Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
πικερ μερα παρα μερα γαμας ακομα

Επισκέπτης
Δηλαδη αν καποια σου πει οτι θελει να την γαμισεις θα της πεις αυριο;
Δηλαδη ουτε extra ball  δεν μπορεις αν σου το ζητησει μια γκομενα;

Όχι, θα τη γαμήσω βέβαια. Απλά το επόμενο γαμήσι θα το αργήσω λίγο.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εννοείται. Μετά δηλαδή θα πρέπει να περιμένω 4 μέρες για το επόμενο γαμήσι.
Μέσα σε αυτές τις 4 μέρες επιτρέπεται να τον φας από τον κώλο η και το πισοκίνητο πάει με τις μέρες?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εννοείται. Μετά δηλαδή θα πρέπει να περιμένω 4 μέρες για το επόμενο γαμήσι.
Εδω χωλενει ο νομος φιλε!!!!Πρεπει να τον επαναδιατυπωσεις.Λυπαμαι που στο λεω αλλα ειναι αδικος.

Επισκέπτης
Εδω χωλενει ο νομος φιλε!!!!Πρεπει να τον επαναδιατυπωσεις.Λυπαμαι που στο λεω αλλα ειναι αδικος.

Όχι, δεν χωλαίνει καθόλου. Όσο ανεπιθύμητο είναι το αραιότερο σεξ, άλλο τόσο ανεπιθύμητο είναι και το συχνότερο σεξ. ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ είναι το ιδανικό. Αν μας τύχει και γαμήσουμε 2 φορές συνεχόμενα, μετά κάνουμε αποχή από το σεξ για 4 μέρες.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Εννοείται. Δεν θα χαλάω εγώ το σπέρμα μου άδικα για την κάθε πατσαβούρα.
Φύλαξέ το καλύτερα, ισως να διατηρείται και στην καταψυξη, ποτε δεν ξέρεις που θα σου χρειαστεί!!!

Επισκέπτης
Πιστευεις και εσυ οτι υπάρχει πεπερασμενο όριο χυσίματος;

Δεν είμαι σίγουρος. Πιστεύω όμως ότι και το να χύνεις πολύ συχνά (π.χ. κάθε μέρα) δεν κάνει καλό. Χάνεις πολλή ενέργεια έτσι. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι προπονητές απαγορεύουν στους ποδοσφαιριστές το σεξ την προηγούμενη κάθε αγώνα. Επίσης είναι σαφώς πιο έντονοι οι οργασμοί όταν τελειώνεις μέρα παρά μέρα και όχι κάθε μέρα. Αυτό δεν το λέω τώρα που είμαι 36, το έχω παρατηρήσει από τα 18 μου. Όσο για αυτό που λένε ότι πρέπει να χύνεις κάθε μέρα όταν είσαι νέος για να μην πάθεις καρκίνο του προστάτη όταν γεράσεις, υπάρχουν πολλές αντικρουόμενες έρευνες και απόψεις και τίποτα δεν είναι σίγουρο. Π.χ. οι Ιάπωνες κάνουν πολύ λιγότερο σεξ από όλους τους λαούς του κόσμου και έχουν το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom