barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.245
- Πόντοι
- 5.506
Σακη -πουστη- Πικερ, 5 ποστ τα 4 εγραψες για αυτο που δε θα ζησεις ποτε, γκομενες και γυναικες μας.
Σακη -πουστη- Πικερ, 5 ποστ τα 4 εγραψες για αυτο που δε θα ζησεις ποτε, γκομενες και γυναικες μας.
ναι ναι ...ονομασε γκομενα την παλαμη σου ...χιχιχιχιχιχιχι
Δεν πειράζει τύπε.... εσύ γέλα όσο εγώ γαμάω γυναίκα, γκόμενες και πουτάνες.
Κατσε στο παιδικό δωμάτιο του πικερ και παίξτε ποκεράκι με στραγάλια.
το πουλι καταδικαζει το βρωμερο κωλοδαχτυλιασμα και λυπαται που ο σοφος νομος του πικερ ενεπλακη σε τετοια βρωμερα πουθσταρδελλικα πραγματαΕμείς δεν έχουμε κόμπλεξ να δεχτούμε και κωλοδάχτυλο από γυναίκα γιατί ακριβώς ξέρουμε πολύ καλά πως είμαστε άντρες. Όλες οι κρυφές αδερφές που το αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι θα πρέπει να ψαχτούν μήπως κατά βάθος γουστάρουν πούτσα. Σιχαμένα λαμόγια, κρυφές αδερφές του ελέους, μάθετε πρώτα να λέτε την αλήθεια στις γκόμενες και να φοράτε παντελόνια!
δωστο μου σε παρακαλω .Έχω το προφίλ του stekas72 στο facebook. Πρόκειται για μεγάλο ναυάγιο και πυρφόρο. Όποιος θέλει του το στέλνω να γελάσει με τον μαλάκα!
proke εγω θα ηθελα να ησουν ο πικερ παντως. Ιστορικη μορφη που λειπει απο το φορουμ.
Προσκυνουμε ταπεινα τον νοηματοδοτη της ζωης μας! Οδηγησε μας στο φως και διεταξε μας στον θανατο!Δηλώνω εξ αρχής ότι δεν πρόκειται ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ να απαντήσω σε σιχαμένα λαμόγια ούτε να κάνω παράθεση σε οποιοδήποτε post. Αρκετά έπαιξα το παιχνίδι των λαμόγιων. Μικρά ανθρωπάκια που αρκεί μια κουβέντα μας στη γυναίκα τους να τους τελειώσει για πάντα!
Προσκυνουμε ταπεινα τον νοηματοδοτη της ζωης μας! Οδηγησε μας στο φως και διεταξε μας στον θανατο!
στειλε και δω...Έχω το προφίλ του stekas72 στο facebook. Πρόκειται για μεγάλο ναυάγιο και πυρφόρο. Όποιος θέλει του το στέλνω να γελάσει με τον μαλάκα!
Stekas72 μη με προκαλείς. Όποτε θέλω δίνω το προφίλ σου στο facebook και σε κάνω ρόμπα!