blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Βαριέμαι.![]()
Αυτό μάλιστα.
Αυτή ήταν μία πολύ σωστή αντίδραση!!!
Βαριέμαι.![]()
Μάλλον συγχείτε τον μαλάκα με τον αυνανιστή.![]()
Βαριέμαι.![]()
Υπάγετε να κλαφτείτε σε καμιά ιερόδουλο και θα σας περάσει. Δεν λέγεται πάντως "βρεμάρα" αυτό που έχετε. Ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή καλείται.![]()
Αν δεν είσαι αυνανιστής δε γίνεται να είσαι μαλάκας.
Γινεται και παραγινεται. Έχετε ακούσει ποτε την έκφραση : "Πιάστηκες μαλάκας" ;
Κατά την γνώμη σας, κάποιος που "πιάστηκε" μαλάκας σημαίνει ότι συνελήφθη επ ΄αυτοφώρω να αυνανίζεται;
Picker γιατί άλλαξες όνομα?Βαριέμαι Κορινάκι.![]()
Κάτω τα χέρια από την Ξένια!
Εγώ την είδα πρώτος!
Picker γιατί άλλαξες όνομα?
Θα ξεπεράσω κι αυτό το χαστούκι της ζωής.Πολυ αργά για σας !
Την έχω καπαρώσει !
Φάτε κ. Πύραυλε μάτια ψάρια !![]()
![]()
![]()
Τί ακριβώς εννοείτε κ. Λαδάκη; Έχετε ορίσει και ημερομηνία γάμου;Πολυ αργά για σας !
Την έχω καπαρώσει !
Φάτε κ. Πύραυλε μάτια ψάρια !![]()
![]()
![]()
Ο νομός το Picker δεν ισχύει πια?Γιατί βαρέθηκα τους νόμους.
Το παιχνίδι το'χεις χάσει εάν σε κάνει να πιστέψεις ότι είσαι μοναδικός γι'αυτήν,και σε βάλει με τον τρόπο της στον... ντορό της,ενώ στην πραγματικότητα είσαι άλλο ένα 10ευρω,20ευρω,ή ό,τι budget τελοσπάντων διαθέτει ο καθένας...Ορισμενες φορες ενας μπουρδελιαρης αναζητα να ερωτευτη μια ιεροδουλη...ομως με σκοπο να νιωση σιγα σιγα ολο και περισσοτερη ηδονη...Αυτο στα πολυ ενδοβαθη του....και αν ειναι βραδυφλεγης μονογαμικος , οπως λεει και ο φιλτατος συναγωνηστης ριγομορτης...Βεβαια μολης νιωση την υπερτατη ηδονη..ενοειται με μια που του πουλα παραμυθη....τον γλωσσοφιλαη με πολυ σαλιο και αληθινα...και οσα αλλα συνεπαγονται...αν δεν εχει λεφτα..χανη το παιχνιδι και απογοητευτε..Ειναι πραγματικα τραγικο και το εχω παθη 2 φορες...απο τοτε δεν το αναζητο πλεον 8ελω να παιρναο καλα....ασε που λενε πως 1 2 την τριτη κεγεσε...![]()