TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
πικερ μερα παρα μερα γαμας ακομα
πικερ μερα παρα μερα γαμας ακομα
Πιο συντομα ναι ,πιο αραιά όχι;Πάντα, σταθερά. 3-4 φορές τη βδομάδα, 15-16 φορές το μήνα, 182-183 φορές το χρόνο.
Πιο συντομα ναι ,πιο αραιά όχι;
Ετσι θέλει πειθαρχίαΟύτε πιο σύντομα ούτε πιο αραιά.
Δηλαδη αν καποια σου πει οτι θελει να την γαμισεις θα της πεις αυριο;Ούτε πιο σύντομα ούτε πιο αραιά.
Ετσι θέλει πειθαρχία
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσΟ άνθρωπος δεν πρέπει να ζει για να γαμάει αλλά να γαμάει για να ζει.
Δηλαδη αν καποια σου πει οτι θελει να την γαμισεις θα της πεις αυριο;
Δηλαδη ουτε extra ball δεν μπορεις αν σου το ζητησει μια γκομενα;
Αμα γκομενα σου ζητησει να την ξαναγαμησεις στο καπακι μετραει σαν αλλο γαμησι;Όχι, θα τη γαμήσω βέβαια. Απλά το επόμενο γαμήσι θα το αργήσω λίγο.
Αμα γκομενα σου ζητησει να την ξαναγαμησεις στο καπακι μετραει σαν αλλο γαμησι;
Μέσα σε αυτές τις 4 μέρες επιτρέπεται να τον φας από τον κώλο η και το πισοκίνητο πάει με τις μέρες?Εννοείται. Μετά δηλαδή θα πρέπει να περιμένω 4 μέρες για το επόμενο γαμήσι.
Απαξ λογιζεται η καθε φορα???Εννοείται. Μετά δηλαδή θα πρέπει να περιμένω 4 μέρες για το επόμενο γαμήσι.
Εδω χωλενει ο νομος φιλε!!!!Πρεπει να τον επαναδιατυπωσεις.Λυπαμαι που στο λεω αλλα ειναι αδικος.Εννοείται. Μετά δηλαδή θα πρέπει να περιμένω 4 μέρες για το επόμενο γαμήσι.
Μέσα σε αυτές τις 4 μέρες επιτρέπεται να τον φας από τον κώλο η και το πισοκίνητο πάει με τις μέρες?
Εδω χωλενει ο νομος φιλε!!!!Πρεπει να τον επαναδιατυπωσεις.Λυπαμαι που στο λεω αλλα ειναι αδικος.
Απαξ λογιζεται η καθε φορα???
Πιστευεις και εσυ οτι υπάρχει πεπερασμενο όριο χυσίματος;Εννοείται. Δεν θα χαλάω εγώ το σπέρμα μου άδικα για την κάθε πατσαβούρα.
Φύλαξέ το καλύτερα, ισως να διατηρείται και στην καταψυξη, ποτε δεν ξέρεις που θα σου χρειαστεί!!!Εννοείται. Δεν θα χαλάω εγώ το σπέρμα μου άδικα για την κάθε πατσαβούρα.
Πιστευεις και εσυ οτι υπάρχει πεπερασμενο όριο χυσίματος;