Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.472
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• images (3).jpg
    images (3).jpg
    12,6 KB · Εμφανίσεις: 27

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.410
Πόντοι
5.506

Τύπε, ώρα για ύπνο, αύριο έχεις γιορτή στο σκολείο.

Επισκέπτης
Προσωπικά δε γνωρίζω πως λειτουργεί. Από όσο ξέρω υπάρχουν (ή πρέπει να υπάρχουν, δεν είμαι σίγουρος) οι λεγόμενοι πικεριστές της γειτονιάς που αναλαμβάνουν τέτοια ζητήματα.
ακριβως. Κατα καιρος εχω βγαλει πινακιδες λαμογιων μεσα στο σαιτ. Μετα μια αναζητηση στο γκουγκλ με τα στοιχεια της πινακιδες οδηγει τη συζυγο στο σαιτ και τις πληροφοριες. Ολα ειναι ευκολα.

Επισκέπτης
Πικεριστης ειναι οποιος απορριπτει καθε ελπιδα και αγγαλιαζει για παντα το περιθωριο, εχοντας κατι να θυσιασει, νιατα, μελλον, επιλογες. Οι παντρεμενοι και οι γεροι δεν θυσιαζουν τιποτα. Εφαγαν ο, τι εφαγαν απο την καθωσπρεπεικοινωνια και επιδραμουν στο χωρο που εμεις κατακτησαμε με θυσια. Δεν ειναι συντροφοι μας.

cutt3r

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2019
Like
2
Πόντοι
1
δασκαλε ειναι αποριας αξιο πως χειροτονεις σαν πικεριστη  εναν τυπο  που εχει ειρωνευτει τον περηφανο νομο μας !
ενω  την  ιδια στιγμη  δεν δεχεσαι  στον πικερισμο τον μεγαλο  tnt60 !  ο οποιος εχει  σοδομησει ολα τα λαμογια και  εχθρους του πικερισμου   οπως ο τραβελιαρης της φιονας  ο nik1410 !

εγω προσωπικα  πηρα  το θαρρος και  τον ορισα Αρχι πυρηναρχη  Πικεριστη  της γειτονιας του ! και  εξ οσων γνωριζω  δεν ειναι παντρεμενος ...

Επισκέπτης
Αν ειναι παντρεμενος δε μπορει να γινει μελος

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
πικερ κανε λογαριαμο ξανα το σαιτ σε χρειαζεται  :s&m_3:

cutt3r

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2019
Like
2
Πόντοι
1
Ο νόμος του Picker
19 ώρες ·
Δεν είμαστε εμείς ρουφιάνοι. ΕΣΕΙΣ είστε βρωμιάρηδες και λαμόγια. Παίξτε τίμια και καθαρά όπως εμείς για να σας σεβαστούμε. Εμείς λέμε πάντα στις γυναίκες την αλήθεια, εσείς έχετε μάθει να νικάτε μόνο με το ψέμα. Κάντε τις πάπιες τουλάχιστον και μη μας το παίζετε μάγκες. Μια κουβέντα μας στη γυναίκα σας και τελειώσατε. ΛΑΜΟΓΙΑΑΑ!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.862
Πόντοι
5.975
"Προς cutt3r: Πικεριστής είναι καταρχήν όποιος παρακολουθεί και μεταφέρει στο forum τα ποσταρίσματά μου στο facebook με τα οποία κατατροπώνω τα σιχαμένα λαμόγια. Υπό αυτή την έννοια ο filos78 είναι ο πιο ένθερμος οπαδός μου από τη στιγμή που εγκατέλειψα το bourdela.com"

Να είσαι καλά Picker!  :hi: Καλές γιορτές να έχεις!  :hi:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
:piss:
ο νομος του πικερ

cutt3r

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2019
Like
2
Πόντοι
1
μετα  απο αρκετη σκεψη και λυπη τολμω να  πω .. θα συσκεφτω μαζι με τον συν πικεριστη και  αδελφο peter van  norden ,να παρουσιασουμε την νεα  πλατφορμα  του Νεο- Πικερισμου .
εφοσον  ο  δασκαλος αναγνωριζει  σαν  πικεριστες ατομα  που ειρωνευονται  το νομο του και μαλιστα μεταφερει μυνηματα  του χωρις  τους μαθητες του ... λυπαμαι αλλα δεν εχουμε αλλη επιλογη ..

cutt3r

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2019
Like
2
Πόντοι
1
ποιοι  δωσανε  μαχη εδω μεσα με  τα ελλεεινα και  τρισαθλια  λαμογια τυπου  nik124345456 , acapoerira , barock και  στουκα ;;;

ο  filos 78  ?? αχαχαχααχαχααχα
ας  γελασουμε ..

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
μετα  απο αρκετη σκεψη και λυπη τολμω να  πω .. θα συσκεφτω μαζι με τον συν πικεριστη και  αδελφο peter van   norden ,να παρουσιασουμε την νεα  πλατφορμα  του Νεο- Πικερισμου .
εφοσον  ο  δασκαλος αναγνωριζει  σαν  πικεριστες ατομα  που ειρωνευονται  το νομο του και μαλιστα μεταφερει μυνηματα  του χωρις  τους μαθητες του ... λυπαμαι αλλα δεν εχουμε αλλη επιλογη ..
ναι μωρε γαμηστε τον
τον αχαριστο

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.862
Πόντοι
5.975
ποιοι  δωσανε  μαχη εδω μεσα με  τα ελλεεινα και  τρισαθλια  λαμογια τυπου  nik124345456 , acapoerira , barock και  στουκα ;;;

ο  filos 78  ?? αχαχαχααχαχααχα
ας  γελασουμε ..
Δε θα το συνέχιζα, αλλά επειδή αναφέρεσαι περιπαικτικά σε εμένα....

Για πες μου μέγάλε αγωνιστή με ημερομηνία εγγραφής στις 11/12/2019, πότε πρόλαβες και έδωσες αυτές τις μεγάλες μάχες;;; Εκτός και αν είσαι κλωναράκι και ντρέπεσαι να αποκαλύψεις τις ρίζες σου... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom