Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αντε εμπρος ξαναπαιξτε την ιδια κασετα με τα υπονουμενα και τις φημες και τα ψεματα,

κάθε φορα θα σας τα απανταω δεν κουράζομαι να απανταω στα τρολ.

και στους πουστιδες που γαμησαν τον κωλο τους σαν τον βανορντεν και τον πικερ.
να ρωτησουμε τη γυναικα σου για τα baby oil και τους κολλητους ή φημες και αυτα;

Επισκέπτης
Οργή του Picker κατά του Nio!!!  :uzi: :uzi: :uzi:

"Το πιο εμετικό πουστράκι στο site αυτή τη στιγμή παίζει να είναι ο Nio. Μου θυμίζει πολύ τον acapoeira, όλο μαγκιά και κλανιά. Κλασική ανάρχιδη κότα που κυκλοφορεί στην πιάτσα τρομαγμένος σαν χεσμένη λουλού. Όποιος τον ξέρει προσωπικά να τον δώσει στη γκόμενά του να τελειώνουμε με την κλασομπανιέρα."
η επιθυμια σου διαταγη Δασκαλε!

Επισκέπτης
Βρε καταπιεσμενη λουκρητια γραφεις οτι λεω ψεμματα και απαντας οτι ισχυουν οσα ειπα με τη μονη διαφορα οτι δεν ξερεις ολα τα τραβελια αλλα μονο τα μισα...δηλαδη ποσα κιλα μαλακας μπορει να εισαι; :2funny:

[move][size=40pt]ΠΟΥΣΤΑΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ[/size][/move]
NICK144
[move][size=40pt]ΠΟΥΣΤΑΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ[/size][/move]

Επισκέπτης
εγω δεν γαμησα τον κωλο μου δεν είμαι πουστης
ουτε ειπα ψεματα για αλλους είμαι αντρας.

ο πικερ γαμησε τον κωλο του είναι πουστης κυριολεκτικα.
εσυ λες ψεματα για εμενα εισαι πουστης μεταφορικα.

για αυτό αντι να κραξεις τον κωλογαμημενο πικερ δηθεν δασκαλο των μπουρδελιαριδων κραζεις εμενα που είμαι αντρας.
ηθελες να γαμηθεις πουστη!

Πουστης δεν ειναι μονο αυτος που γαμιεται αλλα και εκεινος που θελει να γαμηθει αλλα δεν τολμαει λογω αναστολων.

Ηθελες να γαμηθεις. Ηθελες πεος!!!!

Πουστάρααααααααααααααααααααααααα

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
φημη όπως το ειπες, φημη που την διαδιδουν εχθροι μου στην Αθήνα, που δεν ξερουν ουτε τις εν λογο τρανς ουτε εμενα, φιλοπικεριστης στην θεσσαλονικη δηλωνει μονο ο ρεζνωφ και δεν πηγε ποτε να ρωτησει την φιονα, την νινα και άλλες που κατά καιρους εχω αναφερει αν είμαι πελατης τους να εισπραξουν ένα τεραστιο όχι.

αντίθετα η νινα, η πιο ομορφη τρανς της πολης, σε καποιο ποστ τσατιστηκε που μονο της γυρας είμαι και δεν περναω ως πελατης, (σημειωτεον ότι στο θεμα της εγω ημουν ο πρωτος αντρας που αρχισα κουβεντα (με το λογαριασμο μπουρδελιωτης)με κοπλιμεντα για την ομορφια της και για να καταλαβει ότι με εχει δει τοτε της ειπα ότι "την εχω δει από πολύ κοντα", ε αυτό το "πολύ κοντα" οι τρομπες των αθηνων το εκαναν υπονοουμενο ότι δηθεν την δοκιμασα.

ρε αγορι μου,απλα προδωθηκες μονος σου και απεδειξες οτι εισαι ομοφυλοφιλος πουστης.
σταματα να κανεις λευκους γαμους για να αποδειξεις στους συγγενεις σου οτι εισαι στρειτ και βρες εναν τραβελο με προσοντα να σου πεταξει το κωλι στον τοιχο και να νιωσεις γυναικα για να συνελθεις
κραααξεεεε
κραααααααααααααααα

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
ναι την ειδα εγω την προηγουμενη εβδομαδα να γυροφερνει στην γιαννιτσων σε ένα μικρο αμαξακι (ασπρο ή ασημι τογιοτα γιαρις ή κατι τετοιο) μαζι με την cis-γυναικα γυφτισα φιλη της,

πες μου ότι γουστάρεις και αυτην την αντροφατσα ανωμαλε??????????
πωωωωωωωωωωωωωωωωω
μιλαμε για βρωμικο πουστη νικουλα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ηθελες να γαμηθεις πουστη!

Πουστης δεν ειναι μονο αυτος που γαμιεται αλλα και εκεινος που θελει να γαμηθει αλλα δεν τολμαει λογω αναστολων.

Ηθελες να γαμηθεις. Ηθελες πεος!!!!

Πουστάρααααααααααααααααααααααααα
οχι πουστρα, ουτε ηθελα ουτε γαμηθηκα, επειδη εισαι εσυ γαμημενος δεν σκέφτονται και οι αλλοι με.τον δικο σου ανωμαλο τροπο. Δεν ειμαστε τα ιδια σκατα ολοι επειδη εσεις ειστε σκατα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ρε αγορι μου,απλα προδωθηκες μονος σου και απεδειξες οτι εισαι ομοφυλοφιλος πουστης.
σταματα να κανεις λευκους γαμους για να αποδειξεις στους συγγενεις σου οτι εισαι στρειτ και βρες εναν τραβελο με προσοντα να σου πεταξει το κωλι στον τοιχο και να νιωσεις γυναικα για να συνελθεις
κραααξεεεε
κραααααααααααααααα
ουτε προδοθηκα.ουτε καμμια αποδειξη που γραφεις υπαρχει. Υπαρχει αποδειξη μαρτυρια απο την πιο ομορφη τρανς της πολης οτι δεν ειμαι πουστης ουτε παω με τρανς. Κοψτο τρολαρισμα γιατι οταν λες ψεματα για αλλον λεγεται ΠΟΥΣΤΙΑΑΑΑ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
να ρωτησουμε τη γυναικα σου για τα baby oil και τους κολλητους ή φημες και αυτα;
ουτε καν φημες. Τρολαρισμα και πουστια δικια σας . Αντε για χιλιοστη φορα δεν πασαλειφομαι ουτε με αντηλιακο λαδι. Και αρχαια Ολυμπία πηγα μονο με την συζυγο.

Επισκέπτης
ουτε καν φημες. Τρολαρισμα και πουστια δικια σας . Αντε για χιλιοστη φορα δεν πασαλειφομαι ουτε με αντηλιακο λαδι. Και αρχαια Ολυμπία πηγα μονο με την συζυγο.
ε τοτε νομιζω οτι ακομα και ο πιο χοτ κωλομπαρας της πολης μπορει να μας επιβεβαιωσει οτι εισαι 100% αρσενικο.

cutt3r

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2019
Like
2
Πόντοι
1
όχι δεν ισχυουν αυτά που λες ψευταρακο.

1. ξερω περιπου τις μισες τρανς αυτές που βγαινουν στον δρομο και τις εχω δει εκατοντάδες φορες και με καποιες εχουμε μιλησει.

2. δεν ψαχνω λεηντιμποη στην θεσσαλονικη ισα ισα απογοητευτηκα όταν μιλουσα στο τιντερ με ταυλανδες και υποψιαστηκα χωρις να εχω αποδειξεις ότι για να μιλανε ετσι υποκρινονται τις γυναικες, στην θεσσαλονικη που εχει ένα σωρο ασχημες τρανς και λιγες ομορφες ναι φυσικα θα ηθελα να είχαμε ομορφεες λεηντυμποη στην θεση των ασχημων.

3. καυλωνω με βυζια γυναικειου σχηματος όπως καυλωνουν ολοι οι αντρες και για αυτό βλέπουμε και τσοντες που είναι γυναικεια βυζια σε χαρτι ή στην οθονη. ισα ισα παλι το γεγονός ότι τελικα ανηκουν σε αντρες με κανει να μην παω μαζι τους ενώ εχω συναντησει πολλες φορες τετοια ωραια βυζια σε αντρικα σωματα.

θα ξαναεπαναλαβεις λοιπον τετοια ψεματα και υπονουμενα για να στο ξεκαθαρισω για άλλη μια 100στη φορα λοιπον πουστρακο-ψευταρακο-τρολακο?
νικολακη καλο  το σπιτι  της  φιονας ;

cutt3r

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2019
Like
2
Πόντοι
1
Ο νόμος του Picker
11 Δεκεμβρίου στις 12:23 π.μ. ·
Για εμάς τους πικεριστές η μεγαλύτερη αξία ενός άντρα είναι η ειλικρίνεια. Προτιμάμε να μείνουμε για πάντα μόνοι παρά να γαμάμε στα κρυφά πίσω από την πλάτη της γυναίκας μας σαν τους γελοίους παντρεμένους ψεύτες. Και φυσικά δεν ανεχόμαστε να μας το παίζουν ανώτεροι αυτά τα σιχαμένα λαμόγια. Δεν ανεχόμαστε να μας λένε πως αυτοί έχουν γυναίκες και όποτε θέλουν γαμάνε τις πουτάνες μας στα κρυφά. Στεγνό δόσιμο στις γυναίκες τους και παντόφλα μέχρι να καταλάβουν την ηθική υπεροχή μας!!

cutt3r

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2019
Like
2
Πόντοι
1
δασκαλε ...
το οτι ορισες εκπροσωπο σου στο φορουμ καποιον  ΜΗ  πικεριστη  ..δειχνει αχαριστια ...

cutt3r

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2019
Like
2
Πόντοι
1
Δασκαλε .. με ολον τον σεβασμο !
και  εγω και ο peter van norden απο  την αρχη ακολουθουμε τον νομο στο fb ...
το οτι  δεν εχουμε γραψει κατι ακομα δεν σημαινει κατι .
μειναμε εδω για να υπερασπιστουμε τον νομο , τον δασκαλο μας αλλα και να στρατολογησουμε νεους  οπαδους.. λιγους αλλα καλους  οπως ο tnt60 !!! :hi:
μου εχουν χτυπησει πολλα προφιλ  κατα τη διαρκεια της μαχης  που δινω για την ειλικρινεια  και  την τιμιοτητα του νομου μας!
δε  μπορει να μεταφερει μυνηματα σου ενας  τυπος οπως  ο  filos 78 ... o oποιος ειρωνευεται τον  νομο ............

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ PICKER !

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΙΚΕΡΙΣΤΕΣ !

Επισκέπτης
Εγερθιτι ολοι για τους ΠΙΚΕΡΙΣΤΕΣ! Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΝ!

cutt3r

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2019
Like
2
Πόντοι
1
ανακοινωση  απο  δασκαλο ! 

"Ο νόμος του Picker
6 ώρες ·

Το bourdela.com έχει καταντήσει ένα site γεμάτο σιχαμένα λαμόγια που θεωρούν φυσιολογικό και αντρίκιο το να έχει κάποιος γυναίκα η γκόμενα και να πηγαίνει παράλληλα στα κρυφά με πουτάνες. Εμείς θεωρούμε ότι αυτά τα άτομα είναι η πιο σιχαμένη μορφή αρσενικού. Οι γνήσιοι μπουρδελιάρηδες που φοράνε παντελόνια την έχουν κάνει προ πολλού από το bourdela.com.

"

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
α γαμησου ρε δασκαλε  :birdman:

χαιρετω cutt3r

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
PICKER ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΝΑΣ. γιατί γράφουν άλλοι αντί για σένα; σου πήρε η μαμά σου το λαπτοπ για τιμωρία; ου να χαθείς ξεφτυλισμένη τρύπια πούστρα. τα παντελόνια που λες οτι φοράς είναι κολάν γυναικεία. Σιγά τη μαγκια να πηγαίνεις στις πουτάνες οταν είσαι σόλο. ρε πάρτε τον κάποιος αγκαλίτσα το χει τεράστια ανάγκη το παλικαράκι. Μαγιά είναι να γαμάς γυναίκα μετά γκόμενα και μετά να πηγαίνεις κ στις πουτάνες. το πιασες βλάκα; κράτα το σφιχτά να μεγαλώσει.

cutt3r

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2019
Like
2
Πόντοι
1
ο νομος δεν αποκλειει  την σχεση !

Stories

Νέο!

Stories