Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μωρη πουσταρα δεν υπαρχει κανενα υποννουμενο...ξεκαθαρα στο λεω οτι εισαι βρωμοπουστας και τωρα που το σκεφτομαι παιζει και να σε εχει γαμησει ο Φιονας το τρενο,ο Νινας και ολοι αυτοι οι θυλοπρεπεις και να το καταλαβες μετα οτι ειναι αντρες τοσο ηλιθιος που εισαι! :2funny: :2funny: :2funny:
η νινα σε εχει διαψευσει, η φιονα δεν γραφει στο σαητ. περαστικα σου για 100στη φορα αυτά που λες συνιστουν το αδίκημα της δυσφημισης μαζεψου.

δικαίωμα σου να πιστευεις και ότι ο μαστορακης γαμησε την τζενη, αν όμως το πεις χωρις αποδειξεις εισαι ενας πουστης ψευτης .

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ελα χελρεζερ ξαναπεστο ετσι επειδή ποσταρα σε 1000 σελιδες για τραβελια λες ότι είμαι και εγω εραστης τους (παρα το ότι το εχουν διαψευσει οι ιδιες με αγανακτηση που δεν παω μαζι τους.... ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

πσοο μαλακας, πουστης και ψευτης μαζι.

αντε παιξε με τα κουβαδακια σου μια και δεν γαμας να γραψεις καμμια κριτικη , ασχολήσου να παιζεις το πουλακι σου με τρολαρισματα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.392
Πόντοι
5.506
η νινα σε εχει διαψευσει, η φιονα δεν γραφει στο σαητ. περαστικα σου για 100στη φορα αυτά που λες συνιστουν το αδίκημα της δυσφημισης μαζεψου.

δικαίωμα σου να πιστευεις και ότι ο μαστορακης γαμησε την τζενη, αν όμως το πεις χωρις αποδειξεις εισαι ενας πουστης ψευτης .

Ο Μαστοράκης έκανε μια απλή συνέντευξη, τη δουλειά του έκανε, ΜΙΑ ΦΟΡΑ, δεν πέφτει συνέχεια πάνω σε τραβέλια και λειντιμποι "κατά λάθος".

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.392
Πόντοι
5.506
ελα χελρεζερ ξαναπεστο ετσι επειδή ποσταρα σε 1000 σελιδες για τραβελια λες ότι είμαι και εγω εραστης τους (παρα το ότι το εχουν διαψευσει οι ιδιες με αγανακτηση που δεν παω μαζι τους.... ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

πσοο μαλακας, πουστης και ψευτης μαζι.

αντε παιξε με τα κουβαδακια σου μια και δεν γαμας να γραψεις καμμια κριτικη , ασχολήσου να παιζεις το πουλακι σου με τρολαρισματα

Ρε τύπε, μήπως το κάνεις μόνο για το ρεπορτάζ και τις ανάγκες του σαη;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ο Μαστοράκης έκανε μια απλή συνέντευξη, τη δουλειά του έκανε, ΜΙΑ ΦΟΡΑ, δεν πέφτει συνέχεια πάνω σε τραβέλια και λειντιμποι "κατά λάθος".
ουτε εγω πεφτω συνεχεια, παλι ψεματάκια??????

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.392
Πόντοι
5.506
ουτε εγω πεφτω συνεχεια, παλι ψεματάκια??????

Ρε τύπε, έφτασες μέχρι Βουλγαρία, Γενεύη, ποιός ξέρει που αλλού αλλά ακόμα και εκεί "στάθηκες άτυχος" και έπεσες σε τρανσφορμερς;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ρε τύπε, μήπως το κάνεις μόνο για το ρεπορτάζ και τις ανάγκες του σαη;
εχω κανει πολλες φορες και ρεπορτάζ για το σαητ γράφοντας και ποιες τρανς ειδα καινπου δεν εχω κολλημα , όπως με ενημερωνουν και εμενα αλλοι για το ποια στα μπουρδελα είναι καλη ή που είναι, ετσι και εγω ενημερωνα τι ειδα.

πριν λιγες μερες ενημερωσα τον βατραχομουρη ότι ειδα από κοντα μια ξανθια κρος

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ρε τύπε, έφτασες μέχρι Βουλγαρία, Γενεύη, ποιός ξέρει που αλλού αλλά ακόμα και εκεί "στάθηκες άτυχος" και έπεσες σε τρανσφορμερς;
δεν εχω παει ποτε μου στην βουλγαρια ψευταρακο.

πως μπορειτε σε κάθε ποστ να γραφετε 2 τουλάχιστον ψεματα για εμενα ????? ειστε απίστευτοι, όχι με την καλη εννοια του τρολ που κανει χιουμορ αλλα με την εννοια του πουστη που δυσφημεί και πεταει μαλακιες.

στην γενευη συγκεκριμένα γαμαγα κάθε μερα την κοπελα μου, ετσι για το γαμωτο όμως επειδή ηταν το πρωτο μου ταξιδι εξωτερικο και δεν ηθελα να το αφησω χωρις εμπειριες, πηγα με μια ουγγαρεζα σε στουντιο α κλας, 20χρονη τουμπανο πορνοσταρ,

και κατω από το σιδηροδρομικο σταθμο στην περιοχη "paquis" πηρα μια ιταλιδα μιλφ 40ρα με τεραστια βυζια, στην ιδια πιατσα ειχε γυναικες και τραβεστί από ολο τον κοσμο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.392
Πόντοι
5.506
εχω κανει πολλες φορες και ρεπορτάζ για το σαητ γράφοντας και ποιες τρανς ειδα καινπου δεν εχω κολλημα , όπως με ενημερωνουν και εμενα αλλοι για το ποια στα μπουρδελα είναι καλη ή που είναι, ετσι και εγω ενημερωνα τι ειδα.

πριν λιγες μερες ενημερωσα τον βατραχομουρη ότι ειδα από κοντα μια ξανθια κρος

Τύπε, μην το πάρεις προσωπικά αλλά δείχνεις να έχεις ψάξει πολύ το θέμα σε σχέση με εμάς που δεν ξέρουμε τι είναι κρος-λειντιμποι-τρανς-χέβι μεταλ κλπ κλπ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.392
Πόντοι
5.506
δεν εχω παει ποτε μου στην βουλγαρια ψευταρακο.

πως μπορειτε σε κάθε ποστ να γραφετε 2 τουλάχιστον ψεματα για εμενα ????? ειστε απίστευτοι, όχι με την καλη εννοια του τρολ που κανει χιουμορ αλλα με την εννοια του πουστη που δυσφημεί και πεταει μαλακιες.

στην γενευη συγκεκριμένα γαμαγα κάθε μερα την κοπελα μου, ετσι για το γαμωτο όμως επειδή ηταν το πρωτο μου ταξιδι εξωτερικο και δεν ηθελα να το αφησω χωρις εμπειριες, πηγα με μια ουγγαρεζα σε στουντιο α κλας, 20χρονη τουμπανο πορνοσταρ,

και κατω από το σιδηροδρομικο σταθμο στην περιοχη "paquis" πηρα μια ιταλιδα μιλφ 40ρα με τεραστια βυζια, στην ιδια πιατσα ειχε γυναικες και τραβεστί από ολο τον κοσμο.

Μήπως το τραβέλι το έψηνες για την κοπέλα σου;  :think: :think:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μήπως το τραβέλι το έψηνες για την κοπέλα σου;  :think: :think:
από τις 30 που ειχε κάθε μερα στην συγκεκριμενη πιατσα και κάθε μερα εβλεπα και άλλες που δεν ειχα ξαναδει γιατι πηγαινα και άλλες ωρες.

ε από αυτές τις συνολικα 50 που μιλησα, τελικα μια που αρχικα την ειδα από πισω ηταν λεηντιμποη.

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΨΕΥΤΕΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΠΕΦΤΩ ΟΛΟ ΣΕ ΤΡΑΝΣ ΕΝΩ ΕΓΩ ΑΠΕΦΕΥΓΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΕ ΤΡΑΝΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 50 ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ..

να μην σας λεω πουστιδες υστερα?

Επισκέπτης
ναι σε μια χωρα που είναι γεματη λεηντιμποη μπορεις να μιλας με κοριτσακι και τελικα να καταλάβεις ότι μαλλον δεν ηταν.

και 8 στα 28 ματς στην ταυλανδη με λαηντιμποη ναι είναι λιγα θα στο πω και 100 φορες αν γουστάρεις και αυτό να το ακους 100 φορες.
αφου θελεις μπολικο ψωλοχυμα στο στομα και στην τρυπουλα σου γιατι δεν το παραδεχεσαι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom