Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Αν ο πορνόγερος που θα πας τον έχει μεγάλο και χοντρό θα είναι σα να μπένει όλη η λεκάνη ανάποδα μου φαίνεταιΌχι αλλά φαντάζομαι θα είναι σαν να χέζεις ανάποδα.![]()
Αν ο πορνόγερος που θα πας τον έχει μεγάλο και χοντρό θα είναι σα να μπένει όλη η λεκάνη ανάποδα μου φαίνεταιΌχι αλλά φαντάζομαι θα είναι σαν να χέζεις ανάποδα.![]()
Αν ο πορνόγερος που θα πας τον έχει μεγάλο και χοντρό θα είναι σα να μπένει όλη η λεκάνη ανάποδα μου φαίνεται![]()
Αν εσύ φίλε μου έχεις τέτοιες... καταστάσεις, ο Λίλας τότε δεν τολμώ να φανταστώ τί θα βγάζει!!!Μην το λες φίλε. Άμα δεις κάτι κουράδες που κάνω θα πάθεις πλάκα. Παλεύω μέχρι και μισή ώρα με το κοντάρι να τις στείλω στην αποχέτευση.![]()
Εχεις ολα τα εφοδια!!!!!!!!!!!!Μην το λες φίλε. Άμα δεις κάτι κουράδες που κάνω θα πάθεις πλάκα. Παλεύω μέχρι και μισή ώρα με το κοντάρι να τις στείλω στην αποχέτευση.![]()
Αν είναι πριν το ραντεβού σου με τον επίδοξο πελάτη σου ρίξε ένα καλό χέσιμο για να ανοίξει ο κώλος και να μην ζοριστείς πολύΜην το λες φίλε. Άμα δεις κάτι κουράδες που κάνω θα πάθεις πλάκα. Παλεύω μέχρι και μισή ώρα με το κοντάρι να τις στείλω στην αποχέτευση.![]()
Αν εσύ φίλε μου έχεις τέτοιες... καταστάσεις, ο Λίλας τότε δεν τολμώ να φανταστώ τί θα βγάζει!!!
ηταν απλα οχι στην ΟμόνοιαΔηλαδη δεν ηταν ο δικος σου κωλος στην φωτο;
Ε, τώρα χαλάσατε το πέπλο ερωτισμού και μυστηρίου που κάλυπτε τον κώλο σας....
... έχω και πρόβλημα με αιμορροΐδες. ...
...
Ε, τώρα χαλάσατε το πέπλο ερωτισμού και μυστηρίου που κάλυπτε τον κώλο σας.
![]()
![]()
παει την εριξε την τιμη??
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker![]()
Άλλωστε το'χει πει κι ο μέγιστος Τζιμάκος:''Δεν είναι τίποτα,κουραδοαναρρόφηση!''Όχι αλλά φαντάζομαι θα είναι σαν να χέζεις ανάποδα.![]()
Μέρα παρά μέρα για πάντα.![]()
Μη μου πεις ότι θα κάνεις πίσω... Αφού όλο και ξερογλύφεσαι για τον πωπουδα΄κο του Picker!Πως να γαμηθεις απο κωλο με τετοια μαπα ρε? ειδικα στις πιπες θα εισαι.... μπρρρρρρρρρ
αλλαξα γνωμη μολις τωρα. Τα λεφτα δωστε τα στον απολυτο για το φλογοβολο. χωραφι θα του βρω εγω.Μη μου πεις ότι θα κάνεις πίσω... Αφού όλο και ξερογλύφεσαι για τον πωπουδα΄κο του Picker!Έχουμε ετοιμαστεί να σου στγκεντρώσουμε και τα χρήματα για να σου φύγει το απωθημένο!
![]()
Πως να γαμηθεις απο κωλο με τετοια μαπα ρε? ειδικα στις πιπες θα εισαι.... μπρρρρρρρρρ
Το γυαλί απο Πακι στα φαναρια;Μέρα παρά μέρα για πάντα.![]()