει το απωθημένο!  :dancing:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Μη μου πεις ότι θα κάνεις πίσω... Αφού όλο και ξερογλύφεσαι για τον πωπουδα΄κο του Picker!  :2funny: Έχουμε ετοιμαστεί να σου στγκεντρώσουμε και τα χρήματα για να σου φύγει το απωθημένο!  :dancing:
αλλαξα γνωμη μολις τωρα. Τα λεφτα δωστε τα στον απολυτο για το φλογοβολο. χωραφι θα του βρω εγω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom