Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κορινάκι, αν διαβάζεις, σου ζητώ συγνώμη για όλη την ταλαιπωρία που πέρασες. Το ξέρω ότι σε έπρηξα με τα μηνύματα που σου έστελνα τόσο καιρό. Δυστυχώς βαριέμαι πολύ και δεν έχω τι να κάνω. Γι' αυτό έβαλα φωτογραφία και τον κώλο μου Κορινάκι.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Ερωτεύτηκες το Κορινάκι ;
Γιατί ;
Επειδή σε απορρίπτει ;

Για μένα ,παίζει ρόλο η καλή συμπεριφορά ,όχι η άσχημη .
Η σου φερόταν καλά και την αγρίεψες ;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=144885.0;attach=569855;image[/img[/URL]]

Ούτε είσαι ομοφυλόφιλος εσύ ,ούτε εγώ είμαι .

Αλλά σε αυτή τη φωτό φαίνεσαι σαν ρομαντικό κοριτσάκι ,και

θυμίζεις λίγο το κορινάκι !

Επισκέπτης
Ερωτεύτηκες το Κορινάκι ;
Γιατί ;
Επειδή σε απορρίπτει ;

Για μένα ,παίζει ρόλο η καλή συμπεριφορά ,όχι η άσχημη .
Η σου φερόταν καλά και την αγρίεψες ;

Δεν την ερωτεύτηκα φίλε. Δεν έχω τι να κάνω στη ζωή μου και βρήκα ευκαιρία για λίγο δράμα. Το Κορινάκι διαβάζει το νόμο του Picker και μου είπε ότι είμαι ανώμαλος και να πάω να με γαμήσουν από τον κώλο. Δεν είμαι πούστης Κορινάκι, απλά βαριέμαι που ζω.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Δεν την ερωτεύτηκα φίλε. Δεν έχω τι να κάνω στη ζωή μου και βρήκα ευκαιρία για λίγο δράμα. Το Κορινάκι διαβάζει το νόμο του Picker και μου είπε ότι είμαι ανώμαλος και να πάω να με γαμήσουν από τον κώλο. Δεν είμαι πούστης Κορινάκι, απλά βαριέμαι που ζω.

Φίλε ,αν θέλεις να ερωτευτείς διάλεξε άλλη .Ούτε Κορινάκι ,αλλά

ούτε και Ξένια ,διότι αυτή την έχω καπαρώσει !  :rockon:

Με ρωσικά !  :rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686

Αν θέλει κανεις να ερωτευτεί ,η πιο καλή είναι η Αννα /Ιλόνα από
Χωματιανού 11 -Φυλής 66 -54, Διδύμου 7 κτλ

Είναι ψυχούλα ,έχω πληροφορίες !

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.089
Πόντοι
10.686
Λάθος κ. Πίκι.
Πιρφόροι είναι αυτοί που ενδιαφέρονται περισσότερο για το τι νομίζουν, κάνουν και συναισθάνονται οι πουτάνες και οι ερωμένες (ή αν θέλετε γενικως οι γυναίκες) παρά για τον εαυτό τους. Κοντολογίς, αυτοί που γίνονται έρμαιο στα χέρια της κάθε ανόητης μεγαλομανούς τυχάρπαστης και δέχονται να γίνουν το θυμα που θα της θρέψει την ματαιοδοξία.    
Επειδή η λέξη ''πι(υ)ρφόρος'' είναι νεολογισμός αποκλειστικά αυτού του site,η πιο κοντινή λέξη που ταιριάζει και χρησιμοποιείται κατά κόρον στα μέρη μου είναι ''μαλακοκαύλης''.Δεν δέχομαι ότι δεν έχει υπάρξει κάποιος στη ζωή του,άπαξ ή πολλάκις,σήμερα ή στο παρελθόν,υποχείριο των γυναικών... Ελάχιστοι είναι οι τυχεροί,που λόγω σκληρής ιδιοσυγκρασίας τις έχουν στο φτύσιμο,και στο τέλος βγαίνουν οι πιο κερδισμένοι,καθότι ως γνωστόν,''η γυναίκα κολλάει σαν το... γραμματόσημο!'' Το ζητούμενο είναι είναι να δυναμώνουμε από τέτοιες καταστάσεις αδυναμίας που έχουμε βιώσει,και να αποκτούμε το σθένος να τις βάζουμε στη θέση τους!
(Άλλωστε το νικ μου δεν είναι τυχαίο,επελέγη ως μέρος της αυτοκριτικής,να το βλέπω και να μου υπενθυμίζει να μην επαναλάβω τις ίδιες μαλακίες!)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.089
Πόντοι
10.686
Αν θέλει κανεις να ερωτευτεί ,η πιο καλή είναι η Αννα /Ιλόνα από
Χωματιανού 11 -Φυλής 66 -54, Διδύμου 7 κτλ

Είναι ψυχούλα ,έχω πληροφορίες !
Να υποθέσω ότι αυτά τα γράφετε για το χαβαλέ,γιατί αν τα εννοείτε,''ζήτω που καήκατ(μ)ε...!''

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.430
Πόντοι
4.006
Να υποθέσω ότι αυτά τα γράφετε για το χαβαλέ,γιατί αν τα εννοείτε,''ζήτω που καήκατ(μ)ε...!''
Ορισμενες φορες ενας μπουρδελιαρης αναζητα να ερωτευτη μια ιεροδουλη...ομως με σκοπο να νιωση σιγα σιγα ολο και περισσοτερη ηδονη...Αυτο στα πολυ ενδοβαθη του....και αν ειναι βραδυφλεγης μονογαμικος , οπως λεει και ο φιλτατος συναγωνηστης ριγομορτης...Βεβαια μολης νιωση την υπερτατη ηδονη..ενοειται με μια που του πουλα παραμυθη....τον γλωσσοφιλαη με πολυ σαλιο και αληθινα...και οσα αλλα συνεπαγονται...αν δεν εχει λεφτα..χανη το παιχνιδι και απογοητευτε..Ειναι πραγματικα τραγικο και το εχω παθη 2 φορες...απο τοτε δεν το αναζητο πλεον 8ελω να παιρναο καλα....ασε που λενε πως 1 2 την τριτη κεγεσε... :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Επειδή η λέξη ''πι(υ)ρφόρος'' είναι νεολογισμός αποκλειστικά αυτού του site,η πιο κοντινή λέξη που ταιριάζει και χρησιμοποιείται κατά κόρον στα μέρη μου είναι ''μαλακοκαύλης''.Δεν δέχομαι ότι δεν έχει υπάρξει κάποιος στη ζωή του,άπαξ ή πολλάκις,σήμερα ή στο παρελθόν,υποχείριο των γυναικών... Ελάχιστοι είναι οι τυχεροί,που λόγω σκληρής ιδιοσυγκρασίας τις έχουν στο φτύσιμο,και στο τέλος βγαίνουν οι πιο κερδισμένοι,καθότι ως γνωστόν,''η γυναίκα κολλάει σαν το... γραμματόσημο!'' Το ζητούμενο είναι είναι να δυναμώνουμε από τέτοιες καταστάσεις αδυναμίας που έχουμε βιώσει,και να αποκτούμε το σθένος να τις βάζουμε στη θέση τους!
(Άλλωστε το νικ μου δεν είναι τυχαίο,επελέγη ως μέρος της αυτοκριτικής,να το βλέπω και να μου υπενθυμίζει να μην επαναλάβω τις ίδιες μαλακίες!)

Αληθές αυτό που γράψατε. Πλην όμως, και όπως θα διαπιστώνετε, υφίστανται και συστηματίες πι(υ)ρφόροι ή μαλακοκαύληδες.  :)

Επισκέπτης
Αληθές αυτό που γράψατε. Πλην όμως, και όπως θα διαπιστώνετε, υφίστανται και συστηματίες πι(υ)ρφόροι ή μαλακοκαύληδες.  :)

Για να είναι κάποιος πυρφόρος πρέπει καταρχήν να είναι μαλάκας στην κυριολεξία, δηλαδή να τραβάει μαλακία. Εγώ έχω να τελειώσω μόνος μου 4 χρόνια γαμώντας με σταθερή συχνότητα μέρα παρά μέρα. Άρα πυρφόρος δεν μπορώ με τίποτα να χαρακτηριστώ. Παρακαλάω τις πουτάνες για να βάλω λίγο δράμα και συναίσθημα στη βαρετή ζωή μου, απλά αυτό. Ούτε βέβαια παραπάνω λεφτά χαλάω γι' αυτές. Τελειώνω γαμώντας σταθερά μέρα παρά μέρα με 10 ευρώ, ούτε καν 15 ή 20. Βρείτε άλλη λέξη για να με χαρακτηρίσετε, πυρφόρος πάντως δεν είμαι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Για να είναι κάποιος πυρφόρος πρέπει καταρχήν να είναι μαλάκας στην κυριολεξία, δηλαδή να τραβάει μαλακία. Εγώ έχω να τελειώσω μόνος μου 4 χρόνια γαμώντας με σταθερή συχνότητα μέρα παρά μέρα. Άρα πυρφόρος δεν μπορώ με τίποτα να χαρακτηριστώ. Παρακαλάω τις πουτάνες για να βάλω λίγο δράμα και συναίσθημα στη βαρετή ζωή μου, απλά αυτό. Ούτε βέβαια παραπάνω λεφτά χαλάω γι' αυτές. Τελειώνω γαμώντας σταθερά μέρα παρά μέρα με 10 ευρώ, ούτε καν 15 ή 20. Βρείτε άλλη λέξη να με χαρακτηρίσετε, πυρφόρος πάντως δεν είμαι.

Μάλλον συγχείτε τον μαλάκα με τον αυνανιστή.  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom