Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
γλυφε τραβελοψωλες πουστροψευταραμε τον κολλητο σου τριβοσασταν και σας εβγαζε φωτογραφιες η γυναικα σου. Λιγο μετα σε χωρισε.
γλυφε τραβελοψωλες πουστροψευταραμε τον κολλητο σου τριβοσασταν και σας εβγαζε φωτογραφιες η γυναικα σου. Λιγο μετα σε χωρισε.
ποναει αληθεια για τα γκευλικια σου. Βουκινο στη γειτονια εισαιγλυφε τραβελοψωλες πουστροψευταρα
βουκινο εισαι εσυ τραβελογαμημενη πουστραποναει αληθεια για τα γκευλικια σου. Βουκινο στη γειτονια εισαι
ποναει αληθεια για τα γκευλικια σου. Βουκινο στη γειτονια εισαι
Δεν θα βρεις ποτέ γκόμενα :SΕιμαι τοσο πικεριστης που εχω βαλει ορο οποια θελει να γινει γκομενα μου πρωτα να γινει πουτανα.
Ειμαι τοσο πικεριστης που εχω βαλει ορο οποια θελει να γινει γκομενα μου πρωτα να γινει πουτανα.
γεια σου crossορουφιανε ...Σουργελο souker τι έχεις να πεις γιαυτό;
την φιονα την βλεπει στη καλαμαρια στο σπιτι της .. και...... περναει καλα οπως εχει πει ...γειτονας μου ειναι ο νικ
βαζει γκομενες στο σπιτι του
καποιες καλες
ο picker δεν ειναι άνδρας του αρέσουν τα αγόρια αυτο αποδεικτικέ με στοιχεια κρίμα για τον νόμο :S άσε που έτσι που τον είδα να βάζει λάδι στον άλλον γούσταρε τρελα..γεια σου crossορουφιανε ...
εχω να πω . πως γουσταρεις αβερτα την πικεροκωλαρα κι εσυ και φαντασιωνεσαι ανδρες οπως ο Picker ..
και φαντασιωνεσαι ανδρες οπως ο Picker ..
αλλαξε πλευρο μην πιαστεις ..souker την Κυριακή θα ειμαι στην παράλια κινετας μαζί με την Μαρίνα cross και τον Αχμέτ ο οποίος Αχμέτ θέλει να σε γνωρίσει..σε περιμένουμε !
ο picker ειναι ο ζωντανος θρυλος του μεταξιου...... ο Picker δεν φαντασιώνεται άνδρες, απλά τους δίνει τον κώλο του όπως έχει δηλώσει....
δεν έχω τέτοια προβλήματα ..έχω τα γκομενακια να μου κάνουν μασάζ..εμείς θα σε περιμένουμε!αλλαξε πλευρο μην πιαστεις ..
ο picker ειναι ο ζωντανος θρυλος του μεταξιου...
η πλατεια Αυδη ισως .. μετονομαστει σε πλατεια picker !Τυπε πιστευεις οτι σε μερικα χρονια ο δημος Αθηναιων μπορει να ονομασει καποιον απο τους δρομους της περιοχης σε οδος picker ή σου φαινεται ακραιο ?
η πλατεια Αυδη ισως .. μετονομαστει σε πλατεια picker !
η jason street δεν αλλαζει ...αν και εκει ειναι το πυθαρι του αγνωστου Πικεριστη ..Δεν ειναι κακη ιδεα, αν κι εγω πιστευω πως καλυτερα θα ηταν να ονομασουν οδος picker την οδο που βρισκεται το μπουρδελο που δουλευε η Κορινα η μεγαλη καψουρα του αρχηγου.