Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
που χαθηκε ο κ.πικερ ρε παιδια?

τυπε φημες λενε οτι ειναι σε σχεση με λαμπρο μελλον οσο δε για το μερα παρα μερα εχουν να τον δουν στο μεταξι πανω απο μηνα

Επισκέπτης
Πικερ, χωρις παρεξηγηση ρε φιλε, αλλα με ολη αυτη την ιστορια με το Κορινακι, δε θα πρεπε να χεις μουτρα να μπαινεις στο site ουτε καν με κλωνο!

Εισαι ενας πουτανοπιρφορος! Πουτανοαγαπουλης, πουτανοβοσκος κανονικος!
Δε το χωραει ο νους μου οτι πηγαινες και κλαιγοσουνα και η αλλη σε εβριζε!
Δυστυχως δε διαφερεις σε τιποτα απο τους κανονικους πιρφορους που κοροιδευεις.
Βασικα εισαι χειροτερος  :-

Το Κορινάκι έμαθε κάτι από μένα που θα το θυμάται για πάντα: Ότι όλοι οι πελάτες της είναι και γκόμενοί της. Όλα τα άλλα είναι τελείως ανούσια.

Επισκέπτης
Η Κορίνα είναι η τρίτη κατά σειρά πουτάνα που με αρνείται. Υπάρχουν άλλες δύο εν ενεργεία πουτάνες στο Μετάξι που τις παρακαλάω εδώ και 1-2 χρόνια να με ξαναδεχτούν. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη καύλα από το να δίνεις αξία σε μια πουτάνα.

Ο πραγματικός μπουρδελιάρης φτύνει στη μάπα τις γκόμενες αλλά μπορεί να γίνει λιώμα για μια πουτάνα. Γουστάρει να δίνει αξία στις ξεφτιλισμένες πουτάνες!

Επισκέπτης
Τωρα συμφωνω  :grin:

Ο πραγματικος μπουρδελιαρης, ειναι αυτος που δε δεχεται να ξεφτιλιστει για καμια γυναικα.
Εχει τις γυναικες τοσο χαμηλα που το μονο πραγμα που ζηταει απο αυτες ειναι το μουνι τους.
Και επιλεγει να πηγαινει με γυναικες επι πληρωμη, οχι για να γαμησει, αλλα για να γαμησει και να ΦΥΓΕΙ.

Όταν έχεις γαμήσει μια γυναίκα την έχεις ήδη ξεφτιλίσει. Όσο και να την παρακαλάς μετά και αυτή να σε βρίζει, η ξεφτίλα δεν γίνεται να αντιστραφεί. Ποτέ δεν παρακαλάμε γυναίκες που ΔΕΝ έχουμε γαμήσει. Γι' αυτές που έχουμε ήδη γαμήσει μπορούμε να γίνουμε και χαλί!

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Υποστηρίζουμε τον παλιό Πίκερ, την χειραφέτηση του άντρα απ' το μουνί της γυναίκας και το συχνό απαξιωτικό γαμήσι με πουτάνες.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πίκερ,πες και τις άλλες 2 που δεν σε δέχονται...
Εγώ πάντως...αν μου είχε τύχει τέτοιο σκηνικό,θα είχα ξενερώσει... :rockon:

Επισκέπτης
Υποστηρίζουμε τον παλιό Πίκερ, την χειραφέτηση του άντρα απ' το μουνί της γυναίκας και το συχνό απαξιωτικό γαμήσι με πουτάνες.

Ποτέ δεν είπε αυτό ο Picker. Ο Picker στις πουτάνες έκανε και πάντα θα κάνει τον πιο τρυφερό και παθιασμένο έρωτα.

Επισκέπτης
Πίκερ,πες και τις άλλες 2 που δεν σε δέχονται...
Εγώ πάντως...αν μου είχε τύχει τέτοιο σκηνικό,θα είχα ξενερώσει... :rockon:

Τις έχω πει πολλές φορές. Η μία είναι η Μαρία από το Ιάσωνος 2 και η άλλη είναι η Μιρέλλα από το Κολωνού 11. Ειδικά τη Μιρέλλα έχω ανάγκη να πηγαίνω τουλάχιστον μία φορά τη βδομάδα και να την παρακαλάω.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τις έχω πει πολλές φορές. Η μία είναι η Μαρία από το Ιάσωνος 2 και η άλλη είναι η Μιρέλλα από το Κολωνού 11. Ειδικά τη Μιρέλλα έχω ανάγκη να πηγαίνω τουλάχιστον μία φορά τη βδομάδα και να την παρακαλάω.

:tooth: :tooth: :tooth:

Τι μαλέας είσαι...γράψ΄τες τα παπάρΓια σου και,τράβα παρακάτω...
100 κορασίδες έχει γύρω-γύρω... :zfuck:

Επισκέπτης
Αγάπες μου σας λατρεύω. Γιατί μου φέρεστε τόσο σκληρά?

Επισκέπτης
Κορινάκι ξέρω ότι διαβάζεις αυτά που γράφω. Έχω βρει άλλη κοπέλα Κορινάκι, που με φιλάει στο στόμα και κάνω παθιασμένο έρωτα μαζί της. Να το ξέρεις!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.089
Πόντοι
10.686
Ρε φιλε, το καταλαβαινεις και απο μονος σου πιστευω οτι το να ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ μια πουτανα να σε δεχτει και εκεινη να αρνειται και να σε βριζει και εσυ να επιμενεις, ειναι η απολυτη υπερ-ξεφτυλα.  :S
Τι μπορεί κάποιος να κάνει για να τον αρνείται μια πουτάνα και να τον αποπέμψει δια παντός,πέρα από τα να είναι άπλυτος,ή εριστικός,ή να χειροδικήσει,ή τέλος πάντων κάτι ακραίο; :think: Να τις ζητήσεις ας πούμε υπηρεσίες που δεν είναι στην αρχική συμφωνία;

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.758
Πόντοι
7.783
Πικερ, χωρις παρεξηγηση ρε φιλε, αλλα με ολη αυτη την ιστορια με το Κορινακι, δε θα πρεπε να χεις μουτρα να μπαινεις στο site ουτε καν με κλωνο!

Εισαι ενας πουτανοπιρφορος! Πουτανοαγαπουλης, πουτανοβοσκος κανονικος!
Δε το χωραει ο νους μου οτι πηγαινες και κλαιγοσουνα και η αλλη σε εβριζε!
Δυστυχως δε διαφερεις σε τιποτα απο τους κανονικους πιρφορους που κοροιδευεις.
Βασικα εισαι χειροτερος  :-
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
κ. Picker, ακομη και ο συνεχιζομενος αυτοεξευτελισμος σας εχει καταντησει βαρετος. Το ιδιο και οι κλωνοι σας, οπως ο Γκορυ κλπ.
Μετριες καταστασεις απο ενα προβλεψιμο και κουραστικο ατομο σαν εσας.
ΞΕΣΚΟΝΙΣΤΕ επιτελουε ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ.
Θα σας αρεσει και θα βρειτε κοινο να μιλατε. Τον κ. Ιπποτη, τον κ. Λιλα κ.α.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

Επισκέπτης
κ. Picker, ακομη και ο συνεχιζομενος αυτοεξευτελισμος σας εχει καταντησει βαρετος. Το ιδιο και οι κλωνοι σας, οπως ο Γκορυ κλπ.
Μετριες καταστασεις απο ενα προβλεψιμο και κουραστικο ατομο σαν εσας.
ΞΕΣΚΟΝΙΣΤΕ επιτελουε ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ.
Θα σας αρεσει και θα βρειτε κοινο να μιλατε. Τον κ. Ιπποτη, τον κ. Λιλα κ.α.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

Σε όποιον αρέσουμε κύριε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε.

Επισκέπτης
Τι μπορεί κάποιος να κάνει για να τον αρνείται μια πουτάνα και να τον αποπέμψει δια παντός,πέρα από τα να είναι άπλυτος,ή εριστικός,ή να χειροδικήσει,ή τέλος πάντων κάτι ακραίο; :think: Να τις ζητήσεις ας πούμε υπηρεσίες που δεν είναι στην αρχική συμφωνία;

Να της χαλάει το παραμύθι που έχει φτιάξει στο μυαλό της για να μη νιώθει περίεργα που κάνει έρωτα με 40 άντρες την ημέρα. Να της λέει π.χ. ότι αυτό που κάνει με τον "γκόμενό" της δεν έχει καμία απολύτως διαφορά με αυτό που κάνει με τους πελάτες της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom