Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.862
Πόντοι
5.975
Απευθείας ανταπόκριση από τον Picker:  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Μύνημα 1ον

"Διευκρίνιση προς cutt3r: Δεν όρισα κανέναν εκπρόσωπο. Απλά ο filos78 είναι ο μόνος που από την αρχή παρακολουθεί τη σελίδα μου και ενημερώνει το forum για αυτά που γράφω. Καμία αχαριστία λοιπόν εκ μέρους μου.

Sakis Picker
"

Μύνημα 2ον

"Προς cutt3r: Ο tnt60 είναι παντρεμένο λαμόγιο, δεν είναι πικεριστής. Το bourdela.com είναι σχεδόν πεθαμένο. Στο facebook ο νόμος έχει ξεπεράσει τα 850 like και πάει ολοταχώς για χιλιάρα. Ο filos78 δεν μας έχει ειρωνευτεί παρά μόνο κάποιες λίγες φορές που μας έχει πειράξει σχετικά με τα υποτιθέμενα κωλοδάχτυλα. Για μένα είναι πικεριστής εφόσον τόσες πολλές φορές από μόνος του έχει αναδημοσιεύσει στο forum αυτά που γράφω στο facebook."

ΥΓ. Καλές γιορτές να έχουμε!  :hi:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.862
Πόντοι
5.975
Και για να μην ξεχνιόμαστε, άμεση ενημέρωση από τη σελίδα του Νόμου στο facebook:  :rockon: :rockon: :rockon:

"Μαγκιά είναι να έχεις τα ΑΡΧΙΔΙΑ να το λες στη γυναίκα σου ή στη γκόμενά σου όταν ξενογαμάς. Αυτούς που δεν έχουν τα ΑΡΧΙΔΙΑ τους δίνουμε στεγνά στις γυναίκες τους και γελάμε με την παντόφλα που τρώνε. ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΝΑΤΕ!"

:wanker: :wanker: :wanker:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.407
Πόντοι
5.506
Απευθείας ανταπόκριση από τον Picker:  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Μύνημα 1ον

"Διευκρίνιση προς cutt3r: Δεν όρισα κανέναν εκπρόσωπο. Απλά ο filos78 είναι ο μόνος που από την αρχή παρακολουθεί τη σελίδα μου και ενημερώνει το forum για αυτά που γράφω. Καμία αχαριστία λοιπόν εκ μέρους μου.

Sakis Picker
"

Μύνημα 2ον

"Προς cutt3r: Ο tnt60 είναι παντρεμένο λαμόγιο, δεν είναι πικεριστής. Το bourdela.com είναι σχεδόν πεθαμένο. Στο facebook ο νόμος έχει ξεπεράσει τα 850 like και πάει ολοταχώς για χιλιάρα. Ο filos78 δεν μας έχει ειρωνευτεί παρά μόνο κάποιες λίγες φορές που μας έχει πειράξει σχετικά με τα υποτιθέμενα κωλοδάχτυλα. [size=30pt]Για μένα είναι πικεριστής[/size] εφόσον τόσες πολλές φορές από μόνος του έχει αναδημοσιεύσει στο forum αυτά που γράφω στο facebook."

ΥΓ. Καλές γιορτές να έχουμε!  :hi:

Τύπε, ο δάσκαλος σε είπε πισωγλέντη;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Και για να μην ξεχνιόμαστε, άμεση ενημέρωση από τη σελίδα του Νόμου στο facebook:  :rockon: :rockon: :rockon:

"Μαγκιά είναι να έχεις τα ΑΡΧΙΔΙΑ να το λες στη γυναίκα σου ή στη γκόμενά σου όταν ξενογαμάς. Αυτούς που δεν έχουν τα ΑΡΧΙΔΙΑ τους δίνουμε στεγνά στις γυναίκες τους και γελάμε με την παντόφλα που τρώνε. ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΝΑΤΕ!"

:wanker: :wanker: :wanker:

Τυπε πως παιζει αυτο;

Παρακολουθειτε κοσμο και οταν κανει τη λαδια παρουσιαζεστε στη γυναικα του ανθρωπου και μαρτυρατε τα οσα εκανε;

Και μετα; Τι παιζει;

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.862
Πόντοι
5.975
Τυπε πως παιζει αυτο;

Παρακολουθειτε κοσμο και οταν κανει τη λαδια παρουσιαζεστε στη γυναικα του ανθρωπου και μαρτυρατε τα οσα εκανε;

Και μετα; Τι παιζει;
Προσωπικά δε γνωρίζω πως λειτουργεί. Από όσο ξέρω υπάρχουν (ή πρέπει να υπάρχουν, δεν είμαι σίγουρος) οι λεγόμενοι πικεριστές της γειτονιάς που αναλαμβάνουν τέτοια ζητήματα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.472
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• 100493-169x249-Mandress.jpg
    100493-169x249-Mandress.jpg
    9,3 KB · Εμφανίσεις: 23

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Προσωπικά δε γνωρίζω πως λειτουργεί. Από όσο ξέρω υπάρχουν (ή πρέπει να υπάρχουν, δεν είμαι σίγουρος) οι λεγόμενοι πικεριστές της γειτονιάς που αναλαμβάνουν τέτοια ζητήματα.

Τυπε εισαι πικεριστης;

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.862
Πόντοι
5.975

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
Δεν μπορώ να αυτοπροσδιοριστώ από μόνος μου ως πικεριστής. Ας το κρίνουν άλλα μέλη που κατέχουν καλύετρα την έννοια του πικερισμού.
σαν να αποφευγεις να απαντησεις φιλε78
δεν εισαι και πολυ σιγουρος ε?

ο πικερ παντως σε χειροτονησε

"Ο filos78 δεν μας έχει ειρωνευτεί παρά μόνο κάποιες λίγες φορές που μας έχει πειράξει σχετικά με τα υποτιθέμενα κωλοδάχτυλα. Για μένα είναι πικεριστής εφόσον τόσες πολλές φορές από μόνος του έχει αναδημοσιεύσει στο forum αυτά που γράφω στο facebook."

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom