Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.472
- Πόντοι
- 3.936
Τύπε, ώρα για ύπνο,
αν και ειναι αχαριστος νευροσπασμα αποκαΐδι και μανιακος λειπει οντως :-Λειπει ο Πικερ απο το σαι :-
Ναι ρε γαμωτο :-αν και ειναι αχαριστος νευροσπασμα αποκαΐδι και μανιακος λειπει οντως :-
Αντε μικρομλκ
Εχει και παραμυθακι
Η κανονικοτητα και ο κουλης
ακριβως. Κατα καιρος εχω βγαλει πινακιδες λαμογιων μεσα στο σαιτ. Μετα μια αναζητηση στο γκουγκλ με τα στοιχεια της πινακιδες οδηγει τη συζυγο στο σαιτ και τις πληροφοριες. Ολα ειναι ευκολα.Προσωπικά δε γνωρίζω πως λειτουργεί. Από όσο ξέρω υπάρχουν (ή πρέπει να υπάρχουν, δεν είμαι σίγουρος) οι λεγόμενοι πικεριστές της γειτονιάς που αναλαμβάνουν τέτοια ζητήματα.
πικερ κανε λογαριαμο ξανα το σαιτ σε χρειαζεται
ναι μωρε γαμηστε τονμετα απο αρκετη σκεψη και λυπη τολμω να πω .. θα συσκεφτω μαζι με τον συν πικεριστη και αδελφο peter van norden ,να παρουσιασουμε την νεα πλατφορμα του Νεο- Πικερισμου .
εφοσον ο δασκαλος αναγνωριζει σαν πικεριστες ατομα που ειρωνευονται το νομο του και μαλιστα μεταφερει μυνηματα του χωρις τους μαθητες του ... λυπαμαι αλλα δεν εχουμε αλλη επιλογη ..
Δε θα το συνέχιζα, αλλά επειδή αναφέρεσαι περιπαικτικά σε εμένα....ποιοι δωσανε μαχη εδω μεσα με τα ελλεεινα και τρισαθλια λαμογια τυπου nik124345456 , acapoerira , barock και στουκα ;;;
ο filos 78 ?? αχαχαχααχαχααχα
ας γελασουμε ..