Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ειμαι τοσο πικεριστης που εχω βαλει ορο οποια θελει να γινει γκομενα μου πρωτα να γινει πουτανα.

Τα ίδια λέει και ο Πικερ και βλέπεις που κατάντησε....

Είναι σίγουρο πως ΠΟΤΕ δεν είχες γκόμενα, ΜΠΑΚΟΥΡΑΣ μια ζωή!!!!!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.857
Πόντοι
5.975
"Οι μοιχοί και οι ψεύτες, τα σιχαμένα λαμόγια, μας χλευάζουν και λένε πως αυτοί έχουν και γυναίκες και γαμάνε πουτάνες στα κρυφά. Στεγνό δόσιμο λοιπόν στις γυναίκες τους, ξύλο και παντόφλα. Να καταλάβουν τα λαμόγια ότι τα μπουρδέλα είναι μόνο για εμάς!"

Τάδε έφη Picker 18η Αυγούστου 2019  :cool2: :cool2: :cool2:

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
γεια σου crossορουφιανε ...
εχω να πω . πως γουσταρεις αβερτα την πικεροκωλαρα κι εσυ και φαντασιωνεσαι ανδρες  οπως  ο Picker ..
ο picker δεν ειναι άνδρας του αρέσουν τα αγόρια αυτο αποδεικτικέ με στοιχεια κρίμα για τον νόμο :S άσε που έτσι που τον είδα να βάζει λάδι στον άλλον γούσταρε τρελα..

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
souker την Κυριακή θα ειμαι στην παράλια κινετας μαζί με την Μαρίνα cross και τον Αχμέτ ο οποίος Αχμέτ  θέλει να σε γνωρίσει..σε περιμένουμε !

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.642
Πόντοι
12.756
Σοβαρες καταγγελιες βλεπω :S :S

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Τυπε πιστευεις οτι σε μερικα χρονια ο δημος Αθηναιων μπορει να ονομασει καποιον απο τους δρομους της περιοχης σε οδος picker ή σου φαινεται ακραιο ?
η πλατεια Αυδη ισως .. μετονομαστει  σε πλατεια picker !

Επισκέπτης
η πλατεια Αυδη ισως .. μετονομαστει  σε πλατεια picker !

Δεν ειναι κακη ιδεα, αν κι εγω πιστευω πως καλυτερα θα ηταν να ονομασουν οδος picker την οδο που βρισκεται το μπουρδελο που δουλευε η Κορινα η μεγαλη καψουρα του αρχηγου.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Δεν ειναι κακη ιδεα, αν κι εγω πιστευω πως καλυτερα θα ηταν να ονομασουν οδος picker την οδο που βρισκεται το μπουρδελο που δουλευε η Κορινα η μεγαλη καψουρα του αρχηγου.
η  jason street δεν αλλαζει ...αν και  εκει  ειναι το  πυθαρι του αγνωστου Πικεριστη ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom